Pa covjek je prije pola godine pisao kako cemo se za 2 mjeseca ugasit i da ce Mirvic oticifeniksptica je napisao/la: ↑31 okt 2024, 11:55Tvoja prica dosad je bila da ne kradu Borac i Zrinjski i sad ti ovo izleti...cccVirtu4l je napisao/la: ↑31 okt 2024, 11:35Naravno da se nijedan medij nije oglasio povodom jučerašnje lakrdije Miloša Gigovića. Samo su neki od njih stidljivo prenijeli izjavu trenera domaće ekipe.
Ovako bi nam bilo kada bi lažni divovi postavili svoje ljude u savez i u sudijsku organizaciju. Borac i Zrinjski bi bili smiješni šta bi ovi radili.
Mnogo laži stvara mrežu u koju se kad tad upecas
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mislim da malo u zadnje vrijeme druže predimenzioniraš neke stvari.Predsjednik je rekao njihov da je to spletka 1 čovjeka , gdje mi kao Fudbalski klub apsolutno nemamo dodira i uticaja s tim.Čitajući forum kako ovaj topic , tako i naš , svi su se složili da je onaj penal smiješan bio i da nam je drago bilo da je fulio.Mi smo u tom trenutku vodili , malo poslije potvrdili rezultat , ali nije imao konačan ishod za nešta aspolutno.Virtu4l je napisao/la: ↑31 okt 2024, 11:35Naravno da se nijedan medij nije oglasio povodom jučerašnje lakrdije Miloša Gigovića. Samo su neki od njih stidljivo prenijeli izjavu trenera domaće ekipe.
Ovako bi nam bilo kada bi lažni divovi postavili svoje ljude u savez i u sudijsku organizaciju. Borac i Zrinjski bi bili smiješni šta bi ovi radili.
Ovo je taktički odrađeno u smiješnoj utakmici 1/16 finala Kupa gdje bi Sarajevo svakako prošlo , gdje je sviran taj penal , kako bi se pokazalo i dokazalo "evo i vama nešta , da ne bude vazda kontra" a suštinski je udario samo na svoj imidž , a ne na imidž 2 kluba koja su igrali.Smiješna spletkarenja od Saveza smo svi mi jučer uočili , a neki će vidjeti da je ovo samo neki poguranac jer je FK Sarajevo u pitanju.
Toliko na ovu tematiku

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- luckystrike
- Kontakt:
čudi me da se niko od kona nije oglasio po pitanju broja gledalaca u Kup-u...
Trebinje 30 000 stanovnika, želju gledalo 400 ljudi
Novi Grad 10 000 stanovnika, Sarajevo gledalo 1500 ljudi
feniksptica je napisao/la: ↑31 okt 2024, 11:55Tvoja prica dosad je bila da ne kradu Borac i Zrinjski i sad ti ovo izleti...ccc
Još jedna laž sa tvoje strane, nije da nisam navikao, ali eto čisto da ponovo naglasim.
Još uvijek čekam odgovore na neke prethodne laži i izmišljotine koje si mi pokušao podmetnuti.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hoćeš da kažeš da je želju gledalo 1500 ljudi u gradu od 10 hiljada stanovnika a Sarajevo je gledalo 400 ljudi u gradu od 30 hiljada?luckystrike je napisao/la: ↑31 okt 2024, 12:09čudi me da se niko od kona nije oglasio po pitanju broja gledalaca u Kup-u...
Nemoj izvrtati činjenice.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Kakve veze ima broj stanovnika nekog grada sa gostujucom ekipom i brojem njenih navijaca u tom gradu? Vi bas slabo kontate stvari.
-
- Kontakt:
Treba biti realan pa uzeti u obzir da Sarajevo ima veliki broj navijaca u Krajini i Unsko Sanskom kantonu, a Novi Grad, odnosno Bosanski Novi je na 40 minita do sat vremena voznje od Cazina,Bihaca,Sanskog Mosta, Krupe, itd,gdje ljudi vole i Sarajevo,ali i Zelju, a to je rijetka prilika da gledaju jedan od ta dva nasa najpoznatija kluba u svojoj blizini.
Opet preskače moj post.
Kako im se sageti nakon što između redova izjaviš da kradu?

Hoces reci da je zelju gledalo 1500 ljudi u gradu od 500 ljudi?Pendulum je napisao/la: ↑31 okt 2024, 12:13Hoćeš da kažeš da je želju gledalo 1500 ljudi u gradu od 10 hiljada stanovnika a Sarajevo je gledalo 400 ljudi u gradu od 30 hiljada?luckystrike je napisao/la: ↑31 okt 2024, 12:09čudi me da se niko od kona nije oglasio po pitanju broja gledalaca u Kup-u...
Nemoj izvrtati činjenice.![]()
Naših dosta je napisalo kako NIJE bio penal, a ti možeš vrtiti svoju priču koliko hoćeš, samo da znaš neće ti proći. Priču o šutnji jer nam je svirano nešto što nije postojalo okači mačku o rep.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 okt 2024, 11:39Ja govorim za ovu temu ovdje. Nisam vidio da su se spominjale neke inicijative i rat protiv Vice i saveza zbog kriminalnog suđenja.
Evo opet ću reći, nije bio penal. Čisto oduzeta lopta.
I samo da se razumijemo, sudija nam NIJE pomogao da prođemo, da ne bude ostvarili prolazak uz pomoć sudije.
U gradu od 400 ljudi, upravu si.bvsic je napisao/la: ↑31 okt 2024, 12:26Hoces reci da je zelju gledalo 1500 ljudi u gradu od 500 ljudi?Pendulum je napisao/la: ↑31 okt 2024, 12:13Hoćeš da kažeš da je želju gledalo 1500 ljudi u gradu od 10 hiljada stanovnika a Sarajevo je gledalo 400 ljudi u gradu od 30 hiljada?luckystrike je napisao/la: ↑31 okt 2024, 12:09čudi me da se niko od kona nije oglasio po pitanju broja gledalaca u Kup-u...
Nemoj izvrtati činjenice.![]()

Prdulum i dalje glavni cirkusant na temi.
Kvazi humor i nabijanje 20 postova dnevno tipa koji je juce otkrio forum i svoje simpatije prema FKS.
Ogavno za citanje.
Kvazi humor i nabijanje 20 postova dnevno tipa koji je juce otkrio forum i svoje simpatije prema FKS.
Ogavno za citanje.
Sagneš mi se. Hvala!

Veliki "zicer" juče propušten.Suki46 je napisao/la: ↑31 okt 2024, 12:07Mislim da malo u zadnje vrijeme druže predimenzioniraš neke stvari.Predsjednik je rekao njihov da je to spletka 1 čovjeka , gdje mi kao Fudbalski klub apsolutno nemamo dodira i uticaja s tim.Čitajući forum kako ovaj topic , tako i naš , svi su se složili da je onaj penal smiješan bio i da nam je drago bilo da je fulio.Mi smo u tom trenutku vodili , malo poslije potvrdili rezultat , ali nije imao konačan ishod za nešta aspolutno.Virtu4l je napisao/la: ↑31 okt 2024, 11:35Naravno da se nijedan medij nije oglasio povodom jučerašnje lakrdije Miloša Gigovića. Samo su neki od njih stidljivo prenijeli izjavu trenera domaće ekipe.
Ovo je taktički odrađeno u smiješnoj utakmici 1/16 finala Kupa gdje bi Sarajevo svakako prošlo , gdje je sviran taj penal , kako bi se pokazalo i dokazalo "evo i vama nešta , da ne bude vazda kontra" a suštinski je udario samo na svoj imidž , a ne na imidž 2 kluba koja su igrali.Smiješna spletkarenja od Saveza smo svi mi jučer uočili , a neki će vidjeti da je ovo samo neki poguranac jer je FK Sarajevo u pitanju.
Toliko na ovu tematiku![]()
Ako je penal niđe veze a svi kažu da jeste, gurni loptu s penala 2-3 metra i pokaži doslednost i kad je očigledna greška u tvoju korist. Svi mediji iz regiona bi to prenijeli, a pogotovo si imao luxuz za tako što u tekmi protiv onih.
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
pu gurbete jedan. Pricas iz vlastitog iskustva vjerujem , kad su tvoji harali. Vidi se da si upucen kako se to radi. Sreca pa nismo ljigavi kao vi. Necemo mi to na taj nacin poklapati.Virtu4l je napisao/la: ↑31 okt 2024, 11:35Naravno da se nijedan medij nije oglasio povodom jučerašnje lakrdije Miloša Gigovića. Samo su neki od njih stidljivo prenijeli izjavu trenera domaće ekipe.
Zelimo fer uslove i posteno sudjenje pa ko koga dobije.
Cuj ti njega sta bi bilo kad bi bilo.. ebat ce te divovi sa sudijama ili bez svejedno
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Prosli put kad ste objavljivali ratove, znamo kako ste uzeli Benko titulu, mislis da bi sad bilo drukcije?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑31 okt 2024, 14:12pu gurbete jedan. Pricas iz vlastitog iskustva vjerujem , kad su tvoji harali. Vidi se da si upucen kako se to radi. Sreca pa nismo ljigavi kao vi. Necemo mi to na taj nacin poklapati.Virtu4l je napisao/la: ↑31 okt 2024, 11:35Naravno da se nijedan medij nije oglasio povodom jučerašnje lakrdije Miloša Gigovića. Samo su neki od njih stidljivo prenijeli izjavu trenera domaće ekipe.
Cuj ti njega sta bi bilo kad bi bilo.. ebat ce te divovi sa sudijama ili bez svejedno
FKŽ !
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑31 okt 2024, 14:12pu gurbete jedan. Pricas iz vlastitog iskustva vjerujem , kad su tvoji harali. Vidi se da si upucen kako se to radi. Sreca pa nismo ljigavi kao vi. Necemo mi to na taj nacin poklapati.
Na stranu uvrede, ali kad su moji harali imali smo najbolju ekipu u ligi, i to ubjedljivo. Tim koji je protivnike rješavao u prvih 15 minuta utakmice.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Covid titula
Benko titula
Punac titula
A njihov klub titule nije vidio 12 godina.
Šta ima još?

Benko titula
Punac titula
A njihov klub titule nije vidio 12 godina.
Šta ima još?

Jedan od glupljih od postanka foruma, a hvala bogu svakakvih se izvrtilo ovdje.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka