Trigger je napisao/la:
Neka tebi samo zdravlja, a žalosno je kako se ophodiš spram drugima na Forumu, ali to je već pitanje kulture i odgoja bez obzira koliko si mlad ("balav") ili stariji (još tužnije!).
Da, nemaš ti pojma o rukometu i zalutao si na ovu temu, ali to je tvoj problem, jer imaš pravo da zalutaš gdje god želiš na Forumu...
Problem je veći što se ti, prema onom što pišeš, ne razumiješ u sport, jer po tvom pisanju ti se 'razumiješ samo u navijanje', a to i nije loše, samo slaba ti 'sportska referenca' - garant i kad navijaš pola utakmice i ne gledaš niti razumiješ šta se dešava na terenu, izvini 'paša', ne šalim se - veliš i sam: bolje se blamirati na velikim takmičenjima!
Ne bih dalje - neka te, samo zdravlja - treba na ovoj temi i živopisnih likova kojima je rukomet sport #3, a sve mi se čini da su na prvom i drugom mjestu kod tebe: fudbal i nogomet.
Lp.
-Biti duhovit , znaci biti intiligentan

(mislim na ovo fudbal i nogomet). Ne zezeam se i nema ironije .
- Ma nije mi cilj bio uvrijediti nekog nego ono nick Da Vinci (a gospodin da je ziv imao bi godina ?).Ni u pomisli mi nije da vrijedjam nekog forumasa (mozda mladog covjeka), a sam sam metuzalem u 62 god. Ocito nisam "duhovit" .
- I to o sportu si u pravu , ali u navijanje se razumijem, vjeruj mi.
- Ne razumijem se u takticko-tehnicke varijacije odbrane i napada u rukometu , ali sam uglavnom komentarisao varijante ,odnosno rezultate,da BiH ode na jos jedno veliko takmicenje . To je samo Sjedecoj odboci poslo za rukom
- Rukomet bi bio prvi kolektivni sport u BiH koji bi osjetio i svjetsko i evropsko prvenstvo.
-"treba na ovoj temi i zivopisnih likova kojima je rukomet #3" , ovo neuspio pokusaj duhovitosti i sarkazam bez podloge .
- IZVINJAVAM se forumasu @Da Vinci , nisam htjeo biti bezobrazan , zao mi je ,ako si tako to shvatio(znam da Ti nisi komentarisao)
- @Trigger da Ti ne smeta slika sa dva trofeja ?

Nako ja zivopisno .

LP
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.