Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

EnZo_85
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la EnZo_85 » 09 nov 2009, 22:20

harishp je napisao/la:
EnZo_85 je napisao/la:
irfan41 je napisao/la: vec sam napisao da bezze pricamo, sta je to cudno sto stadion ima olimpijsku stazu, nisu to navijacke price, to moze pricat onaj koji neide na tekme. pa i u berlinu ima stadion stazu pa niko nije rekao hajmo igrat na nnekom stadion kluba iz trece lige jer ce bljaatmosfera biti. nemoze nikako 13hiljda ljudi biti glasnije od 40 jos kada bi se kosevo pokrilo, atmosfera nimalo nebi bila upitan i bio bi pravi euro stadion
E Irfane da su oni osjetili dio atmosfere F.K Sarajeva protiv Helsinborga i Cluja vidjeli bi sta je stadion i navijanje onaj Kone iz Cluja je vise gledao u tribine nego loptu. Bitna je samo organizacija kao sto smo mi napravili pa da vidis kako grmi sve, ovo je tako otrcana fraza sa ovim Bilinim poljem, prvo bilo neko sujevjerje o nekoj nepobjedivosti, pa nam spucase Spanci petardu, pa sad kao do navijanja. Nemam nista protiv BP al zbog necije gluposti da ispasata jos 20 000 ljudi koji su htjeli prisutvovati ovoj Historijskoj utakmici gledace utakmicu na TV-u. Pogledajte snimke BiH protiv SCG i Danske mislim pricate gluposti, al eto nek je na cast ovim iz saveza nek ova gamad svercerska sta zaradi to im je sve sto znaju u zivotu
Nigdje nikakve ama bas nikakve logike.
Pa zar nebi iz saveza i ti sverceri kud ikamo vise zaradili na Kosevu nego na BP.
Daj ljudi organizirajte se kad hocete neki post napisati. :roll:
Prvo ne Kosevu ne bi zaradili vise 100% mozda bi na nekim budalama samim tim sto bi vise ulaznica bilo pusteno u prodaju i ljudi bi mogli normalno kupovati, ne bi se bas tek tako "rasprodalo" pa nek dodju nek uzmu 5 hiljada na na crno opet ostane dovoljno da ljudi uzimaju. A ovo samo budala ne moze skuzit da neko uzima dobru lovu u Zenici da repka igra pred 3 puta manjim brojem navijaca, zato harise ukljuci se malo :roll: Ako ne znas cisti zakon ekonomije da te podsjetim povećana ponuda smanjuje mogućnost monopola i lobija toliko o neorganizovanim postovima pozz

Uzimali su oni tako i protiv Danske i SCG pa su kasnije molili pred ulazom da je prodaju za 10km koliko su je i platili..
Zadnja izmjena: EnZo_85, dana/u 09 nov 2009, 22:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 09 nov 2009, 22:22

Mislim da ce se na B.Polje ukrcati 20 000 ljudi :D...bice sve jedno na drugom!Nisam za da se mijenja stadion u ovim utakmicama ,ali iduce kvalifikacije pod hitno nesto treba mijenjati ,jer je premalo 15 000 navijaca..ako nista da se prosiri stadion u Zenici.
Ima ovdje jedan mongoloid ,prepoznace se on,napisao je da bi se vise para "opralo" na vecem stadionu kao sto je Kosevo ,pa da mu porucim da je glup kao i uvijek ...pare se uzimaju sa strane jer je potraznja veca ,a potraznja je veca jer je stadion manji ,i lakse je prodati kartu na crno po puno vecoj cijeni kad se zna da je tesko doci jedne od 15000 karata..(legalnim putem je lakse kupiti jednu od 40 000 karata).

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 09 nov 2009, 22:34

pa nemojte vise o stadionima... ako ste gledali muniba neku noc na obnu bas je pricao o tome i rekao da je zelja svih igraca BP i nema price...

ko napise jos nesto o stadionima gay je :P :P
ser del barça es el millor que hi ha !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 nov 2009, 22:38

velez_mostar je napisao/la:Mislim da ce se na B.Polje ukrcati 20 000 ljudi :D...bice sve jedno na drugom!Nisam za da se mijenja stadion u ovim utakmicama ,ali iduce kvalifikacije pod hitno nesto treba mijenjati ,jer je premalo 15 000 navijaca..ako nista da se prosiri stadion u Zenici.
Ima ovdje jedan mongoloid ,prepoznace se on,napisao je da bi se vise para "opralo" na vecem stadionu kao sto je Kosevo ,pa da mu porucim da je glup kao i uvijek ...pare se uzimaju sa strane jer je potraznja veca ,a potraznja je veca jer je stadion manji ,i lakse je prodati kartu na crno po puno vecoj cijeni kad se zna da je tesko doci jedne od 15000 karata..(legalnim putem je lakse kupiti jednu od 40 000 karata).
Djesi Munjo nismo te prepoznali :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 09 nov 2009, 22:48

ma ako se plasiramo na SP treba napraviti stadion sa 100 000 mjesta samo za reprezentaciju. to bi bio bosanski wembley

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 09 nov 2009, 22:57

Zar vi fakat mislite da se i na Kosevu proda 40.000 ulaznica za tekmu. 22-25 milja je maximum, dokaz za to je utakmica sa Francuzima prije 3 godine

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 09 nov 2009, 22:58

damirko je napisao/la:ma ako se plasiramo na SP treba napraviti stadion sa 100 000 mjesta samo za reprezentaciju. to bi bio bosanski wembley
kakve veze ima to da li cemo se plasirati sa stadionom,nece se u BiH igrati SP pa da nam treba tada graditi stadion od 100 000 MJESTA.. :?:

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 09 nov 2009, 23:05

The Game je napisao/la:Zar vi fakat mislite da se i na Kosevu proda 40.000 ulaznica za tekmu. 22-25 milja je maximum, dokaz za to je utakmica sa Francuzima prije 3 godine
Jako degutantno uporedjivati prijateljsku utakmicu sa ovom!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 nov 2009, 23:06

The Game je napisao/la:Zar vi fakat mislite da se i na Kosevu proda 40.000 ulaznica za tekmu. 22-25 milja je maximum, dokaz za to je utakmica sa Francuzima prije 3 godine
Sta ba ti uporedjujes. Protiv Danske (jedina tekma koja je bila ovoliko vazna) je bilo krcato. Za Portugal je se mogo napunit Old Trafford.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 09 nov 2009, 23:08

kenoo je napisao/la:
damirko je napisao/la:ma ako se plasiramo na SP treba napraviti stadion sa 100 000 mjesta samo za reprezentaciju. to bi bio bosanski wembley
kakve veze ima to da li cemo se plasirati sa stadionom,nece se u BiH igrati SP pa da nam treba tada graditi stadion od 100 000 MJESTA.. :?:
mislio sam za poslije SP. za buduce kvalifikacijske cikluse

BiHSoccer
Kontakt:

Post Postao/la BiHSoccer » 09 nov 2009, 23:09

Ii Madridskog Reala definitivno su odlučili ne pustiti svog najskupljeg fudbalera, Cristiana Ronalda, na pripreme portugalske reprezentacije za dva dvoboja dodatnih kvalifikacija za SP. Objavila je to u ponedjeljak madridska Marca na svom online-izdanju.

"Cristiano se ne miče iz Madrida. U ponedjeljak smo Portugalskom fudbalskom savezu poslali potrebne medicinske argumente koji dokazuju da je Cristiano Ronaldo povrijeđen i da ne može igrati fudbal. Priložili smo, osim nalaza naših doktora, i mišljenje holandskog specijaliste dr. Nieka van Dyjka, kod koga je Ronaldo bio na pregledu u četvrtak", saopštenje je iz “kraljevskog kluba".

Marca piše da se Portugalac pomirio sa odlukom iako je žarko želio pomoći vlastitoj reprezentaciji u dvije utakmice odluke protiv Bosne i Hercegovine. Vjerovatnp ga je preobratio dramatičan apel iz kluba da, u slučaju da ode na pripreme i nastupi za Portugal, riskira nastavak karijere.

Iz Reala nemaju namjeru pustiti Ronalda u Portugal niti u službi moralne podrške saigračima. Tvrde da bi svaki, pa i najmanji napor, bio štetan za njegov proces oporavka. Misle, takođe, i da su FIFI-ina pravila apsolutno na njihovoj strani.

eto ne igra kristina na utakmici hehhe neda real i danas bas na tv gledam nedaju mu..
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 09 nov 2009, 23:10

Ova dvojica me nisu razumili kako treba, a vjerovatno i ostali. Bilo koja utakmica, znaci prijateljska, kvalifikacijska, ili sad baraz koja se igra na Kosevu. Za nju se ne moze prodati vise od 25.000 karata. Jer od 25-40 milja imaces tonu djece, imaces one koji imaju nekog na ulazu, imaces sponzore, uostalom sve ko i na BP, samo u vecoj mjeri. Kad bi se napravila proporcija sve bi svelo na isto. Znaci i broj prodatih karata i broj "dzabaluka" i broj ukradenih para. nadam se da sam sad bio malo jasniji...

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 09 nov 2009, 23:16

harishp je napisao/la:
EnZo_85 je napisao/la:
irfan41 je napisao/la: vec sam napisao da bezze pricamo, sta je to cudno sto stadion ima olimpijsku stazu, nisu to navijacke price, to moze pricat onaj koji neide na tekme. pa i u berlinu ima stadion stazu pa niko nije rekao hajmo igrat na nnekom stadion kluba iz trece lige jer ce bljaatmosfera biti. nemoze nikako 13hiljda ljudi biti glasnije od 40 jos kada bi se kosevo pokrilo, atmosfera nimalo nebi bila upitan i bio bi pravi euro stadion
E Irfane da su oni osjetili dio atmosfere F.K Sarajeva protiv Helsinborga i Cluja vidjeli bi sta je stadion i navijanje onaj Kone iz Cluja je vise gledao u tribine nego loptu. Bitna je samo organizacija kao sto smo mi napravili pa da vidis kako grmi sve, ovo je tako otrcana fraza sa ovim Bilinim poljem, prvo bilo neko sujevjerje o nekoj nepobjedivosti, pa nam spucase Spanci petardu, pa sad kao do navijanja. Nemam nista protiv BP al zbog necije gluposti da ispasata jos 20 000 ljudi koji su htjeli prisutvovati ovoj Historijskoj utakmici gledace utakmicu na TV-u. Pogledajte snimke BiH protiv SCG i Danske mislim pricate gluposti, al eto nek je na cast ovim iz saveza nek ova gamad svercerska sta zaradi to im je sve sto znaju u zivotu
Nigdje nikakve ama bas nikakve logike.
Pa zar nebi iz saveza i ti sverceri kud ikamo vise zaradili na Kosevu nego na BP.
Daj ljudi organizirajte se kad hocete neki post napisati. :roll:

savez bi sverceri nebi. a sto se tice organiziranja nebi da ovdje solim pamet, ali BHF ne organizuje dobro navijace oni pjevaju svoje a za druge ih boli briga. pa protiv cluja je jean covjek sam vodio 7 hiljdada navijaca na jednoj tribini. a vjerujte od tih 7000 je 4 milje makimalno hordasa, ostalo su bili raja koja je dosla na tekmu i derby navijaci. i mislim da bi to BHF trebao uraditi. niko im ne spori da oni trebaju voditi navijanje, a ne da pola stadiona pjeva jednu pjesmu a drugo pola drugu. nadam se da ce to popraviti do portugala.
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 09 nov 2009, 23:29

problem koševa( a pitar sam) da nema baš navijanja kao sto je to na bilinom polju jer nisu navijači(kod god da je to bhf ili neko drugi) organizovani i svaki dio svoju politiku vodi. ono sto se meni zanimljivo jeste da smo počeli sa bilinim poljem zato sto smo imali spore igrace pa kao na manjem terenu to se može prikriti- kada se igra napadački. i u zenici se i igralo bolje i bolji rezultati postizali. koševo je kad repka igra malo loše. i još nešto- na kraju prošle sezone kada su džeko i miske razbili BL igrala se tekma protiv novinara na kojoj je bilo 1000-2000max ljudi. covjece, ljudi razvaljuju evropom a na kosevo dodje šačica ljudi da pozdrave prejake igrače u koje se kao cijela nacija kune. poslije toga mislim da koševo nije u nekoj opciji. i jasno mi je da je igracima bolje na bilinom polju. lakse se navija i sto je najbitnije navija se. ja mislim da je grbavica najidealniji stadion kada bi to malo (malo više) preuredili. ovako zenica i idemo dalje. i vratimo se na neke normalnije teme vezane za tekmu u subotu
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 09 nov 2009, 23:31

Odlična stvar je što Bosingwa neće igrati za Portugal, to im je veći defekt nego neigranje Ronalda. Lik je ubica po boku, a mi smo baš tu deficitarni. Nema Ronalda,nema Bosingwe, šanse nam rastu. Ne mogu dočekati utakmicu!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 09 nov 2009, 23:33

tanzla je napisao/la:Odlična stvar je što Bosingwa neće igrati za Portugal, to im je veći defekt nego neigranje Ronalda. Lik je ubica po boku, a mi smo baš tu deficitarni. Nema Ronalda,nema Bosingwe, šanse nam rastu. Ne mogu dočekati utakmicu!

napokon nesto vezano za temu..stvarno dosta o stadionima,bar u vezi ove UTAKMICE,jer je sve odlucenoo :oops:

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 09 nov 2009, 23:49

Ma nije ni ovaj spisak Portugalskih igraca bas savrsen. Fale tu nekoliko kljucnih igraca (Nuno Gomes, Maniche, Quaresma, Helder Postiga, Ricardo).

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 09 nov 2009, 23:51

tanzla je napisao/la:Odlična stvar je što Bosingwa neće igrati za Portugal, to im je veći defekt nego neigranje Ronalda. Lik je ubica po boku, a mi smo baš tu deficitarni. Nema Ronalda,nema Bosingwe, šanse nam rastu. Ne mogu dočekati utakmicu!

Imaju Miguela ;)
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 09 nov 2009, 23:51

ma name treba ovako nesto za repku
30,000 i mislim da bi to bilo to..http://www.worldstadiums.com/stadium_pi ... rews.shtml ali jbg ajdi nadji financije za ovako nesto i to proglasiti nacionalnim stadionom..al jbg..pogledajte na ovoj stranici ima dobrih stadiona...
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

Halim
Kontakt:

Post Postao/la Halim » 09 nov 2009, 23:56

Slazem se sa stavom da nije trebalo niti jedan stadion pretvarati u mitski, posebno s obzirom da vjerujem da reprezentacija treba igrati po cijeloj zemlji, gdje god za to postoje tehnicko-politicki uvjeti. Takodjer, zao mi je (ukljucujuci mene samog) svih navijaca koji su bezveze cekali jutros da kupe ulaznicu, dok su drugi iznosili po 10+ karata te ih niz ulicu prodavali po duplo vecoj cijeni. Najgore ce biti onima koji popushe foru i kupe falsfikovane ulaznice, a bojim se da ce to ovaj biti rekordan broj.

Uglavnom, cinjenica je da su i trener i igraci izrazili zelju da igraju na Bilinom te uz taj mit da smo protiv Danaca izgubili jer nismo igrali na Bilinom, to treba ispostovati. Sad je kljucno da izvucemo pozitivan rezultat u Lisabonu i onda ce bez sumnje biti nevidjena ludnica u Zenici, ali i ostatku zemlje.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.