FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

dirkules
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la dirkules » 19 feb 2024, 23:43

:lol:

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 20 feb 2024, 00:08

Xabi je greška. Jedna dobra sezona i odmah bi ga dovodili, usto u jednom Leverkuzenu koji je dosta drukčija i opuštenija sredina od Minhena. Ali to je baš ono što mislim da bi Bayina idiotska uprava uradila. Treba još najmanje jednu sezonu da se dokaže.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 20 feb 2024, 00:25

Bundesliga je napisao/la:
20 feb 2024, 00:08
Xabi je greška. Jedna dobra sezona i odmah bi ga dovodili, usto u jednom Leverkuzenu koji je dosta drukčija i opuštenija sredina od Minhena. Ali to je baš ono što mislim da bi Bayina idiotska uprava uradila. Treba još najmanje jednu sezonu da se dokaže.
Pa da, covjek koji kao trener osvoji Bundesligu i to prvu u historiji kluba se treba jos vise dokazivat, nije dovoljna ta jedna titula, treba osvojit jos Ligu Prvaka sa Leverkusenom, pa da bi tebi bio dobar i dokazan? :D :damn: :clap:

Xabi je legenda Reala, Liverpoola, Bayerna, Španjolske repke, pa sad i Bayera, sta hoces jos vise da dolaže po tebi? Kao igrač je apsolutno osvojio sve, a sad dokazuje sa ovim u Leverkuzenu da ima potencijala da budi jos bolji trener nego sto je bio igrač. Ako se prespava sad Xabi, onda ce otic u Liverpool

Xabija pod hitno dovest na ljeto! To je to sto nam treba!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 20 feb 2024, 00:38

Kakve veze imaju njegovi igracki uspjesi sa trenerskim poslom? Treba potvrditi da je the real deal, a ne one season wonder. Prije Leverkuzena je imao jako skromne rezultate u omladinskim selekcijama. Zaletis se, dovedes ga i ispadne da nije dorastao jednom takvom timu kakav je Bayern. Jer nije isto trenirati Leverkuzen, Hoffenheim, Leipzig iili trenirati Bayern ili Real, sto je pokazao i Tabletas. Ne kazem da nije prava stvar, vec da bi trebao to potvrditi. Osvajao je i Ranieri sa Leicesterom ligu pa ga niko ne svrstava u top trenere.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 20 feb 2024, 01:52

Možda Venger da nam dođe do kraja sezone, zna nemački, voli sve što vole mladi, voli mlade :)
I ako se sastanemo sa Arsenalom mogao bi da im prvi put donese neki uspeh u Evropi. Naravno, ako ne ispadnemo od Lacija.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 20 feb 2024, 08:11

Ali recimo ako ekipa sa Tuchelom prebrodi ovu krizu u par ovih utakmica, moguće je da se stvori neko zajedništvo i da proradi inat. Jak psihološki momenat nas može voditi daleko u Ligi prvaka, nije da oni ne znaju igrati lopte. Mada u to čisto sumnjam, jer su se nosioci naše igre pokazali kao mentalni patuljci.

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 20 feb 2024, 08:58

BREAKING: Antonio Conte has chosen Bayern Munich as his next team

BILD
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 20 feb 2024, 11:06

When Jan-Christian Dreesen arrived at Säbener Straße this morning, a fan asked him: 'Will Tuchel leave or not?'. Dreesen only smiled - the fan then said again: 'No joke' - Dreesen said with a grin: 'Let's see', and then rushed into the garage
@BILD

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 20 feb 2024, 11:26

• Players still behind Thomas Tuchel: Manuel Neuer, Raphaël Guerreiro, Jamal Musiala, Leroy Sané, Harry Kane, Eric Dier

• Players against Thomas Tuchel: Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Thomas Müller, Matthijs de Ligt, Mathys Tel, Serge Gnabry

[@BILD]
Gledaj Mullera starog lisca, u medijima govori nije do trenera bla bla :rol:
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 20 feb 2024, 11:37

Lista je iako vjerojatno većinom točna i dalje meni smiješna, Eric Dier je na listi :rol:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 20 feb 2024, 11:39

J1897 je napisao/la:
20 feb 2024, 08:58
BREAKING: Antonio Conte has chosen Bayern Munich as his next team

BILD
Normalno da bi svi izabrali Bayern kao svoj sljedeci klub, samo sto on Bayernu nije interesantan nikako, na svu srecu.

Tako da i nije neka bitna vijest :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 20 feb 2024, 11:44

Pocelo je standardno lupanje u medijima, cuj Solskjaer. Moze i Roberto di Matteo kad smo vec tako poceli.

Moglo bi se probati sa Hoenessom ako sutnu Tuchela, sta fali. Poznaje klub, u Hoffenheim bio dobar, sa Stuttgartom radi strasan posao.

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 20 feb 2024, 12:00

U toku sastanak glavesina.
Bas me cudi za konjusara, on je protiv svakog trenera koji ga stavi na klupu.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 20 feb 2024, 12:08

Znate šta ne razumijem nikako. E yebeni Goretzka je protiv nekoga, i uvijek se on nešto buni. Prosječan igrač u najboljem slučaju i on da ima toliku moć u klubu je nepojmljivo. Gnabry koji nije odigrao utakmice od početka sezone kako treba, šta se on ima obraza buniti. Dobija pare za hlađenje muda jer ne igra zbog povrede nikako. De Ligt i Tel imaju razloga da se bune. Ali ovo je sve zakuhala uprava sa svojim vratolomijama, Muller je trebalo da prihvati ulogu backupa i šuti ili da se ne produžuje ugovor s njim. Kimmich da skonta kako je postao terminski igrač.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 20 feb 2024, 12:16

Bundesliga je napisao/la:
20 feb 2024, 00:08
Pa ovom istom logikom ne moze ni Hoeness za kojeg pises da bi bio bolje rjesenje. Xabi bi u startu imao 10x veci autoritet od Hoenessa, a i vise je pokazao kao trener.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 20 feb 2024, 12:23

harden je napisao/la:
20 feb 2024, 12:16
Pa ovom istom logikom ne moze ni Hoeness za kojeg pises da bi bio bolje rjesenje. Xabi bi u startu imao 10x veci autoritet od Hoenessa, a i vise je pokazao kao trener.
Hoeness poznaje Bayern, trenirao je omladince i sa drugim timom osvojio treću ligu ubjedljivo. Xabi je bio u Bayernu u svojstvu igrača, ne trenera. Njega ako dovedeš, moraš se zauzeti da tu bude dugoročno, failao ili ne. Hoenessa ako dovedeš, može biti i kratkoročno rješenje, a i dugoročno ako se ispostavi da je dobar. Kako god, Bayern ima puno većih problema od trenera, jer koga god da dovedeš ostat će ti isti problemi sa kojima se uprava nikako ne bori da rješava. Džaba ti i Xabi ako će Kimmich se buniti i insistirati da igra šesticu iako je više ne može igrati na vrhunskom nivou, ako će ti Muller praviti pobunu protiv trenera ako ne igra u prvih 11, ako će se Neuer buniti ako mu dovedu konkurenciju, ako će Goretzka umišljati da je Seedorf.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 20 feb 2024, 12:42

Nagelsmann je sa Kimmichom ko sesticom imao 9/9 u LP sa 7 clean sheetova #samokazem. Nije Jo zaboravio igrati nogomet u godinu dana, on je prosle godine pruzao vrhunske partije i jako cesto SAM drzao sredinu. To sad sto se ti natovaris nekome na kosti pa ne vidis dalje od prsta pred okom je tvoj problem.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 20 feb 2024, 12:50

Joj argumenata ti. Znači igrao prije dvije godine ili godinu dobro i to odmah znači i da će ove sezone igrati dobro? Tako kako ti vidiš stvari, vidi i uprava. Zato godinama nisu doveli vrhunskog veznjaka, jer misle da će Goretzka i Kimmich vječno biti najjači par na svijetu.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 20 feb 2024, 12:55

Ne, lik je u godinu dana od vrhunskog veznjaka postao totalni amater u 29. godini. Ko da on najmanje 3 godine vec igra lose.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 20 feb 2024, 12:58

Thiago ovdje bio nabijan na kolac jer je spanac, nije arijevac, a sad i corava kokos vidi da ti treba takav profil veznjaka.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.