LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Kobe Bryant
ja rekoh Magic,Bird on stavi Westa ,pa dizi ga u nebesa neki tvrde da je bolji i od Jordana itd,a West i on se gotive ,vole itd i covjek rekao ima svoje misljenje,imas ih puno koji ga ne dijele.
Znaci medju 10 i super mu ekstra ,drugi nije ,Magic je meni najbolji Laker,pa Jabbar pa Kobe.
Znaci medju 10 i super mu ekstra ,drugi nije ,Magic je meni najbolji Laker,pa Jabbar pa Kobe.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
dema je napisao/la:to nije argument to je misljenje navijaca,novinara itd ,ja ne vidjeh da je Magic,Bird itd rekao da je on bolji od njiih.A argument je broj MVP titula,MVP finala a neko ko ima samo 2 a Shaq npr 3 sve govori.Tih 5 titula nisu bile kad je on stalno bio najbolji igrac ekipe u 3 je bio Shaq u 2 Kobe.Kad je bio Shaq to je bila dominacija sad kad je Kobe to su finala u 7 tekmi itd.Balon je napisao/la:Pa kazem ti misli sta hoces tvoj je mozak nije moj, ja sam ti naveo ubitacan argumenat a ti na to nemas sta reci osim "velikani to tvrde pa sta", mislim sta reci kad ti necijenis misljenje mnogobrojnih bivsih kosarkasih asova kakvu raspravu onda mozemo ocekivati odogovor nikakvu. Mogao bi ja sad nastaviti sa nagradama, poenima, titulama Kobe-a ali takvi likovi poput tebe jednostavno nemaju odgovor osim "pa sta sad", "pa sta sad", "pa sta sad" itd. itd...
potpis
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
ajd da ne idemo naširoko,mislim da se većina slaže u tome da bi bilo bezze da se otvaraju teme za pojedine igrače,kad već postoje teme za većinu klubova
- Donnie Darko
- Kontakt:
sta ova tema jso nije izbrisana 
Cuj ovoga, on meni servira Magica i Birda i zbog toga ja smijem vaditi citate samo od njih?dema je napisao/la:ja rekoh Magic,Bird on stavi Westa ,pa dizi ga u nebesa neki tvrde da je bolji i od Jordana itd,a West i on se gotive ,vole itd i covjek rekao ima svoje misljenje,imas ih puno koji ga ne dijele.
West je jedan od najvecih igraca Lakersa svih vremena, cisto da se zna. Ja nikad nisam rekao da je Kobe najbolji poslije MJ-a, pricamo o top 10 svih vremena i tu se Kobe mora naci, tacka. To je moja poenta.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Balon je napisao/la:Cuj ovoga, on meni servira Magica i Birda i zbog toga ja smijem vaditi citate samo od njih?dema je napisao/la:ja rekoh Magic,Bird on stavi Westa ,pa dizi ga u nebesa neki tvrde da je bolji i od Jordana itd,a West i on se gotive ,vole itd i covjek rekao ima svoje misljenje,imas ih puno koji ga ne dijele.
Znaci medju 10 i super mu ekstra ,drugi nije ,Magic je meni najbolji Laker,pa Jabbar pa Kobe.![]()
West je jedan od najvecih igraca Lakersa svih vremena, cisto da se zna. Ja nikad nisam rekao da je Kobe najbolji poslije MJ-a, pricamo o top 10 svih vremena i tu se Kobe mora naci, tacka. To je moja poenta.
poštujem tvoje mišljenje,može li jedno pitanje,je li bryant bolji od nekog od ovih igrača
wilt
russell
west
robertson
jordan
jabbar
bird
malone
magic johnson
o neal
olajuwon
O tome ni ti a ni ja nemozemo pricati jer pola ovih igraca ni ja ni ti nismo gledali uzivo ali po statistikama je bolji od nekoliko njih.kakavdanakneiskustvu je napisao/la: poštujem tvoje mišljenje,može li jedno pitanje,je li bryant bolji od nekog od ovih igrača
wilt
russell
west
robertson
jordan
jabbar
bird
malone
magic johnson
o neal
olajuwon
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Balon je napisao/la:O tome ni ti a ni ja nemozemo pricati jer pola ovih igraca ni ja ni ti nismo gledali uzivo ali po statistikama je bolji od nekoliko njih.kakavdanakneiskustvu je napisao/la: poštujem tvoje mišljenje,može li jedno pitanje,je li bryant bolji od nekog od ovih igrača
wilt
russell
west
robertson
jordan
jabbar
bird
malone
magic johnson
o neal
olajuwon
ja sam gledao njih 7.
šta,sad su bitne statistike??
a kad to nisu bile bitne?
-
lbj06miami
- Kontakt:
NIsu kada se pise o KINGu, jer tada je nesto drugo vaznije.Balon je napisao/la:a kad to nisu bile bitne?
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Balon je napisao/la:a kad to nisu bile bitne?
tebi statistika najbitnija?
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
lbj06miami je napisao/la:NIsu kada se pise o KINGu, jer tada je nesto drugo vaznije.Balon je napisao/la:a kad to nisu bile bitne?
a i bryantu su statistike trenutno takve jer je na vrhuncu karijere,a ovi nabrojani su igrali većinom do 37-38 godine i normalno da imaju ukupnu statistiku slabiju,kao što će i i bryantu statistika opasti kada odigra još par sezona
tesko je reci ste je najbitnije ali je statistika sastavni dio uspjeha jednog sportasa, u svakom slucajukakavdanakneiskustvu je napisao/la:Balon je napisao/la:a kad to nisu bile bitne?
i ako nepricamo o statistikama kako onda mozes nabrajati 4 igraca koje nisi ni gledao? Moze li odgovor?
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Balon je napisao/la:tesko je reci ste je najbitnije ali je statistika sastavni dio uspjeha jednog sportasa, u svakom slucajukakavdanakneiskustvu je napisao/la:Balon je napisao/la:a kad to nisu bile bitne?
i ako nepricamo o statistikama kako onda mozes nabrajati 4 igraca koje nisi ni gledao? Moze li odgovor?
gledao ih u snimkama,ostale gledao u prenosima,nisam se dobro izrazio
Ljudima ce biti uvijek bolje ono sto je starije,zapravo,ono sto je historija.Bryanta ce tek za nekih 10-20 godina ljudi poput ovih sto ga ne stavljaju u top10, stavljati .
Ovi Lakers gloryhunters nema pojma.. Oni uopste ne prati NBA, oni su cisti Box Score fans
Cuj, vise All Star MVP
All Star..WHO Cares?
Kobe je arrogantan, Duncan je simpatican, pravi gentleman i ima taj sportsmanship kosto ostali velike sportasi kosto Federer, Nadal, Messi, Raul, F.Alonso, Nash, Dirk, Tiger.. TRUE CHAMPION!
Cuj, vise All Star MVP
Kobe je arrogantan, Duncan je simpatican, pravi gentleman i ima taj sportsmanship kosto ostali velike sportasi kosto Federer, Nadal, Messi, Raul, F.Alonso, Nash, Dirk, Tiger.. TRUE CHAMPION!
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
Poenta je da mozemo razglabati o ovome pet godina i nista postici necemo..
Navijacima Bullsa je bolji Rose od Bryanta, navijacima Spursa je bolji Duncan, Ginobili, navijacima Phoenixa Nash, itd, itd...
Ali da ce vjerovatno covjek za 10 godina biti TOP 10 svih vremena, to je sigurno...
Navijacima Bullsa je bolji Rose od Bryanta, navijacima Spursa je bolji Duncan, Ginobili, navijacima Phoenixa Nash, itd, itd...
Ali da ce vjerovatno covjek za 10 godina biti TOP 10 svih vremena, to je sigurno...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Poenta je da mozemo razglabati o ovome pet godina i nista postici necemo..
treba biti realan pa reći da je neko bolji,bez obzira za koga navijao,bryant je bolji igrač od giniobilija,iako ja više simpatišem argentinca
Manu Ginobili: NBA, SP I OI prvak.. Jedini u povijest..
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.