Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
kad smo kod makedonaca onih antičkih, vala nisu ni grci, ali su kasnije to postali...
@rand al tore da ti nisi iz inđije
@rand al tore da ti nisi iz inđije
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
sve se mogu sloziti, ali u tenisu nikada nisu imali dominciju, nego su se u periodima mjenjali razni igraci pa pored samprasa i agassia, bilo je dosta tu drugih igracaMaGiCa je napisao/la:
I prichamo o modernom boksu i tenisu, koji su u XX veku za centralnu zemlju imali SAD. Decenijama su najbolji teniseri i bokseri dolazili u velikoj vecini iz SAD, shto danas teshko da je sluchaj.
i necemo vise o tenisu jer mi se svijet toliko dugo vrtio oko njega da mi se gadi
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Samo sto ih internacionalni baseball ne interesuje puno, liga im je i dalje najjaca.MaGiCa je napisao/la:nerminh74 je napisao/la: boks su izmislili anticki grci![]()
Tenis se igrao na dvorovima engleske i francuske prije nego sto je amerika otkrivena![]()
odbojka - OK![]()
baseball - to je meni sport u ravni sa bocanjem isto ka americki fudbal (hebo timsku igru koja se igra iz prekida)![]()
sve ostalo apsolutno stoji, a cini mi se da sam napisao slican post koju godinu unazad
Ajmo opet:
I prichamo o modernom boksu i tenisu, koji su u XX veku za centralnu zemlju imali SAD. Decenijama su najbolji teniseri i bokseri dolazili u velikoj vecini iz SAD, shto danas teshko da je sluchaj.MaGiCa je napisao/la:jer evo sportova koje su stvorili ili vladali njima, pa vishe nisu #1: baseball, odbojka, tenis, boks, na primer.
Jeste. I danashnji Makedonci su potomci Aleksandra i Filipa Makedonskog. Nema veze shto su se Sloveni tek doselili na Balkan u VI veku nove ere. Tu sitnicu cemo da elegantno zaboravimo.DragonReborn je napisao/la:Bejzbol su izmislili Banaćani i to je Pupin doneo u Ameriku. Poznatije kao "banatske šore".
Jeb.i ga ne vladaju boxom (teskom kategorijom) ali opet Floyd Mayweather pound 4 pound najbolji boxer i uzima najvise love .
@nermine
Americki fudbal je bolji sport od kosarke, i to daleko.
timski sport koji se igra iz prekida je cisto smece, najbolji primjer je vidjeti americke fubalere na sta licealemsa je napisao/la: [
@nermine
a pratio sam jedno 3 godine intezivno americki fudbal da vidim gdje mu lezi popularnost, ali mi je isto kao bejzbol bio dosadan
od tih sportova koji su u osnovi zasnovani na ragbiju ubjedljivo je najbolji australiski fudbal
a i NBA mi je sve do play off-a isto smece
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
A burazeru obicno ko ga razumi pocne ga I pratiti. Sudjenje je najbolje od bilo kojeg sporta kojeg pratim, tesko mos biti zakinut kad imas challenge a I svaki TD se automatski pregleda. POs isto ekipa sa 8-8 rekordom koja jedva izbori PO, moze uzet SB, skoro svaki play se moze desit TD. Meni je puno zanimljiviji od baseballa, kojeg ne mogi gledat vise od 5 minuta.nerminh74 je napisao/la:timski sport koji se igra iz prekida je cisto smece, najbolji primjer je vidjeti americke fubalere na sta licealemsa je napisao/la: [
@nermine
a pratio sam jedno 3 godine intezivno americki fudbal da vidim gdje mu lezi popularnost, ali mi je isto kao bejzbol bio dosadan
od tih sportova koji su u osnovi zasnovani na ragbiju ubjedljivo je najbolji australiski fudbal
A nba I baseball dodju k'o rukomet kod nas po popularnosti poredeci sa NFL
I ja sam bio skeptican i imao sam predrasuda prema americkom fudbalu ali kad sam poceo pratiti promjenio sam sva misljenja. Ne pratim dugo NFL pa ne znam za prije, ali jedna od najboljih tekmi koje sam gledao u sportu je finale Giants - New England 2011. I meni je puno bolji od kosarke.alemsa je napisao/la:A burazeru obicno ko ga razumi pocne ga I pratiti. Sudjenje je najbolje od bilo kojeg sporta kojeg pratim, tesko mos biti zakinut kad imas challenge a I svaki TD se automatski pregleda. POs isto ekipa sa 8-8 rekordom koja jedva izbori PO, moze uzet SB, skoro svaki play se moze desit TD. Meni je puno zanimljiviji od baseballa, kojeg ne mogi gledat vise od 5 minuta.nerminh74 je napisao/la:timski sport koji se igra iz prekida je cisto smece, najbolji primjer je vidjeti americke fubalere na sta licealemsa je napisao/la: [
@nermine
Cuj NFL mu dosadan
..

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
NFL je ljudska korida, smeće od sporta 

let3 je napisao/la:NFL je ljudska korida, smeće od sporta

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
DragonReborn je napisao/la:Bejzbol su izmislili Banaćani i to je Pupin doneo u Ameriku. Poznatije kao "banatske šore".
Naravno kao sto su i Bosanci izmislili kriket kod nas poznatije kao klisaca

hokej i američki fudbal su daleko popularniji od košarke...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Hokej u hladnijim krajevima, cijeloj drzavi ne.DANTES je napisao/la:hokej i američki fudbal su daleko popularniji od košarke...
Po gledanosti u drzavi ide:
NFL
College football
Nascar
MLB/NBA
Hokej
@nerminh74
Dobro prijatelju, je l' mora uvek taj sholastichki pristup i seciranje tudjih postova
To ti je mehanizam koji uvek dovede do spama na temi. Chemu to
Em ne chitash shta se pishe, em se nastavljash. Daj odmori malo.
Evo ti liste GS osvajacha u obe konkurencije:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Gr ... _champions" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Gr ... _champions" onclick="window.open(this.href);return false;
Josh impresivnije deluju liste #1, kao i broj igracha u top100 na isteku svake godine, u chemu su Ameri dominirali decenijama, a danas su doshli do toga da im celokupni tenis pochiva na matorim sestrama Williams i tom poniranju se ne vidi kraj.
Shta tu nije jasno
@alemsa
A sad i ti pogledaj koliko kategorija ima u boksu i u koliko su to Ameri glavni, pa uporedi sa stanjem od pre 10-20-30 godina. I tu su Ameri spali na matorce u vidu Hopkinsa i FMJa. Da ne govorim o amaterskom boksu, gde ih je preteklo masa zemalja, i da vishe ne mogu da rachunaju ni na 1 sigurnu medalju po Olimpijadi ili SP.
A nekada su drzhali obe konkurencije, bez problema.
Ako to nije gubljenje dominacije - onda ne znam shta jeste
@DANTES
Koji hokej
Onaj na ledu sigurno nije popularniji od kosharke.
Dobro prijatelju, je l' mora uvek taj sholastichki pristup i seciranje tudjih postova

To ti je mehanizam koji uvek dovede do spama na temi. Chemu to

Em ne chitash shta se pishe, em se nastavljash. Daj odmori malo.
Evo ti liste GS osvajacha u obe konkurencije:
Josh impresivnije deluju liste #1, kao i broj igracha u top100 na isteku svake godine, u chemu su Ameri dominirali decenijama, a danas su doshli do toga da im celokupni tenis pochiva na matorim sestrama Williams i tom poniranju se ne vidi kraj.
Shta tu nije jasno

@alemsa
A sad i ti pogledaj koliko kategorija ima u boksu i u koliko su to Ameri glavni, pa uporedi sa stanjem od pre 10-20-30 godina. I tu su Ameri spali na matorce u vidu Hopkinsa i FMJa. Da ne govorim o amaterskom boksu, gde ih je preteklo masa zemalja, i da vishe ne mogu da rachunaju ni na 1 sigurnu medalju po Olimpijadi ili SP.
A nekada su drzhali obe konkurencije, bez problema.
Ako to nije gubljenje dominacije - onda ne znam shta jeste

@DANTES
Koji hokej

Onaj na ledu sigurno nije popularniji od kosharke.

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Hokej je najmanje popularan od 4 velika sporta u USA
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Pisete gluposti 
Veceras ocekujem produzetak.

FORZA MARŠAL !!!
Svasta covjek procita, mislim izjava da ce Ameri preuzeti primat u fudbalu je u najmanju ruku smijesna.
A i ovi momci koji prate NFL, pa svaka vam cast kad mozete, znam da mene niko ne bi mogao natjerati da gledam ono, usudim se reci, sr*nje od sporta.

A i ovi momci koji prate NFL, pa svaka vam cast kad mozete, znam da mene niko ne bi mogao natjerati da gledam ono, usudim se reci, sr*nje od sporta.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
Kladionice nas favorizuju

Ako Bogdana i Teodosica krene uzima Srbija bez problema, sa druge strane ako ih ne krene e onda ce biti bas gusto.hodža je napisao/la:Pisete gluposti
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Bogdana će pojest' Batum u odbrani.
Teodosić je ključna figura večeras, ako bude na nivou, srbi uzimaju.
Boris će imat' jak meč-ap sa Nemanjom, dok bi Raduljica trebao trpat' Žofrija, al' kad uđe Gober moglo bi biti problema.
Klupa kod francuza bolja, al' to ništa neće značiti, ipak će starteri odigrati sigurno 30+ minuta.
Navijam za komšije, na kladionici stavljam na francuze, jer je 2.20 previše odlično da se propusti za odigrati.
Teodosić je ključna figura večeras, ako bude na nivou, srbi uzimaju.
Boris će imat' jak meč-ap sa Nemanjom, dok bi Raduljica trebao trpat' Žofrija, al' kad uđe Gober moglo bi biti problema.
Klupa kod francuza bolja, al' to ništa neće značiti, ipak će starteri odigrati sigurno 30+ minuta.
Navijam za komšije, na kladionici stavljam na francuze, jer je 2.20 previše odlično da se propusti za odigrati.
Nama je Željo svetinja jedina.
Bjelica će natrpat' Diawa, ne može ovaj njega čuvati. S druge strane očekujem Batuma da preuzme odgovornost.
Biće sjajna utakmica u svakom slučaju.
Biće sjajna utakmica u svakom slučaju.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.