muharenovic88 je napisao/la:miden je napisao/la:muharenovic88 je napisao/la:Ma dzaba kupujete utakmice u gostima kad kući ne možete uzet nikog. Jedino još da i to počnete kupovati, ali to bi sjeb bio na Koševu kupovati utakmice.Zato nose bodove ko stigne! Nego koja minuta bio poništen gol, da probam naći. Zna li neko?
Kupili smo sve do kraja, pa i onu sa vama. Šta ti nije jasno?
Ma nema kupovine protiv nas, Širokog i Zrinjskog. Neki dan Dženo levat nek je otjeran, ta' će on. Kodro Mehaga trener, idemo Kodro poderi ligu. Mjesec kasnije, kakav Kodro, nema pojma. To Dženo spasitelju, stručnjaku

Mi smo najjači, pitari smo, pitari.
Nego fakat, zar je moguće da niko ne može vidjeti poništeni gol kao da smo u Ugandi. Poslao sam mail savezu da vidim o čemu je riječ.
Ispravljeno, lektoru.

U jednom trenutku je smiješno, a u drugom žalosno kada navijac zeljeznicara prica o kupljenoj ili namještenoj utakmice. Sasvim je normalno da nakon nekog lošeg niza rezultata, navijaci pocnu da kritikuju trenera. Neki su ga tjerali, a neki ne. Slicna situacija kao sa Adzemom kod vas, a i otisli su na isti nacin, tacnije zbog iste stvari. Ko ste vi da pricate o trenerima, kada ih za ovu sezonu ništa manji broj niste smijenili. Koliko se sjecam prvo je bio Adzem, nakon njega Memic i sada Odovic. Strucnjak Memic nije ni trening odradio, pa je smijenjen. Ko ste vi da pricate o tome i ko vam se to zadržao neki duži vremenski period, osim Amara? Sljedeci put kada cuješ tu šuplju iz Tuborga, uplati 2 ili 3 stoje, pa cemo onda pricati.
Iskreno, volio bi i ja vidjeti tu situaciju oko poništenog gola za Olimpik. Volio bi isto tako vidjeti, zbog cega je to sudija poništio gol Duljevicu. Zbog cega nije svirao faul nad Stojcevom u šesnestercu.