FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

enzo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la enzo » 05 maj 2009, 16:35

zasto brko sad ne spominje klinsmana?
je li neko gledao trening,lik podijeli igrace da se dodavaju u 10 metara a on poreda 15 lopti na vrh sesnaesterca i gadja precku ili pokusava iz mrtvog ugla da ubaci loptu u gol :cry:
zar je to taj njemacki nacin rada?
tesko nama ako on ostane duze
ne pise nam se dobro

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 maj 2009, 16:35

hocemol se kladit kinone da je igrao i za famos...mozda i za fk tuzlu...al ja sam gledo 1 tekmu kad je on igrao (naravno u famosu) ..

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 05 maj 2009, 17:24

HARIS XXL je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Ova djeca će za par godina bit prvotimci i činit će jak klub. Na mladima klub ostaje.
Daj Boze, do sada je praksa uprave bila da tjera mlade i perspektivne igrace iz naseg omladinskog pogona a dovode se mladi i neprovjereni igraci iz drugih klubova,najbolji primjer mujkanovic...solidan je on,ali sigurno je bilo i sada ima igraca boljih od njega na toj poziciji koji ne dobivaju priliku iz nekih nama nepoznatih razloga...samo u ovoj sezoni otjerano je nekoliko extra talenata koji ce u buducnosti biti drama dobri ali jbg....dzeko nek nam bude najbolji primjer,pa stilic je otiso za male pare,dialiba,jahic,vladavic...svi otisli za crkavicu a sada samo jedan od njih vrijedi ko nase pola lige....
To je kompleks obadva sarajevska kluba, a isto ti je to tako i u košarci, rukometu i sl.
Imamo omladinsku školu za deset i onda ih unište kojekakvi treneri ili im nedozvoljavaju da igraju, pa kad negdje drugo prorade i postanu igračine mi se hvatamo za glavu.
SAMO ŽELJO

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 maj 2009, 18:19

mozeli neko napisat sastav zelje....prethodnih godina sam znao ali ove....da ne govorim.Znam za kerlu ccccc......Imali neko da zna?
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ajdin_RA81
Kontakt:

Post Postao/la Ajdin_RA81 » 05 maj 2009, 18:51

halo sta je ovo prenose derby sarajevo-zeljo a nisu prenosili velez-zrinjski

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 05 maj 2009, 18:52

Prc Milojka,Pajic kloc sudi derbi,lik ce unistiti derbi,tj.igru,kloc ce htjeti da bude u centru paznje i kao da gledam ima da "sjecka" igru non-stop,ove "sudije" treba sve u cuzu strpati ili dovesti cobane sa Vlasica da sude tekme,ja mislim da bi bolji bili od ovih sadasnjih korumpiranih kloceva.......

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 maj 2009, 18:54

sehic,simic,hrkac,mulalic,kerla,beslija,bekric,cocalic,muharemovic,stanic,radovanovic 8-)

ja mislim da je ovo tim za derbi,al ko ce znati Hoticu :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 05 maj 2009, 18:59

Ajdin_RA81 je napisao/la:halo sta je ovo prenose derby sarajevo-zeljo a nisu prenosili velez-zrinjski
Hajde ti se malo umij u hladnoj Neretvi,a izgleda da tebi treba da se tuto kompleto cibnes u Neretvu,ako ti to ne pomogne ne znam sta ce......sto nam je trebao prijenos sa tekme Zri-Vel?Da gledamo folklor sa tribina od strane "vasih komsija"!?

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 05 maj 2009, 18:59

Nece igrati Muharemovic bar mi tako on rece....moguce da zaigra Softic od pocetka sto moze biti samo plus
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 05 maj 2009, 19:04

lenovo je napisao/la:Nece igrati Muharemovic bar mi tako on rece....moguce da zaigra Softic od pocetka sto moze biti samo plus
Ako ne igra Muharemovic,to je onda pojacanje za nas tim,lik ne zna da trci a kamoli sta drugo,ali nazalost,nije on jedini takav u ekipi,vecina ih je takvih,nadam se da ni Sadikovic nece igrati,lik ima kevu u nozi i u Banja Luci da je igrao jos 3 dana ne bi imao jedan precizan pas!!!!!!!Dajte nam mali torpedo da se igramo!!!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 maj 2009, 19:11

ja sam navijac SARAJEVA :D pa me interesuje kakva su vasa ocekivnja :D ...ocekujete li ista od derbija i kako namjeravate pobjedit:D :D vidim pojedini znaju i sastav zelje :D dobro je to :D ...a realno zeljo je dotako dno dna...s takvim timom dobro su i ostali u ligi... a sto se tice derbya sve osim pobjede sarajeva je iznenadjenje a za zelju je bod veliki ko dzamija pa da se opet radujete ko jesenas na kosevu kad je bilo 0-0 :D ....htjelli priznati ili ne to je cinjenica da je sarajevo puno bolje u ovom trenutku...pozdrav svima a posebno bistrikboyu :D ja sam sa sirokace kume:D

Sreca i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba - ime mog grada! SARAJEVO,HORDE,BOG I CARSIJA........
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 05 maj 2009, 19:14

ma kolko god mi bili losi mi dobijamo 1-0 ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 05 maj 2009, 19:16

SINE je napisao/la:
HARIS XXL je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Ova djeca će za par godina bit prvotimci i činit će jak klub. Na mladima klub ostaje.
Daj Boze, do sada je praksa uprave bila da tjera mlade i perspektivne igrace iz naseg omladinskog pogona a dovode se mladi i neprovjereni igraci iz drugih klubova,najbolji primjer mujkanovic...solidan je on,ali sigurno je bilo i sada ima igraca boljih od njega na toj poziciji koji ne dobivaju priliku iz nekih nama nepoznatih razloga...samo u ovoj sezoni otjerano je nekoliko extra talenata koji ce u buducnosti biti drama dobri ali jbg....dzeko nek nam bude najbolji primjer,pa stilic je otiso za male pare,dialiba,jahic,vladavic...svi otisli za crkavicu a sada samo jedan od njih vrijedi ko nase pola lige....
To je kompleks obadva sarajevska kluba, a isto ti je to tako i u košarci, rukometu i sl.
Imamo omladinsku školu za deset i onda ih unište kojekakvi treneri ili im nedozvoljavaju da igraju, pa kad negdje drugo prorade i postanu igračine mi se hvatamo za glavu.
Ma nije to jarane do kompleksa,vecinom je to zbog toga sto se treneri ne pitaju nista kada je igracki kadar u pitanju,kada se dovode "pojacanja" struka se nista ne pita jer glavnu rijec vode uhljupi i kokosari iz uprave,zato nam i igraju babini sinovi,gurne babo koju crkavicu za svoga sina kokosarima iz uprave,isto rade i menadzercici,tj.mesetari koji guraju svoje kloceve da zaigraju u Zelji,pa nije slucajno sto trenutno imamo toliko kloceva u prvom timu,isti je slucaj i sa mladjim selekcijama,i tu ima babinih sinova,ali ima vise onih koji su talentovani i zasluzuju da nekad zaigraju i za prvi tim,druga je prica sto kokosari iz uprave,na ovaj ili onaj nacin,tjeraju te momke iz Zelje i mnogi od njih,nazalost,nikada "ne vide" prvi tim,a tjeraju ih zbog toga da bi se napravilo vise mjesta za babine sinove i za one koje guraju razni mesetari!!!!!

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 05 maj 2009, 19:25

sarajlija89 je napisao/la:ja sam navijac SARAJEVA :D pa me interesuje kakva su vasa ocekivnja :D ...ocekujete li ista od derbija i kako namjeravate pobjedit:D :D vidim pojedini znaju i sastav zelje :D dobro je to :D ...a realno zeljo je dotako dno dna...s takvim timom dobro su i ostali u ligi... a sto se tice derbya sve osim pobjede sarajeva je iznenadjenje a za zelju je bod veliki ko dzamija pa da se opet radujete ko jesenas na kosevu kad je bilo 0-0 :D ....htjelli priznati ili ne to je cinjenica da je sarajevo puno bolje u ovom trenutku...pozdrav svima a posebno bistrikboyu :D ja sam sa sirokace kume:D

Sreca i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba - ime mog grada! SARAJEVO,HORDE,BOG I CARSIJA........
NA tvoju zalost ti si navijac malog torpeda,na moju srecu i srecu mnogih drugih,mi smo navijaci Zelje,a to za 0:0 na Kosevu,pa i tada smo bili u slaboj formi i tada je bio crnjak u klubu,vodio nas kosuljas Simo i opet nas niste mogli uzeti,to dovoljno govori o vasoj "snazi",i u toj tekmi vas je sudija morao spasavati kada je svirao ne postojece ofsajde.......

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 05 maj 2009, 19:27

sarajlija89 je napisao/la:ja sam navijac SARAJEVA :D pa me interesuje kakva su vasa ocekivnja :D ...ocekujete li ista od derbija i kako namjeravate pobjedit:D :D vidim pojedini znaju i sastav zelje :D dobro je to :D ...a realno zeljo je dotako dno dna...s takvim timom dobro su i ostali u ligi... a sto se tice derbya sve osim pobjede sarajeva je iznenadjenje a za zelju je bod veliki ko dzamija pa da se opet radujete ko jesenas na kosevu kad je bilo 0-0 :D ....htjelli priznati ili ne to je cinjenica da je sarajevo puno bolje u ovom trenutku...pozdrav svima a posebno bistrikboyu :D ja sam sa sirokace kume:D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

:roll: :roll:
Zeljo je vec par puta bio u goroj situaciji pa smo uvjek izlazili kao pobjednici...prebrodili smo mnoge teske situacije prebrodit cemo i ovo!jbg,Zeljo kao klub postoji 88 godina,u tolikoj historiji bude i uspona i padova nista neobicno...sto se tice subotnjeg derbija,samo pobjeda dolazi u obzir!bod-taraba,razocarenje,katastrofa!dizes torpedo u nebo kao da su prvi sa +20 poena u odnosu na drugoplasiranog a svako zna da je i kod vas situacija najblaze receno grozna!komentiraj probleme u svom klubu,ima te ih i previse...

HOCEMO POBJEDU!
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 05 maj 2009, 19:35

Ajdin_RA81 je napisao/la:halo sta je ovo prenose derby sarajevo-zeljo a nisu prenosili velez-zrinjski
i sad ne treba dopustiti da se prenosi najveci derbi BH fudbala samo zato sto se mostarski derbi nije prenosio?ja mislim da su ova dva derbija razliciti ko nebo i zemlja,nemogu se uopste porediti,naravno,trebala se ta utakmica prenositi ali sada se ljutiti sto se ova prenosi je apsolutno smijesno...
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 maj 2009, 19:47

Nisam ja reko da smo mi u boljoj situaciji…mi smo u PUNO BOLJOJ hahahaha….al dobro ne bi sad raspravljo…kako je tako je svi znaju I vide….abd pobjeda na terenu I na trbinama ne bi trebala doc u pitanje u subotu ako sve bude udure…pozdravljm vas srdacno strumfovi:D
GRBAVICO,GRBAVICO,OTVARAJ KAPIJE…EVO IDU,EVO IDU HORDE SARAJLIJE….
Sreca i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba - ime mog grada!.......SARAJEVO,HORDE, BOG I CARSIJA

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 05 maj 2009, 20:05

Vidim da si vrlo mlad, kao sto se i vidi da si sa sirokace, neka te gore jos ti nije vrijeme da silazis u grad.
A torpedo je u strasnoj situaciji, gazite ligom, reko bi covjek veceras igrate polufinale lige sampiona kolko se pusete, al hajd, kakva inteligencija takvi i komentari. A vi lagano gubite u subotu
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 maj 2009, 20:18

alan ford 26 je napisao/la:Vidim da si vrlo mlad, kao sto se i vidi da si sa sirokace, neka te gore jos ti nije vrijeme da silazis u grad.
A torpedo je u strasnoj situaciji, gazite ligom, reko bi covjek veceras igrate polufinale lige sampiona kolko se pusete, al hajd, kakva inteligencija takvi i komentari. A vi lagano gubite u subotu
eki ovog forda...pa moj ti...znas li ti sta je sirokaca,odakle si ti oca ti? kume meni je carsija 5 min...ne budi smjesan...svasta...al jbo to....ja samo ovdje dajem konstatacije:D i cinjenice:D.....zeljo je dno dna...pa ne mogu 2 pasa povezati,silom pobjedjuju....i sarajevo je daleko bolje i jace.

Al opet derby je derby....kao i uvijek...pa jedan espanyol dobije barcu....(situacija je otprilike ista..mi na vrhu,vi na dnu hahaha)....pa je sve moguce....samo ako dobro brojim ovo je vec 5-a godina da nas niste dobili u prvenstvu...lagano u 6 ulazimo hahaha...i jos toliko abd...POZZ SVIMA

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 05 maj 2009, 20:33

gradi li se istocna tribina na grbavici , i gje ce se nalazit horde.jer sam cuo da ce dobiti cijeli sjever
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.