Piplica ima titulu svjetskog prvakalegenda reala je napisao/la:Jedini Bosanac koji ima titulu Evropskog Prvakaon zna kako je osvajati velike trofeje
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
[youtube][/youtube]
Pravda za Pepea
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
0vaj transfer se 100% nece realizovati iz dva razloga.ĆeMa je napisao/la:ma bolje mu je i u steaui neg u maccabi-u....kod rumuna ce bar igrati cesto u europine_znam_ko_sam je napisao/la:Ne znam samo koliko bi mu to bio "korak naprijed" ? Smatram da bi on mogao puno vise pokazati u nekoj ligi "petice". Sto se reprezentacije tice, protiv Albanije je super dobro odigrao i mislim da bi definitivno on trebao da "posjedne" Misketa na klupu i da on i Pjanic dobiju sansu da "diriguju" sredinom terena s tim da bi on mogao igrati izmedju Rahimica i Pjanica jer moze puno vise nego Miske pomoci u odbranbenim zadacima, a isto tako moze mnooooogo pridonijeti u napadu.Haris Medunjanin seli u Bukurešt, želi ga Steaua
Medo, sretno!
Steaua jeste najorganizovaniji i najveci rumunski klub ali oni su u ogromnoj krizi vec zadnjih 4 godine. Imaju novac, imaju infrastrukturu, armiju navijaca ali i kretena od predsjednika kluba koji je u pravom smislu rijeci coban i kao covjek a pi onome sto mu je bilo zanimanje prije 15 godina. zbog njegovih hirova Steaua godisnje mijenja 2-3 trenera i desetat igraca. Mislim da ijedan ozbiljan igrac ne zeli ulazitu u ovako nesto.
Drugo taj isti predsjednik Gigi Brcali je nevjerovatan fanatik i budala. On Steau-u smatra iskljucivo krscanskim klubom i ne dozvoljava da Muslimani budu dio istog. Mada nevjerovatno i suludo zvuci on je prije 4 godine odpustio fizioterapeuta mislim da je bio Marokanac ili Alzirac, jer je Musliman i javno u medijima izjavio da ga je odpustio zato jer je kao Musliman donosio nesrecu ekipi i da su zbog toga imali losu sezonu ' da ih bog nije pomogao itd... Koliko znam Haris je Musliman tako da u Steau-i nema sanse.
Ma šta će u Rumuniji, a pogotovo Steaui
Jesul oni uopšte izborili Evropu ove godine?
Jesul oni uopšte izborili Evropu ove godine?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo se izgleda neko posteno za**bo.vecaveca je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/Haris_Medunjanin
sta pise gdje igra 2011 ???))) zaista cudno !
Sigurno zbog toga sto se spekulise da Magath zeli Salihovica i Pjanica, pa da su i Medu ukljucili medju njih.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Goalgetter
- Kontakt:
Senior Carier : Real Madridvecaveca je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/Haris_Medunjanin
sta pise gdje igra 2011 ???))) zaista cudno !
- legenda reala
- Kontakt:
Odigrao prvu utakmicu na prvenstvu od početka ,i pokazao se dobroharishp je napisao/la:Jah,jos da je igrao na tom prvenstvu a ne presjedio sve i jednu tekmu.Gdje bi mu kraj bio.legenda reala je napisao/la:Jedini Bosanac koji ima titulu Evropskog Prvakaon zna kako je osvajati velike trofeje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jel zna neko sta je sa ovim momkom? Znam da je davao izjave tipa da ide iz Maccabia. Da su se u klubu desile neke krize i da nije to to vise.
Pravo dobar igrac, nadam se da ce nac klub koji zasluzuje i koji je nama "blizi" za pratiti. On je trenutno jedna on najbitnijih karika u reprezentaciji. "Heroj iz sjenke"
Pravo dobar igrac, nadam se da ce nac klub koji zasluzuje i koji je nama "blizi" za pratiti. On je trenutno jedna on najbitnijih karika u reprezentaciji. "Heroj iz sjenke"
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
- Cincinnatus
- Kontakt:
Bayer Levekusen zeli Harisa
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- Goalgetter
- Kontakt:
Bilo bi lijepo da se transfer ostvari. Treba pojacati koloniju Bosanaca u BundesligiCincinnatus je napisao/la:Bayer Levekusen zeli Harisa
- Cincinnatus
- Kontakt:
Ma super transfer, ali za sad, samo bajka..Goalgetter je napisao/la:Bilo bi lijepo da se transfer ostvari. Treba pojacati koloniju Bosanaca u BundesligiCincinnatus je napisao/la:Bayer Levekusen zeli Harisa
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- Principatus
- Kontakt:
Pitam se otkud SS.ba ova informacija?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ne znam al dosad su uglavnom imali sve tačne informacije, pa se nadam da je ova. bilo bi jako dobro gledati medija u leverkuzenu.
- Goalgetter
- Kontakt:
I ja se pitam otkud im informacije. Ni Leverkusenovi navijaci ne znaju nista o tome, ali su odusevljeni cinjenicom da bi Haris mogao u Leverkusen .
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Bilo bi lijepo gledati Harisa u Leverkusenu. Definitivno je zasluzio da igra za neki malo veci/bolji klub i da igra Ligu Prvaka.
Sretno!
Sretno!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Bilo koji klub iz liga petice je bolji nego da igra u Izraelskoj ligi 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Za repku je bolje da je standardan u Izraelu, nego da sjedi na klupi u Bundesligi. Medunjanin je po prvi put u karijeri standardan u prvih 11, tako da treba dobro razmislit prije nego sto napusti klub.juznjak> je napisao/la:Bilo koji klub iz liga petice je bolji nego da igra u Izraelskoj ligi
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Otkud ti to.Pa on mjesecima vec nije standardan u Macabiju i **** ligi.Cartman je napisao/la:Za repku je bolje da je standardan u Izraelu, nego da sjedi na klupi u Bundesligi. Medunjanin je po prvi put u karijeri standardan u prvih 11, tako da treba dobro razmislit prije nego sto napusti klub.juznjak> je napisao/la:Bilo koji klub iz liga petice je bolji nego da igra u Izraelskoj ligi
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
To ti ironican, ili si ozbiljan? Pa kako je onda odigrao 38 utakmica?harishp je napisao/la:Otkud ti to.Pa on mjesecima vec nije standardan u Macabiju i **** ligi.Cartman je napisao/la:Za repku je bolje da je standardan u Izraelu, nego da sjedi na klupi u Bundesligi. Medunjanin je po prvi put u karijeri standardan u prvih 11, tako da treba dobro razmislit prije nego sto napusti klub.juznjak> je napisao/la:Bilo koji klub iz liga petice je bolji nego da igra u Izraelskoj ligi
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"