Ma dzaba, ja ne volim da gubim.Sarmelino je napisao/la:Pa broji se ko da je 13 ljudi u ligi, tako da je 2. ustvari 1. i tako nadalje tako da ko ga yebeKeenan.- je napisao/la:Kiks, ode Italijan na 8 bodeva.
SS.ba liga - Glavni Chat
Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Re: SS.ba liga - Glavni Chat
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Npr ako je Prva liga u Tuzli a druga u Sarajevu, ja sam trenutno u Semizovcu. Znaci sve sam blizi drugoj ligi hahaha

Ako je prva liga u Tuzli, ja sam u Neumu
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Dobar hahahaSarmelino je napisao/la:Ako je prva liga u Tuzli, ja sam u Neumu
Procitaj malo nastavak te recenice , ako si pomislio da bas pricam sa igracima na poluvremenu ondaRamsey16 je napisao/la:Prvo kazes nije sve u igracima, a onda kazes sta bi radio sa mojim igracima.Mramic je napisao/la:Ramseyeva ekipa vrijedi 227 miliona ,a moja 195 . on primio 36 golova ja 6 ..... sta bi ja radio sa tvojima igracima.... bio bi vec sad jednom nogom u evropi...![]()
![]()
![]()
SN96
Ako si ti pomislio da sam ja to pomislio ondaMramic je napisao/la:Procitaj malo nastavak te recenice , ako si pomislio da bas pricam sa igracima na poluvremenu ondaRamsey16 je napisao/la:Prvo kazes nije sve u igracima, a onda kazes sta bi radio sa mojim igracima.Mramic je napisao/la:Ramseyeva ekipa vrijedi 227 miliona ,a moja 195 . on primio 36 golova ja 6 ..... sta bi ja radio sa tvojima igracima.... bio bi vec sad jednom nogom u evropi...![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahha ... nemam sta dodati osim da cu uzeti camp protiv tebe
, znas da sam bio ironican u toj recenici da nisu bitni igraci jer sam dobar motivator, , ma ajde kako god nebitno
Ugl mislim da je 50 % igraci 50 % taktika... Najzad mojih prvih 11 su mozda i najskuplji u ligi tako da...nista nije slucajno ilitiga sreca 
SN96
Samo opustenoMramic je napisao/la:hahahahha ... nemam sta dodati osim da cu uzeti camp protiv tebe![]()
, znas da sam bio ironican u toj recenici da nisu bitni igraci jer sam dobar motivator, , ma ajde kako god nebitno
Ugl mislim da je 50 % igraci 50 % taktika... Najzad mojih prvih 11 su mozda i najskuplji u ligi tako da...nista nije slucajno ilitiga sreca
Pa uzmi slobodno protiv mene, ja sam ti glavni konkurent
Istekli mi crveni tiketi na i zatvorili mi se ostali acc.. samim tim i nase lige , sutra ranom zorom cu skoknuti do kioska , mozda je neko dobio 3 zuti , pa da na posudbu koga lapim , jer mi je klupa goli ku...
Da li mi neko moze napisati kako sam danas prosao??
SN96
Ramsey , zelim te poslati tamo gdje i pripadas
, i onda lagano napravi sebi stranicu koja broji do osvajanja novog trofeja 
SN96
Idem na iskustvosuarez7 je napisao/la:nemoj zayebavati ima dobrog golmanaRamsey16 je napisao/la:Nk Bihac 6 golova prmio, a "najlosiju" odbranu ima
SN96
petarda...Mramic je napisao/la:Istekli mi crveni tiketi na i zatvorili mi se ostali acc.. samim tim i nase lige , sutra ranom zorom cu skoknuti do kioska , mozda je neko dobio 3 zuti , pa da na posudbu koga lapim , jer mi je klupa goli ku...
Jao hahaha koje podyebavanje hahahahaMramic je napisao/la:Ramsey , zelim te poslati tamo gdje i pripadas![]()
Eh sad cu se ja potruditi da ti ne osvojis.
Seltike Seltike Seltike Seltike
A mene neces podrzati je li ?Ramsey16 je napisao/la:Jao hahaha koje podyebavanje hahahahaMramic je napisao/la:Ramsey , zelim te poslati tamo gdje i pripadas![]()
![]()
![]()
mogli bi vi zajedno u druguRamsey16 je napisao/la:Jao hahaha koje podyebavanje hahahahaMramic je napisao/la:Ramsey , zelim te poslati tamo gdje i pripadas![]()
![]()
![]()
inace RB Leipzig osvaja
Bjez ti ja mislio ti topnikarelinho je napisao/la:A mene neces podrzati je li ?Ramsey16 je napisao/la:Jao hahaha koje podyebavanje hahahahaMramic je napisao/la:Ramsey , zelim te poslati tamo gdje i pripadas![]()
![]()
![]()
Seltike Seltike Seltike Seltike![]()
![]()
![]()
![]()
Samo Seltik dolazi u obzir
Jos 9 kola do kraja, guzva u vrhu... ostalo je pet ekipa u konkurenciji za titulu pitanje je ko ce na kraju izaci kao pobjednik 

Tigrovi brane titulu i obecavaju da ce biti ludilo do kraja... Camping season is open!!!

Can You Escape From The Tigers Claws

Tigrovi brane titulu i obecavaju da ce biti ludilo do kraja... Camping season is open!!!

Mes Que Un Club
Nista sutra tikete kupujem da poguram Seltik

Planiraj jedna od mene u zadnjem koluamertiger je napisao/la:Jos 9 kola do kraja, guzva u vrhu... ostalo je pet ekipa u konkurenciji za titulu pitanje je ko ce na kraju izaci kao pobjednik
Zadnjih 7 tekmi idu kampovi pa da vidimo ko ima vise srece
Sad ce Tigres osvojiti ,ima ovi kampova vise,nego dobri igraca u ekipi al eto

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.