Gledam ja utakmicu, navijaci uletili u teren vala, ja otiso srat vratio se nekakvi medjedi trce po areni ´nako, a ispraznili su dvoranu i nastavlja se bez publike.Brezovac je napisao/la:jel gleda neko olimpiakos, sto je prekid..imal kakve sanse da se ne nastavi, posto sam 1 igrao
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
nista od Zvezde....Partizan ih razmontirao i uzese 12 uzastopnu titulu 

joj sto bi valjalo da se i partizan prekine, nije ovo humano sta ljudi rade..ovo bi trebalo stavit kv 1 

Silova ih Partizna, ja uzeo na 1,86 hendikep na liveu 24,5, 1 

Nullius in verba
recite vi meni na koliko je rakocevic.. a za partizana i zvezdu cemo lako 

U desetom selu živi Antuntun!
jos uvijek je na 10 mislim
Nece se nastavljati utakmica ( Oly - Pao )nego ce se registrovati ovim rezultatom koji je sad
Sta je sa listicima onda, jel kvota 1. na sve opklade ??
Sta je sa listicima onda, jel kvota 1. na sve opklade ??
JA TRAZIM SAMO JEDNO,A TO SU DVIJE STVARI,RED,MIR I DISCIPLINU. ......TM87!
izgleda da grci nece nastavljati...tako kaze komentator na areni sport, ali je nezvanicna informacija jos uvijek...eh sad, sta je s kvotama ako ne nastave?
Sad je dobio petu ličnu, 10 poena.bevanda4 je napisao/la:recite vi meni na koliko je rakocevic.. a za partizana i zvezdu cemo lako
ipak ce igrati...jbg 

nista od nastavka utakmice...ako neko zna sta je sada s kvotama? Premier je u pitanju. Hvala
Hoce li biti kvota 1 na oli-pan ili nesto drugo zna li ko???

Wwin

Wwin
- stomaklija
- Kontakt:
Ovaj sa Arene spiker govori da je rezultat kakav jeste sada, znaci 72-76. Ja lično imam under, koji sam odavno pousio
Ali evo na teletextu i dalje pise da je prekid, na mom onlinu listicu pise ceka pocetak, ukinuli su postojeci rezultat
Mislim da ce to biti kako kojoj kladionici odgovara, neke ce uvaziti postojeci rezultat, neki kvotu 1. Ali posto je dvojka u opticaju a vecina je igrala jedan mislim da ce cigani priznati trenutni rezultat 

Ja sam na liveu igro over 4/4, a u 4 poena je 

Nullius in verba
Ne vjerujem da kladionice tek tako mogu priznat rez jer utakmica jos nije zavrsena...ostalo nekih 1:23 do kraja..
- stomaklija
- Kontakt:
Eh, tebi je ja mislim kvota 1Heller je napisao/la:Ja sam na liveu igro over 4/4, a u 4 poena je

- Consigliere
- Kontakt:
Kvota 1 u nasim kladionicama 100%. 1:30 do kraja, napad imao Oly, stigli bi oni to. 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Jes ****, i ispravak u 8 poena je, ali su mi zaracunali da sam pao, nisu neke pare bezveze ostalo mi sitno na racunu haj **** gastomaklija je napisao/la:Eh, tebi je ja mislim kvota 1Heller je napisao/la:Ja sam na liveu igro over 4/4, a u 4 poena je

Nullius in verba
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Kako me sinoc ukini Zvezda za 100€, smijesno
Kasno vidio da je list prosao i da je ona zadnja koju cekam. Krenuo da se ogradim na live-u kad ono kvota na Partizan @1.11
Na druga dva lista Njemci mrtvi za 50€

Kasno vidio da je list prosao i da je ona zadnja koju cekam. Krenuo da se ogradim na live-u kad ono kvota na Partizan @1.11
Na druga dva lista Njemci mrtvi za 50€

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
-
- Kontakt:
Willy je napisao/la:Sad je dobio petu ličnu, 10 poena.bevanda4 je napisao/la:recite vi meni na koliko je rakocevic.. a za partizana i zvezdu cemo lako
Uzas... za prvih 20 minuta Zvezda da 21 poen od toga Rakocevic 10 u nastavku Zvezda 31 Rakocevic 0. Veoma mi je drag igrac (pravi profesionalac, covek nikad nikakvo sranje nije napravio na parketu i van njega, posvecen treningu...) ali jednostavno sinoc se po ko zna koji put videlo da nije igrac za velike utakmice. Tokom sezone je kao i svuda gde je igrao bio vodja tima ali kad dodju odlucujuce utakmice jednostavno stane... Nadao sam se da ce publika da ga nosi, jer 14,5 je granica koja bi u regularnom delu sezone bila smesna za njega ali... po ko zna koji put je pokazao da na zalost ima srce ali nema muda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.