Olimpik Sarajevo
-
odsutraopetultra
- Kontakt:
Re: Olimpik Sarajevo
Jel zene placaju ulaz veceras,i inace na tekmama Olimpika ?
utakmice olimpika ko nocni klubovi... zene besplatno a muskarci kad hoce da udju za njima, placaju...odsutraopetultra je napisao/la:Jel zene placaju ulaz veceras,i inace na tekmama Olimpika ?
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Ne. Olimpik ne poštuje zakone.čamac je napisao/la:Ma znao sam od prvog dana da navija za Zvezdu. Klasika.
Interesuje me ovo. Vidim u Olimpiku se dovode stranci nemilice. Da li kod nas postoji neko ograničenje vezano za broj stranaca na terenu?
Evo ideje za prvi trans navijaca olimpika,ljubomorne duse mogu da nam pu se ,:D vidim ove komsinice se pravo prepale zato veceras lagano 1 na AFH,sretno olimpce

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Previše je slova na tom transparentu a njih trojica ga ne mogu sami držati!adnanhz je napisao/la:Evo ideje za prvi trans navijaca olimpika,ljubomorne duse mogu da nam pu se ,:D vidim ove komsinice se pravo prepale zato veceras lagano 1 na AFH,sretno olimpce![]()
![]()
hahahaha....adnanhz je napisao/la:Evo ideje za prvi trans navijaca olimpika,ljubomorne duse mogu da nam pu se ,:D vidim ove komsinice se pravo prepale zato veceras lagano 1 na AFH,sretno olimpce![]()
![]()
momce tebi je jasno da olimpik nama nije mogao boda izvuci u 10 prvenstvenih utakmica...
kako mislis da sada to izvede?!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Hahahchanchi je napisao/la:Previše je slova na tom transparentu a njih trojica ga ne mogu sami držati!adnanhz je napisao/la:Evo ideje za prvi trans navijaca olimpika,ljubomorne duse mogu da nam pu se ,:D vidim ove komsinice se pravo prepale zato veceras lagano 1 na AFH,sretno olimpce![]()
![]()
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Boga mi nabi im cijenu karte 7 KM. Zapad je onda 10 ili 15 KM? znaci svi strumfici ce na jug
a ti ces na neboder da gledas sampiona kao tvoje kolege protiv hapoelaUPS je napisao/la:Boga mi nabi im cijenu karte 7 KM. Zapad je onda 10 ili 15 KM? znaci svi strumfici ce na jug
I fino kakav dvogled i da broji navijače, pa da može demantovati sve medije koji nam dodaju po 5.000 ljudilottdogg je napisao/la:a ti ces na neboder da gledas sampiona kao tvoje kolege protiv hapoelaUPS je napisao/la:Boga mi nabi im cijenu karte 7 KM. Zapad je onda 10 ili 15 KM? znaci svi strumfici ce na jug
Hvala ti UPS što postojiš i što me redovno podsjećaš za kakvog giganta navijam i kakve je traume dušmanima nanio!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- theprodigy
- Kontakt:
zeljovac pocet ce ti utakmica..mani se foruma 
Kolega vjerovatno misli na onih '8.000' protiv hapoelaŽeljovac je napisao/la:I fino kakav dvogled i da broji navijače, pa da može demantovati sve medije koji nam dodaju po 5.000 ljudilottdogg je napisao/la:a ti ces na neboder da gledas sampiona kao tvoje kolege protiv hapoelaUPS je napisao/la:Boga mi nabi im cijenu karte 7 KM. Zapad je onda 10 ili 15 KM? znaci svi strumfici ce na jug![]()
![]()
Hvala ti UPS što postojiš i što me redovno podsjećaš za kakvog giganta navijam i kakve je traume dušmanima nanio!
A i vas dvojica jedva cekate da raja ode na tekmu da se natakarite na ovu temutheprodigy je napisao/la:zeljovac pocet ce ti utakmica..mani se foruma
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- theprodigy
- Kontakt:
aha..bas tako..ostane samo kultura raja..pa se moze i sta pametno procitatipile87 je napisao/la:A i vas dvojica jedva cekate da raja ode na tekmu da se natakarite na ovu temutheprodigy je napisao/la:zeljovac pocet ce ti utakmica..mani se foruma
Hajde vise vukovi, hoce li taj gol?? Nije valjda da ste zavijali u vjetar? 
namjestili se vucici u vucju pozu, stanes pored rupe i zavijas u vjetar hahahaha taaaaaaaa ce vucici ne mogu meda protiv zelje, 11 tekmi 11 porazaUPS je napisao/la:Hajde vise vukovi, hoce li taj gol?? Nije valjda da ste zavijali u vjetar?
bas me interesuje da li ce onih 5 navijaca olimpika cestitati boljem a za onog petog varesliju imam poruku:
Sisaj Olimpice sisaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
Cuva Bog Zelju svog!
Ma Olimpik nema trenera, sto prije smijene prljacu to bolje. to je barem moje misljenje
ma kralju ne mozes preko noci ocekivati uspjeh pa da kupis prvih 11 barse i dovedes najboljeg trenera na svijetu, sto prije to shvate to bolje i za 'g. gracica'UPS je napisao/la:Ma Olimpik nema trenera, sto prije smijene prljacu to bolje. to je barem moje misljenje
upamti frajeru da ti pare ne mogu kupit raju iskrenu ...
Cuva Bog Zelju svog!
Hvala i dovidjenja!herbion je napisao/la:Ma samo se vi kurcite giganti ali sutra vam je po usima
Uopste ne mislim da je Olimpik losa ekipa, pokazace vrijeme, mislim da smo mi u ovom trenutku bolji i to je sve!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- KB-TM87
- Kontakt:
" Gostu respekt, nama bodovi "

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.