Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

domovinabih
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la domovinabih » 27 nov 2009, 01:04

Harrison je napisao/la:
damirko je napisao/la:nadam se da ciro nece ostati na mjestu selektora. samo da nadjemo neku dobru zamjenu za njega a ne nekog levata.
prije par godina igrali smo sa danskom na kosevu i trebao nam je go da odemo na jedno veliko takmicenje direktno a ne preko nekih baraza. tad smo bili puno blize nego sad i to je najveci uspjeh reprezentacije. baraz nije nikakav uspijeh. lp
Upravu si 100%, mi slavimo baraz kao da smo osvojili SP, a protiv danske nam je bila dovoljna bilo kakva pobjeda, 1:0, 3:2, 5:4 samo da zabijemo GOL VISE I TO NA NASEM STADIONU i mi ne mozemo. Ja sam tada rekao kad tad nismo otisli na EP necemo se nikad nigdje plasirati.
Volio bih da Ciro ode, ali pod uslovom da nas preuzme neko sa medjunarodim iskustvom, Osim, Mesa, Vaha...

Možemo se jeb.. bez Ćire !!! Prvi put smo imali kontinuitet !!!

domovinabih
Kontakt:

Post Postao/la domovinabih » 27 nov 2009, 01:07

bosnas_ je napisao/la:Oni koji kritikuju Ciru nisu prijatelji fudbala u BIH! Covjek je sa reprezentacijom ucinio ono sto niti jedan drugi selektor nije i sada se neki "sposobnjakovici" usudjuju da ga kritikuju! On je od ove reprezentacije napravio nesto jako veliko,postali smo hit u Evropi,covjek je vratio igrace koji su igrali za druge repke,Medunjanin,Begovic,Pjanic ,a nadam se da ce isto uraditi i sa ovim Svicarcima,Seferovicem itd.. Reprezentacija BIH u fudbalu je nesto najbolje sto ima ova drzava,i dobro je da su se Ciro i Miske pomirili,obojica su se pokazali jako odgovornim i kao veliki profesionalci,svaka cast!
GAZI BOSNO GAZI!
SVAKA ČAST NA POSTU !!!

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 27 nov 2009, 01:18

ma covjek vise ne moze biti pametan... Ne volim Ciru i mislim da je krah protiv Portugala njegova krivica, ali treba biti iskren i reci da je on preuzeo repku u rasulu i doveo je do baraza... Mislim da bi ipak trebao ostat cisto zbog kontinuiteta i ne mijenjanja selektora svako malo... Ko zna mozda nam se posreci i dobijemo laksu grupu za euro i onda sigurno idemo

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 27 nov 2009, 01:33

Bolje da ne kazem sta mislim 8-) :mrgreen:

Dobar dio forumasa je vec izvrsio "ekspertizu" :mrgreen:
Sreca pa ih nema na doticnim funkcijama :mrgreen: ali je nesreca da slicni upravljaju Bosnom i Hercegovinom...

Meni je zaista iskreno drago da zivim sto dalje od svega toga.
Nama izgleda jedino toljaga, metak, noz i granata mogu rec' neke stvari.
Nazalost, tako je kako je - do Sudnjeg dana.

Ostaje mi da se jedino (ponekad) radujem (i nasmijem) freneticnom Marjanu Mijajlovicu u rijetkim trenucima kada je Miske trijezan - pa da svaka pobjeda uz Marjana Mijajlovica bude k'o finale WorldCup-a. :mrgreen:

Ciro Ale, Miske Ale, Savez Ale :mrgreen:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 nov 2009, 01:56

Bas ste vi koji pisete protiv Balazevica neprijatelji bh.repke.
Neznam tko god bi naslijedio Blazevica imao bi normalno neku svoju viziju igre,tako da bi vjerovatno ove kvalifikacije za EP 2012 bile izgubljene a selektor bi se "vadio" kao i mnogi prija njega "stvaramo reprezentaciju za naredni kvalifikacioni ciklus".Blazevic zna svoj posao malo bolje od ostalih nije dzaba medju 50 najboljih trenera u Europi ove kvalifikacije za EP su sigurno nase pogotovo kada je sve izbornik sa Misketom rijesio.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 27 nov 2009, 02:33

Ako je uspio vratiti Misketa onda ćemo biti evropski prvaci ;)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

dr_arsla
Kontakt:

Post Postao/la dr_arsla » 27 nov 2009, 02:44

nastranu nacionalizam,nastranu fudbalsko znanje, nastranu zelje i mogucnosti...uzmimo samo cinjenice...

ciro uozbiljio reprezentaciju??! sta li su onda bile reprezentacije prije koje su igrale finale protiv danske i srbije...

ciro postigao najveci uspjeh??! teoretski svakako, u barazu nismo bili nikad ali smo bili u dva navrata na pragu ili baraza ili direktni kvalifikacija..gol nas je djelio od raja...

ciro uspostavio kontinuitet??! kakav crni kontinuitet, to sto imamo prejake napadace pa oni sami mogu pobjediti jermeniju,estoniju i koga ono jos?? a da belgiju ee upravo se o tome radi oo toj prokletoj belgiji...

naime, pobjedili smo belgiju kuci 2-0, a pobjedila je i bivsa reprezentacija 1-0 tako da cjeli uspjeh, panika, euforija itd oko cire se bazira na jednoj utakmici koju smo neocekivano pobjedili a to je u gostima protiv belgije...

e ako zato zasluzuje da ostane selektor neka ga...ako je to zelja vecine Bosanaca i Hercegovaca neka ga, ako ce nas odvesti do evrospkog prvenstva neka ga dok je ziv...ali licno mislim da jedan potroseni starac koji slabo zna imena svojih igraca a kamoli tudji i koji nijednu utakmicu nije pogledao uzivo ni premijer lige, ni strani klubova u kojem igraju nasi igraci ne zasluzuje dalje povjerenje koje mu tako olako dajemo i sada mi recite u cirinom stilu ..jeb lo te povjerenje..

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 27 nov 2009, 02:45

NoName je napisao/la:Ako je uspio vratiti Misketa onda ćemo biti evropski prvaci ;)
Ma moze to Ciro i bez njega.Ipak on je trener svih trenera.Ti zaboravio na to.Sad cemo da vidimo koliko ce nasih igraca obici,obecao je neke posjete Engleskoj i Svici ;)

A dr_arsla bolje ti je prestani obracati paznju na to.Fasovat ces cir na zelucu.Ja sam iz ovog ciklusa naucio da nase tekme treba gledati nako u kuci pred tv-om.Bez neke euforije.Raja se nada nekom uspjehu na Evropskom prvenstvu.E ja im garantujem da necemo nikakav uspjeh napraviti ako Ciro ne promijeni nesto radikalno u svojoj taktici i samom pristupu reprezentaciji

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 27 nov 2009, 05:14

Ciro, Ciro, ostani! Nastavljaj da nas varas! :evil:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 nov 2009, 05:22

Tarik14 je napisao/la:Ciro, Ciro, ostani! Nastavljaj da nas varas! :evil:
Ovo je do sada bila najfunkcionalnija varka.
Necemo varanje hocemo mijesto gdje i pripadamo,hocemo da gubimo ko ljudi i od malih.Pa da se ukompletiramo.
4 ili 5 mjesto je nas ponos.Prema tome necemo prevare i sugava druga mjesta.
:lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 27 nov 2009, 08:12

harishp je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Ciro, Ciro, ostani! Nastavljaj da nas varas! :evil:
Ovo je do sada bila najfunkcionalnija varka.
Necemo varanje hocemo mijesto gdje i pripadamo,hocemo da gubimo ko ljudi i od malih.Pa da se ukompletiramo.
4 ili 5 mjesto je nas ponos.Prema tome necemo prevare i sugava druga mjesta.
:lol: :mrgreen:
A hocemo da se zadovoljavamo i samo-zadovoljavamo drugim mjestima ili baražima...hocemo žedni do vode,a da se ne napijemo...sa Ćirom možda necemo biti treci vec cemo biti drugi,ali jedno je sigurno sa njim nikad nigdje necemo otici vec cemo se tješiti uvijek ko posljednji luzeri sa bjednom pricom ("Bolje biti drugi u grupi nego 3 ili 4" :lol: :lol: :lol:
Glupi bosanac nikad nece doci pameti,njemu je lakše utjerati metar u guzove nego cenat u glavu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 27 nov 2009, 09:08

@dr_arsla dobar post si napisao. Ciro je samo napravio euforiju za sta je jedino i kadar uciniti, ali nismo napravili nikakav pomak naprijed u kvaliteti igre, a to je ono NAJVAZNIJE. Imamo super igrace, ali on to nije poslozio na najbolji nacin. Pobjedjivali smo ove slabije ekipe samo individualnom sposobnoscu pojedinaca, ali nikako i kolektivom. Pobijedili smo Belgiju koja je tada bila u opstem rasulu, a pogledajmo sada Belgiju sa novim selektorom Advokatom, tesko da bi ih sada pobijedili. Protiv svih jacih ekipa, Turska, Spanija, Portugal, tesko da smo i sansu napravili i tu se vidjelo da nemamo karakter drskost i pobjednicki duh...
Ciro se vise bavi politickim desavanjima u Hrvatskoj nego analizom nase igre i popravljanjem nedostataka u igri. Al najvise sto me boli je utakmica u Zenici protiv Portugala gdje sansu jednu jedinu nismo napravili i sto nemam za cim da zalim. Nasa najbolja sansa je bio sut Pjanica sa 35 metara i Ciro krivi Misimovica, i on neki selektor, a kaze uoci utakmice u Lisabonu nije bitno da li ce neko dobiti zute kartone samo da se ostvari pozitivan rezultat i da cemo u Zenici nekako skrpiti sastav, i eto ostvarili smo koliko-toliko pozitivan rezultat koji se itekako da stici i onda Ciro svoje neznanje i neumjece pravda Misketovim odsustvom, pa eto igrao je Pjanic, koji je haman pa ko i Miske, ali NISTA.
Pod hitno raditi na dovodjenju trenera sa medjunarodnim iskustvom, koji su u Evropi ostvarili rezultate i koji poznaju igru, a ne koji ce laprdati po medijima, "je.bat cemo im majku" ili, "satrat cemo ih"....
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 27 nov 2009, 09:16

evo vam ove ekipe koje su otisle na SP:

Srbija, Slovenija ili recimo Slovacka...

Koliko bi ove ekipe uzele poena u dvomecu sa Spanijom, Turskom i Portugalom (u onako vaznoj utakmici )??

Budite realni i dajte odgovor.....
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 27 nov 2009, 09:25

Sretan bajram svim Bosnjacima i ne sikirajte se zbog Cire...ostaje do ljeta a onda nadam se ****.
VAHA CEKAMO TE!!!!!1

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 27 nov 2009, 09:28

Evo pricao sam sa Cirom na telefon, zapravo me zvao i pozelio vam je svima sretne bajramske blagdane !!!

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 27 nov 2009, 12:37

Bob_Rock je napisao/la:Evo pricao sam sa Cirom na telefon, zapravo me zvao i pozelio vam je svima sretne bajramske blagdane !!!
Quita sine mubarek olsun - je l' ti rek'o :mrgreen:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 27 nov 2009, 12:53

Citizen-X je napisao/la:
Bob_Rock je napisao/la:Evo pricao sam sa Cirom na telefon, zapravo me zvao i pozelio vam je svima sretne bajramske blagdane !!!
Quita sine mubarek olsun - je l' ti rek'o :mrgreen:
Bas upravo to je direktno tebi porucio i da te pozdravim mnogo !!!

:D :D

Ode Stone u BANovice !!!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 27 nov 2009, 15:42

Mi smo naivan narod, trebamo biti realni : Baraz nije nikakav uspjeh! 100 puta smo bili blizi velikog takmicenja 2003. godine protiv Danske.

Ciro nije ujedinio reprezentaciju niti je nesto novo donjeo svojim dolazkom.

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 27 nov 2009, 16:29

Tarik14 je napisao/la:Mi smo naivan narod, trebamo biti realni : Baraz nije nikakav uspjeh! 100 puta smo bili blizi velikog takmicenja 2003. godine protiv Danske.

Ciro nije ujedinio reprezentaciju niti je nesto novo donjeo svojim dolazkom.
Nismo bas 100 puta, ali ostalo sve stoji.
93,4 % " !!!

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 27 nov 2009, 16:33

Ma i vise nego smo naivni kad nas jedan Ciro valja i prodaje utakmice zbog koje su ljudi iz Amerike dolazili...
ZALOSNO!!!
Mislim da je vrijeme za baklje ponovo dok ova gamad ne ode iz saveza!!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.