Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Kako će vidjeti kad igra u Arsenalu
Vrhunski igrač. Mene su baš pozitivno iznenadili i Shaw i Maguire. Za Stonesa i Walkera sam pretpostavljao da će pokidati poslije ovako dobre sezone sa City-em, ali i ova dvojica Unitedovaca su se baš dobro pokazali. Maguire čisti sve visoke lopte, odavno nisam vidio štopera koji je jači u vazdušnim duelima. Ova engleska četvorka nazad je beton, što potvrđuje broj CS-ova. Ako ih neko može zajebat to je onaj nesretnik na golu, nadam se da će odraditi i ovo finale bez kiksa.
Mislim da će Kane ipak pokupit kajmak za najboljeg igrača prvenstva ako osvoje, obojica su fantastični.Poligon10 je napisao/la: ↑08 jul 2021, 16:45Sterling je igrač prvenstva do sada i vrlo lahko bi mogao odnijeti tu titulu. Nevjerovatno da nakon katastrofalne sezone odigra ovako dobro. S druge strane, nije što su Utdovci, ali Shaw i Maguire su pokidali. Za Shawa se više nema šta reći, strašna sezona iza njega. Naravno i ostali igraju dobar Euro, sad ili nikad, it's coming home.![]()
![]()
Ovakvu glavušu se isplati uvijek prebaciti u napad kad ganjas rezultat u zadnjih 5-10 minuta, ne mozes profulati ovo, svaka lopta je njegova.
Ko ima veću, on ili ovaj gospodin
Vidjet ćemo, kako god na SK neće ostatihule_barca je napisao/la: ↑09 jul 2021, 14:14Prava za emitovanje Premier lige se potpisuju na period od 3 sezone, ne mogu 6 sezona potpisati nikako.
hule_barca je napisao/la: ↑09 jul 2021, 14:14Prava za emitovanje Premier lige se potpisuju na period od 3 sezone, ne mogu 6 sezona potpisati nikako.
Ima sad i ta opcija, plus su izbacili agencije iz jednadžbe, tako da pregovaraju direktno sa emiterimaFor the first time, the league has asked all bidders to submit two bids for the packages in their territories, one for the customary three-year cycle and another covering six years.
Cim ce to vucko uzet znaj da ce i propast, nije mi zao engleskih klubova,nadam se da ce se sve vise i vise gasiti!rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 20:33hule_barca je napisao/la: ↑09 jul 2021, 14:14Prava za emitovanje Premier lige se potpisuju na period od 3 sezone, ne mogu 6 sezona potpisati nikako.Ima sad i ta opcija, plus su izbacili agencije iz jednadžbe, tako da pregovaraju direktno sa emiterimaFor the first time, the league has asked all bidders to submit two bids for the packages in their territories, one for the customary three-year cycle and another covering six years.
Momakosvajaci551 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 16:02Vidjet ćemo, kako god na SK neće ostatihule_barca je napisao/la: ↑09 jul 2021, 14:14Prava za emitovanje Premier lige se potpisuju na period od 3 sezone, ne mogu 6 sezona potpisati nikako.![]()
Momak, fudbalski i košarkaški NBA će za godinu dana biti na istoj adresi. Dotad uživajemir_ je napisao/la: ↑09 jul 2021, 22:15Momakosvajaci551 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 16:02Vidjet ćemo, kako god na SK neće ostatihule_barca je napisao/la: ↑09 jul 2021, 14:14Prava za emitovanje Premier lige se potpisuju na period od 3 sezone, ne mogu 6 sezona potpisati nikako.![]()
o televiziji bombe bacaj na drugoj temi.
Ovo je fudbalski NBA.