Hvala na odg. jbg tesko je nama koji nismo gledali sta komentarisati, iskreno jel po tebi nas penal ispravan?klasik je napisao/la:
Negdje sam procitao da je sloboda dobila 7 kartona, Zeba i Ahmetovic su dobili zbog prigovora, Kostic i Efendic su dobili za startove na Duljevicu, zasluzeno, Stjepanovic je dobio zbog nekog starta u sredini, nebi reko da je duljevic uglavnom mislim da nije bilo 6 kartona na duljevicu
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Zadnja izmjena: Memara, dana/u 09 mar 2016, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
Prije svega ovog rinuku bih volio opalit čvokom po glavi da ide spavat. Dijete idi odmori malo od foruma, vidio ti Koševa nisi 2 put u životu, derle jedno malo.Memara je napisao/la: Zelim samo da se nasim narkomancicima najeb.em majke i to one klosarske. Fuj koja gamad na nasoj tribini i ko sve moj klub predstavlja.
@Wolby92, volio bih da smo i mi imali priliku pogledati utakmicu pa da vidimo o cemu je rijec, 6 kartona nad Duljevicom je zaista mnogo. Drugo je sto ste vi Tuzlaci vruce glave pa pisete da ste pokradeni dok mi uopste i ne znamo sta se sve desavalo na terenu.
Cestitam na zasluzenoj pobjedi.
Onda @memara znači skandiranje za Vedrana je bilo. Navijanje regulara s obje strane (za naše uvjete), a na poluvremenu, ap eto imate snimak, ja bih svoje isto tako osudio da krenu ničim isprovociranu grlom u jagode. Dobili su batine itekako oni koji su zaslužili ali i oni koji nisu. Prvi krenuli, izazivali, i dobili i od fukara i od obezbjeđenja.
Naša ova "agresivna" igra se nije ništa razlikovala od one protiv Radnika npr. a tad smo dobili ja mislim 2 žuta kartona. Jedino je Kostić zasluženo dobio žuti, ostalo šta je sve svirao ne mogu više ni da se sjetim vjeruj mi, svaki kontakt našeg igrača s vašim je svirao. Da smo mi ba išli u kost pa pomirili bi se s tib bolan ajde istukli ih vratili im pa neka. Al ovo je vrh, veće sramote vjeruj mi da nisam vidio u PLBiH. Molim Boga da izađe snimak čitave utakmice pa da se i uvjerite. Pa dobili smo 2:1 a vidiš da niko ne spominje pobjedu i dobar rezultat, i još bolju igru našu.
Vaši se nisu vidjeli. Duljević je opravdao status zvijezde u vašoj ekipi ali sam nije mogao ništa, imate igrače top al je igra preloša.
Ovo nisu čiste stvari pa i za naše lige!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Mislim da nije malverzacija samo od onoga koji daje pare nego i od onoga ko uzima,dakle i vi ste u tome.DoeTz je napisao/la:Kako smo mi popisani ovdje?ferreira je napisao/la:Drago mi je sto ga je Zeba uvalio pitama nadam se da ce nastaviti sa serijom golova protiv njih i na groblju.
Samo mi ove Fukare nisu bas najjasnije, jel moguce da svako najnormalnije pravi belaj u Tz kao da ne postoje ljudi. Nisam u tim navijackim vodama, ali kako koja grupa na stadionu tako belaj, ulijecu na teren i cirkuzaju. Nesto se ne sjecam da se desavalo to u Sa, Mo, Ze itd. Pisa ih ko stigne.Ja ne znam jel vecina ovdje retardirana ili sta je u pitanju
@cikazubo ne znam i ja sam provalio ne cuje se dobro na snimku ali uglavnom su neke malverzacije u pitanju od strane pitara
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Imas snimak golova i penala na drugoj temi postavio sam, po meni ono nije za penala i za ono sigurno nama nebi sviro.Memara je napisao/la:Hvala na odg. jbg tesko je nama koji nismo gledali sta komentarisati, iskreno jel po tebi nas penal ispravan?klasik je napisao/la:
Negdje sam procitao da je sloboda dobila 7 kartona, Zeba i Ahmetovic su dobili zbog prigovora, Kostic i Efendic su dobili za startove na Duljevicu, zasluzeno, Stjepanovic je dobio zbog nekog starta u sredini, nebi reko da je duljevic uglavnom mislim da nije bilo 6 kartona na duljevicu
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Premije su u pitanju, koje naravno nisu nikad ispostovaneMMM je napisao/la: Mislim da nije malverzacija samo od onoga koji daje pare nego i od onoga ko uzima,dakle i vi ste u tome.

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ma samo udri stoku narkomansku, ko god je danas uletio na teren dobio je i nek je! Meni samo zao nase normalne brace koji ni krivi ni duzni dobise po glavi zbog par narkomancica. Hvala ti na opsirnijem izvjestaju, a nasa igra ja za cisti qurac fakticki uopste je i nemamo. Siguran sam da ste nas na sredini "pojeli", koja samo majstorija Zebe.wobly92 je napisao/la:
Prije svega ovog rinuku bih volio opalit čvokom po glavi da ide spavat. Dijete idi odmori malo od foruma, vidio ti Koševa nisi 2 put u životu, derle jedno malo.
Onda @memara znači skandiranje za Vedrana je bilo. Navijanje regulara s obje strane (za naše uvjete), a na poluvremenu, ap eto imate snimak, ja bih svoje isto tako osudio da krenu ničim isprovociranu grlom u jagode. Dobili su batine itekako oni koji su zaslužili ali i oni koji nisu. Prvi krenuli, izazivali, i dobili i od fukara i od obezbjeđenja.
Naša ova "agresivna" igra se nije ništa razlikovala od one protiv Radnika npr. a tad smo dobili ja mislim 2 žuta kartona. Jedino je Kostić zasluženo dobio žuti, ostalo šta je sve svirao ne mogu više ni da se sjetim vjeruj mi, svaki kontakt našeg igrača s vašim je svirao. Da smo mi ba išli u kost pa pomirili bi se s tib bolan ajde istukli ih vratili im pa neka. Al ovo je vrh, veće sramote vjeruj mi da nisam vidio u PLBiH. Molim Boga da izađe snimak čitave utakmice pa da se i uvjerite. Pa dobili smo 2:1 a vidiš da niko ne spominje pobjedu i dobar rezultat, i još bolju igru našu.
Vaši se nisu vidjeli. Duljević je opravdao status zvijezde u vašoj ekipi ali sam nije mogao ništa, imate igrače top al je igra preloša.
Ovo nisu čiste stvari pa i za naše lige!
- maroonGiant
- Kontakt:
Cist penal ko suza, ova fucara obara Okica sa dvije ruke , kao da je ragbi, ne znam sto se ovi glupani iz tuzle zale, **** cemo im na Kosevu majku za ovo kukanje.. Tuzlu za Pale!
I NEKA SVAKO DIJETE!pinoglavi je napisao/la:NEKA ZIVI LJUBAV I NEK SE RADJA DAN!
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
ne osjeti gladpinoglavi je napisao/la:I NEKA SVAKO DIJETE!pinoglavi je napisao/la:NEKA ZIVI LJUBAV I NEK SE RADJA DAN!

Pa dosli ljudi u vas grad, na vas stadion i pred vasu tribinu, a vi ih gadjate kamenjem i upaljacima.DoeTz je napisao/la:Kako smo mi popisani ovdje?ferreira je napisao/la:Drago mi je sto ga je Zeba uvalio pitama nadam se da ce nastaviti sa serijom golova protiv njih i na groblju.
Samo mi ove Fukare nisu bas najjasnije, jel moguce da svako najnormalnije pravi belaj u Tz kao da ne postoje ljudi. Nisam u tim navijackim vodama, ali kako koja grupa na stadionu tako belaj, ulijecu na teren i cirkuzaju. Nesto se ne sjecam da se desavalo to u Sa, Mo, Ze itd. Pisa ih ko stigne.Ja ne znam jel vecina ovdje retardirana ili sta je u pitanju
@cikazubo ne znam i ja sam provalio ne cuje se dobro na snimku ali uglavnom su neke malverzacije u pitanju od strane pitara
Necu uopste da se raspravljam u vezi navijaca jer me to ne zanima, samo mala konstatacija.
19091921
i zena..., pusi kurcinu Sarajlijama!NAJGORA_BAGRA je napisao/la:ne osjeti gladpinoglavi je napisao/la:I NEKA SVAKO DIJETE!pinoglavi je napisao/la:NEKA ZIVI LJUBAV I NEK SE RADJA DAN!
Ovo ti nije trebalomaroonGiant je napisao/la: Tuzlu za Pale!

yebem ti pale I sve sto ima veze s palama kontas?
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
haj sad isplatite ljude fino
Gdje je onaj što se kladio u avatar? Il' će izradit' k'o Dino Selimović. 

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ja mozda jesam go.vno, ali kakvih gov.ana ima i sta sve pisu, ponosan sam na sebe..
Daj paree Dinooo
Daj paree Dinooo
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Ma oni su gospoda, mi smo seljaci.MuhamedTM je napisao/la:Ovo ti nije trebalomaroonGiant je napisao/la: Tuzlu za Pale!![]()
yebem ti pale I sve sto ima veze s palama kontas?

(Čast izuzetcima)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ja i zaboravio na te opkladeNKMramor je napisao/la:Gdje je onaj što se kladio u avatar? Il' će izradit' k'o Dino Selimović.

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], sarajevo19461987 i 8 gostiju.