LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

dema
Kontakt:

Re: Kobe Bryant

Post Postao/la dema » 21 mar 2011, 20:52

ja rekoh Magic,Bird on stavi Westa ,pa dizi ga u nebesa neki tvrde da je bolji i od Jordana itd,a West i on se gotive ,vole itd i covjek rekao ima svoje misljenje,imas ih puno koji ga ne dijele.

Znaci medju 10 i super mu ekstra ,drugi nije ,Magic je meni najbolji Laker,pa Jabbar pa Kobe.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 21 mar 2011, 20:52

dema je napisao/la:
Balon je napisao/la:Pa kazem ti misli sta hoces tvoj je mozak nije moj :D , ja sam ti naveo ubitacan argumenat a ti na to nemas sta reci osim "velikani to tvrde pa sta", mislim sta reci kad ti necijenis misljenje mnogobrojnih bivsih kosarkasih asova kakvu raspravu onda mozemo ocekivati odogovor nikakvu. Mogao bi ja sad nastaviti sa nagradama, poenima, titulama Kobe-a ali takvi likovi poput tebe jednostavno nemaju odgovor osim "pa sta sad", "pa sta sad", "pa sta sad" itd. itd...
to nije argument to je misljenje navijaca,novinara itd ,ja ne vidjeh da je Magic,Bird itd rekao da je on bolji od njiih.A argument je broj MVP titula,MVP finala a neko ko ima samo 2 a Shaq npr 3 sve govori.Tih 5 titula nisu bile kad je on stalno bio najbolji igrac ekipe u 3 je bio Shaq u 2 Kobe.Kad je bio Shaq to je bila dominacija sad kad je Kobe to su finala u 7 tekmi itd.

potpis

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 21 mar 2011, 20:56

ajd da ne idemo naširoko,mislim da se većina slaže u tome da bi bilo bezze da se otvaraju teme za pojedine igrače,kad već postoje teme za većinu klubova

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 mar 2011, 21:02

sta ova tema jso nije izbrisana :lol:

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 21 mar 2011, 21:10

dema je napisao/la:ja rekoh Magic,Bird on stavi Westa ,pa dizi ga u nebesa neki tvrde da je bolji i od Jordana itd,a West i on se gotive ,vole itd i covjek rekao ima svoje misljenje,imas ih puno koji ga ne dijele.

Znaci medju 10 i super mu ekstra ,drugi nije ,Magic je meni najbolji Laker,pa Jabbar pa Kobe.
Cuj ovoga, on meni servira Magica i Birda i zbog toga ja smijem vaditi citate samo od njih? :lol:
West je jedan od najvecih igraca Lakersa svih vremena, cisto da se zna. Ja nikad nisam rekao da je Kobe najbolji poslije MJ-a, pricamo o top 10 svih vremena i tu se Kobe mora naci, tacka. To je moja poenta.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 21 mar 2011, 21:13

Balon je napisao/la:
dema je napisao/la:ja rekoh Magic,Bird on stavi Westa ,pa dizi ga u nebesa neki tvrde da je bolji i od Jordana itd,a West i on se gotive ,vole itd i covjek rekao ima svoje misljenje,imas ih puno koji ga ne dijele.

Cuj ovoga, on meni servira Magica i Birda i zbog toga ja smijem vaditi citate samo od njih? :lol:
West je jedan od najvecih igraca Lakersa svih vremena, cisto da se zna. Ja nikad nisam rekao da je Kobe najbolji poslije MJ-a, pricamo o top 10 svih vremena i tu se Kobe mora naci, tacka. To je moja poenta.

poštujem tvoje mišljenje,može li jedno pitanje,je li bryant bolji od nekog od ovih igrača

wilt
russell
west
robertson
jordan
jabbar
bird
malone
magic johnson
o neal
olajuwon

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 21 mar 2011, 21:21

kakavdanakneiskustvu je napisao/la: poštujem tvoje mišljenje,može li jedno pitanje,je li bryant bolji od nekog od ovih igrača

wilt
russell
west
robertson
jordan
jabbar
bird
malone
magic johnson
o neal
olajuwon
O tome ni ti a ni ja nemozemo pricati jer pola ovih igraca ni ja ni ti nismo gledali uzivo ali po statistikama je bolji od nekoliko njih.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 21 mar 2011, 21:23

Balon je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la: poštujem tvoje mišljenje,može li jedno pitanje,je li bryant bolji od nekog od ovih igrača

wilt
russell
west
robertson
jordan
jabbar
bird
malone
magic johnson
o neal
olajuwon
O tome ni ti a ni ja nemozemo pricati jer pola ovih igraca ni ja ni ti nismo gledali uzivo ali po statistikama je bolji od nekoliko njih.

ja sam gledao njih 7.

šta,sad su bitne statistike??

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 21 mar 2011, 21:25

a kad to nisu bile bitne?

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 21 mar 2011, 21:28

Balon je napisao/la:a kad to nisu bile bitne?
NIsu kada se pise o KINGu, jer tada je nesto drugo vaznije.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 21 mar 2011, 21:32

tebi statistika najbitnija?

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 mar 2011, 21:33

:lol:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 21 mar 2011, 21:35

lbj06miami je napisao/la:
NIsu kada se pise o KINGu, jer tada je nesto drugo vaznije.

a i bryantu su statistike trenutno takve jer je na vrhuncu karijere,a ovi nabrojani su igrali većinom do 37-38 godine i normalno da imaju ukupnu statistiku slabiju,kao što će i i bryantu statistika opasti kada odigra još par sezona

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 21 mar 2011, 21:36

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

tesko je reci ste je najbitnije ali je statistika sastavni dio uspjeha jednog sportasa, u svakom slucaju
i ako nepricamo o statistikama kako onda mozes nabrajati 4 igraca koje nisi ni gledao? Moze li odgovor?

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 21 mar 2011, 21:40

Balon je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

tesko je reci ste je najbitnije ali je statistika sastavni dio uspjeha jednog sportasa, u svakom slucaju
i ako nepricamo o statistikama kako onda mozes nabrajati 4 igraca koje nisi ni gledao? Moze li odgovor?

gledao ih u snimkama,ostale gledao u prenosima,nisam se dobro izrazio

Arnel.S
Kontakt:

Post Postao/la Arnel.S » 21 mar 2011, 22:03

Ljudima ce biti uvijek bolje ono sto je starije,zapravo,ono sto je historija.Bryanta ce tek za nekih 10-20 godina ljudi poput ovih sto ga ne stavljaju u top10, stavljati .

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 21 mar 2011, 22:24

Ovi Lakers gloryhunters nema pojma.. Oni uopste ne prati NBA, oni su cisti Box Score fans

Cuj, vise All Star MVP :lol: All Star..WHO Cares?

Kobe je arrogantan, Duncan je simpatican, pravi gentleman i ima taj sportsmanship kosto ostali velike sportasi kosto Federer, Nadal, Messi, Raul, F.Alonso, Nash, Dirk, Tiger.. TRUE CHAMPION!
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 21 mar 2011, 22:28

Poenta je da mozemo razglabati o ovome pet godina i nista postici necemo..

Navijacima Bullsa je bolji Rose od Bryanta, navijacima Spursa je bolji Duncan, Ginobili, navijacima Phoenixa Nash, itd, itd...

Ali da ce vjerovatno covjek za 10 godina biti TOP 10 svih vremena, to je sigurno...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 21 mar 2011, 22:31

neno#4 je napisao/la:Poenta je da mozemo razglabati o ovome pet godina i nista postici necemo..

Navijacima Bullsa je bolji Rose od Bryanta, navijacima Spursa je bolji Duncan, Ginobili, navijacima Phoenixa Nash, itd, itd...

Ali da ce vjerovatno covjek za 10 godina biti TOP 10 svih vremena, to je sigurno...

treba biti realan pa reći da je neko bolji,bez obzira za koga navijao,bryant je bolji igrač od giniobilija,iako ja više simpatišem argentinca

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 21 mar 2011, 22:44

Manu Ginobili: NBA, SP I OI prvak.. Jedini u povijest..
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.