BitiSrcemVezan je napisao/la:DRUG NEBI TI PUNCA
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
HaRakIRi46
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pa sta ako su otvorili,to je energija ,nema u tome ništa loše.samirr je napisao/la:Pitao sam na opstim diskusijama ali niko da mi odgovori. Jel istina da su vasi igraci prosle sezone na poluvremenu otvorili milku u svlacionici ako jeste koji su to igraci i koja je to utakmica.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Konacno nesto pametni da prozboreealeksandar_veliki je napisao/la:Hurta vam ostaje do kraja sezone. Mozda u ovom trenutku i logican izbor. Iduce sedmice ovaj najavljeni sastanak, bice zanimljivo vidjeti zakljucke.
FKS potpisao ugovor sa Dadom Glišićem.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: High, dana/u 25 mar 2016, 10:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
To sam i očekivao, nije niko lud da preuzme ekipu osam kola pred kraj prvenstva, sa ekstremno zakuhanom situacijom na tabeli, a i u klubu (oko kluba).
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Pa to se znalo odmah, na utakmici protiv Slavije, Maid je rekao da Hurtic ostaje do kraja sezone.
Haj do hoće neko roknut ovog Glišića

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trecu sezonu ista prica, znaci trofej ide...posto smo ispali iz kupa, titulaaleksandar_veliki je napisao/la:Hurta vam ostaje do kraja sezone. Mozda u ovom trenutku i logican izbor. Iduce sedmice ovaj najavljeni sastanak, bice zanimljivo vidjeti zakljucke.
[youtube][/youtube]Besic je napisao/la:Haj do hoće neko roknut ovog Glišića![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evo je punac je doniro i nije se mogla odbit !
Ostanak Hurtica je jedino logicno rijesenje, bar do kraja sezone, a onda vidjeti i DOBRO razmisliti sta i sa kim dalje.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Ali treba imati na umu da je tada pauza ipak nešto kraća,da nema puno odmora i da vrlo brzo ide Evropa,a nama valja naveliko sastavljati ekipi i dosta mijenjati,pa sam mišljenja da treba već izabrati nekog trenera koji će već lagano da priprema teren,a zvanično nek preuzme naravno od početka iduće sezone.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Taman Hurtic ostaje, ima dovoljno vremena da i njega popljujemo pa da ga vise ne prizivamo, jer mi smo navijaci Sarajeva.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Ko ti kaze da cemo izboriti evropu 
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Nisam vidio da je iko iti jedne ruzne rekao protiv Hurtica.r3m1 je napisao/la:Taman Hurtic ostaje, ima dovoljno vremena da i njega popljujemo pa da ga vise ne prizivamo, jer mi smo navijaci Sarajeva.
Sto se mene tice, da izgubi sve do kraja, nista nece biti njegova krivica.
Nemu je uvaljeno vruce kestenje u ruke.
miky nećemo mi imat problema oko Europe i manjka vremena jer istu nećemo izborit 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Eno na N1 portalu Chipe daje neke izjave,ali nema veze sa navijanjem,klubom i fudbalom opcenito..
Sabrine mi moje!
Pljuvali su ga kad je imenovan za direktora akademije, dok je kao trener tu, nisam ni ja procitao, ali upravo zato kazem, sad ima dovoljno vremena da i njega svi zamrze, naravno, neovisno o rezultatima.Evander je napisao/la:Nisam vidio da je iko iti jedne ruzne rekao protiv Hurtica.r3m1 je napisao/la:Taman Hurtic ostaje, ima dovoljno vremena da i njega popljujemo pa da ga vise ne prizivamo, jer mi smo navijaci Sarajeva.
Sto se mene tice, da izgubi sve do kraja, nista nece biti njegova krivica.
Nemu je uvaljeno vruce kestenje u ruke.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Trenutno korisnika/ca: sagitarius i 15 gostiju.