@aleksandar_veliki
Ne znam sta si piso prije o njemu, al rec da je bio najlosiji u onom krsu igraca mi nije jasno, gdje ih vise od pola ne zna hodat kako treba a kamoli uputit tacan i odmjeren pas
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Lakše će biti ovima iz Germanije da igraju protiv rezervistacalcio je napisao/la:Na kojim si to ti frekvencijama pa mislis da ce se neko od nas obradovati, rastuziti ili makar pocesati po glavi zbog te eksluzivne i nadasve nebitne informacije? Uostalom pisalo je vec prije nekoliko dana o tome.19risha88 je napisao/la:Sad će se ovi što pravdaju pozive antitalenata u reprezentaciju obradovatMislio sam da se neće desit al fakat vidim evo na transfermarkt El Ahly i Zamalek nisu pustili svoje najbolje igrače na okupljanje reprezentacije Egipta za utakmicu sa BIH
Sve zbog afričke lige prvaka... El Ahly pustio 4 koji vjerovatno i nisu tako bitni,pošto vidim da nisu ni igrali zadnju tekmu,Zamalek nije pustio niti jednog
a inače daju 12 igrača za repku
Tako da ćemo 5 marta igrat sa rezervnim timom ili vam ga klupom Egipta
Imaju samo 15 igrača na spisku
Nama su na ovom okupljanju mnogo vazniji nasi igraci, da se malo okupe, protracaju izmedju sebe a onda nakon toga i da se malo pokusaju uigravati i testirati neke nove stvari i igraci.
Preko mlade repke su se prodavali Berberovici, Ibisevici, itd.koji su takodje bili svugdje, samo ne u dobrim klubovima ili ligama, da bih se preko njih prodali...a taj Grahovac eto vec duze igra za mladu repku, pa ipak niko da ga kupi..sta moze biti razlog tome?? Mozda cinjenica sto su ipak drugi puno vise odskakali..Besic, Stevanovic, Prcic,...???? Sta hocu stim reci..da je dobar nebih igro u JadiCemer Ligi zvanoj Premijer Ligadrummer je napisao/la:Grahovca sam gledao dosta puta,skroz limitiran igrac tehnicki a trkacki i fizicki takodjer nista posebno.Nije cak dobar ni za defanzivnog veznog,razbijaca jer je prespor i fizicki slabasan.
Tesko da je moguc njegov veci domet od trenutnog a to je Borac BL.I pored cinjenice da ga je selektor Jagodic uvijek forsirao i cak postavio za kapitena.
Otimaju se klubovi u SvedskojHead je napisao/la:klapko je napisao/la:Jedini razlog zasto ga Fulham trenutno ne pusta da igra jeste zato sto on nece da produzi ugovor. Vidim da Juka po facebook-u pise da mu oni kao nece da produze. Oni su mu ponudili ugovor i pregovori su bili ali nece da produzi vec ima ponuda par klubova i otice vjerovatno kao bosman na ljeto. Radi toga nece ni imati prilike za igru.Head je napisao/la:Potencijal ovaj Tankson,nije bio danas ni u protokolu.![]()
![]()
![]()
Nece da produzi,otimaju se klubovi za njega.
Proćiće i to, 10 min u Istanbulu i onda se može slikati sa svojim papom svenaidom i ostalim wannabe Svedima...calcio je napisao/la:Dobro smo pogurali ovog Tankovica u svedsku reprezentacijuRealno bi trebao biti tri svjetlosne godine daleko od poziva. Ali kao sto rekih, mi ga pogurali a i on dobro iskoristio novonastalu situaciju.
Vidi i "Transfermarkt" da nam fali treći napadač pa smjestili Makedonca jer je igrač Saraj'va, a uz to i reprezentativac.HariTz je napisao/la:da čovjek barem nije Makedonac pa bi i razumio grešku19risha88 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Taj iz tvog potpisa je rodjen ovdje i ima nas pasos. Sta on ima filozofirati? Ako ne budemo ganjali i molili ove momke iz inostranstva, reprezentacija nam ode u qurac... Neces je valjda na Premier Ligi graditiVirtu4l je napisao/la:Svi oni čije se razmišljanje razlikuje od razmišljanja dečka iz mog potpisa me ne zanimaju.
Njegov stari je veliki patriota i covjek je bio u Rajvosa u fudbalskom savezu, da vidi sta treba uraditi da bi mali mogao igrati za nas, a ovi mu nasi trazili lovu. To mi je pricao njegov rodjak (koji mi je inace drug sa tribine). Pa eto ako on laze, lazem i ja.Adi_Zepce je napisao/la:Haris Tabakovic opet strijelac za Will.Treba s njim paziti da nam se ne ponovi "slucaj Seferovic".
To je isto bilo i sa Dinom Arslanagicem kad je tek poceo da igra za U19 Belgije, dosao je sa ocem u Sarajevo i isto dozivo, kao i Zlatan Ibrahimovic.TMovac je napisao/la:Njegov stari je veliki patriota i covjek je bio u Rajvosa u fudbalskom savezu, da vidi sta treba uraditi da bi mali mogao igrati za nas, a ovi mu nasi trazili lovu. To mi je pricao njegov rodjak (koji mi je inace drug sa tribine). Pa eto ako on laze, lazem i ja.Adi_Zepce je napisao/la:Haris Tabakovic opet strijelac za Will.Treba s njim paziti da nam se ne ponovi "slucaj Seferovic".
Nisi ti nešto dobro razumio! Gdje naši da traže novac, to ne može biti istina! To su najpošteniji ljudi na svijetu, oni ne bi uzeli novac ni kad bi im druga strana nudila!TMovac je napisao/la: Njegov stari je veliki patriota i covjek je bio u Rajvosa u fudbalskom savezu, da vidi sta treba uraditi da bi mali mogao igrati za nas, a ovi mu nasi trazili lovu. To mi je pricao njegov rodjak (koji mi je inace drug sa tribine). Pa eto ako on laze, lazem i ja.
Za Arslanagica ne znam, ali Zlatan Ibrahimovic nikada nije imao namjeru ni zelju da igra za nasu reprezentaciju. U svojoj biografiji (u kojoj ne spominje rijec Bosna) kaze da je htio igrati za Brazil, ali kako nije mogao, morao je za Svedsku.Elegant je napisao/la:
To je isto bilo i sa Dinom Arslanagicem kad je tek poceo da igra za U19 Belgije, dosao je sa ocem u Sarajevo i isto dozivo, kao i Zlatan Ibrahimovic.
Upravo tako Zlatan nigdje ni ne spomene BIH.Consigliere je napisao/la:Za Arslanagica ne znam, ali Zlatan Ibrahimovic nikada nije imao namjeru ni zelju da igra za nasu reprezentaciju. U svojoj biografiji (u kojoj ne spominje rijec Bosna) kaze da je htio igrati za Brazil, ali kako nije mogao, morao je za Svedsku.Elegant je napisao/la:
To je isto bilo i sa Dinom Arslanagicem kad je tek poceo da igra za U19 Belgije, dosao je sa ocem u Sarajevo i isto dozivo, kao i Zlatan Ibrahimovic.![]()
To je samo mit koji su stvorili nasi navijaci da jos vise ocrne Savez.
Consigliere je napisao/la:Za Arslanagica ne znam, ali Zlatan Ibrahimovic nikada nije imao namjeru ni zelju da igra za nasu reprezentaciju. U svojoj biografiji (u kojoj ne spominje rijec Bosna) kaze da je htio igrati za Brazil, ali kako nije mogao, morao je za Svedsku.Elegant je napisao/la:
To je isto bilo i sa Dinom Arslanagicem kad je tek poceo da igra za U19 Belgije, dosao je sa ocem u Sarajevo i isto dozivo, kao i Zlatan Ibrahimovic.![]()
To je samo mit koji su stvorili nasi navijaci da jos vise ocrne Savez.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, General505, Google Adsense [Bot], MrPink i 28 gostiju.