BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
je li se igra ta druga utakmica ako nas uzmu Ukrajinci, protiv gubitnika drugog para? Zašto bi se igrala?
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Savo Milosevic je za ovaj prozor angazovao prijatelja, vrhunskog fitness/kondicionog trenera Edu Ponsa, koji je 8 godina radio u Barceloni, a pored Barce radio je u Almeriji i A selekciji Spanije.
Među prvim je stigao u Sarajevo da doceka i upozna igrace odmah sa svojim planom i programom.

Među prvim je stigao u Sarajevo da doceka i upozna igrace odmah sa svojim planom i programom.

Trenirao je i Schwarzneggera
- katalinski
- Kontakt:
UEFA zahtjeva da se iskoristi termin . dali su 2 termina za pripremu za EURO ucesnicima, insistiraju da se i ovo igra. Vjerovatno ima malo veze i sa TV pravima i angazovanjem sudija i osoblja vezanih za 2. utakmicu
Ajvatar
Jopet moja Zenica podbacila.
Umjesto poticanja gastro i clubbing scene, naš rahmetli gradonačelnik je dao zemljište za izgradnju trening centra. Naivno i kratkovidno.
Bešlić i Salčinović debelo kaskaju za Brajlovićem što se tiče marketinga i prezentacije, Ten zatvoren, a slastičarne pale k.urcu za uši...
Ne zaslužujemo relrezentaciju u gradu.
Umjesto poticanja gastro i clubbing scene, naš rahmetli gradonačelnik je dao zemljište za izgradnju trening centra. Naivno i kratkovidno.
Bešlić i Salčinović debelo kaskaju za Brajlovićem što se tiče marketinga i prezentacije, Ten zatvoren, a slastičarne pale k.urcu za uši...
Ne zaslužujemo relrezentaciju u gradu.

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
" Šansa su nam prekidi i disciplina". Dobro me nasmija.
Čuj mi i disciplina, to ne ide u istu pomisao kamoli rečenicu ili prekidi ...ne pamtim kada smo nekom iz prekida nekog dali gol.
Jednostavno nemamo mentalitet takav za disciplinu kao sto nemamo inteligenciju niti znanje za zabiti iz prekida.
Čuj mi i disciplina, to ne ide u istu pomisao kamoli rečenicu ili prekidi ...ne pamtim kada smo nekom iz prekida nekog dali gol.
Jednostavno nemamo mentalitet takav za disciplinu kao sto nemamo inteligenciju niti znanje za zabiti iz prekida.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Stvarno je smecarima i pred ovako bitnu utakmicu bitniji provod od pripreme za utakmicu. Zao mi navijaca koji se necemu nadaju. Nije sport za nas.JonSnow je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:01Jopet moja Zenica podbacila.
Ne zaslužujemo relrezentaciju u gradu.![]()
Ma nece tu biti provoda, nego ce biti standardno, dolazak familija, rodjaka, djecurlije od njih da se druze itd, nargilu ce im u hotel donositi itd, onako neofirno..daj jednu tufahiju, ostanak navečer kasno budni i glupiranje..provozat se do grada malo i tako..to se ne radi pred ovakav mec ali **** takav mentalitet nam je. Za ovu utakmicu morao je biti strogi karantin i fokus na meč. Evo ako Dzeko sad ne sjedi sa roditeljima i djecom i Amrom u basti hotela odmah glava neka ide.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
vasilj: ahmedhodzic, hadzikadunic, kolasinac: dedic (c), tahirovic, huseinbasic, gazibegovic: prevljak, demirovic: tabakovic 

embrace the chaos
Mi smo mentalitetom i organizacijom vise africka reprezentacija nego evropska.avenija je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:46Ma nece tu biti provoda, nego ce biti standardno, dolazak familija, rodjaka, djecurlije od njih da se druze itd, nargilu ce im u hotel donositi itd, onako neofirno..daj jednu tufahiju, ostanak navečer kasno budni i glupiranje..provozat se do grada malo i tako..to se ne radi pred ovakav mec ali **** takav mentalitet nam je. Za ovu utakmicu morao je biti strogi karantin i fokus na meč. Evo ako Dzeko sad ne sjedi sa roditeljima i djecom i Amrom u basti hotela odmah glava neka ide.
Ko ce igrati veznog? Huseinbasic, Tahirovic i? Nemoj reci Gazibegovic.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gazibegovic lwb, veza Tahirovic-Huseinbasic i ako ne igraju u svojim klubovima. Herthu sam ove sezone gledao live 10+ puta, Prevljak manje vise dobija sansu sa klupe, uvijek sasvim korektan. Mislim reprezentacija nam je ispod prosjeka, samo meni se vise ne gleda na terenu Pjanic, Dzeko, Krunic. U momentu smo kad treba izvodit sto mladju ekipu i pustit da vrijeme odradi svoje. Pjanic ili bilo ko iz Turske su blize rekreativcima nego pro fudbalerima.
embrace the chaos
Huseinbasic ne igra u svom klubu? Sta ti pratis kralju Boga tiDenno je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:06Gazibegovic lwb, veza Tahirovic-Huseinbasic i ako ne igraju u svojim klubovima. Herthu sam ove sezone gledao live 10+ puta, Prevljak manje vise dobija sansu sa klupe, uvijek sasvim korektan. Mislim reprezentacija nam je ispod prosjeka, samo meni se vise ne gleda na terenu Pjanic, Dzeko, Krunic. U momentu smo kad treba izvodit sto mladju ekipu i pustit da vrijeme odradi svoje. Pjanic ili bilo ko iz Turske su blize rekreativcima nego pro fudbalerima.
Pretpostavljam 3-5-2 formacija. Trojicu stopera znamo, Gazibegovic lwb, Dedic rwb. Onda ti fali jedan u vezi. Jedino ako ne mislis da igra neko od trojice napadaca u vezi?Denno je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:06Gazibegovic lwb, veza Tahirovic-Huseinbasic i ako ne igraju u svojim klubovima. Herthu sam ove sezone gledao live 10+ puta, Prevljak manje vise dobija sansu sa klupe, uvijek sasvim korektan. Mislim reprezentacija nam je ispod prosjeka, samo meni se vise ne gleda na terenu Pjanic, Dzeko, Krunic. U momentu smo kad treba izvodit sto mladju ekipu i pustit da vrijeme odradi svoje. Pjanic ili bilo ko iz Turske su blize rekreativcima nego pro fudbalerima.
Cak i ako je formacija 3-4-1-2, nijedan od trojice napadaca ne igra AMC. A ako je 3-4-3, ne mogu Prevljak niti Tabakovic igrati krilo.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Danas ja na ilidzi poslovno, i reko ajd da odem do hotela jesu u nekom karantinu. Bukvalno moze ko hoce da dodje. Pitam na recepciji mogu li rezervisat sobu i imat sve na raspolaganju kaze mozes samo bazen ne.
Novinari lagano sjede u recepciji sa igracima. I mene Sinan pozva da malo sjednem.
Umjesto u Zenicu na 100% mir oni tamo idu na dan utakmice…
Novinari lagano sjede u recepciji sa igracima. I mene Sinan pozva da malo sjednem.
E jesi nesto rekao sto nismo znali odavnoSindikat12 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:15Danas ja na ilidzi poslovno, i reko ajd da odem do hotela jesu u nekom karantinu. Bukvalno moze ko hoce da dodje. Pitam na recepciji mogu li rezervisat sobu i imat sve na raspolaganju kaze mozes samo bazen ne.

Onaj kamp dati na koristenje ljudima koji nemaju krov nad glavom. Koji ce nam qrc kad ga nikad ne koristimo. Dzaba skuplja prasinu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Eto da odu u Zenicu 3 dana proigrali bi, pretvorili bi se u Brazil '02. Nama je velika muska kako god okrenes.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.