Prvo ne Kosevu ne bi zaradili vise 100% mozda bi na nekim budalama samim tim sto bi vise ulaznica bilo pusteno u prodaju i ljudi bi mogli normalno kupovati, ne bi se bas tek tako "rasprodalo" pa nek dodju nek uzmu 5 hiljada na na crno opet ostane dovoljno da ljudi uzimaju. A ovo samo budala ne moze skuzit da neko uzima dobru lovu u Zenici da repka igra pred 3 puta manjim brojem navijaca, zato harise ukljuci se maloharishp je napisao/la:Nigdje nikakve ama bas nikakve logike.EnZo_85 je napisao/la:E Irfane da su oni osjetili dio atmosfere F.K Sarajeva protiv Helsinborga i Cluja vidjeli bi sta je stadion i navijanje onaj Kone iz Cluja je vise gledao u tribine nego loptu. Bitna je samo organizacija kao sto smo mi napravili pa da vidis kako grmi sve, ovo je tako otrcana fraza sa ovim Bilinim poljem, prvo bilo neko sujevjerje o nekoj nepobjedivosti, pa nam spucase Spanci petardu, pa sad kao do navijanja. Nemam nista protiv BP al zbog necije gluposti da ispasata jos 20 000 ljudi koji su htjeli prisutvovati ovoj Historijskoj utakmici gledace utakmicu na TV-u. Pogledajte snimke BiH protiv SCG i Danske mislim pricate gluposti, al eto nek je na cast ovim iz saveza nek ova gamad svercerska sta zaradi to im je sve sto znaju u zivotuirfan41 je napisao/la: vec sam napisao da bezze pricamo, sta je to cudno sto stadion ima olimpijsku stazu, nisu to navijacke price, to moze pricat onaj koji neide na tekme. pa i u berlinu ima stadion stazu pa niko nije rekao hajmo igrat na nnekom stadion kluba iz trece lige jer ce bljaatmosfera biti. nemoze nikako 13hiljda ljudi biti glasnije od 40 jos kada bi se kosevo pokrilo, atmosfera nimalo nebi bila upitan i bio bi pravi euro stadion
Pa zar nebi iz saveza i ti sverceri kud ikamo vise zaradili na Kosevu nego na BP.
Daj ljudi organizirajte se kad hocete neki post napisati.
Uzimali su oni tako i protiv Danske i SCG pa su kasnije molili pred ulazom da je prodaju za 10km koliko su je i platili..