FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 23 mar 2016, 16:56

Sad je ovima iz Uprave vrlo nezgodna pozicija jer evo sada i zvanično imaju protiv sebe i HZ i BP.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 23 mar 2016, 16:57

sekac je napisao/la:Postavio sam pitanje i opet ču konkretni dokazi navijača protiv Dine znači konkretno šta uprava nije uradila kako treba.Jesu li uprava zaduženi za pripreme za plate pa i za kamp pa je li sve to ispoštovano kamp malo manje ali ostalo ?Jesu li osvojene dvije titule jedna u kupu jeedna u prvenstvu, mada to i nije baš toliko zasluga uprave to je sportski segment.Zna se šta radi uprava šta radi sportski direktor,trener , igrači pa ja ne znam dokle više da se to objašnjava.Je li Dino doveo Ješića i koliko vas je bilo protiv njegovog dolaska?Ja lićno znam koliko Hordi i pitara je svršavalo kad je Stepanov,Meša i Ikande potpisao pa kad je potpisao Hebibović godinama smo ga ganjali i prije Dine zar ne?Ko je doveo Benku valjda Ibraković opet to neču pripisati Dini jer to nije njegov posao niti uprave pa Stojčeva , Velkoskog to su solidni da ne govorim dobri transferi bilo je i fula opet tu neču Dinu jer tu on opet nema ništa sa tim Protić Kostić Vusljanin ....E sad ono glavno mahala je mahalala protiv Puzigaće Tatomirovića i Barića zna to i kinošvra ovo podvlačim radi (zlo) i kad ih je Ješić ili sad već mogu reči Dino (jer nismo imali funkciju sportskog direktora)rastjerali dizali ste ih u nebesa u međuvremenu dovedene su mnogo lošije zamjene za te igrače razlog stvarno treba uprava izači i reči ima li se ili nema sredstava za dovođenje igrača ili je pipa zavrnuta od amiđe kako svi naši dušmani pričaju i likuju eno napušta vas ili je napustio Tan.Onda se pojavljuje nemoralna ponuda sa Grbavice koju su naši odbili na naćin koji se svima vama svidio mada bi ja volio da smo prihvatili to za Dulju pa bi vidjeli koliko ima istine u tome malo se našalili i to je to.Pa onda se pojavljuje Husić sa nekim dugovima puncima namještaljkama a kad je dobio 3-0 na AFH nigdje ni riječi više. Onda se pojavljuje zadnji info konaćno se trava primila u kampu što je i logićno proljeće je a sijana je u Augustu na paklenim vručinama i koliko znam i to je znaći uprava odradila nije pokradeno niti oprano to što se navodi po mahalama i kuloarima.Pitajte se vi koliko ima istine u svemu tome što se piše protiv uprave pa da se o tome onda sastane uprava i da donesu konkretne odluke.Svi bi vi da mijenjate a koga bi to doveli doči će drugi ljudi samo je pitanje koji i kakvih kvaliteta i kakvog morala.Evo i ovde se koljemo da li sioux ostati ili ne ja lićno mislim da treba ostati naravno naš je mada ne mislimo isto u vezi uprave ne valja ovo.I šta ako se uprava dogovori sa HZ recimo šta onda hočemo li mijenjati vođe HZ malo je glupo to.Pa sve nas veže ista ljubav i upravu i HZ i BP i nas recimo stare pitare vi pripisujete upravi da oni ne vole ako je sve što ste naveli tačno grdno se onda varate vole oni više onda nego iko od nas jer oni imaju onda dobrog tala pa kako neče voliti ne kontam da sami sebi u usta skaču.
zivio ti meni legendo :thumbup:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 23 mar 2016, 17:01

ultrasegamega je napisao/la:Ti koje nazivas lezihljebovicima su navijaci Sarajeva koji ovom klubu zele najbolje, koji vide sve, i dobro i lose sto je ova uprava uradila. Dobre stvari su istorija. Vraceni dugovi, kampovi, titula, kup, su istorija, a sad nam je Evropa upitna. Sadasnjost je siva, ekipa nikakva, izbori trenera nikakvi, talovi razni, otvaranje kafana, poslovnih prostora, kupovina auta, stanova na racun kluba, zaostatak od 5 bodova, najve i poraz na Kosevu posljednjih 30 godina, blamaza sa premijama, skupe karte, skup i nekvalitetan fan shop... To je sadasnjost. Doatigli su limit. Umjesto da smo nadogradnjom ekipe sada jaci mi smo duplo slabiji. Licna korist im je postala preca od kluba. Niko ne slusa navijace i njihove zelje. Znaci ne trebaju navijaci voditi klub, ali svakako se treba vuti glas navijaca ili kako ti kazes, lezihljebovica, koji nemaju da plate kartu 10 maraka da gledaju mrtvu Slaviju.
Ako se 1000 puta kaze da je karta skupa, da su malo jeftinije da bi bilo bar 1000 ljudi vise svaku tekmu, pa spusti cijenu **** ga grob.
Ako se 1000 puta kaze da je fan shop nekvalitetan i skup, promjeni nesto.
Ako si rekao da ces slusati navijace i pri prvom spomenu "uprava napolje", da ces se povuci i ostaviti nekom drugom, boljem da vodi, povuci se.
Ako smo mi lezihljebovici zbog toga sto zelimo bolje Sarajevo, onda si ti Dinin placenik.

Dino Selimovic, Elvir Kantardzic, Davud Zahirovic - OUT!!!
(Povedite i Bulice, Dzeke i ostale menadzere i menadzercice koje je ste nakotili oko kluba, **** vam oni familiju)

Na njihovo mjesto treba da dodju ljudi koji ce srcem i dusom, casno i posteno raditi samo iz interesa i ljubavi prema FK Sarajevo, a nikako iz nekih drugih interesa i licne koristi.

moSa rajvoSa!!!
Pa je li ti fakat misliš da bi Tan mirno gledao da ga neko pljačka ili ovaj kinez što je u upravi čuj auta kafane poslovni prostori tu se ne slažemo ni malo .Drugi dio ovo oko karti imaš moju podršku pa i za fan šop ali ako želite jače Sarajevo pogledaj malo koliko su dresovi i ostali suveniri recimo u Rijeci Dinamu Hajduku Zvezdi Partizanu.Niti ste vi lezihljebovići niti ovde ima Dininih plačenika i niko nikog tako ne smije zvati ja mogu da mislim kako hoču i mogu da kažem što hoču tako i vi a koliko ima istine u tome isplivat če kad tad ali bez vrijeđanja lezihljebovići-plačenici fujjj nasjeli ste svi ali baš svi svaka čast dušmanima zasad dobro vode.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 23 mar 2016, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 23 mar 2016, 17:01

Zuti karton Dzemo Smjecanin,izvinjavam se Dzemo Berberovic :rol:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 mar 2016, 17:03

ultrasegamega je napisao/la: Ako se 1000 puta kaze da je karta skupa, da su malo jeftinije da bi bilo bar 1000 ljudi vise svaku tekmu, pa spusti cijenu **** ga grob.
Ako si rekao da ces slusati navijace i pri prvom spomenu "uprava napolje", da ces se povuci i ostaviti nekom drugom, boljem da vodi, povuci se.
Ako smo mi lezihljebovici zbog toga sto zelimo bolje Sarajevo, onda si ti Dinin placenik.

(Povedite i Bulice, Dzeke i ostale menadzere i menadzercice koje je ste nakotili oko kluba, **** vam oni familiju)

Na njihovo mjesto treba da dodju ljudi koji ce srcem i dusom, casno i posteno raditi samo iz interesa i ljubavi prema FK Sarajevo, a nikako iz nekih drugih interesa i licne koristi.

moSa rajvoSa!!!
ZA SARAJEVO ŽIVIMO SAMO MI, SVI DRUGI SU PROLAZNI!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 23 mar 2016, 17:04

FrancescoTotti je napisao/la:
sekac je napisao/la:Postavio sam pitanje i opet ču konkretni dokazi navijača protiv Dine znači konkretno šta uprava nije uradila kako treba.Jesu li uprava zaduženi za pripreme za plate pa i za kamp pa je li sve to ispoštovano kamp malo manje ali ostalo ?Jesu li osvojene dvije titule jedna u kupu jeedna u prvenstvu, mada to i nije baš toliko zasluga uprave to je sportski segment.Zna se šta radi uprava šta radi sportski direktor,trener , igrači pa ja ne znam dokle više da se to objašnjava.Je li Dino doveo Ješića i koliko vas je bilo protiv njegovog dolaska?Ja lićno znam koliko Hordi i pitara je svršavalo kad je Stepanov,Meša i Ikande potpisao pa kad je potpisao Hebibović godinama smo ga ganjali i prije Dine zar ne?Ko je doveo Benku valjda Ibraković opet to neču pripisati Dini jer to nije njegov posao niti uprave pa Stojčeva , Velkoskog to su solidni da ne govorim dobri transferi bilo je i fula opet tu neču Dinu jer tu on opet nema ništa sa tim Protić Kostić Vusljanin ....E sad ono glavno mahala je mahalala protiv Puzigaće Tatomirovića i Barića zna to i kinošvra ovo podvlačim radi (zlo) i kad ih je Ješić ili sad već mogu reči Dino (jer nismo imali funkciju sportskog direktora)rastjerali dizali ste ih u nebesa u međuvremenu dovedene su mnogo lošije zamjene za te igrače razlog stvarno treba uprava izači i reči ima li se ili nema sredstava za dovođenje igrača ili je pipa zavrnuta od amiđe kako svi naši dušmani pričaju i likuju eno napušta vas ili je napustio Tan.Onda se pojavljuje nemoralna ponuda sa Grbavice koju su naši odbili na naćin koji se svima vama svidio mada bi ja volio da smo prihvatili to za Dulju pa bi vidjeli koliko ima istine u tome malo se našalili i to je to.Pa onda se pojavljuje Husić sa nekim dugovima puncima namještaljkama a kad je dobio 3-0 na AFH nigdje ni riječi više. Onda se pojavljuje zadnji info konaćno se trava primila u kampu što je i logićno proljeće je a sijana je u Augustu na paklenim vručinama i koliko znam i to je znaći uprava odradila nije pokradeno niti oprano to što se navodi po mahalama i kuloarima.Pitajte se vi koliko ima istine u svemu tome što se piše protiv uprave pa da se o tome onda sastane uprava i da donesu konkretne odluke.Svi bi vi da mijenjate a koga bi to doveli doči će drugi ljudi samo je pitanje koji i kakvih kvaliteta i kakvog morala.Evo i ovde se koljemo da li sioux ostati ili ne ja lićno mislim da treba ostati naravno naš je mada ne mislimo isto u vezi uprave ne valja ovo.I šta ako se uprava dogovori sa HZ recimo šta onda hočemo li mijenjati vođe HZ malo je glupo to.Pa sve nas veže ista ljubav i upravu i HZ i BP i nas recimo stare pitare vi pripisujete upravi da oni ne vole ako je sve što ste naveli tačno grdno se onda varate vole oni više onda nego iko od nas jer oni imaju onda dobrog tala pa kako neče voliti ne kontam da sami sebi u usta skaču.
http://www.hordezla.ba/Novosti/Novost?novostId=16
Ne moraš ti to meni postavljati ja sam to dobio buraz prije nego je objavljeno nebitno kako ali sam dobio nisam protiv nisam ni za pitao sam samo koliko ima istine i šta dalje koga i kako dovesti?
Sarajevo ljubavi moja!

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 23 mar 2016, 17:05

Ovo sve može stati u par riječi 'Šuti, dobro je samo nek' se ne puca'.

Niko ne osporava da je ova uprava uradila vrhunske stvari, hvala im za to ali ljudi nek' ništa od ovog nije istina što se piše ovih dana za DInu i upravu trebate shvatiti da ovo ipak nije dobro. Imamo vrhunske uslove koje ne iskorištavamo, imamo podlogu da budemo prvi, sa dobrom prednošću a mi smo na trećem mjestu sa realnim izgledima da ostanemo i bez evrope. Ja nisam zadovoljan SAMO sa klubom bez dugova, sa kampom koji ima jedan i po teren i jedan kontenjer, nisam zadovoljan sa 50 različitih sponzora, ja hoću više od toga jer imamo uslove za to!

Plus ovaj drugi post tvoj, pljačkali su oni na kulturan način ne sikiraj se.

ZA SARAJ'VO ŽIVIMO SAMO MI, SVI DRUGI SU PROLAZNI!
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 23 mar 2016, 17:10

DrustveniParazit je napisao/la:
Ovo sve može stati u par riječi 'Šuti, dobro je samo nek' se ne puca'.

Niko ne osporava da je ova uprava uradila vrhunske stvari, hvala im za to ali ljudi nek' ništa od ovog nije istina što se piše ovih dana za DInu i upravu trebate shvatiti da ovo ipak nije dobro. Imamo vrhunske uslove koje ne iskorištavamo, imamo podlogu da budemo prvi, sa dobrom prednošću a mi smo na trećem mjestu sa realnim izgledima da ostanemo i bez evrope. Ja nisam zadovoljan SAMO sa klubom bez dugova, sa kampom koji ima jedan i po teren i jedan kontenjer, nisam zadovoljan sa 50 različitih sponzora, ja hoću više od toga jer imamo uslove za to!

Plus ovaj drugi post tvoj, pljačkali su oni na kulturan način ne sikiraj se.

ZA SARAJ'VO ŽIVIMO SAMO MI, SVI DRUGI SU PROLAZNI!
Brate moj kunem ti se bio sam dole u kampu nekoliko puta i znam milion posto tačna info da če se graditi u dvije faze za sad ova prva je recimo završena oko 70-80 % druga nije ni počela počet če kad amiđa kaže i ja bi volio malo brže da sve to ide i klupski uspjesi i kamp i sve ali i ovo za sad je dobro opet kažem ne mora značiti da nije bilo mahinacija ali dajte da dokažemo pa onda nek se fino donese odluka o upravi i neka dođu adekvatne zamjene.
Sarajevo ljubavi moja!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 23 mar 2016, 17:14

Pored ovako bogatog vlasnika i sponzora koje mi imamo, mi treba da smo prvi na tabeli sa najmanje 10 bodova prednosti u odnosu na pratioce..Treba da smo bez problema prosli u polufinale kupa, da imamo ekipu od koje ce svi da strahuju, da nas svi postuju i respektuju itd..Umjesto toga nasa draga uprava nas je dovela do toga da se cijela BiH i region sprdaju sa nama, (da ne pisemo o ogromnim parama koje su isplacene raznim prevarantima poput jesica i silnih ''zvijezda'' koje su dovodili) a neki i dalje misle da oni treba da ostanu?!?
UPRAVA NAPOLJE
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 mar 2016, 17:24

ultrasegamega je napisao/la:Ti koje nazivas lezihljebovicima su navijaci Sarajeva koji ovom klubu zele najbolje, koji vide sve, i dobro i lose sto je ova uprava uradila. Dobre stvari su istorija. Vraceni dugovi, kampovi, titula, kup, su istorija, a sad nam je Evropa upitna. Sadasnjost je siva, ekipa nikakva, izbori trenera nikakvi, talovi razni, otvaranje kafana, poslovnih prostora, kupovina auta, stanova na racun kluba, zaostatak od 5 bodova, najtezi poraz na Kosevu posljednjih 30 godina, blamaza sa premijama, skupe karte, skup i nekvalitetan fan shop... To je sadasnjost. Doatigli su limit. Umjesto da smo nadogradnjom ekipe sada jaci mi smo duplo slabiji. Licna korist im je postala preca od kluba. Niko ne slusa navijace i njihove zelje. Znaci ne trebaju navijaci voditi klub, ali svakako se treba vuti glas navijaca ili kako ti kazes, lezihljebovica, koji nemaju da plate kartu 10 maraka da gledaju mrtvu Slaviju.
Ako se 1000 puta kaze da je karta skupa, da su malo jeftinije da bi bilo bar 1000 ljudi vise svaku tekmu, pa spusti cijenu **** ga grob.

moSa rajvoSa!!!

Evo zbog ovog sam ja za Upravu.
Pa ne mozes covjece napisati nesto i iznijeti teske optuzbe tek tako.
Ja razumijem da je ovo forum, da ovde mozes pisati sta hoces, iskaliti bijes na nekog,lagati,ali ko ce te zbog ovog vise ozbiljno svacati.Evo da uzmemo da imas dokaze za ovo gore sto si napisao,zasto ne predas BP koji su pisali Kenu,i predocih im iste.Mene ne bi zacudilo da neko napise da u upravi imamo serijskih ubica.
Ono oko cega se slazem je to da se iz kluba otjeraju neki menadzeri,sitni prevaranti i klosari, koji se vrte u i oko kluba.
Sve ostalo je smijurija.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 23 mar 2016, 17:30, ukupno mijenjano 2 puta.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 23 mar 2016, 17:26

amypitar je napisao/la: Evo zbog ovog sam ja za Upravu.
Ja razumijem da je ovo forum, da ovde mozes pisati sta hoces, iskaliti bijes na nekog,lagati,ali ko ce te zbog ovog vise ozbiljno svacati.Mene ne bi zacudilo da neko napise da u upravi imamo serijskih ubica.
Ono oko cega se slazem je to da se iz kluba otjeraju neki menadzeri,sitni prevaranti i klosari, koji se vrte u i oko kluba.
Sve ostalo je smijurija.
A kako oni dobacise do kluba?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 mar 2016, 17:27

Rinuka je napisao/la:Pored ovako bogatog vlasnika i sponzora koje mi imamo, mi treba da smo prvi na tabeli sa najmanje 10 bodova prednosti u odnosu na pratioce..Treba da smo bez problema prosli u polufinale kupa, da imamo ekipu od koje ce svi da strahuju, da nas svi postuju i respektuju itd..Umjesto toga nasa draga uprava nas je dovela do toga da se cijela BiH i region sprdaju sa nama, (da ne pisemo o ogromnim parama koje su isplacene raznim prevarantima poput jesica i silnih ''zvijezda'' koje su dovodili) a neki i dalje misle da oni treba da ostanu?!?
UPRAVA NAPOLJE
Slova na dresu, papiru nista ne znace ako vlasnik\ulagac ne gleda u tom pravcu. Da je tako, Deportivo bi bio bez premca najjaci klub na svijetu vec deset godina i za njih bi igrali Messi, Ronaldo, Ibrahimovic. Isto vrijedi i za Oviedo koji kaburi u 4. spanskoj ligi i navijaci mu prodaju kifle da ne ode u stecaj. Gazde su im mesju najbogatijim ljudima na svijetu a klubovi u qrcu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 23 mar 2016, 17:29

pasica je napisao/la:
amypitar je napisao/la: Evo zbog ovog sam ja za Upravu.
Ja razumijem da je ovo forum, da ovde mozes pisati sta hoces, iskaliti bijes na nekog,lagati,ali ko ce te zbog ovog vise ozbiljno svacati.Mene ne bi zacudilo da neko napise da u upravi imamo serijskih ubica.
Sve ostalo je smijurija.
A kako oni dobacise do kluba?
Kome oni placaju sto su jos uvjek tu? Navijacima sigurno ne.. :think:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 23 mar 2016, 17:33

Rinuka je napisao/la:ODLAZITE!!!
Neka vas!!!
:D

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 23 mar 2016, 17:36

Sabinho je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:Pored ovako bogatog vlasnika i sponzora koje mi imamo, mi treba da smo prvi na tabeli sa najmanje 10 bodova prednosti u odnosu na pratioce..Treba da smo bez problema prosli u polufinale kupa, da imamo ekipu od koje ce svi da strahuju, da nas svi postuju i respektuju itd..Umjesto toga nasa draga uprava nas je dovela do toga da se cijela BiH i region sprdaju sa nama, (da ne pisemo o ogromnim parama koje su isplacene raznim prevarantima poput jesica i silnih ''zvijezda'' koje su dovodili) a neki i dalje misle da oni treba da ostanu?!?
UPRAVA NAPOLJE
Slova na dresu, papiru nista ne znace ako vlasnik\ulagac ne gleda u tom pravcu. Da je tako, Deportivo bi bio bez premca najjaci klub na svijetu vec deset godina i za njih bi igrali Messi, Ronaldo, Ibrahimovic. Isto vrijedi i za Oviedo koji kaburi u 4. spanskoj ligi i navijaci mu prodaju kifle da ne ode u stecaj. Gazde su im mesju najbogatijim ljudima na svijetu a klubovi u qrcu.
Znaci sportski uspjeh je nebitan? Vazno je da ''neko'' dobro zaradjuje, i to je to? Pa sto onda idemo na utakmice i navijamo? Trebamo se samo okupljati kad se potpisuju ugovori sa ovima koje nasa pametna uprava dovede i da im sve sto pozele, i u onom momentu kad oni potpisu da skocimo i radujemo se kao sto smo se dosad radovali golovima i pobjedama na terenu??

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 23 mar 2016, 17:39

Da mi je dozivjeti godinu dana rahatluka sa Sarajevom bez nekakvih previranja zbog uprave, igraca, navijaca, trenera pa nek umrem.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 23 mar 2016, 17:43

@Sekac
Evo ti konkretne stvari, bez rekla, kazal:

1. Nazadujemo. Nije ostvaren napredak kakav smo svi mi ocekivali i kakav je bio realan sa sredstvima koja su nam bila na rasppolaganju.
2. Nedostatak vizije. Dovodjenje recimo jednog Kramara je pokazatelj da oni nemaju blage veze sta rade. Stranac koji bllagee veze nema i koji zauzima sammo mjesto nekom omladincu, a to dobro naplati.
3. Malverzacije oko kampa.
Radi cega se dovllaci busenje iz Srbije po skuplljoj cijeni, a imas firmu u BiH koja to isto radi.
4. 13 trenera u pet godina.
5. Bezbroj igraca u istom periodu.
6. Dovodjenje pojacanja i njihova tjeranja nakon pola godine uz skupe otpremnine.
7. Smijesne suspenzije igraca i njihovo vraacanje nakon par dana.
8. Menadzerski lobiji. Je li moguce da jedan Bulic dovodi samo svoje igrace?
9. Mesetarenje sa kriminalnim miljeom koji nam se nalazi u lozi.
10. Laganje o "Europskom Sarajevu" koje vidimo svi da je milljama daleko.
11. Bespotrebna prica o tome kako smo mi iznad ostaih, kako trebamo igrati sa Dinamom, Zvezdom... a nas mlate Sllavija, Kakanj, Travnik.
12. Namjestanje nagradne igre.
13. Zadrzvanje Uscuplica na klupi i ako je svako mogao vidjeti da on nije kapacitet za trenera.
14. Laganje o zdravlju Musemica i podmetanje da je to raazlog otkaza.
15. Povratak trenera bez licence, par mjeseci nakon sto je dobio otkaz zato sto nema tu istu licencu.

Ima jos toga, ali mi mrsko tipkati.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 23 mar 2016, 17:44

Lakoste je napisao/la:Da mi je dozivjeti godinu dana rahatluka sa Sarajevom bez nekakvih previranja zbog uprave, igraca, navijaca, trenera pa nek umrem.
Ali zato imam osjećaj da ćemo tek gaziti čim izguramo tu godinu/sezonu bez previranja u i oko kluba! Ali ne sumnjam da ćemo i to dočekati, jer ako smo mogli titulu čekati tolike godine...stabilizaciju/klub bez dugova još duže...možemo i ovo prebroditi, samo sabura! :thumbup:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 mar 2016, 17:52

Rinuka je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
UPRAVA NAPOLJE
Znaci sportski uspjeh je nebitan? Vazno je da ''neko'' dobro zaradjuje, i to je to? Pa sto onda idemo na utakmice i navijamo? Trebamo se samo okupljati kad se potpisuju ugovori sa ovima koje nasa pametna uprava dovede i da im sve sto pozele, i u onom momentu kad oni potpisu da skocimo i radujemo se kao sto smo se dosad radovali golovima i pobjedama na terenu??
Nisi me shvatio najbolje. Dzama i VM i TA i sta js znam ko ako ljudi nemaju namjeru da masno pumpaju igracki kadar. Prvestveno amidza ima za primarni cilj Akademiju i razvoj te prodaju mladih igraca. Uz to, kad naleti ekstra prilika pokupi se neki odlican igrac sa vecom platom ali smo zadnji put promasili i zato smo u Januaru gledali kud sunce hoda. Onog trenutka kad platimo odstetu za nekog igraca, znaces da se pocelo gledati i u nekom drugom pravcu. Pozz.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 23 mar 2016, 17:55

Evander je napisao/la:@Sekac
Evo ti konkretne stvari, bez rekla, kazal:

1. Nazadujemo. Nije ostvaren napredak kakav smo svi mi ocekivali i kakav je bio realan sa sredstvima koja su nam bila na rasppolaganju.
2. Nedostatak vizije. Dovodjenje recimo jednog Kramara je pokazatelj da oni nemaju blage veze sta rade. Stranac koji bllagee veze nema i koji zauzima sammo mjesto nekom omladincu, a to dobro naplati.
3. Malverzacije oko kampa.
Radi cega se dovllaci busenje iz Srbije po skuplljoj cijeni, a imas firmu u BiH koja to isto radi.
4. 13 trenera u pet godina.
5. Bezbroj igraca u istom periodu.
6. Dovodjenje pojacanja i njihova tjeranja nakon pola godine uz skupe otpremnine.
7. Smijesne suspenzije igraca i njihovo vraacanje nakon par dana.
8. Menadzerski lobiji. Je li moguce da jedan Bulic dovodi samo svoje igrace?
9. Mesetarenje sa kriminalnim miljeom koji nam se nalazi u lozi.
10. Laganje o "Europskom Sarajevu" koje vidimo svi da je milljama daleko.
11. Bespotrebna prica o tome kako smo mi iznad ostaih, kako trebamo igrati sa Dinamom, Zvezdom... a nas mlate Sllavija, Kakanj, Travnik.
12. Namjestanje nagradne igre.
13. Zadrzvanje Uscuplica na klupi i ako je svako mogao vidjeti da on nije kapacitet za trenera.
14. Laganje o zdravlju Musemica i podmetanje da je to raazlog otkaza.
15. Povratak trenera bez licence, par mjeseci nakon sto je dobio otkaz zato sto nema tu istu licencu.

Ima jos toga, ali mi mrsko tipkati.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Hajde to je tvoje mišljenje ja mislim suprotno bilo je fula ali više dobrog nego fula. Ovo sve kad bi bilo taćno murije bi dobili i to dobre.Husrefa i Dženu no coment više od pola moje raje je za Dženu i sad trener ovaj nije vračen bez licence koristila se Ibrakova licenca Dženo ne bi prišao klupi da Abdulaha nije bilo.Čuo i ja za namještanje nagradne igre ali samo čuo ništa konkretno.oko pojačanja pisao sam mnogi ste balili ovde i na ostalim forumima kad su ta "pojačanja "došla.Trener je relativan recimo Jarni da je ostao mi nikog dobili ne bi ali je Jarni najzaslužniji pa smo gledali Matu.Kodro ne znam šta reči,Jović pa zar niste pričali i pisali da su ga igrači bojkotovali.Ma kakve malverzacije oko kampa odeš dole i fino vidiš šta se uradilo i onda pričamo na kraju krajeva imamo konaćno gdje trenirati a da ne plačamo.E sad odjednom volimo domače a kad je Haad u pitanju ko ga J**+ a ja kažem zaposlio je naše ljude otvorio je fabriku.Ne nazadujemo ni malo ali da može bolje može i mora ne kontam vas Majke mi moje nikako .
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 23 gosta.