A sad sam ljubitelj Klafurica jelMostarskiVelez je napisao/la: ↑20 jun 2024, 14:01Kad je bal...
Samo jedno znamo a to je da ce u tom slucaju Killi kriv biti jedino Kevelj![]()

A sad sam ljubitelj Klafurica jelMostarskiVelez je napisao/la: ↑20 jun 2024, 14:01Kad je bal...
mozak je napisao/la: ↑20 jun 2024, 14:08Smetaju im dlake na k..cu pa umjesto da ih obriju, oni bi da ga otkinu!
Eto tako ja doživljavam ove nezadovoljnike.
To ispred nosa ne vidi ništa. Klub je iznad ličnih sujeta, a tjeranjem ove grupe ljudi se stavlja ključ u bravu.
Šta hoćete, da ulica upravlja klubom pa da se opet jede teletina na račun kluba?
Kritike su došle gdje su trebale i primljene su ka znanju.
Sad okrenite ovo u pozitivnu energiju pa da iz svega izađemo još jači, ako vam je Velež na prvom mjestu kao što se kunete.
Od mene potpuna podrška Upravi, samo nastavite gdje ste stali, još jače i bolje!
Može drug, odlična ideja za osnivanje Telegram grupe. Trebali bismo odmah da ovo pokrenemo i završimo.
Ako prodje ovo ludilo doAndore ja idem
Jos nisi karte kupio cccc
Pa po sto je **** prije da je tebe zico nego malu ti.killafrommanilla je napisao/la: ↑20 jun 2024, 14:16A sad sam ljubitelj Klafurica jelMostarskiVelez je napisao/la: ↑20 jun 2024, 14:01Kad je bal...
A mozda mi je i Stefo zic'o malu, pa zato pjenim
![]()
Ne znaju oni šta je bolest
Samo mi reci kako "Klauf" ? Ne znam da smo imali trenera KlaufuricaMostarskiVelez je napisao/la: ↑20 jun 2024, 14:33Pa po sto je **** prije da je tebe zico nego malu ti.killafrommanilla je napisao/la: ↑20 jun 2024, 14:16A sad sam ljubitelj Klafurica jelMostarskiVelez je napisao/la: ↑20 jun 2024, 14:01
Kad je bal...
A mozda mi je i Stefo zic'o malu, pa zato pjenim
![]()
A uopste nisam primjetio da si nesto vele opterecen Klaufom ili Bulicem nego nesto ti Kevelj smeta sto nema veze sa Velezom. Dobro te negdje opeko. Pa se ti keslaj i sarkazam lupaj ali svima je jasno kao dan.
Ti meni nadji jednu aferu za Hasica, a ja cu tebi 18 za KeveljaMostarskiVelez je napisao/la: ↑20 jun 2024, 14:40Da.
A Hasic sve posteno steko. Uredno placa radnike i porez. Bogom dat a one bivse Tane Pike da ne spominjem.
Bjeri bola uozbilji se.
Tanak brato ni clanske nemam,nekoIzMostara je napisao/la: ↑20 jun 2024, 14:31Jos nisi karte kupio cccc
Kakav si ti navijac![]()
![]()
![]()
Eto uspjeli ste mi etiketu okaciti konacnoEspiritosanto je napisao/la: ↑20 jun 2024, 14:49Hasićevci će ostati na ovom forumu a Keveljovci preći na drugi novi.
Na koji vas to klub podsjeća![]()
Nisam nikom lično ako si se ti pronašao tvoja stvar.killafrommanilla je napisao/la: ↑20 jun 2024, 14:51Eto uspjeli ste mi etiketu okaciti konacnoEspiritosanto je napisao/la: ↑20 jun 2024, 14:49Hasićevci će ostati na ovom forumu a Keveljovci preći na drugi novi.
Na koji vas to klub podsjeća![]()
Hasicevac, sad ce lakse bit MostarskomVelezu
Sve sam, al Velezovac nisam. Samo licni interes, jace dnevnice bile dok je Hasic vodio ovaj klub puno![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.