100%pasica je napisao/la:Aco da se tribina ne mijesa, mi bi jos na virslama bili. Zato ima puno pravo da tjera, a nikad ne tjera ishitreno i bez argumenata.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sto je najgore trbina i mahala je do sada svakog trenera izabrala ili otjerala, Jesic je bio zelja nas navijaca , kao sto je i ostanak Uscuplica (za ovo drugo ja nisam bio, al nejse)..
Slazem se da tribina, mahala i forumi ne trebaju voditi politiku kluba. Mi ovdje mozemo palamuditi do prekosutra, valjda zato forumi i sluze. Ne bi ni bilo dobro da ovdje vlada koncenzus.
Navijaci su pogrijesili dosta puta, ali uprava je pogrijesila i vise.
Ocito je da u klubu puno toga ne stima. To vide i HZ i ostala publlika a i oni koji navijaju za druge klubove.
Hz mogu izdavati saopstenja, ali na kraju ce biti onako kako Tan kaze i to je generalno dobro.
Nadam se samo da ga savjetuje neko ko se malo bolje od njega razumije u fudbal
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Navijaci su pogrijesili dosta puta, ali uprava je pogrijesila i vise.
Ocito je da u klubu puno toga ne stima. To vide i HZ i ostala publlika a i oni koji navijaju za druge klubove.
Hz mogu izdavati saopstenja, ali na kraju ce biti onako kako Tan kaze i to je generalno dobro.
Nadam se samo da ga savjetuje neko ko se malo bolje od njega razumije u fudbal

Kolko veze realno ova trenutna tribina ima veze sa onom tribinom u vrijeme virsli, moja procjena je nekih 10%.pasica je napisao/la:Aco da se tribina ne mijesa, mi bi jos na virslama bili. Zato ima puno pravo da tjera, a nikad ne tjera ishitreno i bez argumenata.
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Koja ti je procjena, koliko ukupno navijaca je za, koliko protiv sadasnje uprave?keli1946 je napisao/la:Kolko veze realno ova trenutna tribina ima veze sa onom tribinom u vrijeme virsli, moja procjena je nekih 10%.pasica je napisao/la:Aco da se tribina ne mijesa, mi bi jos na virslama bili. Zato ima puno pravo da tjera, a nikad ne tjera ishitreno i bez argumenata.
Jq sam jedan od onih koji je od ove sezone sjever zamjenio istokom..horde kakve god da su,ne izlaze tek tako sa saopštenjima u medije i ne pljuju svoj klub bez ikakvih dokaza i jasnih činjenica..očigledno da su prijetnje počele i igrice..možemo ih zvati i bagrom i huliganima i narkomanima,ali u toj grupi ima jako obrazovanih i pametnih momaka koji vole Sarajevo i bore se za njega...samim tim ovakvo saopštenje je došlo od bas takvih i mislim Da je feminizirani sve svoje kredite ispucao nakon ovoga jednostavno vise pod kožu ne moze i vrijeme je za rastanak,a Kinezu ako nesto nije jasno uskoro bi mu moglo biti praznim tribinama!!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Upravi sada nije nimalo jednostavno. Evo sada i zvanicno imaju HZ protiv sebe,a izgleda i BP. Mada ovaj dio nisam najbolje shvatio oko ovog pisma BP Kenu i njegovog navodnog odgovora. Pa bi molio nekoga ko je i ako je u toku da mi pojasni. Moze i na pp.
Hocu da kazem da su se ljudi na tribini izmjenjali.Evander je napisao/la:Koja ti je procjena, koliko ukupno navijaca je za, koliko protiv sadasnje uprave?keli1946 je napisao/la:Kolko veze realno ova trenutna tribina ima veze sa onom tribinom u vrijeme virsli, moja procjena je nekih 10%.pasica je napisao/la:Aco da se tribina ne mijesa, mi bi jos na virslama bili. Zato ima puno pravo da tjera, a nikad ne tjera ishitreno i bez argumenata.
Mislim da od onog sjevera od prije 7-8 godina ostalo 10% ljudi do danas.
Od najboljeg sjevera kojeg pamtim 2008-2012 do naj losijeg ovog danasnjeg, podjele i raspad između njih samih su moguce otjecale da oni koji su "postavili" dinu nisu oni isti koji ga danas tjeraju
Osim sto je fizicki ista tribina, po kadru nikakve. To ne znaci da nisu u pravu.keli1946 je napisao/la:Kolko veze realno ova trenutna tribina ima veze sa onom tribinom u vrijeme virsli, moja procjena je nekih 10%.pasica je napisao/la:Aco da se tribina ne mijesa, mi bi jos na virslama bili. Zato ima puno pravo da tjera, a nikad ne tjera ishitreno i bez argumenata.
Momci o kojima pricas zauzimaju svoje mjesto na zapadnoj tribini, i glasno skandiraju UPRAVA NAPOLJE!
Aco ok, al nije da se tjera svaki dan. Dosta im se zmirilo dok kap nije prelila casu.
Za Kodru je kriva iskljucivo uprava. Da su stali iza covjeka sve bi bilo ok. Ovako su ga pustili da snosi krivicu za nesto za sto nije kriv, i covjek dize sidro.
Za Jesica, cuj navijaci ga htjeli, pa 90% nikad nije culo za njega dok nije doveden!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Nije Ješić bio želja navijača nego su navijači podrzali njegov dolazak, a to je razlika. (Bar pola nije ni culo za njega prije)Zastone je napisao/la:Sto je najgore trbina i mahala je do sada svakog trenera izabrala ili otjerala, Jesic je bio zelja nas navijaca , kao sto je i ostanak Uscuplica (za ovo drugo ja nisam bio, al nejse)..
Da ima do tribine što se tiće dolazaka i odlazaka trenera, ima itekako. Ali uprava valjda treba da prepozna trenutak kada tribina "laprda" i da to nije najbolje rijesenje za klub..to je bio primjer sa Kodrom kao i sa ostankom Uscuplica!
Ma kljucno za Dinu je što je doveo Abdulaha blizu kluba, tad je sebi potpiso otkaz!
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Veliki udarac za njega. Sta mislis koliko njega boli qrac za navijace, pogledaj stanje u Kardifu i bice ti malo jasnije. Posjecenost i nije od nekog prevelikog znacaja po tom pitanju jer sve sto zaradimo dajemo za placanje kazni.adem993 je napisao/la:Jq sam jedan od onih koji je od ove sezone sjever zamjenio istokom..horde kakve god da su,ne izlaze tek tako sa saopštenjima u medije i ne pljuju svoj klub bez ikakvih dokaza i jasnih činjenica..očigledno da su prijetnje počele i igrice..možemo ih zvati i bagrom i huliganima i narkomanima,ali u toj grupi ima jako obrazovanih i pametnih momaka koji vole Sarajevo i bore se za njega...samim tim ovakvo saopštenje je došlo od bas takvih i mislim Da je feminizirani sve svoje kredite ispucao nakon ovoga jednostavno vise pod kožu ne moze i vrijeme je za rastanak,a Kinezu ako nesto nije jasno uskoro bi mu moglo biti praznim tribinama!!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pa kako nisu bili navijaci , jasan stav navijaca je bio da treba doci neko sa cvrstom rukom mudima, a uz to da je i trofejan... kako god mi sada pricali takvog smo trenera bili i doveli.. eh sada sta se i kako se desilo vise nakon ovih silnih prica nikom nije jasno.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pa to je normalno, logican slijed okolnosti. Generacije ce se stalno mijenjati.keli1946 je napisao/la:Hocu da kazem da su se ljudi na tribini izmjenjali.Evander je napisao/la:Koja ti je procjena, koliko ukupno navijaca je za, koliko protiv sadasnje uprave?keli1946 je napisao/la: Kolko veze realno ova trenutna tribina ima veze sa onom tribinom u vrijeme virsli, moja procjena je nekih 10%.
Mislim da od onog sjevera od prije 7-8 godina ostalo 10% ljudi do danas.
Od najboljeg sjevera kojeg pamtim 2008-2012 do naj losijeg ovog danasnjeg, podjele i raspad između njih samih su moguce otjecale da oni koji su "postavili" dinu nisu oni isti koji ga danas tjeraju
Istina da te HZ 2008.-2012. su vjerovatno najbolja poslijeratna garnitura HZ.
Ali i oni su jos na stadionu, sto na istoku sto na zapadu i oni takodje velikom vecinom podrzavaju smjenu uprave. Znam par tih momaka i znam kako razmisljaju.
e da hocete nauciti citirati pametnije bi bilo
Sabinho je napisao/la:Ja ipak da mu nije u cilju da gdje god dodje da bude ne omiljen i da ako se dobro sjećam kad smo slavili titulu da je izjavio da je ovdje najveće gostoprimstivo i ljubav osjetio.adem993 je napisao/la:Jq sam jedan od onih koji je od ove sezone sjever zamjenio istokom..horde kakve god da su,ne izlaze tek tako sa saopštenjima u medije i ne pljuju svoj klub bez ikakvih dokaza i jasnih činjenica..očigledno da su prijetnje počele i igrice..možemo ih zvati i bagrom i huliganima i narkomanima,ali u toj grupi ima jako obrazovanih i pametnih momaka koji vole Sarajevo i bore se za njega...samim tim ovakvo saopštenje je došlo od bas takvih i mislim Da je feminizirani sve svoje kredite ispucao nakon ovoga jednostavno vise pod kožu ne moze i vrijeme je za rastanak,a Kinezu ako nesto nije jasno uskoro bi mu moglo biti praznim tribinama!!!
Veliki udarac za njega. Sta mislis koliko njega boli qrac za navijace, pogledaj stanje u Kardifu i bice ti malo jasnije. Posjecenost i nije od nekog prevelikog znacaja po tom pitanju jer sve sto zaradimo dajemo za placanje kazni.
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Meni na taptalku sve super izgleda.Zastone je napisao/la:e da hocete nauciti citirati pametnije bi bilo
Po mnogim stvarima su bili bolji i od onih prije ratnih(moje misljenje) i ako sam emotivno nekako najvise vezan za stare horde zla al nebitno je to sad u svemu.
Ova uprava je vec bivsa sto prije shvate bit ce nam svima lakse, ja nisam protiv nijh ali vecina sada jeste.
Bit ce kako bude strah me da ne napravimo sada gore a ono sto je sigurno sta god da bude moje mjesto na istoku se zna
Ova uprava je vec bivsa sto prije shvate bit ce nam svima lakse, ja nisam protiv nijh ali vecina sada jeste.
Bit ce kako bude strah me da ne napravimo sada gore a ono sto je sigurno sta god da bude moje mjesto na istoku se zna
- molotovljev
Smješi nam se svijetla budućnost.
Kakvo zabijanje noža u leđa Upravi od strane navijača. 

F.K.SARAJEVO
Prvi su pocelimolotovljev je napisao/la:Smješi nam se svijetla budućnost.Kakvo zabijanje noža u leđa Upravi od strane navijača.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nisu navijaci donosili pogresne odluke u zadnjih par godina, kada je u pitanju sportski dio. Oni su sebi sami zabili noz...trpilo ih se, prastalo, i dosta vise.molotovljev je napisao/la:Smješi nam se svijetla budućnost.Kakvo zabijanje noža u leđa Upravi od strane navijača.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Velo6 i 47 gostiju.