haha...i sad ste ludirudarprijedor je napisao/la:![]()
![]()
evo banjalucani do kraja pogeldajte

Moderator/ica: vlakanje
haha...i sad ste ludirudarprijedor je napisao/la:![]()
![]()
borac_sampion je napisao/la:haha...i sad ste ludirudarprijedor je napisao/la:![]()
![]()
aj gubis se bilo nas je duplo vise u vasem gradu mrs!
Jeste ludi e stvarno nemam rijeci...To na k u rac je izlizano jedno 20 hiljada puta u 20 godina,al dobro nek je i kod vas stiglo.rudarprijedor je napisao/la:![]()
![]()
tatamata je napisao/la:Jeste ludi e stvarno nemam rijeci...To na k u rac je izlizano jedno 20 hiljada puta u 20 godina,al dobro nek je i kod vas stiglo.rudarprijedor je napisao/la:![]()
![]()
Jeste vala bas...Kako god ti kazes.rudarprijedor je napisao/la: pa dobro fino smo vas spustili...nemoj te se ljutiti samo....
...tako je , vi ste Bosanci I Hercegovci, i navijaci Borca ; koji ce izgleda dostojno da predstavlja Bosnu I Hercegovinu u Evropi sljedece godine...tatamata je napisao/la:Tema je Borac BL!Molim sve navijace i simpatizere Borca,da ne nasjedaju na provokacije,i da ne odgovaraju!Znamo mi dobro sta smo,i ko smo,ne trebaju nam drugi objasnjavati...
Tako je, tema je Borac BL!tatamata je napisao/la:Tema je Borac BL!Molim sve navijace i simpatizere Borca,da ne nasjedaju na provokacije,i da ne odgovaraju!Znamo mi dobro sta smo,i ko smo,ne trebaju nam drugi objasnjavati...
To se podrazumjeva,ali mislim da vise bivaju provocirani nego sto provociraju...Stole iz Bora je napisao/la:Tako je, tema je Borac BL!tatamata je napisao/la:Tema je Borac BL!Molim sve navijace i simpatizere Borca,da ne nasjedaju na provokacije,i da ne odgovaraju!Znamo mi dobro sta smo,i ko smo,ne trebaju nam drugi objasnjavati...
P.S. Osim sto molis navijace i simpatizere Borca da ne nasjedaju na provokacije, zamoli ih i da ne provociraju! Da sve ostane u okvirima sporta kad smo vec tu radi toga!
evo ga ponovo.Ada je napisao/la:..tako je , vi ste Bosanci I Hercegovci, i navijaci Borca ; koji ce izgleda dostojno da predstavlja Bosnu I Hercegovinu u Evropi sljedece godine...
ta vaša ljubomora će vas u grob otjeratizeljko78 je napisao/la:"borcevac" Damir Spica nekadasnji direktor sportsko-fudbalskog preduzeca Borac,putem insajdera u FS BIH "busi" lidera Premijer ligeBiH.Prema izvorima iz sarajevske "kuce fudbala" on "koci" papire Ozrena Perica putem Elmira Pilava (sudio mec borac-slavija 1:1 prosle sezone).izvor glas srpske pa prosudite sami.
neznam sta ti znaci to spominjanje groba a drugo tvoje misljenje i nije bitnourban corps je napisao/la:ta vaša ljubomora će vas u grob otjeratizeljko78 je napisao/la:"borcevac" Damir Spica nekadasnji direktor sportsko-fudbalskog preduzeca Borac,putem insajdera u FS BIH "busi" lidera Premijer ligeBiH.Prema izvorima iz sarajevske "kuce fudbala" on "koci" papire Ozrena Perica putem Elmira Pilava (sudio mec borac-slavija 1:1 prosle sezone).izvor glas srpske pa prosudite sami.
eo prosudio sam odmah, čim je glas srpske sve si rekao
haha da moje mišljenje nije bitno nebi ga ni čitao, a kamoli citirao, a ovo grob sam napisao zbog toga što je ljubomora bolest, a od bolesti se umire ako nisi znaozeljko78 je napisao/la:neznam sta ti znaci to spominjanje groba a drugo tvoje misljenje i nije bitnourban corps je napisao/la:ta vaša ljubomora će vas u grob otjeratizeljko78 je napisao/la:"borcevac" Damir Spica nekadasnji direktor sportsko-fudbalskog preduzeca Borac,putem insajdera u FS BIH "busi" lidera Premijer ligeBiH.Prema izvorima iz sarajevske "kuce fudbala" on "koci" papire Ozrena Perica putem Elmira Pilava (sudio mec borac-slavija 1:1 prosle sezone).izvor glas srpske pa prosudite sami.
eo prosudio sam odmah, čim je glas srpske sve si rekao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.