Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Ja se samo nadam da ce nasi se malo uozbiljiti i da ce ukinuti ove greske a bilo ih je bezbroj protiv Liechtensteina.
Pola utakmice sam se nervirao, defenziva ja bila ocajna, vezni defenzivni isto tako. Napadaci nisu nista radili na tome da prave presing i blokraju pocetke napada slabasnog Liehtensteina. Svi su samo gledali kako da postignu gol a ne da se uigraju i naprave sistem za ostale utakmice. Svaki ozbiljniji protivnik bi nas vise puta kaznio i cak nam je onako los Liechtenstein uspio utrpati gol. Taktika od Saje dobro postavljena a disciplina na terenu, kretanje bez lopte uzasni. Dobili smo zute protiv Liechtenstajna zbog nase gluposti, sto je nedopustivo i opet ce nas to kostati. Nadam se da ce Safet malo ostrijim tonom popricati sa igracima prije Latvije.
Pola utakmice sam se nervirao, defenziva ja bila ocajna, vezni defenzivni isto tako. Napadaci nisu nista radili na tome da prave presing i blokraju pocetke napada slabasnog Liehtensteina. Svi su samo gledali kako da postignu gol a ne da se uigraju i naprave sistem za ostale utakmice. Svaki ozbiljniji protivnik bi nas vise puta kaznio i cak nam je onako los Liechtenstein uspio utrpati gol. Taktika od Saje dobro postavljena a disciplina na terenu, kretanje bez lopte uzasni. Dobili smo zute protiv Liechtenstajna zbog nase gluposti, sto je nedopustivo i opet ce nas to kostati. Nadam se da ce Safet malo ostrijim tonom popricati sa igracima prije Latvije.
Nismo dobili nije karton protiv Lihtenstajna!dinoze je napisao/la:Ja se samo nadam da ce nasi se malo uozbiljiti i da ce ukinuti ove greske a bilo ih je bezbroj protiv Liechtensteina.
Pravda za Papeta!
sve osim pobjede u ovoj utakmici je neuspjeh bez obzira u kojim okolnostima... nase ambicije su prvo mjesto u grupi i protivnici ranga latvije se moraju pobjedjivat' bez pola muke i na nasem i na njihovom terenu... inace nas nece biti nigdje protiv grcke i slovacke...
u liechtensteinu su igraci igrali dovoljno dobro da zabiju 8 komada... propusta u odbrani je bilo, ali to je normalno kad protiv sebe imas ekipu koja jednom ili nijednom udje u 16 metara... u zenici ce siguran sam dati opet onoliko koliko je potrebno za 3 boda uz najmanje 2 gola razlike... gol razlika na kraju moze biti i presudna, obzirom da su ovo kvalifikacije za fifa takmicenje i tu se ne gleda medjusobni duel, vec ukupna gol razlika...
u liechtensteinu su igraci igrali dovoljno dobro da zabiju 8 komada... propusta u odbrani je bilo, ali to je normalno kad protiv sebe imas ekipu koja jednom ili nijednom udje u 16 metara... u zenici ce siguran sam dati opet onoliko koliko je potrebno za 3 boda uz najmanje 2 gola razlike... gol razlika na kraju moze biti i presudna, obzirom da su ovo kvalifikacije za fifa takmicenje i tu se ne gleda medjusobni duel, vec ukupna gol razlika...
Meni se cinilo da jesmo jedan u odbrani, ali moze biti da se varam.Dufresne je napisao/la:Nismo dobili nije karton protiv Lihtenstajna!dinoze je napisao/la:Ja se samo nadam da ce nasi se malo uozbiljiti i da ce ukinuti ove greske a bilo ih je bezbroj protiv Liechtensteina.
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Iako Safet i igraci govore kako su ozbiljno usli u utakmicu, meni je to suplja. Itekako se vidjelo da su olako shvatili Lihtenstajn. Nije bilo zalaganja previse. Golovi su padali na greskama njihove odbrane (apsolutno ne umanjujem ucinak nasih igraca). Na kraju krajeva igraci su se i podobro cuvali bas za utakmice u Zenici. Hocu da kazem da nevjerujem da bi se trebali brinuti sto se tice trke i kombinacija, pa cak i odbrane. Vidjelo se da je igracima sledeca utakmica vaznija. I da, ja nevidjeh da je iko od nasih dobio zuti. Samo je Pjanic bio opomenut.dinoze je napisao/la:Ja se samo nadam da ce nasi se malo uozbiljiti i da ce ukinuti ove greske a bilo ih je bezbroj protiv Liechtensteina.
Pa u tome je i jeste problem da oni nisu samo jednom usli u nasih 16m. Jesi li vidio kretanje nase odbrane pri njihovim napadima, bez ikakve kordinacije se branilo.To se najvise vidjelo kod njihovog gola, 10 metara covjek trci sam na drugoj strani a nasa 3 igraca idu na covjeka sa loptom. Upravo sto su oni tako slabi nisu trebali nikako ni doci do nasih 16m a ne kao sto je bilo par puta pogotovo na pocetku. Sada zamisli kretanje jednog Hamsika i sta bi on mogao napraviti pri ovakom ponasanju nase odbrane. Ja razumijem laksi protivnik pa se opuste, ali ne razumijem da se protiv ovakvih repki ne stele za druge utakmice.amho je napisao/la:sve osim pobjede u ovoj utakmici je neuspjeh bez obzira u kojim okolnostima... nase ambicije su prvo mjesto u grupi i protivnici ranga latvije se moraju pobjedjivat' bez pola muke i na nasem i na njihovom terenu... inace nas nece biti nigdje protiv grcke i slovacke...
razumijem ja sta ti hoces rec... sve to stoji... samo je to tesko sprovest na terenu... vodis 5 razlike i sad hajde odigraj kao da gubis protiv grcke... neuspijeva to nikome... jednostavno previse trazis... pristup, disciplina, pa i takticka formacija se prilagodjava jacini protivnika kod svih reprezentacija.. cak ni nijmeci ne postizu to sto ti ocekujes od nas balkanaca..dinoze je napisao/la:Pa u tome je i jeste problem da oni nisu samo jednom usli u nasih 16m. Jesi li vidio kretanje nase odbrane pri njihovim napadima, bez ikakve kordinacije se branilo.To se najvise vidjelo kod njihovog gola, 10 metara covjek trci sam na drugoj strani a nasa 3 igraca idu na covjeka sa loptom. Upravo sto su oni tako slabi nisu trebali nikako ni doci do nasih 16m a ne kao sto je bilo par puta pogotovo na pocetku. Sada zamisli kretanje jednog Hamsika i sta bi on mogao napraviti pri ovakom ponasanju nase odbrane. Ja razumijem laksi protivnik pa se opuste, ali ne razumijem da se protiv ovakvih repki ne stele za druge utakmice.amho je napisao/la:sve osim pobjede u ovoj utakmici je neuspjeh bez obzira u kojim okolnostima... nase ambicije su prvo mjesto u grupi i protivnici ranga latvije se moraju pobjedjivat' bez pola muke i na nasem i na njihovom terenu... inace nas nece biti nigdje protiv grcke i slovacke...

-
- Kontakt:
daj ba ljudi sta vam je....sutra abd 4-0 za nas!....sta se brinete toliko za sutrasnju utakmicu, razbicemo ih.....NO SIKIRIKI 

BIH-Latvija 5:0 Mujdža 14'( asist Ibričić),Ibričić 26'(solo prodor od gola do gola),Ibričić 68'(panenka penal)74' Ibro izlazi uz ovacije.Džeko 80'(asist Ibišević) Ibišević 88'(asist Džeko).Ludilo raja izlazi na ulice,puca se petardama.Grci kiksali.
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
- legenda reala
- Kontakt:
Hoćeš ti biti među rajomNedimko je napisao/la:Ludilo raja izlazi na ulice,puca se petardama.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
[youtube][/youtube]
Bitch please

BiH gubi

BiH vodi

BiH igra neriješeno

BiH napada

Protivnik napada

Bitch please

BiH gubi
BiH vodi
BiH igra neriješeno
BiH napada
Protivnik napada

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zahirovic osvaja loptu

Bosna i Hercegovina-Latvija 5:0
Selektor:Safet Sušić 9,5 (maestralna taktika)
Sastav i ocjene igrača BIH:
Begović 6 (nezaposlen)
Mujdža 7,5 (asist i vrlo aktivan u napadu)
Spahić 8 (vođa,kapiten stijena od čovjeka)
Vranješ 7 (nije imo posla Spahić sam sve riješio)
Lulić 6 (puno se očekivalo od njega ali zakazo centaršut)
Zahirović 7,5 (odličan skoro ko Rahimić nekada)
Pjanić 6,5 (uz Lulića jedini lošija partija ali biće bolje)
Salihović 8(Sejo izdominirao po svojoj strani)
Ibričić 9,7 (asist,dva gola i fantastična igra šta reći za ovog fenomena iz naše zemlje toliko je privukao pažnju večerašnjom igrom da je to zabilježeno u svjetskim medijima na naslovnim stranama prema gol.komu igrač koji je obilježio čitavo drugo kolo u svim grupama a po the sunu haman da ga je lično poželio u timu i super bogati gazda Chelsea neki u Zenici kažu da su vidjeli jahtu i Abramovića kako je prošao blizu stadiona no zimski prijelazni rok je blizu i nadamo se da će ovaj krajiški biser završiti tamo gdje mu je i mjesto a to je šampion evrope ili Bayern Munchen kao njegov omiljeni klub)
Misimović 8 (driblinzima izluđivao vezni red gostiju)
Ibišević 9 (sjajni plavooki bombarder potvrdio veliku formu)
Džeko 8 8dao gol i asist bio nezaustavljiv)
rezerve:
Medunjanin 7 (ušao u 74' kao zamjena za genijalnog Ibričića ali shvatljivo nije ga mogao zamjeniti na nivou njegove bajne igre ali Medo je bio dobar)
Navijači reprezentacije očekuju da se nastavi u ovom ritmu i da svi idemo u Brazil ako u to vrijeme ne bude škole i ako prođemo u istoj,sve u svemu 15 000 tifoza na tribinama i oko 30 000 kraj stadiona bez karte mogu biti zadovoljni.
Selektor:Safet Sušić 9,5 (maestralna taktika)
Sastav i ocjene igrača BIH:
Begović 6 (nezaposlen)
Mujdža 7,5 (asist i vrlo aktivan u napadu)
Spahić 8 (vođa,kapiten stijena od čovjeka)
Vranješ 7 (nije imo posla Spahić sam sve riješio)
Lulić 6 (puno se očekivalo od njega ali zakazo centaršut)
Zahirović 7,5 (odličan skoro ko Rahimić nekada)
Pjanić 6,5 (uz Lulića jedini lošija partija ali biće bolje)
Salihović 8(Sejo izdominirao po svojoj strani)
Ibričić 9,7 (asist,dva gola i fantastična igra šta reći za ovog fenomena iz naše zemlje toliko je privukao pažnju večerašnjom igrom da je to zabilježeno u svjetskim medijima na naslovnim stranama prema gol.komu igrač koji je obilježio čitavo drugo kolo u svim grupama a po the sunu haman da ga je lično poželio u timu i super bogati gazda Chelsea neki u Zenici kažu da su vidjeli jahtu i Abramovića kako je prošao blizu stadiona no zimski prijelazni rok je blizu i nadamo se da će ovaj krajiški biser završiti tamo gdje mu je i mjesto a to je šampion evrope ili Bayern Munchen kao njegov omiljeni klub)
Misimović 8 (driblinzima izluđivao vezni red gostiju)
Ibišević 9 (sjajni plavooki bombarder potvrdio veliku formu)
Džeko 8 8dao gol i asist bio nezaustavljiv)
rezerve:
Medunjanin 7 (ušao u 74' kao zamjena za genijalnog Ibričića ali shvatljivo nije ga mogao zamjeniti na nivou njegove bajne igre ali Medo je bio dobar)
Navijači reprezentacije očekuju da se nastavi u ovom ritmu i da svi idemo u Brazil ako u to vrijeme ne bude škole i ako prođemo u istoj,sve u svemu 15 000 tifoza na tribinama i oko 30 000 kraj stadiona bez karte mogu biti zadovoljni.
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
Nedimko ti si legenda!

- legenda reala
- Kontakt:
Nisam baAlucard je napisao/la:Nedimko ti si legenda!![]()

Nedimko kako to da Ibro nije dobio ocjenu 10 za tako krasnu partiju

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Važno je da sutra pobjedimo, zadovoljan sam i sa minimalnom pobjedom.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
ma razbucati ove latvijce ko onda njihovu bracu estonce 7:0 u cirin vakat 
ocekujem jedno 5 komada u mrezi latvijaca!
vremenski uslovi idealni
trava ko iz raja
nove stative
nove linije
nove sjedaljke
pun stadion
sta im jos treba za 5 komada?
u prvom poluvremenu 3 komada letoncima u drugom jos 2 latvijcima i to je to!

ocekujem jedno 5 komada u mrezi latvijaca!
vremenski uslovi idealni
trava ko iz raja
nove stative
nove linije
nove sjedaljke
pun stadion
sta im jos treba za 5 komada?
u prvom poluvremenu 3 komada letoncima u drugom jos 2 latvijcima i to je to!

[youtube][/youtube]
Izvinjavam se ako je već bilo
Izvinjavam se ako je već bilo

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Za Radio Q, Zahirovic i Susic
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta ovo bit ce jedna, maksimalno dvije izmjene.
To znaci da ce igrati ili sunjic ili vranjes ili vrsajevic u prvih 11, a mozda i dvojica
To znaci da ce igrati ili sunjic ili vranjes ili vrsajevic u prvih 11, a mozda i dvojica

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.