NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

sony_91
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la sony_91 » 01 jul 2013, 15:06

Izgleda Sadiković novi trener Bratstva!

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 01 jul 2013, 15:11

sony_91 je napisao/la:Izgleda Sadiković novi trener Bratstva!
S tim se ne treba zajebavat otkud ti to ?
www.nkbratstvogracanica.com

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 01 jul 2013, 15:16

Istina , veliki preokret situacije, Denis Sadikovic novi trener Bratstva ;)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 01 jul 2013, 15:18

Šta je sad sa ovim Efendićem, vidim jučer na fb stranici Slobode mu poželjena dobrodošlica, ali danas ga nema među ovim slinim imenima na prozivci?

Ima li neko nešto konkretno?

Btw: Usrećili ste se sa Sadikovićem isto kao i mi sa Crnkićem... znači nakon 5. kola i mi i vi i Sloboda ćemo tražiti novog trenera.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 01 jul 2013, 15:27

Casp3r je napisao/la:Šta je sad sa ovim Efendićem, vidim jučer na fb stranici Slobode mu poželjena dobrodošlica, ali danas ga nema među ovim slinim imenima na prozivci?

Ima li neko nešto konkretno?

Btw: Usrećili ste se sa Sadikovićem isto kao i mi sa Crnkićem... znači nakon 5. kola i mi i vi i Sloboda ćemo tražiti novog trenera.
Efendic u utorak(sutra)dolazi ovde po papire tako da ne znam zasto nije bio na prozivci....

A nemora to znacit Sadikovic je dobar trener moze on nas uvest u P.L. al moze nam i ucerat dobro ;) :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 01 jul 2013, 15:50

Posto nama treba golman imam neki osjecaj sad kad je Sadikovic novi trener da bi mogo dovest Divkovica jer sam procito da je ovaj napustio Slobodu....Kazem ovo je samo moj neki licni osjecaj nista vise.... :D

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 01 jul 2013, 15:55

To onaj sto posvecuje bod protiv Gradine ratnom zlocincu Fikretu Abdicu ?

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 01 jul 2013, 15:58

tropic je napisao/la:To onaj sto posvecuje bod protiv Gradine ratnom zlocincu Fikretu Abdicu ?
Nikad cuo za nesto takvo nisam....

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 01 jul 2013, 16:06

Eto da sam sebe demantujem i u pomisli da bi Tino mogo doc , Tino jer otisao u Cesku.... Vidicemo sta ce Sadikovic uradit tj ko ce nas pojacat :D

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 01 jul 2013, 16:19

Dok je radio u Krajisniku bio je veliki lizoguzac pa eto izjavio je da bod protiv ekipe iz Srebrenikad povecen zlocincu i izdajniku.
Izjava trenera NK Krajišnik Sadiković Denisa da bod koji su osvojili u subotu igrajući protiv Srebrenika posvećuje osuđivanom ratnom zločincu Fikretu Abdiću je zgrozila mnoge stanovnike Velike Kladuše i šire, te nas vraća u neka prošla vremena. Vremena u kojim je taj isti Fikret Abdić izdao svoju državu i okrenuo brata protiv brata svoga, oca protiv sina svoga, samo majku protiv sina svoga još nije okrenuo.
Sramotno je da jedan nogometni trener ovakvo nešto izjavi a da se ne zapita da li će ova izjava nekoga da zaboli? Da li su svi navijači ovog nogometnog kluba pristaše Fikreta Abdića ?!
NK Krajišnik treba da bude ono što i svaki normalni sportski klub treba da bude, a to sigurno ne uključuje hvaljenje nikakvih ratnih zločinaca niti političkih istupa!
Preporučujemo treneru Sadikoviću da se bavi sportom, zbog nas koji volimo sport i ovaj klub, i koji želimo da rasterećeni gledamo sportska dešavanja u ovoj nam Velikoj Kladuši, te da ne zalazi u nikakve sfere politike.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 01 jul 2013, 16:22

tropic je napisao/la:Dok je radio u Krajisniku bio je veliki lizoguzac pa eto izjavio je da bod protiv ekipe iz Srebrenikad povecen zlocincu i izdajniku.
Izjava trenera NK Krajišnik Sadiković Denisa da bod koji su osvojili u subotu igrajući protiv Srebrenika posvećuje osuđivanom ratnom zločincu Fikretu Abdiću je zgrozila mnoge stanovnike Velike Kladuše i šire, te nas vraća u neka prošla vremena. Vremena u kojim je taj isti Fikret Abdić izdao svoju državu i okrenuo brata protiv brata svoga, oca protiv sina svoga, samo majku protiv sina svoga još nije okrenuo.
Sramotno je da jedan nogometni trener ovakvo nešto izjavi a da se ne zapita da li će ova izjava nekoga da zaboli? Da li su svi navijači ovog nogometnog kluba pristaše Fikreta Abdića ?!
NK Krajišnik treba da bude ono što i svaki normalni sportski klub treba da bude, a to sigurno ne uključuje hvaljenje nikakvih ratnih zločinaca niti političkih istupa!
Preporučujemo treneru Sadikoviću da se bavi sportom, zbog nas koji volimo sport i ovaj klub, i koji želimo da rasterećeni gledamo sportska dešavanja u ovoj nam Velikoj Kladuši, te da ne zalazi u nikakve sfere politike.
E svasta :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 jul 2013, 16:32

kao trener nije los, cak sta vise moze se reci da je i dobar. Ali kao insan druga prica :) prodana dusa po definiciji heheh

malo blaza, domaca verzija Cire Blazevica..za pare ce on posvetit bod i Milosevicu ako treba, ako imaju neka dvojica u timu da su bara-bara..jedan malo bolji ,a od ovog drugog otac malo vise love ima da ulozi u "karijeru" Denisu ce se odjednom razvit neka neobjasnjiva vjera i povjerenje u tog momka :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 01 jul 2013, 16:33

Moje misljenje o sadikovicu je da je uvlakac je...ni samo ga intereseuju pare a sto se tice trenra tu je OK po meni,samo da mu se ne pusti da on pocne dovoditi igrace i naplacivati od njih neki dio plate kao sto je radio u drugim klubovima,znaci na ovu nasu ekipu nek dodju ova pojacanja koja su najavljena i to je to opet kazem ako mu pustimo da on dovodi ode klub u pm desit ce nam se kao sa ibrakom,sadikovicu zelim ti srecu na treneskom djelu ali oko para ne ulazi i da on ne dovodi igrace to je moj savjet ako ko moze nek prenese upravi.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 01 jul 2013, 16:34

tropic je napisao/la:Dok je radio u Krajisniku bio je veliki lizoguzac pa eto izjavio je da bod protiv ekipe iz Srebrenikad povecen zlocincu i izdajniku.
Izjavio poslije boda u Srebreniku pa poslije godinu došao nama i bio trener Gradine jednu utakmicu i otišao u Slobodu..poslije i njih izlevatio,otišao u Olimpic..to sve govori o kakvom se čovjeku radi..nemojte se iznenadit ako vas napusti u pola sezone..:)
OFK Gradina Srebrenik

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 01 jul 2013, 16:36

ultrasstyle_tz je napisao/la:kao trener nije los, cak sta vise moze se reci da je i dobar. Ali kao insan druga prica :) prodana dusa po definiciji heheh

malo blaza, domaca verzija Cire Blazevica..za pare ce on posvetit bod i Milosevicu ako treba, ako imaju neka dvojica u timu da su bara-bara..jedan malo bolji ,a od ovog drugog otac malo vise love ima da ulozi u "karijeru" Denisu ce se odjednom razvit neka neobjasnjiva vjera i povjerenje u tog momka :D
Haha sreca pa u nas nema takvih...Ma ja prvenstveno mislim da ce on uzet pare da nas uvede u P.L. prema tome najaci sastav ce igrat al opet da ne trcim pred rudu u cetvrtak prozivka pa cu znate sta nam je cilj....Ali vjerovatno ce to bit P.L. jer ne vidim razlog smjene Nuceta i dovodenje Denisa ovako ce mu dat pare ispunit obecanje (da klub za 70 godnia postojanja ude u premijer ligu) i obojici dobro :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 01 jul 2013, 17:38

"U Gračanici ću raditi onako kako sam naučio. Predano i odgovorno. Poznajem tim Bratstva i očekujem dobru saradnju sa fudbalerima", rekao je Sadiković.

Vazno je istaci da je dogovor postignut za narednih godinu dana.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/-denis-s ... ice/108216" onclick="window.open(this.href);return false; :D

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 01 jul 2013, 17:39

:duškodugouško:

Sadiković je najveći ''potrčko'' za parama, i on duže od 5. kola ne može ostati ni na čijoj klupi. Za polusezonu otišao u Gradinu, pa iz Gradine u Slobodu, iz Slobode u Olimpic :lol:

cesc4 je napisao/la:Posto nama treba golman imam neki osjecaj sad kad je Sadikovic novi trener da bi mogo dovest Divkovica jer sam procito da je ovaj napustio Slobodu....Kazem ovo je samo moj neki licni osjecaj nista vise.... :D
Zukić iz Gradine je završio sve sa Bratstvom i on je vaš novi član. ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 01 jul 2013, 17:49

Benjo_AFC86 je napisao/la::duškodugouško:

Sadiković je najveći ''potrčko'' za parama, i on duže od 5. kola ne može ostati ni na čijoj klupi. Za polusezonu otišao u Gradinu, pa iz Gradine u Slobodu, iz Slobode u Olimpic :lol:

cesc4 je napisao/la:Posto nama treba golman imam neki osjecaj sad kad je Sadikovic novi trener da bi mogo dovest Divkovica jer sam procito da je ovaj napustio Slobodu....Kazem ovo je samo moj neki licni osjecaj nista vise.... :D
Pa neki dan si govorio da od toga nema nista ? Otkud sad odjednom da je sve zavrsio sa nama ? I demi reci za Delica se pise po vasem forumu nesto a momak je sa nama sve zavrsio ....

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 01 jul 2013, 19:00

cesc4 je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la::duškodugouško:

Pa neki dan si govorio da od toga nema nista ? Otkud sad odjednom da je sve zavrsio sa nama ? I demi reci za Delica se pise po vasem forumu nesto a momak je sa nama sve zavrsio ....
Rekao sam da od Škahe nema ništa. Mislio sam da Zukić neće ići to sam ti poslao na pm.. Ali završio je sa vama sve.. Valjda je i Delić za njega ne znam
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 01 jul 2013, 19:16

Mislim da je uprava mnogo pogriješila dovođenjem Sadikovića.

S tim da novim trenerom pogotovo neće biti zadovoljna MZ D.Lohinja, ali to je već druga priča ;-)

Ko da se nijh nešto i pita :-D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.