Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

arminz
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la arminz » 02 mar 2014, 00:39

Eto kakve veze imaju egipatski igraci sa nasim potencijalnim i zaboravljenim reprezentativcima :?

@aleksandar_veliki
Ne znam sta si piso prije o njemu, al rec da je bio najlosiji u onom krsu igraca mi nije jasno, gdje ih vise od pola ne zna hodat kako treba a kamoli uputit tacan i odmjeren pas
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 02 mar 2014, 00:43

calcio je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:Sad će se ovi što pravdaju pozive antitalenata u reprezentaciju obradovat :D Mislio sam da se neće desit al fakat vidim evo na transfermarkt El Ahly i Zamalek nisu pustili svoje najbolje igrače na okupljanje reprezentacije Egipta za utakmicu sa BIH :lol: Sve zbog afričke lige prvaka... El Ahly pustio 4 koji vjerovatno i nisu tako bitni,pošto vidim da nisu ni igrali zadnju tekmu,Zamalek nije pustio niti jednog :D a inače daju 12 igrača za repku :D Tako da ćemo 5 marta igrat sa rezervnim timom ili vam ga klupom Egipta :D Imaju samo 15 igrača na spisku :)
Na kojim si to ti frekvencijama pa mislis da ce se neko od nas obradovati, rastuziti ili makar pocesati po glavi zbog te eksluzivne i nadasve nebitne informacije? Uostalom pisalo je vec prije nekoliko dana o tome.
Nama su na ovom okupljanju mnogo vazniji nasi igraci, da se malo okupe, protracaju izmedju sebe a onda nakon toga i da se malo pokusaju uigravati i testirati neke nove stvari i igraci.
Lakše će biti ovima iz Germanije da igraju protiv rezervista :lol: :lol: :lol: :lol: tako da ima veze,moći će se pokazat :D

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 02 mar 2014, 00:44

Grahovca sam gledao dosta puta,skroz limitiran igrac tehnicki a trkacki i fizicki takodjer nista posebno.Nije cak dobar ni za defanzivnog veznog,razbijaca jer je prespor i fizicki slabasan.
Tesko da je moguc njegov veci domet od trenutnog a to je Borac BL.I pored cinjenice da ga je selektor Jagodic uvijek forsirao i cak postavio za kapitena.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 02 mar 2014, 02:26

drummer je napisao/la:Grahovca sam gledao dosta puta,skroz limitiran igrac tehnicki a trkacki i fizicki takodjer nista posebno.Nije cak dobar ni za defanzivnog veznog,razbijaca jer je prespor i fizicki slabasan.
Tesko da je moguc njegov veci domet od trenutnog a to je Borac BL.I pored cinjenice da ga je selektor Jagodic uvijek forsirao i cak postavio za kapitena.
Preko mlade repke su se prodavali Berberovici, Ibisevici, itd.koji su takodje bili svugdje, samo ne u dobrim klubovima ili ligama, da bih se preko njih prodali...a taj Grahovac eto vec duze igra za mladu repku, pa ipak niko da ga kupi..sta moze biti razlog tome?? Mozda cinjenica sto su ipak drugi puno vise odskakali..Besic, Stevanovic, Prcic,...???? Sta hocu stim reci..da je dobar nebih igro u JadiCemer Ligi zvanoj Premijer Liga ;)

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 02 mar 2014, 02:33

Head je napisao/la:
klapko je napisao/la:
Head je napisao/la:Potencijal ovaj Tankson,nije bio danas ni u protokolu. :lol:
Jedini razlog zasto ga Fulham trenutno ne pusta da igra jeste zato sto on nece da produzi ugovor. Vidim da Juka po facebook-u pise da mu oni kao nece da produze. Oni su mu ponudili ugovor i pregovori su bili ali nece da produzi vec ima ponuda par klubova i otice vjerovatno kao bosman na ljeto. Radi toga nece ni imati prilike za igru.
:lol: :lol: :lol:

Nece da produzi,otimaju se klubovi za njega. :mrgreen:
Otimaju se klubovi u Svedskoj :?
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 mar 2014, 09:35

calcio je napisao/la:Dobro smo pogurali ovog Tankovica u svedsku reprezentaciju :D Realno bi trebao biti tri svjetlosne godine daleko od poziva. Ali kao sto rekih, mi ga pogurali a i on dobro iskoristio novonastalu situaciju.
Proćiće i to, 10 min u Istanbulu i onda se može slikati sa svojim papom svenaidom i ostalim wannabe Svedima...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la Krivaja » 02 mar 2014, 12:16

HariTz je napisao/la:
19risha88 je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
slika
da čovjek barem nije Makedonac pa bi i razumio grešku :lol: :lol:
Vidi i "Transfermarkt" da nam fali treći napadač pa smjestili Makedonca jer je igrač Saraj'va, a uz to i reprezentativac.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 02 mar 2014, 12:41

Virtu4l je napisao/la:Svi oni čije se razmišljanje razlikuje od razmišljanja dečka iz mog potpisa me ne zanimaju.
Taj iz tvog potpisa je rodjen ovdje i ima nas pasos. Sta on ima filozofirati? Ako ne budemo ganjali i molili ove momke iz inostranstva, reprezentacija nam ode u qurac... Neces je valjda na Premier Ligi graditi :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 mar 2014, 16:48

Haris Tabakovic opet strijelac za Will.Treba s njim paziti da nam se ne ponovi "slucaj Seferovic".
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 02 mar 2014, 16:57

Adi_Zepce je napisao/la:Haris Tabakovic opet strijelac za Will.Treba s njim paziti da nam se ne ponovi "slucaj Seferovic".
Njegov stari je veliki patriota i covjek je bio u Rajvosa u fudbalskom savezu, da vidi sta treba uraditi da bi mali mogao igrati za nas, a ovi mu nasi trazili lovu. To mi je pricao njegov rodjak (koji mi je inace drug sa tribine). Pa eto ako on laze, lazem i ja.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 mar 2014, 17:01

TMovac je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Haris Tabakovic opet strijelac za Will.Treba s njim paziti da nam se ne ponovi "slucaj Seferovic".
Njegov stari je veliki patriota i covjek je bio u Rajvosa u fudbalskom savezu, da vidi sta treba uraditi da bi mali mogao igrati za nas, a ovi mu nasi trazili lovu. To mi je pricao njegov rodjak (koji mi je inace drug sa tribine). Pa eto ako on laze, lazem i ja.
To je isto bilo i sa Dinom Arslanagicem kad je tek poceo da igra za U19 Belgije, dosao je sa ocem u Sarajevo i isto dozivo, kao i Zlatan Ibrahimovic.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la Krivaja » 02 mar 2014, 17:11

TMovac je napisao/la: Njegov stari je veliki patriota i covjek je bio u Rajvosa u fudbalskom savezu, da vidi sta treba uraditi da bi mali mogao igrati za nas, a ovi mu nasi trazili lovu. To mi je pricao njegov rodjak (koji mi je inace drug sa tribine). Pa eto ako on laze, lazem i ja.
Nisi ti nešto dobro razumio! Gdje naši da traže novac, to ne može biti istina! To su najpošteniji ljudi na svijetu, oni ne bi uzeli novac ni kad bi im druga strana nudila! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 02 mar 2014, 17:48

Ma kakav novac pusti tih laznih informacija dosta njih se vadi na to kako bi opravdali igranje za druge reprezentacije..

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 02 mar 2014, 19:00

Elegant je napisao/la:
To je isto bilo i sa Dinom Arslanagicem kad je tek poceo da igra za U19 Belgije, dosao je sa ocem u Sarajevo i isto dozivo, kao i Zlatan Ibrahimovic.
Za Arslanagica ne znam, ali Zlatan Ibrahimovic nikada nije imao namjeru ni zelju da igra za nasu reprezentaciju. U svojoj biografiji (u kojoj ne spominje rijec Bosna) kaze da je htio igrati za Brazil, ali kako nije mogao, morao je za Svedsku. :mrgreen:
To je samo mit koji su stvorili nasi navijaci da jos vise ocrne Savez.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 02 mar 2014, 19:05

Sturm Graz danas pop.usio 1:4 na svom terenu i sada su osmi od svega deset ekipa.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 02 mar 2014, 19:07

Consigliere je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Za Arslanagica ne znam, ali Zlatan Ibrahimovic nikada nije imao namjeru ni zelju da igra za nasu reprezentaciju. U svojoj biografiji (u kojoj ne spominje rijec Bosna) kaze da je htio igrati za Brazil, ali kako nije mogao, morao je za Svedsku. :mrgreen:
Upravo tako Zlatan nigdje ni ne spomene BIH.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 02 mar 2014, 19:37

Kaže Pape,kaže Vlado,kaže savez,kaže Švabo.... ne daj da te Germania maže,radi samo što ti srce kaže... slika

[youtube][/youtube]

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 02 mar 2014, 19:40

Consigliere je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 mar 2014, 19:51

Nisu navijači, nego Sinan Sinanović.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 mar 2014, 19:53

Adilovic dvostruki strijelac danas. Trpaaaaaj :D

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, General505, Google Adsense [Bot], MrPink i 28 gostiju.