U Cluj - CFR Cluj mislim da se radi o Universitatea Cluj s kojima je sloboda bila na pripremama i pobijedila ih

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

nezz meni su Super 3 nekako top pogotovo sad kako su počeli sa argentinskom furkom i European La Bombonera. Nego evo malo zanimljivih stvari sa portugalske sceneSteve je napisao/la:odavno se zna koja je navijacka grupa u pravom smislu prava grupa ultrasa u grckoj..

ja sam pokušavao i sam da poguram takvu ideju jer manje više sve znamo o EU sceni mada je ona opet najprivlačnija ali eto počećemo barem nas 2 stavljati i neke klipove i slike sa scene širom svijeta. Evo od mene klip o ultra sceni azije (koji nije pretjerano star)[youtube][/youtube]Bilo bi lijepo kad bi neko ko je dobro upoznat sa navijackom scenom u svijetu, da postavi neke slike ili klipove nekih navijackih grupa koje nismo imali priliku da vidimo ovdje. Svaka cast poljacima, madjarima, rusima itd. ali oni se uglavnom vrte ovde. Dakle, da li ima dobrog navijanja mozda u Africi, Aziji, S. Americi, J. Americi, ili iz nekih drugih evropskih zemalja
To se sigurno moze pronaci negdje, evo od mene
UWK (Ultras White KIngs) Zamalek, Egipat
msm, nije nesto, al cisto da vidimo da i tamo postoji navijanje

e kad si već nabacio gate 13 evo i Urban Crew oko 3 stojeSteve je napisao/la:gledao sam sinoc rosenborg-aris, solidna brojka grka u trondheimu(oko 500), al' tokom meca su bili obicni prosjek, jedva se culi..
kad se vec prica o grcima, koreo gate 13 protiv kopenhagena:
[youtube][/youtube]

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.