FK Rudar Kakanj

sonik24
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la sonik24 » 19 apr 2012, 17:21

Brate proveo sam par dana u vasem gradu i mogu reci samo jedno, da guzatijih zena u zivota nisam vidio kao kod vas, neznam jel to do vode il sta vec, klima mozda... Inace vidim cijeli grad olijepljen plakatima za mec protiv Orašja, želim vam svu sreću i da pobjedite, da ponovo se plasirate gdje i pripadate, u premijernu.

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 19 apr 2012, 21:43

sonik24 je napisao/la:Brate proveo sam par dana u vasem gradu i mogu reci samo jedno, da guzatijih zena u zivota nisam vidio kao kod vas, neznam jel to do vode il sta vec, klima mozda... Inace vidim cijeli grad olijepljen plakatima za mec protiv Orašja, želim vam svu sreću i da pobjedite, da ponovo se plasirate gdje i pripadate, u premijernu.

Haha..brate djeluje na njih cementara,termoelektrana..i tako to..haha..al dobre su :D

A hvala druze,nadamo se pobjedi i prekidu crne serije..hehe :D

Finansijski smo jaki,imamo solidnu ekipu msm sto se imena tice,ali na terenu ne ostavljaju maksimum..i malo nam je trener kloc,al hajd..valjda bude bolje :D
Rudar Kakanj !!!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 20 apr 2012, 16:31

Duro novi kapiten Rudara :D
#samoRudar #zauvijek

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 20 apr 2012, 19:04

GK1996 je napisao/la:
sonik24 je napisao/la:Brate proveo sam par dana u vasem gradu i mogu reci samo jedno, da guzatijih zena u zivota nisam vidio kao kod vas, neznam jel to do vode il sta vec, klima mozda... Inace vidim cijeli grad olijepljen plakatima za mec protiv Orašja, želim vam svu sreću i da pobjedite, da ponovo se plasirate gdje i pripadate, u premijernu.

Haha..brate djeluje na njih cementara,termoelektrana..i tako to..haha..al dobre su :D

A hvala druze,nadamo se pobjedi i prekidu crne serije..hehe :D

Finansijski smo jaki,imamo solidnu ekipu msm sto se imena tice,ali na terenu ne ostavljaju maksimum..i malo nam je trener kloc,al hajd..valjda bude bolje :D
Svaka cas, upoznat si sa radom kluba, ja sam samo upoznat da imate grb najjači u Evropi ;)

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 20 apr 2012, 19:51

Simpatican smo klub :lol:
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 20 apr 2012, 20:05

Popravni protiv Orašja
Operativni tim za rukovođenje klubom dao podršku treneru Buzi, koji je zauzeo oštriji kurs prema igračima

Loše igre i samo jedan osvojeni bod u posljednja dva prvenstvena nastupa upalio je alarm u svim segmentima kluba. Operativni tim za rukovođenje klubom detaljno je analizirao uzroke krize igara i rezultata. Ocijenjeno je da nije vrijeme za radikalne poteze. Data je podrška treneru Mirnesu Buzi, od kojeg se traži oštriji kurs prema igračima, čije je ponašanje izašlo iz okvira profesionalnosti, što se manifestiralo na utakmici protiv Famos/SAŠK Napretka kada su nepotrebno zaradili javne opomene Nemeljaković, Pjanić i Neimarlija, te isključen Bajro Spahić, koji će prema riječima trenera Buze biti novčano kažnjeni.

Najveći ceh je prvi platio Jasmin Čeliković, koji je udaljen iz prvog tima i trenira s juniorima. On je uoči utakmice u Velikoj Kladuši zakasnio na ručak koji je bio u 12,00 sati što je doista presedan koji se ne pamti, ali i dokaz njegovih manira koje odudaraju od sportskog ponašanja?! Nije pošteđen ni kapiten Zlatan Gafurović, kojem je oduzeta kapitenska traka, koju će ubuduće nositi najstariji prvotimac Samir Duro, koji svojim profesionalnim odnosom i ponašanjem može biti uzor domaćim snagama.

Da li će ove mjere utjecati na ostale igrače ostaje da se vidi. "Zeleno-crni" popravni polažu protiv Orašja, koje je prošlonedjeljnom pobjedom nad Iskrom (2:1) najavilo izlazak iz krize. Protiv Orašja pravo nastupa nema Bajro Spahić, koji je od strane Disciplinske komisije NS FBiH kažnjen zabranom igranja na tri utakmice. Trener Buza i dalje ne može računati na ozlijeđenog Admira Kubata, za kojeg je, nažalost, ova polusezona završena jer je naknadno utvrđeno da je ozljeda skočnog zgloba koju je zadobio u prvom proljetnom kolu u Bihaću, znatno teže prirode i potrebno je duže liječenje.

Nije nam poznato koju će jedanaestoricu Buza izvesti protiv Orašja, ali se može pretpostaviti da će biti izmjena u odnosu na posljednje dvije utakmice u kojima su njegovi izabranici potpuno razočarali.
#samoRudar #zauvijek

eminem22
Kontakt:

Post Postao/la eminem22 » 20 apr 2012, 20:16

L' Imperator je napisao/la:Popravni protiv Orašja
Operativni tim za rukovođenje klubom dao podršku treneru Buzi, koji je zauzeo oštriji kurs prema igračima

Loše igre i samo jedan osvojeni bod u posljednja dva prvenstvena nastupa upalio je alarm u svim segmentima kluba. Operativni tim za rukovođenje klubom detaljno je analizirao uzroke krize igara i rezultata. Ocijenjeno je da nije vrijeme za radikalne poteze. Data je podrška treneru Mirnesu Buzi, od kojeg se traži oštriji kurs prema igračima, čije je ponašanje izašlo iz okvira profesionalnosti, što se manifestiralo na utakmici protiv Famos/SAŠK Napretka kada su nepotrebno zaradili javne opomene Nemeljaković, Pjanić i Neimarlija, te isključen Bajro Spahić, koji će prema riječima trenera Buze biti novčano kažnjeni.

Najveći ceh je prvi platio Jasmin Čeliković, koji je udaljen iz prvog tima i trenira s juniorima. On je uoči utakmice u Velikoj Kladuši zakasnio na ručak koji je bio u 12,00 sati što je doista presedan koji se ne pamti, ali i dokaz njegovih manira koje odudaraju od sportskog ponašanja?! Nije pošteđen ni kapiten Zlatan Gafurović, kojem je oduzeta kapitenska traka, koju će ubuduće nositi najstariji prvotimac Samir Duro, koji svojim profesionalnim odnosom i ponašanjem može biti uzor domaćim snagama.

a zasto gafuru uzeše C. traku

Da li će ove mjere utjecati na ostale igrače ostaje da se vidi. "Zeleno-crni" popravni polažu protiv Orašja, koje je prošlonedjeljnom pobjedom nad Iskrom (2:1) najavilo izlazak iz krize. Protiv Orašja pravo nastupa nema Bajro Spahić, koji je od strane Disciplinske komisije NS FBiH kažnjen zabranom igranja na tri utakmice. Trener Buza i dalje ne može računati na ozlijeđenog Admira Kubata, za kojeg je, nažalost, ova polusezona završena jer je naknadno utvrđeno da je ozljeda skočnog zgloba koju je zadobio u prvom proljetnom kolu u Bihaću, znatno teže prirode i potrebno je duže liječenje.

Nije nam poznato koju će jedanaestoricu Buza izvesti protiv Orašja, ali se može pretpostaviti da će biti izmjena u odnosu na posljednje dvije utakmice u kojima su njegovi izabranici potpuno razočarali.

eminem22
Kontakt:

Post Postao/la eminem22 » 20 apr 2012, 20:19

L' Imperator je napisao/la:Popravni protiv Orašja

zasto gafuru uzeše C traku

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 20 apr 2012, 20:25

eminem22 je napisao/la: zasto gafuru uzeše C traku
Ne znam Bgm.., al nadam se da ce to pozitivno uticati na njega i da ce u nastavku prvenstva pruzati mnogo bolje partije.
#samoRudar #zauvijek

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 21 apr 2012, 16:22

Danas Rudar pobjedjuje.. ;)

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 21 apr 2012, 18:08

Pobjeda Rudara od 5:1..solidna igra Rudara,moglo je i bolje al sta je tu je..mogli su i vise zabiti..ali dobro je i ovo,nagovjestili su izlazak iz crne serije.
Rudar Kakanj !!!

eminem22
Kontakt:

Post Postao/la eminem22 » 21 apr 2012, 19:17

L' Imperator je napisao/la:
eminem22 je napisao/la: zasto gafuru uzeše C traku
Ne znam Bgm.., al nadam se da ce to pozitivno uticati na njega i da ce u nastavku prvenstva pruzati mnogo bolje partije.
Čisto sumnjam da se to može pozitivno odraziti na starijeg igrača,mislim da se buza igra vatrom, to ga može skupo koštati.Pred nama je , vidit ćemo :shock:

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 21 apr 2012, 20:22

Culov napokon proradio. Nije ga trebao mijenjati na poluvremenu, zabio bi on jos koji gol. Gafa i Duro standardno dobri. Durakovic zasluzan za autogol Orasja, dobar je i on bio. Moglo je bar 10:1 zavrsiti da su malo vise skoncentrisani igraci bili. Svaki napad - prilika. Kako smo se patili sa Famosom, ovo danas je bilo odlicno!
#samoRudar #zauvijek

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 21 apr 2012, 21:00

eminem22 je napisao/la:
Čisto sumnjam da se to može pozitivno odraziti na starijeg igrača,mislim da se buza igra vatrom, to ga može skupo koštati.Pred nama je , vidit ćemo :shock:
slažem se, mislim da je Gafa zaslužio da ostane kapiten svojim igrama..

po meni extra igrač :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 21 apr 2012, 21:15

Benjo_AFC86 je napisao/la:
eminem22 je napisao/la:

Kad je Duro zamijenjen danas, krenuo predati traku Gafi, a ovaj odbio :D
#samoRudar #zauvijek

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 22 apr 2012, 10:24

L' Imperator je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:
eminem22 je napisao/la:

Kad je Duro zamijenjen danas, krenuo predati traku Gafi, a ovaj odbio :D
pametan, ma to su posla u upravi, ili nije htio potpisati neki ugovor, ili se duro zalio na odlazak il slicno :P
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 22 apr 2012, 10:59

Cestitke Gusari ;)

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 22 apr 2012, 13:34

sonik24 je napisao/la:Cestitke Gusari ;)
Hvala ;)
#samoRudar #zauvijek

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 apr 2012, 14:45

Nisam naleteo na informaciju.Je li zavrsena kod vas ona tribina sto se pravila ?To sam upratio jos onda kada vam je Seslija bio trener,ali nigde nisam video da je zavrsena.I ako moze slika trenutnog stanja stadiona u Kaknju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

hpolovina
Kontakt:

Post Postao/la hpolovina » 22 apr 2012, 15:56

Kakav je Durakovic bio???
Sretno i daudjete u PL, Mostar je uz vas zbog Durakovica ;)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.