Fatija
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Olinjala strvina.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zato što kad dovedeš trenera, on sebi pravi ekipu kakvu hoće, jer je on glavni i zna/pretpostavlja kakvi mu igrači trebaju. Šta bi bilo da se ne pita i da je tu samo radi formalnosti da stoji pored aut linije? Logično je da svaki trener ima nešto svoje, tako da mi je i ovo sasvim normalno da traži igrače za koji misli da mu mogu biti od koristi, odnosno igrače koje je do jučer vodio u repki i koje vrlo dobro poznaje.PointBlank je napisao/la: ↑04 sep 2020, 14:09Zasto je besmisleno bgt? Mozda sam malo preletio s ovim oko ugovora i gluposti, ali je smisao slican.
Kako ti mislis da ce Wijnaldum ili Depay uticati na igru Barcelone? Niko ne govori o talovima, al dabome da postoji onaj fazon da svako misli da je njegovo najbolje, pa tako i Holandjanin za svoje reprezentativce.
Samo me zanima do kad ce ovi polovnjaci biti rjesenje za sve probleme? Sa MSN, Xaviesta i Alba-Puyol-Pique-Alves tandema si spao na ta neka imena, koja u normalnim vremenima ne bi uopste bila spomenuta u kontekstu Barcelone. Ne zbog imena, nego mogucnosti.
Umjesto da se konacno da sansa Fatiju, ovo ce biti primarno. Daj boze da mi igrama zacepi gubicu, ali sam skeptik.. Brdo krila u ekipi, i daj jos jednog.. Nemas ih gdje ni rasporediti ba
i da, s Neymara na Depaya... ovo ce biti gore od Manchestera ili Milana, dok su bili u krizi..
Šta znači Simeone je doveo recimo Lemara, koji na koncu ima nulti učinak, samim tim treba i trener dobiti nogu? Smiješno. Niko na svijetu ne može uticati na adaptaciju igrača, sve se može analizirati kod dovođenja, ali tačnu prilagodbu niko ne može znati. Ko ti garantuje da taj Wijnaldum neće biti odličan ili Depay? Ko je garantovao za Rakitića da će se isplatiti svaki cent koji je plaćen? Ko ti je garantovao da se Coutinho neće snaći, a svi smo ovdje svrsavali čekajući ga da dođe i zaigra. On zaigrao, kad kurko.
Druga stvar je što vi od Wijnalduma pravite kloca, od Depaya Duljevića, od Pjanića Rustemovića. Kad se prestanete ložiti na imena i malo drugačije gledali stvari, biće vam lakše. Klopp dominira s Lovrenom, Matipom, Gomezom, Firminom, Hendersonom, tim istim Wijnaldumom i ostalim, pa dovede beka anonimusa iz Olyimpiacosa, pa sve ide kako treba jer ima sistem i zna izvući maksimum.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Nažalost, dešava se ono cega se najviše pribojavam. Da Barca pravi holandsku koloniju od sebe, a zna se od ranije kako to završi - kada je Van Gaal doveo kamion svojih zemljaka braću De Boer, Cocua, Klujverta, Zendena i ostala nizozemska gov.na, a Barca se sa njima borila za 4 mjesto

Odustajanje i gašenje La Masije je najsramnija stvar ove uprave.
Koemanu se nipošto ne smije dozvoliti da imitira LVG i dovodi svoje zemljake, dovoljan je De Jong i to je to.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 04 sep 2020, 14:43, ukupno mijenjano 2 puta.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kakvo davanje šanse Fatiju, ima lik 17 godina. Ne možeš ga sa tim godinama odmah gurnuti u prvu postavu i forsirati kao standardnog prvotimca. Svakako da mu se trebaju dozirati minute i davati šansa u nekim utakmicama ali prerano je očekivati od njega da bude neki bitan faktor i nosilac igre.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Zadnji put kad sam gledao, a mozda se varam. Fati nije centralni napadac/spic.

@igrajlopte 🐦
Bokte vidio Memphisi se neki spominju, pa prije 5 godina bi se smijali ovdje kad bi neko pisao o tome.
Pravit cemo mi Suareza od plastelina, to ce se vec ove sezone vidjet. Falit ce gola.
Pravit cemo mi Suareza od plastelina, to ce se vec ove sezone vidjet. Falit ce gola.
27.10.2020
drago mi je sto je messi pokazao pravo lice, to jeste, da je ****
Do prije 2,3 godine bi se grohotom smijali ako bi se likovi poput Georginio Wijnalduma i Memphisa Depaya uopšte povezivali sa Barcom

Tužno na šta je ovaj klub spao, zahvaljujuci Pacovu.
Joj gledaj ti njih, kao da se zadnji godina dovodila sve sama krema evropskog fudbala, sve sami Upamecani, Sanchi i slicno a ne grobari od Malcoma, Dignea do Braithwaita i ostali taraba koji i dan danas neznaju kako su bili ili jesu clanove Barce.

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 04 sep 2020, 14:59, ukupno mijenjano 2 puta.
@igrajlopte 🐦
Ne znam zasto ga ne puste pa lik samo sto ne objavi jos video u kojem place od zelje za odlaskom

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
La Liga have knowledge of Jorge Messi's statement. They are preparing an official response which will be released shortly
Jorge Messi's statement does not mean that his son will leave, it simply clarifies Leo's point of view. [sky sports]

27.10.2020
I šta sad to znaci ?
Da treba nastaviti istu praksu i dovesti ove holandske jazavce, za koje niko nece garantovati gdje ce biti naredne sezone, hoce li uopšte biti u Barci.
Ne smije se udovoljavati Komeanovim muzičkim željama za njegovim zemljacima, kad se ne zna hoce li i on biti u Barci dogodine.
Wijnaldum i Depay

- PointBlank
- Kontakt:
Ali to je Klopp, a ovo je Koeman. Ne mozes ni porediti.. uostalom, momci su ti dole ukratko objasnili...AlfredNobel je napisao/la: ↑04 sep 2020, 14:37Zato što kad dovedeš trenera, on sebi pravi ekipu kakvu hoće, jer je on glavni i zna/pretpostavlja kakvi mu igrači trebaju. Šta bi bilo da se ne pita i da je tu samo radi formalnosti da stoji pored aut linije? Logično je da svaki trener ima nešto svoje, tako da mi je i ovo sasvim normalno da traži igrače za koji misli da mu mogu biti od koristi, odnosno igrače koje je do jučer vodio u repki i koje vrlo dobro poznaje.
Šta znači Simeone je doveo recimo Lemara, koji na koncu ima nulti učinak, samim tim treba i trener dobiti nogu? Smiješno. Niko na svijetu ne može uticati na adaptaciju igrača, sve se može analizirati kod dovođenja, ali tačnu prilagodbu niko ne može znati. Ko ti garantuje da taj Wijnaldum neće biti odličan ili Depay? Ko je garantovao za Rakitića da će se isplatiti svaki cent koji je plaćen? Ko ti je garantovao da se Coutinho neće snaći, a svi smo ovdje svrsavali čekajući ga da dođe i zaigra. On zaigrao, kad kurko.
Druga stvar je što vi od Wijnalduma pravite kloca, od Depaya Duljevića, od Pjanića Rustemovića. Kad se prestanete ložiti na imena i malo drugačije gledali stvari, biće vam lakše. Klopp dominira s Lovrenom, Matipom, Gomezom, Firminom, Hendersonom, tim istim Wijnaldumom i ostalim, pa dovede beka anonimusa iz Olyimpiacosa, pa sve ide kako treba jer ima sistem i zna izvući maksimum.
Svaki trener koji dodje u ovu Barcelonu, mora se valjda poistovjetiti s filozofijom kluba, jer to jedino daje rezultate, bar se vidjelo.
Ne pravim ja kloceve i Duljevice od njih, ali ako mislis da je Memphis iz klinceve ligue 1 rjesenje za posrnulu Barcelonu, taj isti Memphis koji nije mogao da se nametne u onakvom Manchesteru.. ma daj drug.
Bolje istrpiti Fatija jos jednu godinu, nego ovo sebi raditi nakon toliko promasaja.

Kakav cirkusHitna izjava La Lige: "Klauzula od 700 miliona još uvijek postoji, a Messi ne može otići besplatno".

27.10.2020
Gledaćemo mi istih 11 ko i prošle sezone, sve su prilike.
Zadnja izmjena: Riziko, dana/u 04 sep 2020, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- AlfredNobel
- Kontakt:
Popišaše opet Messija starijeg.
@let3
Druže, počeo si se gubiti dobro, od stalnog ponavljanja da je Koeman marioneta do svega ostalog. Ohani, sasvim je uredu da čovjek ima svoje želje. I ja bih najviše volio da se spominju De Bruyne i Mbappe, ali dajte malo realnosti.
Nisam rekao da je Klopp, već da postoji mogućnost da će uspostaviti neki sistem, ne sad da će biti novi Guardiola, ali postoje šanse. Uostalom, dok ne sačekamo sezonu, nećemo vidjeti. Polako.
@let3
Druže, počeo si se gubiti dobro, od stalnog ponavljanja da je Koeman marioneta do svega ostalog. Ohani, sasvim je uredu da čovjek ima svoje želje. I ja bih najviše volio da se spominju De Bruyne i Mbappe, ali dajte malo realnosti.
Nisam rekao da je Klopp, već da postoji mogućnost da će uspostaviti neki sistem, ne sad da će biti novi Guardiola, ali postoje šanse. Uostalom, dok ne sačekamo sezonu, nećemo vidjeti. Polako.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.