Senad Lulic

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

milomlat
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la milomlat » 08 jan 2013, 22:45

JTS je napisao/la:
milomlat je napisao/la:
A cuj, do sada sam gledao svaku tekmu Lazia od kad je Lula kod njih, i Hernanes uz Ledesmu, najvece rupe. Sad ti meni pricaj sta je uradio, koliki je talent, i koliko vrijedi na transfermarkedu. I nemoj mi se javljati vise ukoliko nemas nesto pametno da kazes.
Eto ti, vrhunski igrač i kada igra loše, riješava tekmu. Nemam više šta za dodati.[/quote]

Pa 6 neuspjesnih driblinga , plus 9 pogresnih pasova, zaista i ne trebas nista dodavati.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 08 jan 2013, 22:50

haha moj milomlate o5 te demantova :lol:
15.10 - 15.06 ...

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 08 jan 2013, 22:53

skyisthelimit je napisao/la:haha moj milomlate o5 te demantova :lol:
Jedna loša tekma i Hernanes je precjenjen igrač, precjenio svoje mogućnosti, bla, bla :lol: Frajer je klasa u svakom smislu, kako hladno obruka golmana :mrgreen: 8-)

Što se Luleta tiče, solidna tekma ..kakav je bio, napreduje, ali može još bolje bez dileme.
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 08 jan 2013, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 08 jan 2013, 22:54

skyisthelimit je napisao/la:haha moj milomlate o5 te demantova :lol:
Mislis?
Zamisli da se iza njega (ne ispred njega, jer tada bi sigurno zasrao) nalazio neki igrac catanie. Samo zamisli kakav bi glupi potez viska napravio.
Lijepo za oci, ali u bitnim utakmicama i sa jacim protivnicima moze da kosta plasmana u ligu prvaka. Covjek je zabavljac a ne profesionalni igrac, tacka. Ko se jos pali na juznoamerikance, bujrum se osvrnuti na milion flopova koji su u Evropi pokazali da im nije mjesto medju profesionalnim igracima nego medju cirkuskim zabavljacima.

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 08 jan 2013, 22:58

Sreca da je Petkovic iz BiH, pa je Lulic u prvi 11... nista posebno, izgubio dosta lopti, nista posebno nije ucinio u napadu... nije toliko lose igrao, ali u posljednje vrijeme igra katastrofalno....

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 jan 2013, 23:00

Slazem se sa @milomlatom u nekim stvarima. Nisam ni ja neki veliki ljubitelj juznoamerikanaca. Ovo je mozda gruba generalizacija ali vecina ih igra za sebe a ne za ekipu. Nebitno na kojoj poziciji igraju, napadac ili stoper, uvijek gledaju da nesto solo naprave i najcesce useru, ali posto su juznoamerikanci gleda im se kroz prste. Naravno ima izuzetaka :)
Ne kazem da su losi igraci ali ove me stvari dosta nerviraju... uhhhh.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 jan 2013, 23:04

Hernanes uopste nije los koliko se nekima cini.
Inace igra lazia podsjeca na one Juventusove kad su osvajali podosta toga,ali rezultati skoro pa svaki 1-0,0-1 na strani.
Sve na guzove,sa par izleta.Nije lijepo za oka kao sto Roma igra ali ovi vec skupljaju poene samo tako.
Na kraju im je dusa kiksati bolji plasman.
Lulic igra onako kako je igrao i prije od kad je dosao u Lazio,vise nego dobro.Neki pojedinci ocekuju od Lulica izgleda tri asistencije i dva gola sa milion prodora.Ocito je da mu je Petkovic dao drugaciji zadatak koji vise nego korektno obavlja.
Povreda je iza njega,prema tome,mozemo ocekivati veliku pomoc i u repci.Sad ima i iskustvo.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 08 jan 2013, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 08 jan 2013, 23:07

harishp je napisao/la:Hernanes uopste nije los koliko se nekima cini.
Inace igra lazia podsjeca na one Juventusove kad su osvajali podosta toga,ali rezultati skoro pa svaki 1-0,0-1 na strani.
Sve na guzove,sa par izleta.Nije lijepo za ka kao sto Roma igra ali ovi vec skupljaju poene samo tako.
Na kraju im je dusa kiksati bolji plasman.
Lulic igra onako kako je igrao i prije od kad je dosao u Lazio,vise nego dobro.Neki pojedinci ocekuju od Lulica izgleda tri asistencije i dva gola sa milion prodora.Ocito je da mu je Petkovic dao drugaciji zadatak koji vise nego korektno obavlja.
Povreda je iza njega,prema tome,mozemo ocekivati veliku pomoc i u repci.Sad ima i iskustvo.
Iskreno, meni Lulic jos uvijek ne igra kako je prije igrao. Popravio se jeste, ali opet to nije kad prijasnji Lulic...moze on jos puno bolje. I da Petkovic nije njihov trener, Lulic mi vise na klupi bio....
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 08 jan 2013, 23:11

hahaha cuj Lulic igra vise nego dobro... Koju si ti utakmicu gledao :roll:

Lula je katastrofa u posljednje vrijeme, samo sreca sto je Petkovic menadzer...

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 08 jan 2013, 23:14

MrAmani96 je napisao/la:hahaha cuj Lulic igra vise nego dobro... Koju si ti utakmicu gledao :roll:

ma bas sto sam i ja rekao..dobro, mali napredak se osjeti, ali ni sjena starog Lulica...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 jan 2013, 23:16

MrAmani96 je napisao/la:hahaha cuj Lulic igra vise nego dobro... Koju si ti utakmicu gledao :roll:

Utakmicu Mionice i Gornjeg Sepka sto pitas?.
Cuj gluposti''sreca da je Petkovic menadzer.Ako neko igra katastrofalno kako neki magistri navedose valjda ako nista drugo prvi se zamjenjuje.Niko nebi htio da rizikuje sa katastrofalnim igracem,taman mu i najrodjeniji bio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 jan 2013, 00:40

Meni je Lulic djelovao dosta izgubljeno protiv Catanije, kao da nije znao sta treba odigrati, posebno u drugom poluvremenu. Stajao je skoro kod napadaca, a imao je veoma malo prodora po strani i kvalitetnih ubacaja u sredinu. Izgleda da je dosta popravio igru u odbrani, ali zato je prema naprijed oslabio. Ipak dovoljno prikazuje za svih 90 minuta u ovakvom Laziu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 09 jan 2013, 00:59

Strucnjaci, preporucio bih vam da se osrnete na Petkovica i njegov sistem rada. Covjek po pravilu od pårosjecne ekipe napravi dobru, i u stanju je u svakom igracu prepoznati ono najbolje i u tom smislu mu dodijeliti ulogu u timu. Ako ste pazljivo gledali, a vidim da su rijetki oni koji jesu, onda je jasno da je Lulic bio u poziciji slobodnog strijelca, prema osjecaju. U prvih 70 minuta je igrao ofenzivnije, a kada su utvrdili rezultat, vise se dao na obranu. I u jednom i u drugom segmentu je odigrao vrhunski, a onima koji to ne prepoznaju, preporucujem odmor od nogometa do... pa recimo do kraja zivota :D

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 13 jan 2013, 13:24

U koliko igra danas Lazio ?? jel prenosi neka arena ?

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 13 jan 2013, 13:26

zgembo89 je napisao/la:U koliko igra danas Lazio ?? jel prenosi neka arena ?
arenasport 3 :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 jan 2013, 13:27

Lazio igra u 15h, prenosi Arena 3
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 13 jan 2013, 15:01

ima li dobar link za tekmu??
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 13 jan 2013, 23:58

jeddva pobijediše Atalantu,Lulić nako rastrčan kao i obično,ništa posebno..

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 14 jan 2013, 00:22

da je barem odigrao tako (ništa posebno), nego je bio užasan .. zato je i izašao na poluvremenu
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 jan 2013, 00:52

Nevjerovatno kako ovaj Lazio odjednom dodje u poziciju da cak mogu do titule. Ne vjerujem da mogu sa Juventusom, ali eto blizu su sad. Igraju toliko traljavo u svakoj utakmici, ali nekako se izbore za poene. Dobri su u odbrani, ali u napadu muku muce sa svakom ekipom i dosadniji su od turske serije. Lulic se nekako uklapa u sve to. Puno trci, lose igra.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505 i 24 gosta.