Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Boston Celtics
Dovesti jeb*nog centra,pa makar bio i Sinanovic samo da skace,bem ti zivot Jet-a marsnut mislio sam proradit ce u PO a on karna mrtva,Fali tu Rondo i mali Suly,nama trebaju sjajne noci Greena i Istine i da KG igra odbranu,a da Melo budelo los al tesko braco draga 4-2 moja predvidjanja.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Evo moram priznati da uopće nisam gledao zadnjih mjesec dana regularnog dijela, sve samo sažeci na nba.com, ali jedno se da zaključiti i bez gledanja, odnosno bilo je vidljivo od prvog dana i ostalo tako do sada.
Ne može KG sam igrati u reketu. Pa to vide svi, zbog čega Doc očekuje da će KG sam dominirati reketom sa svojim godinama?
Doveli smo Randolpha koji mora igrati više, ako ništa drugo samo da kupi skokove i predstavlja visokog igrača u reketu. Imamo Wilcoxa koji pa kakav da je mora igrati više. Znači ova dvojica u ovom playoffu moraju igrati a ne kao jučer. Sa njima nemaš šta izgubiti, možeš samo dobiti. Pa stoga, zašto ne igraju? Zašto sjede na klupi a pomoć KGu treba više nego ikad??
Ne mogu to shvatiti.
Terry je u banani i to nije dobro. No, imamo tog Crawforda. Kakav god da je treba mu dati šansu da pokaže a svojim šutiranjem može pomoći u ovakvim utakmicama iako je veliki potrošač lopti.
Ja bih tom Williamsu pružio puno više šansi, čini mi se dosta solidan igrač.
Zbog čega Green igra 45 minuta??? Normalno da će se pred kraj tekme umoriti, meni je to sasvim normalno. Stoga i slaba završnica jer nije imao dovoljno svježine.
Dobro, da ne filozofiram više. Doc mora početi pružiti puno više šansi igračima s klupe jer inače ćemo se provesti veoma loše. A ako već imamo toliko igrača na klupi, zašto im ne vjerovati? Netko će sigurno imati motiv više i pokazati se u dobrom svjetlu, nisu to toliko loši igrači.
Ne može KG sam igrati u reketu. Pa to vide svi, zbog čega Doc očekuje da će KG sam dominirati reketom sa svojim godinama?
Doveli smo Randolpha koji mora igrati više, ako ništa drugo samo da kupi skokove i predstavlja visokog igrača u reketu. Imamo Wilcoxa koji pa kakav da je mora igrati više. Znači ova dvojica u ovom playoffu moraju igrati a ne kao jučer. Sa njima nemaš šta izgubiti, možeš samo dobiti. Pa stoga, zašto ne igraju? Zašto sjede na klupi a pomoć KGu treba više nego ikad??
Ne mogu to shvatiti.
Terry je u banani i to nije dobro. No, imamo tog Crawforda. Kakav god da je treba mu dati šansu da pokaže a svojim šutiranjem može pomoći u ovakvim utakmicama iako je veliki potrošač lopti.
Ja bih tom Williamsu pružio puno više šansi, čini mi se dosta solidan igrač.
Zbog čega Green igra 45 minuta??? Normalno da će se pred kraj tekme umoriti, meni je to sasvim normalno. Stoga i slaba završnica jer nije imao dovoljno svježine.
Dobro, da ne filozofiram više. Doc mora početi pružiti puno više šansi igračima s klupe jer inače ćemo se provesti veoma loše. A ako već imamo toliko igrača na klupi, zašto im ne vjerovati? Netko će sigurno imati motiv više i pokazati se u dobrom svjetlu, nisu to toliko loši igrači.
Slazem se sa svim sto si napisao osim tog da se Crawford mora ispucavati, nije on taj kalibar.... Odavno govorim da T-Will mora dobiti vise sanse jer je jako solidan na oba kraja parketa, a Randolph i Wilcox su potrebni da rasterete malo Garnetta te da se isti moze malo vise napadu posvetiti...
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Paraglajder
- Kontakt:
Terens je zvijer što se tiče fizike, leglo bi nam njegovih makar 10 minuta na parketu ko budali šamar... Hajd' i nekako on i Shavlik, ali ne dati niti minutu Wilcoxu koji ima iskustvo, snagu, visinu, e to mi fakat ne ide u glavu, slažem se sa Štefanom sa svime što je napisao. Valjda će Doc ukazati povjerenje nekome od pomenute trojke, jednostavno se mora skinuti teret sa leđa Garnetta, na minutažu mislim. Zašto komplikovano, kad može jednostavno? 
YNWA
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Teško se Doc odlučuje na ukazivanje povjerenja novoprodošlicama, bili oni rookie ili veterani, jednostavno im ne vjeruje previše, to je mana kod njega ali tako je
I Sully je morao dobro se naraditi da bi mu povećao minutažu, iako nije ni imao preveliku konkurenciju u timu, jer smo već ionako bili tanki na toj poziciji
I Sully je morao dobro se naraditi da bi mu povećao minutažu, iako nije ni imao preveliku konkurenciju u timu, jer smo već ionako bili tanki na toj poziciji
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Steta sto Juda ode u Miami,sa njim bi imali 10 x vece sanse,a i na kraju kad vidim koga smo doveli za zamjenu dodje mi tacno da povratim.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Paraglajder
- Kontakt:
Ne spominji ga svega ti.emir18 je napisao/la:Steta sto Juda ode u Miami,sa njim bi imali 10 x vece sanse,a i na kraju kad vidim koga smo doveli za zamjenu dodje mi tacno da povratim.
YNWA
Halali brate necu viseParaglajder je napisao/la:Ne spominji ga svega ti.emir18 je napisao/la:Steta sto Juda ode u Miami,sa njim bi imali 10 x vece sanse,a i na kraju kad vidim koga smo doveli za zamjenu dodje mi tacno da povratim.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
@ asunsao, ma znam da je Crawford jedan prosječan šuter i da definitivno nije taj kalibar za nešto više, tu nema dileme. No želim reći da netko mora povući s klupe, odnosno znamo da je taj netko trebao biti Terry ali očito je frajer u nekoj psihičkoj blokadi i nikome nije jasno što je uzrok a svi smo ga vidjeli kao veliko pojačanje.
Zato nam treba netko drugi ko će postizati poene pa bio to Lee, Crawford ili Williams. A i Terryu bi bilo vrijeme da dođe k sebi.
@ Paraglajder, ponavljam se, nije mi jasno zašto priliku nisu dobili ovi momci? Pa iz aviona se vidi da Garnett ne može sam u reketu jer jednostavno više nije mlad i to treba prihvatiti i zato mu treba pomoći. A zašto to Doc ne radi ne znam. Kako god da mi se taj Wilcox nije baš svidio defanzivno opet ima sve ovo što si napisao i čisto iz tog razloga on mora igrati, jednostavno mora jer bolje od njega i Randolpha nemamo.
@ rio_Ferdy88, znam da Doc Rivers baš i ne pruža priliku mladima ili novim igračima ali sad je vrijeme da to učini jer situacija nije bajna. Znam, ponavljam se i već sam dosadan, ali jednostavno nam klupa u ovoj situaciji može samo pomoći a nikako ne odmoći.
Sad kad si to spomenuo sjetim se finala 2010. i kako Doc nije ukazao povjerenje Nate Robinsonu i Glen Davisu u zadnjoj tekmi a njihova energija sa klupe nas je doslovno nosila iz utakmice u utakmicu u tom playoffu i još danas ne mogu prežaliti što nisu dobili pravu priliku u toj tekmi..... A o suđenju da ne govorim.... Jbt, 3 godine prošle a tekma kao da je odigrana jučer.... Zaslužili smo biti prvaci te godine, prava je šteta što ta generacija nije osvojila više od jednog naslova.
@ emir18, to što je Ray Allen napravio Bostonu se ne radi nikad pa ni onda jer za mene je to izdaja najboljih prijatelja, suigrača, trenera, vodstva kluba i cijelog Bostona. Tim potezom je uništio sav svoj imiđ. Ne mogu shvatiti takav potez pa kako god da je imao razmirice sa Rondom ili s kim već. Zabio je nož u leđa Piercu i Garnettu.
Zamisli kako se još sada osjećaju PP i KG..... Njima je najteže. Pa zato će jednog dana ispod krova visit dres naravno Pierca ali i Garnetta a nikad neće visit onaj Ray Allena. Kako neljudski potez Allena. Sramota.
Zato nam treba netko drugi ko će postizati poene pa bio to Lee, Crawford ili Williams. A i Terryu bi bilo vrijeme da dođe k sebi.
@ Paraglajder, ponavljam se, nije mi jasno zašto priliku nisu dobili ovi momci? Pa iz aviona se vidi da Garnett ne može sam u reketu jer jednostavno više nije mlad i to treba prihvatiti i zato mu treba pomoći. A zašto to Doc ne radi ne znam. Kako god da mi se taj Wilcox nije baš svidio defanzivno opet ima sve ovo što si napisao i čisto iz tog razloga on mora igrati, jednostavno mora jer bolje od njega i Randolpha nemamo.
@ rio_Ferdy88, znam da Doc Rivers baš i ne pruža priliku mladima ili novim igračima ali sad je vrijeme da to učini jer situacija nije bajna. Znam, ponavljam se i već sam dosadan, ali jednostavno nam klupa u ovoj situaciji može samo pomoći a nikako ne odmoći.
Sad kad si to spomenuo sjetim se finala 2010. i kako Doc nije ukazao povjerenje Nate Robinsonu i Glen Davisu u zadnjoj tekmi a njihova energija sa klupe nas je doslovno nosila iz utakmice u utakmicu u tom playoffu i još danas ne mogu prežaliti što nisu dobili pravu priliku u toj tekmi..... A o suđenju da ne govorim.... Jbt, 3 godine prošle a tekma kao da je odigrana jučer.... Zaslužili smo biti prvaci te godine, prava je šteta što ta generacija nije osvojila više od jednog naslova.
@ emir18, to što je Ray Allen napravio Bostonu se ne radi nikad pa ni onda jer za mene je to izdaja najboljih prijatelja, suigrača, trenera, vodstva kluba i cijelog Bostona. Tim potezom je uništio sav svoj imiđ. Ne mogu shvatiti takav potez pa kako god da je imao razmirice sa Rondom ili s kim već. Zabio je nož u leđa Piercu i Garnettu.
Zamisli kako se još sada osjećaju PP i KG..... Njima je najteže. Pa zato će jednog dana ispod krova visit dres naravno Pierca ali i Garnetta a nikad neće visit onaj Ray Allena. Kako neljudski potez Allena. Sramota.
ubaci juda sinoc 20, sta ga je ono bolilo kod vas?Paraglajder je napisao/la:Ne spominji ga svega ti.emir18 je napisao/la:Steta sto Juda ode u Miami,sa njim bi imali 10 x vece sanse,a i na kraju kad vidim koga smo doveli za zamjenu dodje mi tacno da povratim.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Paraglajder
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Odličan članak o našem Zero Toleranceu
http://www.bostonglobe.com/sports/2013/ ... story.html

http://www.bostonglobe.com/sports/2013/ ... story.html
Bradley finished this, his third season, allowing 331 points on 475 plays. Of players with at least 450 defensive plays under their belt this season, Bradley’s average (0.679) is far and away the best. The next closest is Chicago’s Taj Gibson (0.744).
And of players with at least 450 defensive plays, Bradley also ranks No. 1 in opponent field goal percentage (30.8 percent), ahead of Memphis’s Tony Allen (33.4).
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Paraglajder
- Kontakt:
- Paraglajder
- Kontakt:
Dobra odbrana, samo sudije faulovima ubise. Napad katastrofa, niko nista ne moze. Hvala bogu pa se odbrana popravila, da nije sad bi bilo 20 poena za NYK i kljucna prevaga je duel JR Smith - Terry, kada njima udje Smith poboljsaju se drasticno, a kad nama udje nevidjeni suter ne mozemo nista ni u napadu ni u odbrani.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Paraglajder
- Kontakt:
Sutra ocekujem snijegParaglajder je napisao/la:ŠTA ĆE OVO BITI TERRY 4 THREE!?!
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Paraglajder
- Kontakt:
Sjeti se da smo prizvali snijeg kad je Terry Atlantu zatrpao birvaktile.asunsao je napisao/la:Sutra ocekujem snijegParaglajder je napisao/la:ŠTA ĆE OVO BITI TERRY 4 THREE!?!
YNWA
Paraglajder je napisao/la:Sjeti se da smo prizvali snijeg kad je Terry Atlantu zatrpao birvaktile.asunsao je napisao/la:Sutra ocekujem snijegParaglajder je napisao/la:ŠTA ĆE OVO BITI TERRY 4 THREE!?!
Eto, kada ovako solidno odigramo i izgubimo cetvrtinu 6 razlike onda se nema cemu nadat.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Paul WTF
a ovi imaju nafakaski suteva,svaki puta protiv nas nemoguce pogadjaju.
a ovi imaju nafakaski suteva,svaki puta protiv nas nemoguce pogadjaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.