Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

johnnyHZ
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la johnnyHZ » 29 jan 2010, 15:48

cuj ovoga prodao se preko repke hahahahahhahahahha najjaci post na forumu... :D
nego,ovo je eytra potez za begovica,koji ce u roku od 5 kola skinuti ovog gomeza sa gola jer zna cesto kiksati i navijaci nemaju povjerenja u njega,plus ima godina,a begovic je mlad i njihova buducnost....za par godina plakat ce man utd sto ha nije uzeo :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 29 jan 2010, 15:56

daj da neko kaze dali je ovo zvanicnoo da je u totenhemu il nagadjanja , imal koja engleska stranica koja tu vijest potvrdjuje ?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 jan 2010, 15:59

Ne znam odakle je preuzet taj clanak, ali nije tacan. Kap prvo James je jos u Pompeyu, a kao drugo, Begovic i Kaboul jos nisu presli. Ali se pregovara:

Spurs close in on Kaboul swoop

Tottenham chairman Daniel Levy is in advanced talks over the re-signing of Portsmouth defender Younes Kaboul for a fee of around £10million.

Kaboul left Spurs for Pompey back in the summer of 2008 after just a season at White Hart Lane.

The 24-year-old Frenchman has since become a key man at Fratton Park and has stood out in a struggling Pompey side this season.

The financially-stricken south coast club are keen to cash in on one of their prized assets, although it is believed Pompey still owe Spurs £2million from the original move.

"We're keen to bring him back if the deal is good for everybody," said Tottenham boss Harry Redknapp, who was Portsmouth manager when they signed Kaboul.

Spurs have also opened talks over signing Pompey goalkeeper Asmir Begovic, another player Redknapp brought to Fratton Park.

The Tottenham boss also confirmed that Premier League rivals Birmingham were in talks over want-away Russian striker Roman Pavlyuchenko.

Spurs have sealed the loan signing of Eidur Gudjohnsen until the end of the season, boosting a strike force which also features Jermain Defoe, Robbie Keane and Peter Crouch, yet Redknapp is still reluctant to let Pavlyuchenko go.

"We're not keen to sell him," he added.

"We're happy with him. Technically he's a terrific player."
Izor Teamtalk.

PS: Isto tako je Avram Grant jos u Pompeyu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 jan 2010, 16:01

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 29 jan 2010, 16:03

johnnyHZ je napisao/la:cuj ovoga prodao se preko repke hahahahahhahahahha najjaci post na forumu... :D
nego,ovo je eytra potez za begovica,koji ce u roku od 5 kola skinuti ovog gomeza sa gola jer zna cesto kiksati i navijaci nemaju povjerenja u njega,plus ima godina,a begovic je mlad i njihova buducnost....za par godina plakat ce man utd sto ha nije uzeo :D
Gomes ima godina? On je '81 i moze braniti jos deset godina komotno, pa evo James ima 39 i tek sad je gotov. Golmani u prosjeku kasnije prestaju sa profesionalnom karijerom.

Sto se tice Begovica nije mi drago sto ide u Tottenham, jer se taman izborio da bude broj 1 u portsmouthu. Najbolja bi opcija bila da ode na kraju sezone, jer ipak velika je razlika braniti i sjediti na klupi.

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 29 jan 2010, 16:13

mozemo samo nagadjati hoce li Begovic biti na klupi ako ode u Tottenham...............mislim da je Begovic kalibar da skine Gomesa sa jedinice............i cini mi se da njega u Engleskoj gledaju sasvim drugim ocima nego mi ovdje..........i sigurno ga oni vise cijene nego mi ovdje...........sto naravno ne valja...............mislim da oni u Begovicu vide golmana ala Petr Cech................sto ce za dvije god. Begovic sigurno i postici......................jednostavno, vidi se na njemu da je dobar golman........ne moras bit neki fudbalski strucnjak da to skontas.............

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 29 jan 2010, 16:20

PIRKE33 je napisao/la:mozemo samo nagadjati hoce li Begovic biti na klupi ako ode u Tottenham...............mislim da je Begovic kalibar da skine Gomesa sa jedinice............i cini mi se da njega u Engleskoj gledaju sasvim drugim ocima nego mi ovdje..........i sigurno ga oni vise cijene nego mi ovdje...........sto naravno ne valja...............mislim da oni u Begovicu vide golmana ala Petr Cech................sto ce za dvije god. Begovic sigurno i postici......................jednostavno, vidi se na njemu da je dobar golman........ne moras bit neki fudbalski strucnjak da to skontas.............
evo jedan komentar na stanici portsmouth-a:
Sell Mullins for 500k, Mokoena for 500k, give james on a free. that saves 2.5m straight away.
Rather sell KP Boateng than Begovic.
a ima jos kamara ovih komentara za asmira..

Naravno da ga cijene ne ko ovi **** kojim nije dovoljno patriota.. :shock:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 jan 2010, 16:22

noah je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:mozemo samo nagadjati hoce li Begovic biti na klupi ako ode u Tottenham...............mislim da je Begovic kalibar da skine Gomesa sa jedinice............i cini mi se da njega u Engleskoj gledaju sasvim drugim ocima nego mi ovdje..........i sigurno ga oni vise cijene nego mi ovdje...........sto naravno ne valja...............mislim da oni u Begovicu vide golmana ala Petr Cech................sto ce za dvije god. Begovic sigurno i postici......................jednostavno, vidi se na njemu da je dobar golman........ne moras bit neki fudbalski strucnjak da to skontas.............
Sell Mullins for 500k, Mokoena for 500k, give james on a free. that saves 2.5m straight away.

Pa normalno da ga cijene kad im je najbolji igrac ove sezone. Zato mislim da je greska otic u Tottenham gdje ce vjerovatno grijat klupu. Ne kazem da je Gomez bolji, ali je vrlo tesko oduzet golmanu mjesto. Morat ce cekat povredu brazilca. A Asmir je sigurno dovoljno dobar da igra standardno u svakoj ligi.

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 29 jan 2010, 16:26

Cartman je napisao/la: Pa normalno da ga cijene kad im je najbolji igrac ove sezone. Zato mislim da je greska otic u Tottenham gdje ce vjerovatno grijat klupu. Ne kazem da je Gomez bolji, ali je vrlo tesko oduzet golmanu mjesto. Morat ce cekat povredu brazilca. A Asmir je sigurno dovoljno dobar da igra standardno u svakoj ligi.
Slazem se. Najbolje bi bilo da ga Tottenham kupi sad i da ga ostavi u Ports..:geek:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 jan 2010, 16:27

noah je napisao/la:

cijena mu vrtoglavo raste maltene sa svakim nastupom a oni ga sada prodaju za sicu, mislim da je djelomicno i to u pitanju. ali prinudjeni su prodavati igrace da nebi bankrotirali.

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 29 jan 2010, 16:28

calcio je napisao/la: cijena mu vrtoglavo raste maltene sa svakim nastupom a oni ga sada prodaju za sicu, mislim da je djelomicno i to u pitanju. ali prinudjeni su prodavati igrace da nebi bankrotirali.
mogu ga za duplo ili troduplo prodati na kraju sezone

Lara
Kontakt:

Post Postao/la Lara » 29 jan 2010, 16:31

noah je napisao/la:

Ti su mi se popeli preko glave ...
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 jan 2010, 16:33

noah je napisao/la:
calcio je napisao/la: cijena mu vrtoglavo raste maltene sa svakim nastupom a oni ga sada prodaju za sicu, mislim da je djelomicno i to u pitanju. ali prinudjeni su prodavati igrace da nebi bankrotirali.
mogu ga za duplo ili troduplo prodati na kraju sezone
pa sigurno ako nastavi ovako braniti. mislim da je po ocjenama jedan od najboljih golmana ove sezone u premier league a tek mu je 22. god

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 29 jan 2010, 16:39

Asko je beg,dušmani ubij te se: :twisted:
Fi hajati.
GO Bosno.

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 29 jan 2010, 16:45

sto je najgore opet ce bit zamjena hasagicu :mrgreen:
pi.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 jan 2010, 16:46

Tweeds_10 je napisao/la:sto je najgore opet ce bit zamjena hasagicu :mrgreen:
Vidjet cemo hoce li Susic imat dovoljno muda da stavi Hasagica i Ibisevica (ako ovako nastavi) na klupu...

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 29 jan 2010, 16:52

Kakav Gomez ba, smijesan golman za Asmira. ;)

Lara
Kontakt:

Post Postao/la Lara » 29 jan 2010, 16:53

Nije bitno ko ce biti prvi, a ko drugi golman. Bitno je to da imamo jednog ovako mladog i talentovanog golmana ;)
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 29 jan 2010, 16:59

Harry Redknapp potvrdio
Begović u Tottenhamu za milion funti

Trener nogometaša Tottenhama Harry Redknapp u petak je potvrdio dovođenje islandskog napadača Eidura Gudjohnsena (31), dok je posrnulom Portsmouthu uzeo još dva igrača, Begovića i Kaboulu.

Naime, bosanskohercegovački golmanu Asmir Begović (22), će biti na raspolaganju za slučaj povrede ili ozbiljnijeg pada forme prvog golmana, Brazilca Heurelha Gomesa, dok je 24-godišnji francuski stoper Younes Kaboul, potreban kao nadomjestak za više povrijeđene negoli zdrave Ledleyja Kinga i Jonathana
Woodgatea.

Iako je ranije tokom sedmice bio na liječničkom pregledu u West Hamu, 31-godišnji Islanđanin je ipak radije odabrao boljestojeći londonski klub, u kojem je liječnički pregled prošao u četvrtak:

"On je igrač kojem sam se oduvijek divio. Može igrati na više pozicija i izuzetno je pametan nogometaš. Sam je odlučio da će doći nama. Ostavio sam mu SMS poruku na mobitelu, nazvao me i kazao da želi kod nas. Eidur nam daje puno opcija. Vrhunski je nogometaš", kazao je Redknapp.

Protiv arapskih vlasnika kluba pobunili su se pak direktor Portsmoutha Peter Storrie kao i menadžer Avram Grant. Preko noći je vlasnik Ali al-Faraj preko svojih pouzdanika pustio u Tottenham Begovića i Kaboula, za koje će inkasirati sedam miliona funti (jedan za Begovića i šest za Kaboula), kako piše londonski Mirror.

Grant i Storrie uzjogunili su se osjetivši se izdanim od strane vlastitih poslodavaca, no Redknapp im je putem medija poručio neka ne glumataju jer da su jako dobro znali da su obojica igrača na prodaju.

Zauzvrat je Redknapp svom bivšem klubu, iz kojega je doveo sad već pet igrača unutar godine dana, prepustio veznjaka Jamieja O'Haru na posudbu do kraja sezone.

Ne mogu da vjerujem, bolje da je onda ostao u Portsmouthu. :roll:

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 29 jan 2010, 17:01

To boldirano je bilo i za očekivati, nema smir jos uvijek takav renome da moze doci u jedan tottenham i postai prvi golman. Treba se sada znojiti na treningu i cekati nekoliko uvezanih kikseva gomesa

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: LeCoq i 11 gostiju.