Ko laze zna forum koji glasa na kraju godine,da skratimo,
opet si fulao
Who's your daddy
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

kiko casilla ,ne casillasandro234 je napisao/la:sto ce platiti za Casillasa![]()
samo nek ode
a uopce nisam procita i bilo mi je cudno ko bi za njega platiobarca_87 je napisao/la:kiko casilla ,ne casillasandro234 je napisao/la:sto ce platiti za Casillasa![]()
samo nek ode
a platice real 10-15 miliona bruto plate casilasu za dvije sezone u portu
25 miliona bruto ce mu plata biti porto 10,real 15,sad real pregovara ko da se casillas odrekne dijela
placaju mu samo da ga se rijese
i ko fol prave neku svecanost u njegovu cast na bernabeu ,licemjerstvo level 100
ode casilaas ko popisan sa bernabeua ,ni blizu ko legenda kluba ,kako i zasluzuje
andro234 je napisao/la:sto ce platiti za Casillasa![]()
samo nek ode

Samo što ovo, složit ćeš se, ne bi bilo najpametnije.Mozambik je napisao/la:Mogli su zakucati na klupu dvije sezone i dati mu da brani kupove, ovaku su mu obezbjedili odlican klub, ligu prvaka, borbu za jedinicu repke i jos ce placat godisnje 10 miliona eura
Pa upravo tomessilla je napisao/la:Samo što ovo, složit ćeš se, ne bi bilo najpametnije.Mozambik je napisao/la:Mogli su zakucati na klupu dvije sezone i dati mu da brani kupove, ovaku su mu obezbjedili odlican klub, ligu prvaka, borbu za jedinicu repke i jos ce placat godisnje 10 miliona eura
Zna uprava savršeno dobro zašto se izdvajaju toliki novci na platu Ikera u nekom drugom timu.
da sam ja navijac Barcelone i meni bi tesko pao njegov odlazakLillard je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.