Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

majestic24
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la majestic24 » 15 jan 2012, 16:44

Joooooj Del Pierooooooooooooooooo

Kud ces po sredini gola jbt,ccc
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 15 jan 2012, 16:52

Krasić je prica za sebe :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 15 jan 2012, 16:54

JuveSissoko je napisao/la:Krasić je prica za sebe :D
Mah nedostatak tekmi...
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 15 jan 2012, 16:55

Bianconeri1988 je napisao/la:Navrati večeras oko 11 kad budete na minus 11 :mrgreen:
sad meni nije jasno kako da se ovo desi :? 8-)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 15 jan 2012, 16:55

vile ih nosaju :evil: jbga skudeto je izgubljen a ne moze se ni protiv sudija kad odrade svoje drugima.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 15 jan 2012, 16:55

Što mrzim ovakve ekipe, brane se k'o Berlin .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 jan 2012, 16:57

adointer je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Navrati večeras oko 11 kad budete na minus 11 :mrgreen:
Sve će tebi biti jasno kad primite 3 komada večeras :lol:

Šteta za rezultat! :mrgreen:

Ali opet povečali smo prednost na Udineseom na 3 boda.

Njabolji igrač danas De Ceglie, a najveći krivac Conte.

18 tekmi bez poraza idemo dalje! 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 jan 2012, 16:57

Glupost je napisao/la:
Mah nedostatak tekmi...
Prosle sezone hattrick Cagliariju na Olimpicu, a ove sezone ne moze da pospremi otvoren sut. :roll:
Verovatno je "ubedio" upravu da ga proda. Toliko o Krasicu kao top igracu. Sada je jasno da je on samo veciti talenat i mediokritetski igrac.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 15 jan 2012, 16:58

adointer je napisao/la:
znas kako, kad dodjete u Torino i skinete gaće :)

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 15 jan 2012, 16:58

E moj Krasicu, stvorenje jedno neuhranjeno :cry:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 jan 2012, 16:59

Polako ljudi, sta, kikisali i eto....

Jedina dobra stvar je da možda ovo otvori oči Upravi, jer Juventus treba još dva pojačanja.... pa se nadat tome. To je pokazala ova utakmica. Veznjak jedan dobar treba, zamjena za Pirla...

Utakmica loša, nadtrčali su nas, previše smo mlako igrali nakon što smo poveli i ljudi zasluženo nose bod...

Fizički nekako loše djelujemo posljednje 2-3 utakmice..sustigao nas je umor, jer sa 12-13 igrača u rotaciji, teško to ide...

Nije smak svijeta, idemo dalje..mislim da možemo mnogo naučit iz ove tekme, ako budemo pametni... nekad je to jednstavno potrebno.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 15 jan 2012, 17:01

Previse bodova se prosipa protiv ovi manji ekipa, još na domaćem terenu, bezveze je ovo danas bila, ali sasvim zasluženo Kaljari odnosi bod iz Torina, da su i sva tri odnijeli ne bi bilo nezasluženo.

Previše se Kaljariju dozvolilo da oni igraju u prvom dijelu, nakon postignutnog gola Juve se povukao i to je na kraju koštalo sva tri boda, dalje Pirlo je preumoran neko tromo izgleda i Marotta napokon treba početi raditi svoj posao neka dovede tog Caceresa neka se prestane cijenkati, kao da je na pijaci.

Ovo na kraju Krasiću se nema šta zamjeriti, bezveze je što on ulazi u utakmicama kad treba juriti rezultat, a sa druge strane kad je utakmica riješena Đakerini i Garib, mislim da se Konte napokon treba odlučiti koga želi zadržati, a koga prodati.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 15 jan 2012, 17:02

harebianconero je napisao/la:E moj Krasicu, stvorenje jedno neuhranjeno :cry:
nek mu je Elia ostao na klupi, pocinjem sumnjat da nije Antonio rasista kakav :lol:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 jan 2012, 17:03

S jedne strane mi je i drago što nismo dobili, zbog sudijskih propusta u suprotnom dušmani ne bi znali šta bi od sebe :mrgreen:

Krasića prodati dok vrijedi još uvijek, ne samo zbog ovog promašaj, nego za čitavih ovih pola sata...

Hajd kiks kao kiks, opet se vraćam na prošlu sezonu i kažem da bi prošle sezone ovu tekmu izgubili.

Prve dvije tekme prošle godine 0 bodova i 7 golova primljenih, ove godine 4 boda i 1 gol primljen.

Naš cilj se zna, to je plasman u CL. :D
Ž '21!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 15 jan 2012, 17:03

ne mogu da vjerujem da nismo uspjeli pobjedit, a bio sam ubjeden u pobjedu. Kad smo tako trebali pobjedu pred gradski derbi u Milanu, okliznu smo se. Jedini krivac je Cagliari, koji je odlicnom odbranom uspio da ostane ne porazen. Pogodili su kad smo se namanje nadali i bunekerm dosli do boda...

Na kraju smo mogli do pobjede, ali Kreske i Vidal nisu bili precizni, valjda je ne igranje ovog prvog bilo razlog onako loseg suta prema golu Cagliaria. Nadam se nekim promjenama u januarskom prelaznom roku, vidi se da trebamo kvalitete, jer kad je Vucko zamjenjen izgledali smo dosta ne povezano. Iako je imao prvi nastup, misljena sam da Borielo nije ni malo boljo od Amaurija, isti igrac , sa jedinom razliko sto je ljevak...

Ovaj gubljenje moze biti kljucno...

Forza Juve!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 15 jan 2012, 17:03

Buffon-Primio gol iz jedinog suta koji mu je isao po golu. Nije bio kriv za gol

Licht-Odlican dok mu nisu nauljili loptu, pa mu svaka prolazila ispod noge
Barza-K'o i uvijek dobar
Bonuci-Dobra utakmica
De Cegile-Po meni najbolji u ekipi danas

Pirlo-Po meni najgori u ekipi danas, od 64 lopte i pokusaja, prosla jedna iz faula kad je Del Piero sutirao glavom
Marcha-Trcao, trudio se
Vidal-Isto kao i Marcha, borio se, ali dzaba

Pepe-Da li je uopste igrao ?
Vucko-S De Cegileom u konkurenciji za najboljeg
Matri-Nije dobio upotrebljive lopte

Del Piero-Nista nije uradio, imao priliiku, nazalost je nije iskoristio. Ogromna zelja, nas najbolji igrac ikad, mog'o je igrat i od pocetka
Krasic-Dobio priliku da rijesi utakmicu, sutirao bi bolje da nema jednu nogu, nego ono sto je uradio. Ne krivim ga, jer iga samo na treningu. On je svoje odigrao u Juventusu, reakcija Andre-e i Nedveda mi je sve rekla
Borielo-Odlican. Za malo vremena koje je proveo na terenu, dao Krasicu loptu na tanjir

Conte-Dobar. Izmjene na vrijeme, nije on kriv sto oni ne znaju u go da je ubace. Elia ima mjesta u ekipi, a da ne pricam o klupi.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 15 jan 2012, 17:05

Odakle krenuti...
Vrlo slabo odigrano danas,nije bilo onog našeg ritma gdje ubijamo protivnika trkom i agresivnošću.
Većina igrača ispod svog nivoa,ali i zasluge idu Cagliariju koji je odlično taktički odigrao,jedna od rijetkih ekipa koja može ispratiti naš ritam,odličan vezni red imaju.
Ostvarilo se ipak što sam napisao da pomalo strahujem od Cagliarija,kasnije je i @Sarajlija rekao isto.

Ovo bi nam moglo i koristiti kao pozitivan šok,a i usput da Marotta shvati da mora odriješiti kesu i ne čekati zadnji dan prelaznog roka,pa ako nas neko odbije da pribjegava bilo kakvom igraču pet do dvanaest.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 15 jan 2012, 17:06

stvarno ne vidim po cemu je to Cagliari zasluzio vise od boda, jer su opucali jednom na gol kako treba? usljave male ekipe, cekaju samo kontru ili trening backpass Bonuccia, ono za vjezbanje suta.Joj lik nam je odnio jedno 9 bodova hladno :cry:

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 15 jan 2012, 17:07

Dovodimo se u situaciju da ovisimo o ostalim rezultatima. Primimo gol iz jednog jedinog suta po golu.
JuveSissoko je napisao/la:stvarno ne vidim po cemu je to Cagliari zasluzio vise od boda, jer su opucali jednom na gol kako treba? usljave male ekipe, cekaju samo kontru ili trening backpass Bonuccia, ono za vjezbanje suta.Joj lik nam je odnio jedno 9 bodova hladno :cry:
Ne moze se reci da je SAMO Bonuci kriv za gol. Loptu smo izgubili skoro kod njihove korner zastavice. A mi kad god primimo gol, Bonuci kriv. A to sto kad je kod njega lopta svi se razbjeze, pa mora dugim pasovima da proigrava isto smeta svima. Dobar je Bonuci, samo ga cesto dovedu u losu situaciju.
Zadnja izmjena: Soni, dana/u 15 jan 2012, 17:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 jan 2012, 17:08

Kako je Conte dobar kad je povukao ekipu nakon vodstva!? :mrgreen:

Kažem glavni krivac za ovaj kiks je Conte, on to treba sam da prizna, jer igrači igraju taktiku koju on postavi, a on je odlučio da se povuče nakon postignuog gola.

Nismo izgubili što je najbitnije, iz utakmice u utakmicu sve smo bliže Ligi šampiona.
JuveSissoko je napisao/la:stvarno ne vidim po cemu je to Cagliari zasluzio vise od boda, jer su opucali jednom na gol kako treba? usljave male ekipe, cekaju samo kontru ili trening backpass Bonuccia, ono za vjezbanje suta.Joj lik nam je odnio jedno 9 bodova hladno :cry:
Baš tako, Bonucci standardno loš, ne znam, De Ceglie ga je par puta dobro izvadio. Baš mi ga je bilo žao gledati protiv onog Ibarba.

Ali je zato De Ceglie odigrao možda i najbolju tekmu u dresu Juventusa, Ibarbo mu ništa nije mogao.

Bit će ovo dobro.
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.