Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Kažem da je mogao ali ne i da je trebao. Isto tako mislim da je kod prvog gola za Mostar Barucija napravio čist faul.
Ne bi ovo nikad ocekivao od njega...Bivši igrač FK Radnik iz Bijeljine, kasnije poznati futsaler, Darko Arnautović u centru je skandala koji se desio u Bijeljini.
Naime, srpska.info javlja da je Arnautović proveo noć u policijskom pritvoru, s obzirom da je u jednom kafiću u centru Bijeljine pretukao ženu.
Srpska.info prenosi da je svađa izbila tokom razgovora o viđanju djeteta, a zatim je Arnautović pretukao svoju partnericu.
Kako svjedoči pretučena žena, Arnautović je i ranije bio sklon partnerskom nasilju i nije se libio da pred djetetom vrijeđa i tuče njihovu majku – kaže sagovornik Srpskainfo.
Navodi se i to da je sve pokušao zataškati, a treba istaći da je 2022. godine proglašen sportistom godine grada Bijeljine.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa zar nije ime Arnautoviću Davor?DamirT je napisao/la: ↑23 maj 2025, 21:41Ne bi ovo nikad ocekivao od njega...Bivši igrač FK Radnik iz Bijeljine, kasnije poznati futsaler, Darko Arnautović u centru je skandala koji se desio u Bijeljini.
Naime, srpska.info javlja da je Arnautović proveo noć u policijskom pritvoru, s obzirom da je u jednom kafiću u centru Bijeljine pretukao ženu.
Srpska.info prenosi da je svađa izbila tokom razgovora o viđanju djeteta, a zatim je Arnautović pretukao svoju partnericu.
Kako svjedoči pretučena žena, Arnautović je i ranije bio sklon partnerskom nasilju i nije se libio da pred djetetom vrijeđa i tuče njihovu majku – kaže sagovornik Srpskainfo.
Navodi se i to da je sve pokušao zataškati, a treba istaći da je 2022. godine proglašen sportistom godine grada Bijeljine.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Pa da, pretpostavljam da su se zeznuli. Vidim na objavi njega u pozadini. Bas sad trazio po googleu da vidim ima li neki Darko, nigdje nista. Pretpostavljam da je to Davor ondaGIBRA je napisao/la: ↑23 maj 2025, 21:50Pa zar nije ime Arnautoviću Davor?DamirT je napisao/la: ↑23 maj 2025, 21:41Ne bi ovo nikad ocekivao od njega...Bivši igrač FK Radnik iz Bijeljine, kasnije poznati futsaler, Darko Arnautović u centru je skandala koji se desio u Bijeljini.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Iskreno onda je i meni veliko iznenađenje
Zadnji za kojeg bi takvo nešto mislio da moze
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Po Vama ko je bliže zlatu Buba ili Starmo?
- ASD
- Kontakt:
Ovo je nefer prema drugim klubovima.Padovan je napisao/la: ↑23 maj 2025, 09:39Apsolutno nisi upravu, obje utakmice igraci Mostara udaraju kao brđani, pogotovo prvu, to im je i bila jedina taktika. I u drugoj je isto bilo, ali dali su gol pa su smanjili agresivnost.fudbalfudbal je napisao/la: ↑22 maj 2025, 16:23
Suđenje objektivno - loše, ali obje ekipe agresivne do krajnje granice, mada gledano ovako nije bilo nesportskog ponašanja.
Bubamara je mnogo spremnija ekipa, to je ocigledno, ali i kraci roster imaju to je cinjenica, pogotovo kada ti ovako nedostaju dva bitna igraca tesko je nadomjestiti. Na kraju bi ih mogao i kostati taj kraci roster, jer bezveze se drze neki igraci koji nisu odigrali 20 minuta tokom cijele sezone, to nema nikakve logike.
Evo sad odluka da se naplacuje Bubamara TV (prije svega dijaspora) bojim se da ce sa ovim ogaditi klub, haj sto su najskuplje karte u drzavi, pa vidis da se smanjio broj posjetioca, ti nastavljas sa dodatnim. Trebalo se sacekati bar da budes prvi , pa naredne sezone, ovako los potez.
-
- Kontakt:
Treba se negdje minus nadoknaditi, ali slažem se ovo nije fer nikakoASD je napisao/la: ↑24 maj 2025, 09:58Ovo je nefer prema drugim klubovima.Padovan je napisao/la: ↑23 maj 2025, 09:39Apsolutno nisi upravu, obje utakmice igraci Mostara udaraju kao brđani, pogotovo prvu, to im je i bila jedina taktika. I u drugoj je isto bilo, ali dali su gol pa su smanjili agresivnost.fudbalfudbal je napisao/la: ↑22 maj 2025, 16:23
Suđenje objektivno - loše, ali obje ekipe agresivne do krajnje granice, mada gledano ovako nije bilo nesportskog ponašanja.
Bubamara je mnogo spremnija ekipa, to je ocigledno, ali i kraci roster imaju to je cinjenica, pogotovo kada ti ovako nedostaju dva bitna igraca tesko je nadomjestiti. Na kraju bi ih mogao i kostati taj kraci roster, jer bezveze se drze neki igraci koji nisu odigrali 20 minuta tokom cijele sezone, to nema nikakve logike.
Evo sad odluka da se naplacuje Bubamara TV (prije svega dijaspora) bojim se da ce sa ovim ogaditi klub, haj sto su najskuplje karte u drzavi, pa vidis da se smanjio broj posjetioca, ti nastavljas sa dodatnim. Trebalo se sacekati bar da budes prvi , pa naredne sezone, ovako los potez.
Supacki potez, bit ce karma za to.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Evo i klix prenio vijest za Davora Arnautovica. Da ga nisu pomiješali s nekim drugim.... Nema demanta s njegove strane.
Bubamara je glupost napravila s ovim plaćanjem. U društvu od 10 osoba njih 5 6 sigurno ne zna karticom platiti pretplatu na youtube. Ovo prvenstveno mislim na starije osobe.
Bubamara je glupost napravila s ovim plaćanjem. U društvu od 10 osoba njih 5 6 sigurno ne zna karticom platiti pretplatu na youtube. Ovo prvenstveno mislim na starije osobe.
Sta vas cudi od Davora ??? Jeste li toliko naivni ??? Pa prije 2 godine bez lopte udario Brkanica, sudija fol nije vidio... Posle u Skenderiji "zakuhao" s navijacima.
Hinja svjetska, samo se zna fino prodati !!!
Hinja svjetska, samo se zna fino prodati !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Koliko je puta samo psovao majku balijsku a kapiten reprezentacije.
E ovo si odlicno napisao

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Peric ce izgleda biti spreman za sutra.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- muhamedhulk
- Kontakt:
Al kakav potez Bube! 
Vise nema sumnje da su broj 1 u drzavi a i sire…

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Po cemu su broj 1 u drzavi ? To i sire mi je presmjesno pa cu se praviti da nisam vidio...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Ako je ovo od pocetka bio plan svaka cast… Izvukli su semuhamedhulk je napisao/la: ↑25 maj 2025, 13:21Al kakav potez Bube!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kažu u komentarima da se ni Vucic ovog ne bi sjetio
-
- Kontakt:
A o cemu je rijec?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.