12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
Re: 12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
Konkretnu raspravu i kritiku vrlo rado pročitam, ali me zanima kako izgleda život vas koji dodjete samo tako da napišete da ništa ne valja za vlastitu državu, kako vam izgleda život?
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Snimak Arena: https://webtvstream.bhtelecom.ba/rec/arena112062100.mp4
Snimak FTV: https://webtvstream.bhtelecom.ba/rec/ftv12062045.mp4
Snimak FTV: https://webtvstream.bhtelecom.ba/rec/ftv12062045.mp4
R.I.P. Edin Avdić (1979. - ∞)
Imali smo vatrenu podrsku
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mi smo limitirana ekipa, pogotovo u sredini terena. Jednostavno fali kvaliteta za lijeka. Ali borba koju momci pokazuju u kontinuitetu je neviđena u reprezentaciji. Meni je ovo bilo i dobro, sasvim korektno smo se branili nazad. Realno smo mogli i dobiti da Demir nije poveo na SP sihre, ali isto tako i izgubiti da su bili precizniji. Bod je vrhunski rezultat, a momcima kapa do poda za prikazanu borbu. Ginulo se za svaku loptu.
Isto tako mislim da je SŠ odlično postavio utakmicu. Ulaskom Šunjića smo baš se ustabilili. Protiv Švicarske uz istu borbu i malo sreće pozitivan rezultat moguć.
Isto tako mislim da je SŠ odlično postavio utakmicu. Ulaskom Šunjića smo baš se ustabilili. Protiv Švicarske uz istu borbu i malo sreće pozitivan rezultat moguć.
i ja sam se iznervirao dok je trajala utkamica, ali za ovo sad su krivi "novinari" oni sto vam prodaju pricu o lakoj grupi i lakog protivnika i OCEKIVANJA nekakvih, samo cu to reci. eto nismo nesta igrali, mozda je nervoze bilo, ali prva tekma izvukli smo bod. treba cestitati momcima za borbu, dva puta spasili bod na liniji , seo i katic onda zadnja sekunda muharemovic. ovo je turni ovako se igra. ja sam ponosan na momke. sutra hladne glave pa analize 
ovaj rezultat je odlican, rekli su vam ljudi u forumu gdje je nama plafon i kako to ide na turniru pa su kao luzeri..
ovaj rezultat je odlican, rekli su vam ljudi u forumu gdje je nama plafon i kako to ide na turniru pa su kao luzeri..
Zadnja izmjena: dena24, dana/u 13 jun 2026, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.
Kanada je bas taraba! Previse brinemo. Kanadjani se loze da su nesto u fudbalu, a ustvari goli ****!
Idemo dalje
Idemo dalje
Zadnja izmjena: CHR, dana/u 13 jun 2026, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ljudi ce se tek sokirati protiv Katara, ovdje se ocekuje neka repka nivoa Andore a oni dvostruki prvaci Azije, ocekujem slicnu utakmicu kao protiv Paname
Don't believe the hype.
Ovaj bod kod domacina je kao tri, ocam. Kanada je goli ****
Idemo dobiti Svicu.
Idemo dobiti Svicu.
Kada se sve sagleda, bod je ko kuća.
Par zamjerki što se tiče nekih izmjena i preranog povlačenja, možda smo tu mogli se drugačije postaviti ili ostati sa 1 napadačem, ali hajde, gotovo sad.
Tahirović par dobrih poteza, svugdje ga na terenu bilo, ali također i par kriminalnih dodavanja, a duel igra mu je, blago rečeno, upitna.
Nadam se da su sada neki vidjeli zašto nam je Šunjić jako bitan u sredini, nakon njegovog ulaska, izgledalo je to malo bolje.
Bajraktarević disciplinovano i požrtvovano... ali opet višak potez.
Bez Džeke, Tabakovića (koji nam je zlatna vrijedna izmjena), Šunjića (koji nije bio spreman za 90 minuta)... mnogi bi potpisali ovaj bod. Moglo se više, ali moglo je i mnogo gore proći.
Ne znam samo odakle ovoliko palamuđenje o toj nekoj sreći, kako Barbarez ima samo sreće, sve je individualni kvalitet itd. itd... Pa to čitam od Rumunije, yebote. Sve što je dobro je zasluga igrača i individualni kvalitet, sve što ne valja je krivica Barbareza i SŠ. Preser.avanje na maksimum.
Kanada je 90% vremena imala jalove napade i nisu znali šta će s loptom. Par puta su na brzinu uspijevali pobjeći, ali to je uglavnom završavalo kornerom koje smo dobro branili.
Vezni red nemamo, nema dovoljno kvalitete niti imamo taj profil igrača kao što smo imali prije, gdje možemo očekivati kreatora, nekoga ko zna zadržati ili sakriti loptu. Igra nam se bazira na krilima i ja nemam nikakav problem s tim. Još uvijek tražimo taj balans između linija, ali to se za sada pokriva borbenošću. Neće uvijek biti dovoljno, ali trenutno, to je to što imamo.
Na Demirovića ne mogu biti ni ljut niti šta... iako me je večeras čula cijela zgrada kada je promašio zicer... Imam neki osjećaj da će on ipak zabiti taj gol protiv Švicarske ili Katara, pa da se barem donekle iskupi... Statistika, tj. njegov učinak, je ispod svakog minimuma, ali isto tako ono što se od njega traži i kakvu ulogu ima... stvarno ne mogu biti ljut.
Prva tekma, svi osim Kolašinca su debitanti, ovo im je bila najveća utakmica u karijeri, sa domaćinom turnira, na vremenu na koje i nismo baš navikli i sa sudijom koji je blago bio naklonjen Kanađanima (subjektivan sam ovdje, ali takav je dojam bio)... prolazna ocjena. Ali, ovo može i mora bolje. Imamo realne šanse da prođemo grupu i iskreno se nadam da ćemo uspjeti, ovaj bod bi mogao biti baš odlučujući.

Par zamjerki što se tiče nekih izmjena i preranog povlačenja, možda smo tu mogli se drugačije postaviti ili ostati sa 1 napadačem, ali hajde, gotovo sad.
Tahirović par dobrih poteza, svugdje ga na terenu bilo, ali također i par kriminalnih dodavanja, a duel igra mu je, blago rečeno, upitna.
Nadam se da su sada neki vidjeli zašto nam je Šunjić jako bitan u sredini, nakon njegovog ulaska, izgledalo je to malo bolje.
Bajraktarević disciplinovano i požrtvovano... ali opet višak potez.
Bez Džeke, Tabakovića (koji nam je zlatna vrijedna izmjena), Šunjića (koji nije bio spreman za 90 minuta)... mnogi bi potpisali ovaj bod. Moglo se više, ali moglo je i mnogo gore proći.
Ne znam samo odakle ovoliko palamuđenje o toj nekoj sreći, kako Barbarez ima samo sreće, sve je individualni kvalitet itd. itd... Pa to čitam od Rumunije, yebote. Sve što je dobro je zasluga igrača i individualni kvalitet, sve što ne valja je krivica Barbareza i SŠ. Preser.avanje na maksimum.
Kanada je 90% vremena imala jalove napade i nisu znali šta će s loptom. Par puta su na brzinu uspijevali pobjeći, ali to je uglavnom završavalo kornerom koje smo dobro branili.
Vezni red nemamo, nema dovoljno kvalitete niti imamo taj profil igrača kao što smo imali prije, gdje možemo očekivati kreatora, nekoga ko zna zadržati ili sakriti loptu. Igra nam se bazira na krilima i ja nemam nikakav problem s tim. Još uvijek tražimo taj balans između linija, ali to se za sada pokriva borbenošću. Neće uvijek biti dovoljno, ali trenutno, to je to što imamo.
Na Demirovića ne mogu biti ni ljut niti šta... iako me je večeras čula cijela zgrada kada je promašio zicer... Imam neki osjećaj da će on ipak zabiti taj gol protiv Švicarske ili Katara, pa da se barem donekle iskupi... Statistika, tj. njegov učinak, je ispod svakog minimuma, ali isto tako ono što se od njega traži i kakvu ulogu ima... stvarno ne mogu biti ljut.
Prva tekma, svi osim Kolašinca su debitanti, ovo im je bila najveća utakmica u karijeri, sa domaćinom turnira, na vremenu na koje i nismo baš navikli i sa sudijom koji je blago bio naklonjen Kanađanima (subjektivan sam ovdje, ali takav je dojam bio)... prolazna ocjena. Ali, ovo može i mora bolje. Imamo realne šanse da prođemo grupu i iskreno se nadam da ćemo uspjeti, ovaj bod bi mogao biti baš odlučujući.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Upravo zato što smo limitirani u veznom redu, ne smijemo igrati sa dva špica. To sam ovdje sedmicama pisao. Da smo igrali sa tri štopera, nikad nam ne bi zabili gol jer ne bi imali prostora. Dva wingbacka bi dupljala bočne igrače i mogli bi igrati u dva pravca. Dedić i Kolašinac se večeras ni jednom nisu izbacili. To je očito bila takička postavka - nemojte se izbacivati, da nas ne uhvate naširoko. Okej, ali nemoj onda igrati sa dva špica. Ostavi jednom, a vezni red pojačaj sa još jednim CM koji je na lopti solidan. I Tahirović i Bašić bi drastično bolje izgledali da s njima igra Mahmić, pa i Gigović. To je fudbalski abecedar.CAGarfia je napisao/la: ↑13 jun 2026, 01:19Mi smo limitirana ekipa, pogotovo u sredini terena. Jednostavno fali kvaliteta za lijeka. Ali borba koju momci pokazuju u kontinuitetu je neviđena u reprezentaciji. Meni je ovo bilo i dobro, sasvim korektno smo se branili nazad. Realno smo mogli i dobiti da Demir nije poveo na SP sihre, ali isto tako i izgubiti da su bili precizniji. Bod je vrhunski rezultat, a momcima kapa do poda za prikazanu borbu. Ginulo se za svaku loptu.
Mene je najvise interesovalo gdje nestadose oni nasi navijaci sa ulice? Kao da su kucama otisli a ne na stadion.
sve to stoji druze, i ja mislim da svi ispadaju gore zato sto imamo manjka igraca u sredini , ne mislim da je iko lose igrao nego je jednostavno do formacije. kad je ubacio treceg veznog kasnije malo smo se stabilizovali, ali bas tad primismo gol. eto,,, nikad se ne zna. na kraju smo izvukli bod i to je super.PeppermintSA je napisao/la: ↑13 jun 2026, 01:32Upravo zato što smo limitirani u veznom redu, ne smijemo igrati sa dva špica. To sam ovdje sedmicama pisao. Da smo igrali sa tri štopera, nikad nam ne bi zabili gol jer ne bi imali prostora. Dva wingbacka bi dupljala bočne igrače i mogli bi igrati u dva pravca. Dedić i Kolašinac se večeras ni jednom nisu izbacili. To je očito bila takička postavka - nemojte se izbacivati, da nas ne uhvate naširoko. Okej, ali nemoj onda igrati sa dva špica. Ostavi jednom, a vezni red pojačaj sa još jednim CM koji je na lopti solidan. I Tahirović i Bašić bi drastično bolje izgledali da s njima igra Mahmić, pa i Gigović. To je fudbalski abecedar.CAGarfia je napisao/la: ↑13 jun 2026, 01:19Mi smo limitirana ekipa, pogotovo u sredini terena. Jednostavno fali kvaliteta za lijeka. Ali borba koju momci pokazuju u kontinuitetu je neviđena u reprezentaciji. Meni je ovo bilo i dobro, sasvim korektno smo se branili nazad. Realno smo mogli i dobiti da Demir nije poveo na SP sihre, ali isto tako i izgubiti da su bili precizniji. Bod je vrhunski rezultat, a momcima kapa do poda za prikazanu borbu. Ginulo se za svaku loptu.
ovi kanadjani domacini nabrijani , 2 godine rade na njihovom sistemu i oni ce stvoriti svima probleme isto kao nama. ali garantujem sad nakon sto sam vidio borbe ove da cemo dobiti svicu 100% ...ne znam kako ali cemo ih dobiti
Sutra ce ovaj forum biti pozitivniji vidjet cete, trenutno je svima pomalo gorak okus u ustima jer opet primamo gol na isti fazon, povedemo i prestaje sva igra prema naprijed.
Ali bod ko kuca, ne sumnjam da cemo Katar ubiti i to je to prosli smo, i dalje mozemo biti drugi i imati kolko tolko prolazan drugi krug, a i treci ako budemo super je, puno je kombinacija oko nokaut faze, ne znas ko ce bit protivnik sa sigurnoscu. Prije Katara ide Svica, sve je moguce, fudbal je ovo j e b e n i. Gledat cu ih veceras protiv Katara vjerovatno…
Malo mi je situacija oko Dzeke sumnjiva vec podugo al necu negativu da prosipam, vidjet cemo… vrlo malo imamo informacija o toj “povredi” samo se nadam da nisu neka nasa posla pod tepihom dok ne prodje SP.
Uglavnom, pozitiva braco odlican je bod.
I ne znam gdje vi citate ta ismijavanja kako ne zasluzujemo da budemo na SP, gdje god udjem u komentare pisu o nasoj beton odbrani, mada ja licno nisam zadovoljan tom vrstom komplimenata al samo kazem.
Ali bod ko kuca, ne sumnjam da cemo Katar ubiti i to je to prosli smo, i dalje mozemo biti drugi i imati kolko tolko prolazan drugi krug, a i treci ako budemo super je, puno je kombinacija oko nokaut faze, ne znas ko ce bit protivnik sa sigurnoscu. Prije Katara ide Svica, sve je moguce, fudbal je ovo j e b e n i. Gledat cu ih veceras protiv Katara vjerovatno…
Malo mi je situacija oko Dzeke sumnjiva vec podugo al necu negativu da prosipam, vidjet cemo… vrlo malo imamo informacija o toj “povredi” samo se nadam da nisu neka nasa posla pod tepihom dok ne prodje SP.
Uglavnom, pozitiva braco odlican je bod.
I ne znam gdje vi citate ta ismijavanja kako ne zasluzujemo da budemo na SP, gdje god udjem u komentare pisu o nasoj beton odbrani, mada ja licno nisam zadovoljan tom vrstom komplimenata al samo kazem.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
stanjejepsihoticno
- Kontakt:
Sve na mjestu drug. Jedino me malo prpa da Kanada ne otkine bodove Švici u zadnjem kolu. Mislim da oni imaju veće šanse za bolju go razliku od nas na kraju, iako sam misljena da nam Švicarska više leži nego Kanada, pa ćemo tu probati izvući bod il mozda cak sva tri ako nas bog pogleda. Ali ne mogu da vjerujem da narod nije zadovoljan ovim bodom,brt mili kad se sve uzme u obzir, ovo je top rezultat.Elddar je napisao/la: ↑13 jun 2026, 01:55Sutra ce ovaj forum biti pozitivniji vidjet cete, trenutno je svima pomalo gorak okus u ustima jer opet primamo gol na isti fazon, povedemo i prestaje sva igra prema naprijed.
Uglavnom, pozitiva braco odlican je bod
- RollingPaper
- Kontakt:
Hajd zivi bili i vidili kako ce se Svicarska igrat s njima.Edincapitano je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:17Svicarska ce se igrati s njima, Xhaka i Freluer na sredini su Xavi i Iniesta za nas vezni red, jest tesko igrati presing kad Vasilj svaku loptu im pokloni odma cim je dobije, mi stojimo 20 metara i samo preskacemo sredinu na Demirovica koje nema pojma, duel nije dobio a Bazdar makar se bori ali nije za ovog nivoa.RollingPaper je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:12Hajd vidicemo kako ce se provest s Kanadom. Ljudi vrse presing 90 minuta, Svicarskoj ce bit bas tesko. Eto zivi bili pa vidili. Ja ne znam imas li ti oci i sta si gledao. Ljudi su prespremni fizicki, jedna od fizicki najjacih repki na prvenstvu bez dvojbe.Edincapitano je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:02
Kanta od repke ali mi smo jos gori, Svica ce sviju ubiti u ovoj grupi.
Mi ne mozemo dva pasa sastaviti, kad uspijemo odma ljudi se deru bravo itd, vezni red nam je katastrofa.
Jeste, prvaci Azije nakon što su u grupi imali velesile Tadzikistan, Kinu i Libanon, a u knockout fazi Palestinu, Uzbekistan, Iran i Jordan. Ako zazmiris mozes reci da su Iran ili Jordan ekipe mozda levela Kipra. Prije 7 i po godina slicna grupa, tu ruku na srce jesu pobijedili J. Koreju i Japan, ali ponavljam, prije 7 i po godina, i na jedvite jade pri čemu ti 50% tadašnjih igrača ne igra danas.akisarajevo92 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 01:23ljudi ce se tek sokirati protiv Katara, ovdje se ocekuje neka repka nivoa Andore a oni dvostruki prvaci Azije, ocekujem slicnu utakmicu kao protiv Paname
Mi da smo se agresivno postavili protiv Paname kao danas protiv Kanade, nabušili bi ih makar dva gola razlike to sam siguran. Pola igrača se šetalo po terenu i jedva disalo u tropskim uslovima St. Louisa. Katar su kao ekipa objektivno fudbalski liliputanci (samo pogledaj protiv koga su igrali i kako zadnjih 2 godine) koje moramo dobit i moramo se prije svega naučit dobijat takve protivnike.
Protiv Kanade apsolutno nema nijednkg razloga biti razočaran zbog ovog jednog boda, ovo je perfektno i tacno kako je trebalo bit (ako covjek ima trunku mozga i prati nasu ekipu kroz cijele ove kvalifikacije). Ako protiv Katra prospemo bodove, tu ima razloga za razočarenje.
Zato cemo prije toga mi prije njih uzet bod(ove) Svici, mlatnemo Katar na kraju i to je to, Svica mora onda derat Kanadustanjejepsihoticno je napisao/la: ↑13 jun 2026, 02:01Sve na mjestu drug. Jedino me malo prpa da Kanada ne otkine bodove Švici u zadnjem kolu. Mislim da oni imaju veće šanse za bolju go razliku od nas na kraju, iako sam misljena da nam Švicarska više leži nego Kanada, pa ćemo tu probati izvući bod il mozda cak sva tri ako nas bog pogleda. Ali ne mogu da vjerujem da narod nije zadovoljan ovim bodom,brt mili kad se sve uzme u obzir, ovo je top rezultat.Elddar je napisao/la: ↑13 jun 2026, 01:55Sutra ce ovaj forum biti pozitivniji vidjet cete, trenutno je svima pomalo gorak okus u ustima jer opet primamo gol na isti fazon, povedemo i prestaje sva igra prema naprijed.
Uglavnom, pozitiva braco odlican je bod
Dobro recenoPeppermintSA je napisao/la: ↑13 jun 2026, 01:32
Upravo zato što smo limitirani u veznom redu, ne smijemo igrati sa dva špica. To sam ovdje sedmicama pisao. Da smo igrali sa tri štopera, nikad nam ne bi zabili gol jer ne bi imali prostora. Dva wingbacka bi dupljala bočne igrače i mogli bi igrati u dva pravca. Dedić i Kolašinac se večeras ni jednom nisu izbacili. To je očito bila takička postavka - nemojte se izbacivati, da nas ne uhvate naširoko. Okej, ali nemoj onda igrati sa dva špica. Ostavi jednom, a vezni red pojačaj sa još jednim CM koji je na lopti solidan. I Tahirović i Bašić bi drastično bolje izgledali da s njima igra Mahmić, pa i Gigović. To je fudbalski abecedar.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Meni da je neko ponudio 1 bod iz prve dvije utakmice i zakazao utakmicu protiv Katara za prolaz grupe....bez razmisljanja bi potpisao..
Ostaje gorak ukus posto smo vodili...mogli smo pobjediti da je Demirovic pospremio ono sto je trebao...ali ljudi, tako smo isto mogli izgubiti...bod je realan...
Dosli smo u Kanadu, u njihovu drzavu, njihov teren, gdje su haman izgubili jednu utakmicu na tom stadionu(ako se ne varam), masa njihovih navijaca...a mi, bez trunke iskustva, sa timom koji se tek stvara, koji ima buducnost...koji je nekim cudesima dosao tu gdje je, gdje ga niko vidio nije...
To sto mi kontamo kako kanadjani nemaju veze, kako su oni hokejasi, ko i onaj Puki ili kako mu bjese ime, iz Finske, sto nas oduci od fudbala...to je drugi par opanaka...mi mislimo da je i svica taraba, mada ljudi igraju prvenstva non stop...Qatar ce bili lak plijen, yeah right...itd
Treba se spustiti u realni svijet..
Momcima podrska, cim se vrati Dzeko, to ce izgledati puno bolje, on ce ih smiriti a to nam je potrebno..
VOLIM TE BOSNO!!!!
IDEMO DALJE!!!!

Ostaje gorak ukus posto smo vodili...mogli smo pobjediti da je Demirovic pospremio ono sto je trebao...ali ljudi, tako smo isto mogli izgubiti...bod je realan...
Dosli smo u Kanadu, u njihovu drzavu, njihov teren, gdje su haman izgubili jednu utakmicu na tom stadionu(ako se ne varam), masa njihovih navijaca...a mi, bez trunke iskustva, sa timom koji se tek stvara, koji ima buducnost...koji je nekim cudesima dosao tu gdje je, gdje ga niko vidio nije...
To sto mi kontamo kako kanadjani nemaju veze, kako su oni hokejasi, ko i onaj Puki ili kako mu bjese ime, iz Finske, sto nas oduci od fudbala...to je drugi par opanaka...mi mislimo da je i svica taraba, mada ljudi igraju prvenstva non stop...Qatar ce bili lak plijen, yeah right...itd
Treba se spustiti u realni svijet..
Momcima podrska, cim se vrati Dzeko, to ce izgledati puno bolje, on ce ih smiriti a to nam je potrebno..
VOLIM TE BOSNO!!!!
IDEMO DALJE!!!!
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Demirovicu SLJIVOTRESU do kad vise. Najlosi igrac u repci, a konstantno igra. Pa on nije ni na nivou bhpl .. kako ovaj PANJ moze igrati bundes ligu. Pa Sulejman Killer Krpic bi bio od vise koristi od ovog PANJA
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
Sanfrancisco
- Kontakt:
Ko ceka Bosnu u cetcrtfinalu?Elddar je napisao/la: ↑13 jun 2026, 02:12Zato cemo prije toga mi prije njih uzet bod(ove) Svici, mlatnemo Katar na kraju i to je to, Svica mora onda derat Kanadustanjejepsihoticno je napisao/la: ↑13 jun 2026, 02:01Sve na mjestu drug. Jedino me malo prpa da Kanada ne otkine bodove Švici u zadnjem kolu. Mislim da oni imaju veće šanse za bolju go razliku od nas na kraju, iako sam misljena da nam Švicarska više leži nego Kanada, pa ćemo tu probati izvući bod il mozda cak sva tri ako nas bog pogleda. Ali ne mogu da vjerujem da narod nije zadovoljan ovim bodom,brt mili kad se sve uzme u obzir, ovo je top rezultat.Elddar je napisao/la: ↑13 jun 2026, 01:55Sutra ce ovaj forum biti pozitivniji vidjet cete, trenutno je svima pomalo gorak okus u ustima jer opet primamo gol na isti fazon, povedemo i prestaje sva igra prema naprijed.
Uglavnom, pozitiva braco odlican je bod![]()
Dobro recenoPeppermintSA je napisao/la: ↑13 jun 2026, 01:32
Upravo zato što smo limitirani u veznom redu, ne smijemo igrati sa dva špica. To sam ovdje sedmicama pisao. Da smo igrali sa tri štopera, nikad nam ne bi zabili gol jer ne bi imali prostora. Dva wingbacka bi dupljala bočne igrače i mogli bi igrati u dva pravca. Dedić i Kolašinac se večeras ni jednom nisu izbacili. To je očito bila takička postavka - nemojte se izbacivati, da nas ne uhvate naširoko. Okej, ali nemoj onda igrati sa dva špica. Ostavi jednom, a vezni red pojačaj sa još jednim CM koji je na lopti solidan. I Tahirović i Bašić bi drastično bolje izgledali da s njima igra Mahmić, pa i Gigović. To je fudbalski abecedar.