PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Ona SELJADIJA iz Lukavca, Živinica i okolnih sela koja je došla da navija za Sarajevo vam samo bruka grupu, sad svi ispaštajte radi njih i njihovih kompleksa, nek su dobili batine žao mi je realno momaka koji su poslani kući radi goovana ni krivi ni dužni al Bože moj.
Da se okrenemo fudbalu, NIKAD jadnija ekipa i smiješnije u ove 2 godine nije došla na Tušanj, pa i sudija ovam mrtvac im nije mog'o pomoć opet, ekipa Sarajeva veze s vezom nema, i nek me povuče svako ko kaže da nemaju najjači lobi koji ih gura jer ova ekipa je pre pre presmiješna! Radnik koji je 2 put na gol opuc'o je više pokazao!
Da se okrenemo fudbalu, NIKAD jadnija ekipa i smiješnije u ove 2 godine nije došla na Tušanj, pa i sudija ovam mrtvac im nije mog'o pomoć opet, ekipa Sarajeva veze s vezom nema, i nek me povuče svako ko kaže da nemaju najjači lobi koji ih gura jer ova ekipa je pre pre presmiješna! Radnik koji je 2 put na gol opuc'o je više pokazao!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Bas me zanima ko diriguje ovim zapletom događaja.
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
- Probisvjet
- Kontakt:
Koji lopovluk u PM! Eto pustite ostali nek vas kradu! Pusite qarinu FK Sarajevu ako necete da im stanete u kraj. Mi necemo ni po koju cijenu!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
O kakvih 20 hiljada KM ovi pricaj ?
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Aaaa što su se upalile tuzlanske princeze ko kutnjak. Dao im sudija 7 zutih a trebao je 5. Dje se neces upaliti..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Pogadjat cu da se radi o zadnjoj utakmici prosle sezonecikazubo je napisao/la:O kakvih 20 hiljada KM ovi pricaj ?

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Drago mi je sto ga je Zeba uvalio pitama nadam se da ce nastaviti sa serijom golova protiv njih i na groblju.
Samo mi ove Fukare nisu bas najjasnije, jel moguce da svako najnormalnije pravi belaj u Tz kao da ne postoje ljudi. Nisam u tim navijackim vodama, ali kako koja grupa na stadionu tako belaj, ulijecu na teren i cirkuzaju. Nesto se ne sjecam da se desavalo to u Sa, Mo, Ze itd. Pisa ih ko stigne.
Samo mi ove Fukare nisu bas najjasnije, jel moguce da svako najnormalnije pravi belaj u Tz kao da ne postoje ljudi. Nisam u tim navijackim vodama, ali kako koja grupa na stadionu tako belaj, ulijecu na teren i cirkuzaju. Nesto se ne sjecam da se desavalo to u Sa, Mo, Ze itd. Pisa ih ko stigne.
19091921
Premije kad su im se naguzili prosle godine i zajedno proslavili titulu Sarajeva.cikazubo je napisao/la:O kakvih 20 hiljada KM ovi pricaj ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tek vidim ovoooooooooooooooooooo
Pučeeeeeeeeeeeeee brukaaa

Pučeeeeeeeeeeeeee brukaaa

Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 09 mar 2016, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Da, da, platili pobjedu koja uopste nije bila potrebna.Virtu4l je napisao/la:Premije kad su im se naguzili prosle godine i zajedno proslavili titulu Sarajeva.cikazubo je napisao/la:O kakvih 20 hiljada KM ovi pricaj ?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
pa, ja ne mogu da vjerujeeeem!
Ovo je sve

Kako mislis, ne vjerujem da su morali placat ista, svakako bi se Sloboda sklanjala da Željo ne uzme titulu.. Ovo govorim bez provokacija, mislim da vi najmanje volite plave.DoeTz je napisao/la:Pogadjat cu da se radi o zadnjoj utakmici prosle sezonecikazubo je napisao/la:O kakvih 20 hiljada KM ovi pricaj ?
Kako smo mi popisani ovdje?ferreira je napisao/la:Drago mi je sto ga je Zeba uvalio pitama nadam se da ce nastaviti sa serijom golova protiv njih i na groblju.

@cikazubo ne znam i ja sam provalio ne cuje se dobro na snimku ali uglavnom su neke malverzacije u pitanju od strane pitara

Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 09 mar 2016, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Mozda premije za utakmicu sa zeljom prosle sezone?cikazubo je napisao/la:Kako mislis, ne vjerujem da su morali placat ista, svakako bi se Sloboda sklanjala da Željo ne uzme titulu.. Ovo govorim bez provokacija, mislim da vi najmanje volite plave.DoeTz je napisao/la:Pogadjat cu da se radi o zadnjoj utakmici prosle sezonecikazubo je napisao/la:O kakvih 20 hiljada KM ovi pricaj ?

PS jeste li vi retardirani, gledate li vi ove snimke? navijaci sarajeva uletili an teren na poluvremenu, naletili an specijalce, zastitare i nase navijace?
Na stranu sve,
ali prva stvar koja mi je upala u oči pri ovom sukobu na Tušnju je da Fukare, pored toga što je sve otvoreno za direktni sukob, uzimaju kamenje u ruke i sa par metara gađaju ljude kamenjem. Nevjerovatno nešto.
ali prva stvar koja mi je upala u oči pri ovom sukobu na Tušnju je da Fukare, pored toga što je sve otvoreno za direktni sukob, uzimaju kamenje u ruke i sa par metara gađaju ljude kamenjem. Nevjerovatno nešto.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Povecevam dozu....

- ElCartel11
- Kontakt:
I jos se jih nije sram hvaliti kako su oni tukli Hordase, a sakrivali se za zastitarimaBaader je napisao/la:Na stranu sve,

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Samo mi reci jel ovo ozbiljno misliš za ljude iz tvoje države?tuzlak1987 je napisao/la:Zelim vam sve najgore i **** djecu mrtvu od vasih lopova u upravi pa dalje do navijaca. Vi ste sramota ove drzave i steta sto vas Karadzic nije sve pobio.
Upucaj se. Sram te bilo.tuzlak1987 je napisao/la:Zelim vam sve najgore i **** djecu mrtvu od vasih lopova u upravi pa dalje do navijaca. Vi ste sramota ove drzave i steta sto vas Karadzic nije sve pobio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.