Uspjet ću ti nabrojat igru u playoffu.Rondo ovaj dio sezone toliko neozbiljno igra samo dodaje ni ne trči nešto posebno samo pokazuje svoje majstorstvo dijeli najljepše asistencije u stilu legendarnog Magica.To što sada neko ima više skokova od njega ili ukradenih ne znači ništa u playoffu se poznaju pravi igrači,a ko je prošle sezone imao najbolje statistike u playoffu?Pa Rondo brate
rondo ne igra bolju odbranu od williamsa, i mrvicu bolju odbranu od paula.
Nisi valjda ozbiljan
Uz Howarda i Smitha najbolji odbrambeni igrač lige ti meni Williamsa sa njim upoređuješ
ako je clutch zasto ga je rivers vadio u zadnjoj minuti protiv nesjecam se kojeg tima i umjesto njega stavio westa?
Tekmu nisam gledao može biti više razloga ti si na osnovu jedne tekme zaključio da je on loš igrač
Na veliku žalost mnogi još doživljavaju Ronda kao bezveznog igrača i Boston kao Big 3,a zapravo je Rondo+ big 3 8-)14 asistencija u prosjeku i sve umjetničko djelo to se ne pamti zadnji 10 godina(Stockton).
Ja ti mogu do sutra nabrajat no tebi je Rondo lošiji play od te trojice,a ja ti mogu reći u playoffu će se pokazat ko je pravi igrač,a Rondo je pravi igrač.Dobri su i oni,ali Rondo je miljama ispred svih playeva lige.
Imaš LBJ,Duranta,Howard pa Rondo 4 najbolja igrača na svijetu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.