Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kralj_Tvrtko
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la Kralj_Tvrtko » 31 mar 2009, 10:12

Postovi tipa 'to bi svatko napravio s tom ekipom' su vrhunac gluposti i ne poznavanja osnovnog teorijskog znanja o nogometu i trenerske funkcije.
Osim što uz sve izostanke, ozljede i probleme ta priča ne drži vodu, ali i da je tako, kakve to veze ima?

Naravno, odigrano je tek 5 utakmica, i nitko u ovom kvalifikacijskom ciklusu od svih svjetskih trenera još uvijek nije u ništa siguran, niti Capello na klupi Engleske niti Loew na Njmeačkoj, pa zašto bi bio Ćiro? To govorite kao da ste otkrili Ameriku, a opet da niti Loew niti Capello niti Ćiro nisu napravili ništa.

Jer ne priznat Ćiri slijedeće stvari je suludo:
1. Preuzeo reprezentaciju u NAJGOREM mogućem trenutku.
2. Stvorio pozitivnu klimu oko reprezentacije (medijima, narodu itd) kada je to izgledalo nemoguće.
3. Stvorio nevjerojatno pozitivnu klimu unutar svlačionice u kratkom periodu, kakva još nikada nije bila prisutna u ovako ranoj fazi kvalifikacija, i sve to u kratkom periodu, a izgledalo je kao da su sve lađe potonule.
4. Stvorio respektabilnu momčad i otkrio nekoliko novih prvotimaca.
5. Igra i forsira moderan napadački nogomet ''gun and run'' sistem, po prvi put u povjesti, ćemu svjedoči i 16 zabijenih golova, 2. u kvalifikacijama.

I još mnogo drugih stvari...
A to što se neki zamaraju njegovim ranijim političkim stavovima je njihov problem, zašto to nabijaju na vrat samo Ćiri, a ne i pojedinim igračima i drugim nogometnim funkcionerima, ili da čak i zabrane da ljudi iz ostala dva naroda simpatiziraju BiH, jer dolaskom Ćire je najveći postotak takvih u njenoj povjesti.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 31 mar 2009, 10:25

Kralj_Tvrtko je napisao/la:Postovi tipa 'to bi svatko napravio s tom ekipom' su vrhunac gluposti i ne poznavanja osnovnog teorijskog znanja o nogometu i trenerske funkcije.
Osim što uz sve izostanke, ozljede i probleme ta priča ne drži vodu, ali i da je tako, kakve to veze ima?

Naravno, odigrano je tek 5 utakmica, i nitko u ovom kvalifikacijskom ciklusu od svih svjetskih trenera još uvijek nije u ništa siguran, niti Capello na klupi Engleske niti Loew na Njmeačkoj, pa zašto bi bio Ćiro? To govorite kao da ste otkrili Ameriku, a opet da niti Loew niti Capello niti Ćiro nisu napravili ništa.

2. Stvorio pozitivnu klimu oko reprezentacije (medijima, narodu itd) kada je to izgledalo nemoguće.
3. Stvorio nevjerojatno pozitivnu klimu unutar svlačionice u kratkom periodu, kakva još nikada nije bila prisutna u ovako ranoj fazi kvalifikacija, i sve to u kratkom periodu, a izgledalo je kao da su sve lađe potonule.
5. Igra i forsira moderan napadački nogomet ''gun and run'' sistem, po prvi put u povjesti, ćemu svjedoči i 16 zabijenih golova, 2. u kvalifikacijama.

A to što se neki zamaraju njegovim ranijim političkim stavovima je njihov problem, zašto to nabijaju na vrat samo Ćiri, a ne i pojedinim igračima i drugim nogometnim funkcionerima, ili da čak i zabrane da ljudi iz ostala dva naroda simpatiziraju BiH, jer dolaskom Ćire je najveći postotak takvih u njenoj povjesti.
Džaba ti to pišeš , prijatelju, sekta zvana " MRZIM ĆIRU " ne miruje ,uvijek ima argumente za napadati.malo ih je zeznuo sa postavkom igre i pobjedom u Belgiji pa su morali korigirati svoje već unaprijed napisane postove.Ista razmišljanja imaju kao i nakon pobjede protiv Slovenije , Ćiro ovo, ne valja kao čovjek ( kao oni ga znaju kao čovjeka ), rezultati mu nula i ono što je osvojio u karijeri osvojio bi bilo ko.Ne obaziri se na njih, jer je sada samo bitna pobjeda sutra u Zenici za novo slavlje i korak bliže ka SP.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 31 mar 2009, 11:21

nesmeta meni sto ciru neko nevoli..nevoli pa Boze moj cuj svako ima pravo na svoje misljenje...al me nervira kad neko kaze da nije vrhunski trener,sto je smijesno..

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 31 mar 2009, 12:12

Ciro jedno prica a nesto skroz drugo radi, zato mi se ne svidja kao osoba i zato je Ciro ****... a odlican je motivator, ima 74 godine i preiskusan je, to nam trenutno i treba u reprezentaciji, selektor koji je dobar motivator i sa debelim iskustvom, kasnije nek ide u penziju i mjesto prepusti nekom od nasih legendi :geek:
100% sportski i krajnje opušten potpis

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 31 mar 2009, 12:52

RiNo je napisao/la:Ciro jedno prica a nesto skroz drugo radi, zato mi se ne svidja kao osoba i zato je Ciro ****... a odlican je motivator, ima 74 godine i preiskusan je, to nam trenutno i treba u reprezentaciji, selektor koji je dobar motivator i sa debelim iskustvom, kasnije nek ide u penziju i mjesto prepusti nekom od nasih legendi :geek:
imaju te nase legende priliku ..ali ne mogu raditi sa munibom i ekipom ....... a ciro moze, jer je covjek faca i mozak.. pa samo razmisli u kojem on trenutku preuzima reprezentaciju, znaci ovi iz saveza mu sada nista ne mogu jer su toliko zasrali da sada ne smiju ni gledati ciru, nijednog oni igraca nisu uspjeli progurat otkad je on selektor..... i zato kazem svka cast liscu starom jer takvi nam trebaju

kalle
Kontakt:

Post Postao/la kalle » 31 mar 2009, 13:47

Ciro samo naprijed gazi sve ti si naj zaslizni za sve dobro u BiH nogometu. Zelim tricu i u Zenici..................

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 31 mar 2009, 13:51

Miroslave Ciro Blazevicu, svaka ti cast za pobijedu nad Belgijom, neka si im pokazao sta znaci CIRO majstor, bio sam u Belgiji-Genku i bilo mi je sve OK. Pokazao si Miroslave kako se vodi jedna treprezentacija, svaka ti cast, nikada nisam sumnjao u tebe i uvijek sam te cijenio. Vidim da nekim "strucnjacima" na forumu nepases, ali oni nisu vrijedni da se o njima pise.
CIRO SAMO TAKO NASTAVI, svaka cast i tebi i igracima, VELIKO VAM HVALA OD SVEG SRCA
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 31 mar 2009, 15:05

CheGuevara je napisao/la:jos on nije nista uspjeo..ako dodzemo da baraza, skidam mu kapu, ma da ga ni tada necu voljeti, ali cu cjeniti to, sto je uspjeo napraviti...a ako neuspjednemo ni do baraza, onda nista nije napravio..logicno ;)
potpis
Kralj_Tvrtko je napisao/la:Postovi tipa 'to bi svatko napravio s tom ekipom' su vrhunac gluposti i ne poznavanja osnovnog teorijskog znanja o nogometu i trenerske funkcije.

slazem se sa tim da nije slucajno osvojio trece mjesto, pa i van basten je imo dobru reprezentaciju pa nije nista napravio...
e to i jeste problem, kad se sve zakuhalo oko saveza on dodje ko neki spasilac saveza, pa ni onaj kreten piric nije preuzeo reprezentaciju sto je htio nego sto je moro, a da je bio na njegovom (cirinom) mjestu ne bi je ni vodio...
majstore mozesli ti zaboraviti karadzicu i mladicu ono sto su uradili...a ciro je podrzavo slicnu politiku...a i sad bi on Bosnu dijelio...e jarane ako si ti toliko glup da nemozes ovo svatiti OK, podrzavaj ti ciru i dalje...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 31 mar 2009, 15:18

Smijesno sto "strucnjaci" pricaju o Ciri,
steta sto vi niste selektori pa da "spasite" reprezentaciju
Ciro je kralj i pravi strucnjak, svidjelo se to vama ili ne

Muskarac1
Kontakt:

Post Postao/la Muskarac1 » 31 mar 2009, 15:57

Dobro je i vas "nadri strucnjaka sa foruma" koji napadate Ciru i ono sto je uradio do sada za reprezentaciju!Pa,svi vi koji pisete, da nije nista uradio i da ce po vama to sve biti od njega valjano ako nasa repka uspije uci u baraz,hajde budite vi selektor pa vi vodite ovu repku!Ma dajte ljudi pusti supljiranja ovdje na forumu,lako je vama biti pojedincima general poslije bitke!Ciro majstore zelim tebi i tvojim igracima svu srecu ovoga svijeta u Zenici!Sta god napravio sa ovom repkom bit ces i oostat ces veliki strucnjak!Zenicanin-Bosnjak!

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 31 mar 2009, 16:03

ma mozete ga mrzit ali na bilinom polju svaki put 15000 ljudi skandira :D CIRO MAJSTORE

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 31 mar 2009, 16:08

a zasto su svi koji ne vole ciru i govore protiv njega "strucnjaci"...pa 98% tih ljudi zna vise o fudbalu nego citav forum...al dobro mozda su se nekome potkrali ovi navcodnici...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 31 mar 2009, 18:22

zenicanin je napisao/la:ma mozete ga mrzit ali na bilinom polju svaki put 15000 ljudi skandira :D CIRO MAJSTORE
To skandirnje je pokazatelj da navijaci cijene Ciru, to je jedan od velikih dokaza, skandiralo se CIRO, CIRO, CIRO i u Genku a pogotovo ce u Zenici u subotu

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 31 mar 2009, 18:26

Ja nekontam kako neki balavci ovde na forumu mogu vrijedjat Ciru i pisat neke postove kontra njega.
Stvarno je ova danasnja omladina bezobrazna pravo, pa za 90% forumasa Ciro im moze dedo bit.
Sve i da nista nije napravio za reprezentaciju nezasluzuje ovakve uvrede a napravio je dosad najbolji start od svih predhodnih selektora.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 31 mar 2009, 18:34

ĆIRO JE PRAVI MAJSTOR. ON JE TRENER KAKAV TREBA OVOJ REPKI. ZNA DA PODIGNE ATMOSFERU U TIMU I DA MOTIV IGRACIMA TAKO I DA PROTIV NAJSLABIJIH IGRAJU KAO PROTIV NAJBOLJIH. DOBRO JE UOČIO NAŠE MLADE TALENTE I SMJESTIO IH GDJE IM JE MJESTO;VLADAVIĆ MURATOVIĆ SUPIĆ PJANIĆ MRAVAC JAHIĆ ĆIRO NASTAVI TAKO PA DA I MI OSJETIMO SLAST IGRANJA NA SP
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 31 mar 2009, 18:34

travnik je napisao/la:Ja nekontam kako neki balavci ovde na forumu mogu vrijedjat Ciru i pisat neke postove kontra njega.
Stvarno je ova danasnja omladina bezobrazna pravo, pa za 90% forumasa Ciro im moze dedo bit.
Sve i da nista nije napravio za reprezentaciju nezasluzuje ovakve uvrede a napravio je dosad najbolji start od svih predhodnih selektora.
tako je !

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 31 mar 2009, 18:45

travnik je napisao/la:Ja nekontam kako neki balavci ovde na forumu mogu vrijedjat Ciru i pisat neke postove kontra njega.
Tako je komsija, u pravu si 100 %

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 31 mar 2009, 21:45

Nikad nisam cuo labuda kako pjeva ali ako je ovo CIRIN labudji pjev onda mi je zelja da potraje jos dugo,dugo jer nisam sigurno jedini kome se svidja!

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 31 mar 2009, 22:28

ama Ciro je legenda,a ne bi htio pocet neke svadje al oni sto su pljuvali po njemu su se dosta usutili :D
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 31 mar 2009, 22:46

Željoman je napisao/la:ama Ciro je legenda,a ne bi htio pocet neke svadje al oni sto su pljuvali po njemu su se dosta usutili :D
naravno ovo im je najveci dokaz navijaci vole ciru i skandiraju mu uvijek na tekmama
amir je napisao/la:
zenicanin je napisao/la:ma mozete ga mrzit ali na bilinom polju svaki put 15000 ljudi skandira :D CIRO MAJSTORE
To skandirnje je pokazatelj da navijaci cijene Ciru, to je jedan od velikih dokaza, skandiralo se CIRO, CIRO, CIRO i u Genku a pogotovo ce u Zenici u subotu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.