Nije problem malo sukobiti mišljenja, štaviše, na forumu je tako nešto i poželjno. Iskren da budem, i mene je malo iznenadilo što je nominalno na jednoj poziciji doveden veoma dobar igrač za ABA prilike, Pavković, a onda još i Amerikanac. Čisto sumnjam da su dovedeni da budu jedan drugom rezerva, što znači da mislim da će njih dvojica dosta vremena provoditi i zajedno na parketu. Biće tu i ove sezone puno popunjavanja pozicije 3 bekovima, kao i lani. Kapiten Dozet će vjerovatno opet imati petnaestak minuta po meču na trojci, a ostatak vremena će Bajić primjenjivati raznorazne varijacije niske unutrašnje linije, koristeći sve vanjske igrače koje ima na raspolaganju.
I meni će biti žao ako Knežević bude imao dva minuta na jednom meču, pa tri utakmice ništa, i tako ukrug. Mislim da ima potencijala, i nekako se nadam da će svoju priliku iskoristiti na najbolji mogući način, bez obzira na gužvu na bekovskim pozicijama. Jedino što ponavljam je da se sve ovo vrijeme ne mogu oteti utisku da Igokei fali još jedan igrač pod košem, neka 4/5, to mi jedino izgleda manjkavo, sve ostalo bi moglo biti i više nego korektno.