FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
A gdje će to on? Produžit' mu ugovor i ne mrdaj.

- hordasDoboj
- Kontakt:
Vraca se u Velez, kaze dosta mu zene djece i da ga naka nostalgija vuce.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Jel nam iko od kartoniranih danas fali u srijedu?
Soldo? Jović? Ili je samo Bubanja bio u opasnosti?

Soldo? Jović? Ili je samo Bubanja bio u opasnosti?

hordasDoboj je napisao/la: ↑22 sep 2024, 00:32Vraca se u Velez, kaze dosta mu zene djece i da ga naka nostalgija vuce.

Trebamo kupiti papakha-u (krzneni šešir) koja je tradicionalna nošnja gruzijaca (ali i ostalih naroda sa pordručja oko Kavkaza), i da svi nosimo zbog Guli-a! 

Zadnja izmjena: KarlMarx, dana/u 22 sep 2024, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
Pozitivni šok pred derbi?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 sep 2024, 00:09Da, tako je, to su promjene koje sam neki dan najavio.luckystrike je napisao/la: ↑22 sep 2024, 00:06Predsjednik sutra stiže u Sarajevo. Skupština najvjerovatnije u utorak. Očekuju se promjene u rukovodstvu.
Pressica je na dan derbija najvjerovatnije, predstavljanje našeg novog direktora.
Eto toliko.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Kockoglavi
- Kontakt:
- hordasDoboj
- Kontakt:
Bolje u cetvrtak da su stavili. Sav fokus treba biti na terenu.H8Z7 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 00:36Pozitivni šok pred derbi?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 sep 2024, 00:09Da, tako je, to su promjene koje sam neki dan najavio.luckystrike je napisao/la: ↑22 sep 2024, 00:06Predsjednik sutra stiže u Sarajevo. Skupština najvjerovatnije u utorak. Očekuju se promjene u rukovodstvu.
Pressica je na dan derbija najvjerovatnije, predstavljanje našeg novog direktora.
Eto toliko.![]()
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
hordasDoboj je napisao/la: ↑22 sep 2024, 00:32Vraca se u Velez, kaze dosta mu zene djece i da ga naka nostalgija vuce.

Udri oko, ne daj da svane!ajdohordas je napisao/la: ↑22 sep 2024, 00:16Počeo pit danas, još nisma stao...
Do zadnjeg dana zivota mog samo Sarajvo !!!
Vazda SARAJVO!
The saddest thing in life is wasted talent.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Poslije derbija u srijedu sigurno nije kraj prvenstvnsa. Pucanj u koljeno je najavljivati neku titulu a protiv posusja smo bili za 3-4 mjesto.
Znaci tekma po tekma, zasukati rukave i raditi.
Ne amnestiram nas loseg rezultata, ali sto ponovo pritisak i imperativ pobjede potenciramo???
Nikad skolu nauciti.. mudro spokojno pozrtvovano i rezultat nece izostati.
@pitar6875 sudjenje danas nema rijeci da se opise, ne postoji. Nidje veze je pisati da nije imao gresaka. Ustvari i nije jer je tacno znao sta radi.
Fuj, da je neki termin ovako sudjen mrtvih bi bilo milion posto
Ovi ostali sto pricaju los bojac bio podbacio. Podbacio je jer smo ih skolski obradili.
Sem pocetka drugog gdje smo svjesno se branili pa se uvukla malo nervoza!!
BRAVO EKIPA, BRAVO ZZ I STAB, BRAVO HORDE! BRAVO SVI
JEDNA PO JEDNA.. tek 7 kola, ne daj Boze dva kiksa to bi ovdje na forumu haos bi..
Znaci tekma po tekma, zasukati rukave i raditi.
Ne amnestiram nas loseg rezultata, ali sto ponovo pritisak i imperativ pobjede potenciramo???
Nikad skolu nauciti.. mudro spokojno pozrtvovano i rezultat nece izostati.
@pitar6875 sudjenje danas nema rijeci da se opise, ne postoji. Nidje veze je pisati da nije imao gresaka. Ustvari i nije jer je tacno znao sta radi.
Fuj, da je neki termin ovako sudjen mrtvih bi bilo milion posto
Ovi ostali sto pricaju los bojac bio podbacio. Podbacio je jer smo ih skolski obradili.
Sem pocetka drugog gdje smo svjesno se branili pa se uvukla malo nervoza!!
BRAVO EKIPA, BRAVO ZZ I STAB, BRAVO HORDE! BRAVO SVI
JEDNA PO JEDNA.. tek 7 kola, ne daj Boze dva kiksa to bi ovdje na forumu haos bi..
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Dao sam svoj maksimum, bas kao i igraci danas ali ovoga trena je krajscholsey je napisao/la: ↑22 sep 2024, 01:24Udri oko, ne daj da svane!ajdohordas je napisao/la: ↑22 sep 2024, 00:16Počeo pit danas, još nisma stao...
Do zadnjeg dana zivota mog samo Sarajvo !!!
Vazda SARAJVO!

Čestiitke za momke i za mene.
-
- Kontakt:
Kad se sjetim kad su ovdje strucnjaci Hirosa zivotom prizivali muka mi bude.
-
- Kontakt:
100% koga briga u ovom momentu za ibraka i upravljanje ne treba remetiti atmosferu. Izolovati ekipu od svih dešavanja ni Mirvic nek se ne priblizava u Trnavi čim se slikao pored terena nije bilo dobro. Što manje objava i gluposti to bolje samo fokus na fudbal ,derby je derby nikad se ne zna ,desetine utakmica gdje bolja ekipa gubila.hordasDoboj je napisao/la: ↑22 sep 2024, 00:56Bolje u cetvrtak da su stavili. Sav fokus treba biti na terenu.H8Z7 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 00:36Pozitivni šok pred derbi?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 sep 2024, 00:09
Da, tako je, to su promjene koje sam neki dan najavio.
Eto toliko.![]()
Čestitke svima na pobjedi u BL 
Koliko moraš biti jak: Igrački, mentalno i taktički da pobjediš protivnika i sudije pokazalo se jučer i zato bi veliki grijeh bio ne ovjeriti je na domaćen terenu ko god s druge strane bio. Grijeh i sramota...
Svima je jasno da smo bolji od smetljara samo treba izaći na teren i to pokazati u što ne sumnjam ni sekunde.
Derbi je, igramo kući i ako svaki igrač da svoj maksimum, ako budemo skoncentrisani u završnici ne sumnjam da ćemo ih ispratiti s par komada jer njihova odbrana je goli kurko.
Sreća pa je tekma odmah u srijedu
Nema stajanja samo melji Saraj'vo
Koliko moraš biti jak: Igrački, mentalno i taktički da pobjediš protivnika i sudije pokazalo se jučer i zato bi veliki grijeh bio ne ovjeriti je na domaćen terenu ko god s druge strane bio. Grijeh i sramota...
Svima je jasno da smo bolji od smetljara samo treba izaći na teren i to pokazati u što ne sumnjam ni sekunde.
Derbi je, igramo kući i ako svaki igrač da svoj maksimum, ako budemo skoncentrisani u završnici ne sumnjam da ćemo ih ispratiti s par komada jer njihova odbrana je goli kurko.
Sreća pa je tekma odmah u srijedu
Nema stajanja samo melji Saraj'vo
-
- Kontakt:
Hvala GOSPODARU na pobjedi protiv citavog sistema
Bez pritiska jer se od prve utakmice vidjelo kako ih ZZ sprema i vodi.
Covjek je institucija i tacno u svakom trenutku zna sta i kako treba da izgleda.
A Mirvic mora na tribinama da ima lava koji kada je utakmica biljezi sve detalje i stiti klub tako i igrace.
Jer svaka utakmica protiv njih se zna u kojem pravcu ide.
Pa ni VAR negleda, moramo imati naseg covjeka
koji uvijek moze podnijeti tuzbu i imati sve informacije!
I na pismem nacin uvijek postoji mogucnosti daleko dogurati
Bez pritiska jer se od prve utakmice vidjelo kako ih ZZ sprema i vodi.
Covjek je institucija i tacno u svakom trenutku zna sta i kako treba da izgleda.
A Mirvic mora na tribinama da ima lava koji kada je utakmica biljezi sve detalje i stiti klub tako i igrace.
Jer svaka utakmica protiv njih se zna u kojem pravcu ide.
Pa ni VAR negleda, moramo imati naseg covjeka
koji uvijek moze podnijeti tuzbu i imati sve informacije!
I na pismem nacin uvijek postoji mogucnosti daleko dogurati
Dobro neko rece i svaka cast na tome, mi vec sad moramo traziti igraca slicnih karakteristika Gulliu...
Ponude su takoreci svakodnevne i moramo na vrijeme reagovati...
Moramo iskoristiti sistem koji preferira ZZ i traziti izrazito brza krila koja pokrivaju veliki dio terena,igraju presing, mijenjaju mjesta, a samim tim i odbranu i vezni red drze na vecem odstojanju od naseg sesnesterca.
Ne treba se libiti za takvog igraca i platiti obestecenje, okrenuti se i tom africkom trzistu, ali modul sa Gullijem i Frensisom se pokazao kao izuzetno dobar.
Uporedite Borac sa Zrinjom u Mostaru i Borac juce sa nama, pogledajte im kretanje i pomjeranje veznog reda i odbrane i shvaticete koliko su protiv nas ostali dalje od naseg gola cime im se i igra prakticno raspala.
Ali, pored svega, jos jednom cestitke igracima na borbenosti na prolivenom znoju, pa i jadni Lija , koga zaista previse pljujemo, sa onakvom nogom je pokusao da nastavi, Soldo glavu poturao na kopacke,Mujkic odigrao kao da mu je 115 tekma u prvoj postavi, Bubanja preorao teren, izludio im veznjake...
I na kraju, mada i dalje mislim da je ubleha
, cestitke ZZ i na taktici i na mentalnoj pripremi ekipe...
Ponude su takoreci svakodnevne i moramo na vrijeme reagovati...
Moramo iskoristiti sistem koji preferira ZZ i traziti izrazito brza krila koja pokrivaju veliki dio terena,igraju presing, mijenjaju mjesta, a samim tim i odbranu i vezni red drze na vecem odstojanju od naseg sesnesterca.
Ne treba se libiti za takvog igraca i platiti obestecenje, okrenuti se i tom africkom trzistu, ali modul sa Gullijem i Frensisom se pokazao kao izuzetno dobar.
Uporedite Borac sa Zrinjom u Mostaru i Borac juce sa nama, pogledajte im kretanje i pomjeranje veznog reda i odbrane i shvaticete koliko su protiv nas ostali dalje od naseg gola cime im se i igra prakticno raspala.
Ali, pored svega, jos jednom cestitke igracima na borbenosti na prolivenom znoju, pa i jadni Lija , koga zaista previse pljujemo, sa onakvom nogom je pokusao da nastavi, Soldo glavu poturao na kopacke,Mujkic odigrao kao da mu je 115 tekma u prvoj postavi, Bubanja preorao teren, izludio im veznjake...
I na kraju, mada i dalje mislim da je ubleha

-
- Kontakt:
Bravo za jucer momci!!!
Hebo majku ovo sve naopako, mi kad smo zadovoljni, trener nezadovoljan; trener kad je zadovoljan, mi ga tjeramo

Hebo majku ovo sve naopako, mi kad smo zadovoljni, trener nezadovoljan; trener kad je zadovoljan, mi ga tjeramo

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Ma kazem ti, ublehapjankesarajevo je napisao/la: ↑22 sep 2024, 08:52Bravo za jucer momci!!!
Hebo majku ovo sve naopako, mi kad smo zadovoljni, trener nezadovoljan; trener kad je zadovoljan, mi ga tjeramo![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.