Izgradila ga Zenica sa svojom industrijom kao i mnogo toga po rahmetli Jugoslaviji, ne znam šta bulazniš bezveze.Skver je napisao/la: ↑25 okt 2025, 23:15Poserem ti se na matematiku u tih 30 i kusur godina demokratije, fakat si na nivou punoglavca....valjda ti neko objasni u Zenici, eto super napravili ste dvoranu i atletsku stazu koju su Tuzla i svaki veci grad imali, a vi to napravili poslije 30 godina, pa u toj dvorani u Tuzli igrao evropski prvak u kosarci, pa Sloboda Dita.....znaci dvorana, atletska staza i bazen vrijede vise nego citav grad i sva infrastruktura koji izgradise oni sto su na klupama spavali.....tebi haman isprali mozak one vehabije iz Zenice sto su vam donijele demokratiju.....Truhlo je napisao/la: ↑25 okt 2025, 22:41Bilino polje je svakako ništa kada uporediš šta je Zenica u demokratiji izgradila. Arena Zenica, atletski stadion Kamberovića polje i trenutno u izgradnji olimpijski bazenTrening kamp saveza nećemo ni računati.
Nego šta ćemo za sutra, vidim babuka prati tvoje upise, prošli put ispoštovao sa stomačnim virusom, valjda će biti neka platica i sendvič?
Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Jbg slanci nismo vam mi krivi što vam je zločinac i diktator tito narodni heroj, jer jedino što imate od sporta su ruševine od mejdana i tušnja.
Onaj šonjo priča o nekim čaršijama, a oni nemaju ni obrise urbane sredine. Kasabica bez navijača, sisoje zlatna karika ljakse im ikona, nemaju stadiona i dvorane iz 21. stoljeća, zaostali u 1954. godini.
Onaj šonjo priča o nekim čaršijama, a oni nemaju ni obrise urbane sredine. Kasabica bez navijača, sisoje zlatna karika ljakse im ikona, nemaju stadiona i dvorane iz 21. stoljeća, zaostali u 1954. godini.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ne možeš ispranim yugoumovima ništa objasniti, to je naviklo na jednoumlje, dekretom bi dovodilo koze na stadion od muke, ako treba i podmiti ko u zlatno doba komunizma
Željezara Zenica, popularna fabrika papira (papirna) i masa stvari je postojala prije zločinca tita i njegove propale partije i države. Naravno oteto sve iz privatnog vlasništva...
Željezara Zenica, popularna fabrika papira (papirna) i masa stvari je postojala prije zločinca tita i njegove propale partije i države. Naravno oteto sve iz privatnog vlasništva...
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Kur.vice rekle da više neće priviriti na forum.
I nisu, godinu dana...
Ali kur.ave se vratiše.
Pogodite kad.
Kad je s njima u ligi ponovo klub kojeg od ljubomore i zavisti ne mogu smisliti.
I nisu, godinu dana...
Ali kur.ave se vratiše.
Pogodite kad.
Kad je s njima u ligi ponovo klub kojeg od ljubomore i zavisti ne mogu smisliti.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
Crkvice1988
- Kontakt:
A na kakvoj vas mapi ima, kupili proljetnu polusezonu i usli plbih i osvojili 7 bodova od 99. Navijacki da ne pricamo. Zadnji put napunili tribinu kad vas ke Ciro vodioSkver je napisao/la: ↑25 okt 2025, 21:30Lijepo ti covjek objasnio da ga zanima samo Sloboda kao sto svi znamo da ga zanima a ti o nekoj nemoci.....nema vas na fudbalskoj mapi godinama i ti nama kazes da smo irelevantni.....neki cudan kriterij.....eto mi smo irelevantni a vi ste u rangu TOSK-a i Travnika.....relevantni ste....svaka cast na uspjehuVenom je napisao/la: ↑25 okt 2025, 21:04Eto to je nemoc o kojoj govorim.antisisoja1919 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 20:55
Jel huja svaki put kad govoris cinjenice?
Ako jest, ja sam onda stalno pod hujom
A iskreno ako ces, mene klupski fudbal u nasoj drzavi ne zanima evo 2-3 godine unazad, tako da me ne moze u tolikoj mjeri nista iznervirat, pogotovo ako nema veze sa Slobodom
Ne zanima te jer ti je klub irelevantan u svim okvirima, i nista se pozitivno za njega ne moze vezati evo vec godinama unazad. Mene je moj klub zanimao i kad je bio na najnizim granama, a lagano sam mogao dignuti ruke. To je razlika jbg![]()
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Ja vam iskreno zelim sve najgore, drazi su mi srbi od vas. Jedva cekam dan da se ugasite, slavicu ga ko kad mi se dijete rodilo, a docekat cu ga ako Bog da.
Što se piKćići onda toliko ložite na nas, kad smo toliko nebitni kako vi tvrdite...
Dobili 5 0, prvi, i odmah o Slobodi.
Džaba vam sva priča, odaje vas to, o idioti.
Dobili 5 0, prvi, i odmah o Slobodi.
Džaba vam sva priča, odaje vas to, o idioti.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Cuj neides nigdje organizovano, ni ne mozes ic kad ne ide niko,. Od 5 gostujucih utakmica vo niste bilo ni na jednoj hahahahaah na sta da odes organizovano? HahahahahSkver je napisao/la: ↑25 okt 2025, 21:52Prijatelju nisam clan navijacke skupine a niti sam u tom fazonu, ne idem nigdje organizovano, niti sam clan bilo cega.....suvise sam ostvaren da bi bio neciji bot i finansijski i svakako....Azmira Husica sigurno podrzavam za razliku od onih idiota i degena sto su nas gurnuli u ovaj rang u kojem ste vi, pa sad moramo igrati u ovom rangu u kojem se nalazite.Venom je napisao/la: ↑25 okt 2025, 21:38Mozda nas nema na mapi jer smo prihvatili realnost i ponovo iz temelja ponovo poceli gradit klub koji ima neku prespektivu. Mi smo klub iz mezara izvadili, a vi niste i stanju ni na gostovanje otici, o nekom vecem doprinosu je suvisno i govoriti.Skver je napisao/la: ↑25 okt 2025, 21:30
Lijepo ti covjek objasnio da ga zanima samo Sloboda kao sto svi znamo da ga zanima a ti o nekoj nemoci.....nema vas na fudbalskoj mapi godinama i ti nama kazes da smo irelevantni.....neki cudan kriterij.....eto mi smo irelevantni a vi ste u rangu TOSK-a i Travnika.....relevantni ste....svaka cast na uspjehu![]()
I de majke ti botuj za Azu sda krimosa, i jesi samo za toga, druge stvari su ipak previse za tvoje skromne kapacitete.
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Dosli ljudi da se posprdaju sa debilima iz tuzle. Niko od nas nista ne pise o Celiku na ovom forumu. Hvala Bogu imao svoj za normalne stvari. Ovaj nam dodje za praznjenje jaja na vama
Ej al kakvi idioti su ovo, pa vi ste kolektivna ludara tamo, usmrdjela bagro.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Crkvice1988 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 00:00Dosli ljudi da se posprdaju sa debilima iz tuzle. Niko od nas nista ne pise o Celiku na ovom forumu. Hvala Bogu imao svoj za normalne stvari. Ovaj nam dodje za praznjenje jaja na vama

Upravu si brate, ljubimorni smo na 23 covjeka, do mene je
- samoposteno
- Kontakt:
Ne znam sto su stali na broj 9 da su stali na broj 1 puno bi to bolje izledaloCrkvice1988 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 00:02Crkvice1988 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 00:00Dosli ljudi da se posprdaju sa debilima iz tuzle. Niko od nas nista ne pise o Celiku na ovom forumu. Hvala Bogu imao svoj za normalne stvari. Ovaj nam dodje za praznjenje jaja na vama
Upravu si brate, ljubimorni smo na 23 covjeka, do mene je
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Al de mi navedi samo jedan razlog na koji bi ja mogo bit ljubomoran
Evo ja cu tebi navest 10
Bolji stadion
Bolja publika
Bolji igraci
Bolja posjecenost
Odradjujemo gostovanja
Bolja igra
Bolji na tabeli
Zdraviji klub
Imamo uvid u klub
Prica se o nama u citavoj drzavi
A de ti sad navedi samo jedan razlog, evo ja sam naveo 10
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ja se samo nadam da su moje pretpostavke tacne, a to su da si ti jedan balavac kojeg tek pubertet hvata pa baljezga na sve strane.Crkvice1988 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 23:52Ja vam iskreno zelim sve najgore,. Jedva cekam dan da se ugasite, slavicu ga ko kad mi se dijete rodilo, a docekat cu ga ako Bog da.drazi su mi srbi od vas
Jer smatram da osoba starija od 18 godina ne moze ovako bit u deficitu sa zdravim razumom.
Al ako nisi, to samo potvrđuje da si ti i svi slicni tebi zadnji otpad ove drzave, a takodjer potvrdjuje i to da vam nije strano radit s cetnicima protiv svojih.
I da, najbitnije na kraju
od svih, ti si najvece **** koje je na ovoj temi. Smradu maleni.
Volim tebe, više od sebe
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Uh bas si me pogodio, crkni skotu jedan, nayebem ti se najmilijih. Jel moze ovako? A nek me banuju. A ugasit cete se ako Bog da. Pa ne mozete 10 godina grcat u problemima, prisjest ce vam ako Bog da. A koji su to nasi a koji njihovi. Moj vjencani kum je srbin, a ja sam musliman. A i moj i njegov tata u arbih bili zajedno.. mani me te glupe price i isisaj mi karu sisoja i navedi mi samo jedan razlog iz posta oznad debilu glupi.antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 00:25Ja se samo nadam da su moje pretpostavke tacne, a to su da si ti jedan balavac kojeg tek pubertet hvata pa baljezga na sve strane.Crkvice1988 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 23:52Ja vam iskreno zelim sve najgore,. Jedva cekam dan da se ugasite, slavicu ga ko kad mi se dijete rodilo, a docekat cu ga ako Bog da.drazi su mi srbi od vas
Jer smatram da osoba starija od 18 godina ne moze ovako bit u deficitu sa zdravim razumom.
Al ako nisi, to samo potvrđuje da si ti i svi slicni tebi zadnji otpad ove drzave, a takodjer potvrdjuje i to da vam nije strano radit s cetnicima protiv svojih.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ma mars u pm zvaljo maleni.Crkvice1988 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 00:30Uh bas si me pogodio, crkni skotu jedan, nayebem ti se najmilijih. Jel moze ovako? A nek me banuju. A ugasit cete se ako Bog da. Pa ne mozete 10 godina grcat u problemima, prisjest ce vam ako Bog da. A koji su to nasi a koji njihovi. Moj vjencani kum je srbin, a ja sam musliman. A i moj i njegov tata u arbih bili zajedno.. mani me te glupe price i isisaj mi karu sisoja i navedi mi samo jedan razlog iz posta oznad debilu glupi.antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 00:25Ja se samo nadam da su moje pretpostavke tacne, a to su da si ti jedan balavac kojeg tek pubertet hvata pa baljezga na sve strane.Crkvice1988 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 23:52
Ja vam iskreno zelim sve najgore,. Jedva cekam dan da se ugasite, slavicu ga ko kad mi se dijete rodilo, a docekat cu ga ako Bog da.
Volim tebe, više od sebe
- samoposteno
- Kontakt:
@antisisoja1919 jel te Boga imalo stid cuj radit sa cetnicima protiv svojih....Ako nemas argumenata da se raspravljas idi spavaj jeb.o te cetnik u ta usta raspala
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Glupko, nema sta konkretno rec, hoces da ja pocnem vrijedjat? 3 profila su mi ugasili radi psovki yebem li ti mamu na porodjajnom stolu dok te kotila, kopile jednoantisisoja1919 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 00:31Ma mars u pm zvaljo maleni.Crkvice1988 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 00:30Uh bas si me pogodio, crkni skotu jedan, nayebem ti se najmilijih. Jel moze ovako? A nek me banuju. A ugasit cete se ako Bog da. Pa ne mozete 10 godina grcat u problemima, prisjest ce vam ako Bog da. A koji su to nasi a koji njihovi. Moj vjencani kum je srbin, a ja sam musliman. A i moj i njegov tata u arbih bili zajedno.. mani me te glupe price i isisaj mi karu sisoja i navedi mi samo jedan razlog iz posta oznad debilu glupi.antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 00:25
Ja se samo nadam da su moje pretpostavke tacne, a to su da si ti jedan balavac kojeg tek pubertet hvata pa baljezga na sve strane.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Samo cu rec varvari podgorica (grupa koja je pretežno cetnicki orijentisana). Utakmica Crna Gora - BiH.samoposteno je napisao/la: ↑26 okt 2025, 00:35@antisisoja1919 jel te Boga imalo stid cuj radit sa cetnicima protiv svojih....Ako nemas argumenata da se raspravljas idi spavaj jeb.o te cetnik u ta usta raspala
Sasvim dovoljno argumenata. Toliko od mene.
A i ti nisi iz civilizacije ko i ovaj balavac maleni.
Navika vam da ste nevaspitani seljazzi.
I nista ja nisam novo rekao, samo ovim gore navedenim potvrdjuem tezu ovog bolesnika iz tvog grada da su mu srbi drazi od nas.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 26 okt 2025, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 6 gostiju.