FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- legenda reala
- Kontakt:
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Ima li gdje snimak kraljevog gola ???
I šta se očekuje protiv Leverkusen, vidim da i ne leže baš nešto Schalkeu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Schalke je danas ostvario bitnu pa možda i odlučujuču pobjedu u borbi za Ligu prvaka, tačnije za pretkolo LP. A i treće mjesto im nije daleko, bod razlike, ali ovo četvrto kod 10 bodova prednosti mislim da je sigurno.
Hunter i dalje trpa i to u velikom stilu, a Raul ga zabio baš momački isto
Hunter i dalje trpa i to u velikom stilu, a Raul ga zabio baš momački isto
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
[youtube][/youtube]legenda reala je napisao/la:Ima li gdje snimak kraljevog gola ???
Evo ti ovde golova...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
naopaka slika jbg...izgleda da nam je postala navika da prvi primamo gol...holtby je igracina i sa njim treba produzit sto prije....zabijamo puno golova to je bitno....oleeeee oleeeee
De ljudi nek mi neko objasni sta je sad s ovom slikom....ja gledao jucer utakmicu na eurosport svi golovi su na kontra stranu padali u odnosu na ovaj klip !effe_sa je napisao/la:[youtube][/youtube]legenda reala je napisao/la:Ima li gdje snimak kraljevog gola ???
Evo ti ovde golova...
Mora da je ovo nesto izvitopereno...ne kontam zasto ?
Ma tako ti je to na youtube-u.Koliko ja znam zabranjeno je stavljati neke klipove(ako stavis neki klip cesto ces ga vidjeti uklonjenog) tako da postoji opcija "mirror" sa kojom gledas "naopako" ali barem imas odredjeni period za koji te golove mozes pregledat.
P.S. Pogledaj taj video ponovo i vidjet ces brojeve na dresovima i sve ce ti biti jasno
P.S. Pogledaj taj video ponovo i vidjet ces brojeve na dresovima i sve ce ti biti jasno
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
neemoj te se iznenadit ako schalke zavrsi na drugom mjestu pa cak dodje do tiitule jer utkmice bayern-dortmund i schalke-dortmund ce odlucit o prvaku njemacke
Bundesliga-Prvaci: 1934.1935.1937.1939.1940.1942.1958.
DFB Pokal-Pobjednici: 1937.1972.2001.2002.2011
Liga kup-Pobjednici: 2005.
Kup UEFA-Pobjednici: 1997.
Revierderby Schalke 04 56 pobjeda BxB Doofmund 47 pobjeda 36 nerjesenih
-
Pale_Companion
- Kontakt:
DiNo_OL je napisao/la:neemoj te se iznenadit ako schalke zavrsi na drugom mjestu pa cak dodje do tiitule jer utkmice bayern-dortmund i schalke-dortmund ce odlucit o prvaku njemacke
nema teoretske šanse da se šalke uključi u borbu za titulu... do kraja dortmund i bayern vode utrku za salataru...
Agieren statt reagieren
Samo 1:0 protiv ovako slabog Guzena na poluvremenu.
Imam osjećaj da će utakmica do samog kraja ostati neizvjesna a možda Apotekari i uzmu bod...
Imam osjećaj da će utakmica do samog kraja ostati neizvjesna a možda Apotekari i uzmu bod...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sto je Van Persie u Premiershipu, to je Huntelaar
u Bundesligi
Trece mjesto je tu
, a 'Kusen je danas mnogo vise bio usredotocen na odbranu gola nego li na napad, skoro da nije prijetio u prvom poluvremenu, u drugom poluvremenu su bili nesto opasniji, ali se nisu ispromasivali kao Schalke koji je najopasniji bio po 'kusenovoj desnoj strani preko Fuchsea i Draxlera. Bice vise prostora i za Farfana i za Draxlera u cetvrtak kada bude gostovao Bilbao posto ce oni sigurno igrati otvoreno i napadacki od prvog minuta. Hovedes bi mogao da se vrati u cetvrtak. ako ne tada, sigurno ce biti spreman za gostovanje Hoffenhaimu 
Trece mjesto je tu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- anton 1983
- Kontakt:

Tek nakon EP-a će pasti odluka o novom ugovoru.
Onda nažalost nema teoretske!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
godinama pratim bundesligu prednost BvB-a od 9 bodova u odnosu na schalke nije bog zna kakva razlika,nije to spanska,talijanska ili francuska liga,dortmund ce u oba derby-a koje sam naveo 90% izgubitPale_Companion je napisao/la:DiNo_OL je napisao/la:neemoj te se iznenadit ako schalke zavrsi na drugom mjestu pa cak dodje do tiitule jer utkmice bayern-dortmund i schalke-dortmund ce odlucit o prvaku njemacke
nema teoretske šanse da se šalke uključi u borbu za titulu... do kraja dortmund i bayern vode utrku za salataru...
Bundesliga-Prvaci: 1934.1935.1937.1939.1940.1942.1958.
Naša U19 momčad je danas slavila u gostima protiv Dortmunda sa 0:5 i tako učvrstila prvo mjesto u odnosu na drugoplasirani Gladbach. Imaju deset bodovo više od Gladbacha i sigurno će ići na tavršni turnir.
Stvarno tu ima nekoliko sjajnih momaka koji će, siguran sam, već naredne sezone biti uvršteni u prvi tim.
Stvarno tu ima nekoliko sjajnih momaka koji će, siguran sam, već naredne sezone biti uvršteni u prvi tim.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocekivani sastavi

Zanimljivo prvo poluvrijeme na Veltins Areni, Schalke je imao inicijativu i posjed lopte, ali su zahvaljujuci gresci Hildebranda gosti poveli, preko Llorentea, a kao mnogo puta ove sezone nakon primljenog gola Schalke je uspio doci do izjednacenja preko Raula , iz odlicne akcije, gdje je asistent bio mladi Uchida
Baski su uglavnom pokusavali zaprijetiti iz kontranapada kao sto je i ocekivano, Schalke ce ako zeli pozitivan rezultat iz ove tekme morati krenuti jos ofanzivnije u drugom poluvrmenu, i sto bi znacilo jos bolju tekmu u nastavku

Zanimljivo prvo poluvrijeme na Veltins Areni, Schalke je imao inicijativu i posjed lopte, ali su zahvaljujuci gresci Hildebranda gosti poveli, preko Llorentea, a kao mnogo puta ove sezone nakon primljenog gola Schalke je uspio doci do izjednacenja preko Raula , iz odlicne akcije, gdje je asistent bio mladi Uchida
Baski su uglavnom pokusavali zaprijetiti iz kontranapada kao sto je i ocekivano, Schalke ce ako zeli pozitivan rezultat iz ove tekme morati krenuti jos ofanzivnije u drugom poluvrmenu, i sto bi znacilo jos bolju tekmu u nastavku
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 29 mar 2012, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
Pale_Companion
- Kontakt:
@ rio
ja bih te zamolio ako već nešto pišeš, piši sam a nemoj kopirat sa drugih foruma tekstove... pratim i ja sportklub forum i dosta sam puta vidio da kopiraš tekstove sa tog foruma i samo izmjeniš neke riječi koje su na ''srpskom'' i onda postavljaš ovdje... ili ako je već nešto bitno ili se radi o kvalitetnom i zanimljivom tekstu postaviš na fino link i mi sami to pročitamo...
evo i linka ovog teksta o susretu Schalke - Atletic da ne bi bilo da bezveze lupam
http://www.sportklub.info/forum/threads ... rope/page4" onclick="window.open(this.href);return false;
već sam te par puta pitao da se izjasniš da li su to tvoji autorski tekstovi i nisi se nikad izjasnio... kada se stvalja post od nekog drugog autora onda se fino napiše ko je autor i odakle je izvor, a ne da tuđe tekstove prodaješ kao svoje...
bez ljutnje, ali neke stvari se moraju poštivati
ja bih te zamolio ako već nešto pišeš, piši sam a nemoj kopirat sa drugih foruma tekstove... pratim i ja sportklub forum i dosta sam puta vidio da kopiraš tekstove sa tog foruma i samo izmjeniš neke riječi koje su na ''srpskom'' i onda postavljaš ovdje... ili ako je već nešto bitno ili se radi o kvalitetnom i zanimljivom tekstu postaviš na fino link i mi sami to pročitamo...
evo i linka ovog teksta o susretu Schalke - Atletic da ne bi bilo da bezveze lupam
http://www.sportklub.info/forum/threads ... rope/page4" onclick="window.open(this.href);return false;
već sam te par puta pitao da se izjasniš da li su to tvoji autorski tekstovi i nisi se nikad izjasnio... kada se stvalja post od nekog drugog autora onda se fino napiše ko je autor i odakle je izvor, a ne da tuđe tekstove prodaješ kao svoje...
bez ljutnje, ali neke stvari se moraju poštivati
Agieren statt reagieren
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mogu ovo Rudari komotno rijesiti u svoju korist, evidentno je da su kvalitetniji, barem prema onome sto se vidjelo u prvih 45 minuta.
Gol su vrlo naivno primili, Hildebrand je ispao smijesan, doduse nisu nesto bolji ni postigli ali haman da se sreca sama iskupila.
Navaliti u drugom poluvremenu i pokusati doci do bilo kakve prednosti koja bi kasnije mogla biti od krucijalnog znacaja.
Gol su vrlo naivno primili, Hildebrand je ispao smijesan, doduse nisu nesto bolji ni postigli ali haman da se sreca sama iskupila.
Navaliti u drugom poluvremenu i pokusati doci do bilo kakve prednosti koja bi kasnije mogla biti od krucijalnog znacaja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Schalke odličan kako u napadu tako i u defanzivi jedina mrlja je kardinalna greška Hildebranda ali Raul je vratio stvari na početak.
U drugom pol treba krenuti odlučnije na gol Bilba i steći prednost za revanš.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kako su nam samo šugav gol zabili u pm. Štata što nismo postigli još koji pogodak u prvom poluvremenu ali nadam se da će do toga doći u drugom. Bilbao je postigao ono što su željeli i tj. postigli su pogodak i od tog trenutka igraju na kontre. Valjda im neće upaliti ta taktika do kraja.
Hajmo Schalke pokusati postici jos dva gola do kraja i tako krunisati uspjesnu sedmicu u Evropi. Siguran sam da mozete postici i gol u Bilbao-u, ali opet se nadam da ce Schalke imati solidnu zalihu pred revans.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Schalke puno opasniji. Huntelar, Raul, Farfan, Drexler, ne zna se koji je opasniji.
Vjrujem da će još utrpati, makar jedan.
Vjrujem da će još utrpati, makar jedan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.