Rigoletto je napisao/la: ↑02 nov 2024, 22:33
NoProfit je napisao/la: ↑02 nov 2024, 21:33
Rigoletto je napisao/la: ↑02 nov 2024, 20:32
Vi ste kolektivno na nekim psihodelicima ili ste akumulirali velike količine toksičnih tvari konzumiranjem neispravne vode. Mene s tim navijačkim ne dotičeš, ja to sve promatram sa strane i to mi je nebitno. Ono što jeste bitno je da ste već u debelom zaostatku. Športski poyy
Ovo je odlično s obzirom kakvo suđenje imate vi, a kakvo mi. Zar ne bi bilo sramota da nemate ovu mršavu prednost? Čim si rekao da te ne dotiče, znači da te dotaklo. Nemoj da mrziš igrača, mrzi igru debilko. Valjaju vas redovno, samo činjenice iznosim. I nek' valjaju, to tako treba.
Sad će i naš sudar, pa onda još jedan. Znamo i ja i ti kako će završiti, samo nam daj pošteno suđenje.
Ne, samo ti pokušavam objasniti da me zaobiđeš s tim pizdarijama. Svi znamo kako je završilo posljednje tri sezone. Uzmi rješavaj kakav sudoku, možda digneš IQ bar malo.
Sve je to dio igranke. Ljudi vas razvlače svako malo i to je sasvim okej.
Znali ste biti i poraženi u tim sezonama, slobodno pogledaj omjer. Ako ste bolji, a bili ste nikakav problem nije čestitati. Problem je što vam ne smeta kad kradete, a smeta kad vam se priča o tome pa pokušavate ispasti duhoviti s nekim ne tako zanimljivim podjebavanjem baš kao ti sada. Ponavljam, da smo imali suđenje kakvo vi, bili bismo ispred vas. To što tebi to ne paše to je tvoj problem.
Ne sekiraj se ti za moj IQ, sekiraj se kakvo si moralno spadalo i ljudski otpad. Ja bih se brinuo na tvom mjestu.