AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

meskalin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 22 jan 2013, 19:35

francobaresi je napisao/la:Ne vjerujem !
Dva igrača koja bi uveliko riješila sve naše probleme u odbrani i sredini , odoše u drugorazredne klubove za smiješne pare .
M'biwa i Snajder kostali su Newcastle odnosno Galatu ukupno oko 15-16 mil € , pritom nisu tražili neke enormne plate .
Zapitam se pa kako je moguće da Galata i Newcastle imaju više para od Milana ?

Odnosno šta ćelo radi i razmišlja li uopšte , odnosno sve mi se čini da kod pregovora se i ne trudi previše , već nakon prvog odbijanja podvije rep ko kuja i ode .
A potpuna je suprotnost kad treba prodati igrača , Ibru je pustio za smiješnu sumu od 21 mil. €

Zbog ovoga Milan postaje lagano, ali sigurno mali klub...

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 22 jan 2013, 19:50

Neka ba ljudi kakav crni mali klub pa kad ne bi sto godina ništa osvojio Milan će opet biti gigant i našim srcima najdraži. Možemo pljuvati po menadžmentu ali je činjenica da je najuspješniji u Milanu svih vremena i jedan od najuspješnijih u svijetu ikad. Da njega nije Milan bi bio na nivou Fiorentine. Pa kriza je totalna evo Juve šampion prihodi od ulaznica, Agnelli ulaže milione pa opet ne mogu dovesti top napadača cigananju za Llorentea malo se na ljeto istrošili za Asamoaha Islu a ovo ostalo ko i Galliani daj nek je free ili neke posudbe. Isto je i za Inter prodali najbolje igrače i ostali također nema se para a ako ništa Milan bar ulaže se u omladince a to će se isplatiti jedan dan. Ni Barca nije napravila ovakve uspjehe preko noći. A ovi instant klubovi tipa man šiti, p$g ko ih J**+ ili barca psg u dugovima do guše kad tad će to doći na naplatu polako. Ova sezonu treba istrpiti poslije šta bog da :lol:

Kaká hasn't been called up for the return leg against Valencia in the Spanish cup. slika
Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 22 jan 2013, 19:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 22 jan 2013, 19:53

meskalin je napisao/la:
Dva igrača koja bi uveliko riješila sve naše probleme u odbrani i sredini , odoše u drugorazredne klubove za smiješne pare .
M'biwa i Snajder kostali su Newcastle odnosno Galatu ukupno oko 15-16 mil € , pritom nisu tražili neke enormne plate .

Odnosno šta ćelo radi i razmišlja li uopšte , odnosno sve mi se čini da kod pregovora se i ne trudi previše , već nakon prvog odbijanja podvije rep ko kuja i ode .
A potpuna je suprotnost kad treba prodati igrača , Ibru je pustio za smiješnu sumu od 21 mil. €

Moratti je odma rekao da Sneijdera neda Milanu...ne znam sto ste se nadali

Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 22 jan 2013, 20:11

sanjingr je napisao/la:
meskalin je napisao/la:

Moratti je odma rekao da Sneijdera neda Milanu...ne znam sto ste se nadali

Sent from my ST21i using Tapatalk HD
Nije poenta u tome, nego da su 2 kvalitetna igraca otisla u prosjecne klubove, nekada oni ne bi mogli ni blizu prici...danas je drugacije, ova politika ne vodi ni cemu, a pokazat ce se tek protiv Barce, te kasnije ako ne izborimo lp...jer niko ti nece odci da igra uefu, ni Kaka ni Balo ni neko treci

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 22 jan 2013, 20:33

Situacija još uvijek nije alarmantna , nakon jedne loše polusezone odnosno tek početne faze te neke tranzicije se ništa ne može zaključiti.
Vidjet' ćemo kako će to da izgleda u narednom periodu , godinu-dvije. Ako ovi mladići ispune makar 80% očekivanja onda mislim da ćemo svi uživati i biti ponosni, no ako bude došlo da rasprodaje najboljih igrača i u budućnosti , onda možemo reći da postajemo "mali" klub , ako je to ikako moguće reći .
Znači vrijeme će pokazati .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

subasic
Kontakt:

Post Postao/la subasic » 22 jan 2013, 21:07

francobaresi je napisao/la:Situacija još uvijek nije alarmantna , nakon jedne loše polusezone odnosno tek početne faze te neke tranzicije se ništa ne može zaključiti.
Vidjet' ćemo kako će to da izgleda u narednom periodu , godinu-dvije. Ako ovi mladići ispune makar 80% očekivanja onda mislim da ćemo svi uživati i biti ponosni, no ako bude došlo da rasprodaje najboljih igrača i u budućnosti , onda možemo reći da postajemo "mali" klub , ako je to ikako moguće reći .
Znači vrijeme će pokazati .
sve to stoji,ali zamisli jarane ovu situaciju:Ne dao BOG ne plasiramo se u ligu prvaka,huh mogu tek tada da mislim koji ce minusi u klubu biti,ako su prethodni bili negdje oko 50 mil eura sa redovnim nastupima u ligi prvaka....Pitam se koga ce onda celavci potegnuti da prodaju i da otplate minuse....Pitam se koji ce igrat htjeti da igra u ekipi AC Milan,ako ne budemo igrali ligu prvaka,jer evidentno je da je fudbal puno vise od igre,a najvise biznis gdje se vrte enormne svote novca...I ovo malo igraca mladih u ekipi sto imamo,ako ne bude tu nekih trofeja u naredni 2-3 god,AC Milan ce im posluziti kao odskocna daska u karijeri....Sa ovom ekipom realno nismo medju prva 3. u Calciu...Ova ekipa (mlada ekipa) treba da ima taj neki okidac tako da ga nazovem u vidu nekog malo provjerenijeg i iskusnijeg irgaca sto u ekipi trenutno nemamo...Pogotovo sada ako u Januaru ne dovedemo nekog moguceg VODJU koji nam fali,bojim se da bi ovo sve gore navedeno moglo biti ostvareno a to je da ostanemo bez plasmana u Ligu Prvaka....

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 23 jan 2013, 02:11

[youtube][/youtube]
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 23 jan 2013, 02:26

subasic je napisao/la:I ovo malo igraca mladih u ekipi sto imamo,ako ne bude tu nekih trofeja u naredni 2-3 god,AC Milan ce im posluziti kao odskocna daska u karijeri
E upravo zamisljam situaciju sa kojom se suocio Arsenal, ako na kraju i budu igraci kako se ocekivalo da ce biti a ne bude trofeja malo koji ce se zadrzati u Milanu. Pogotovo je tesko to da bude trofeja jer nema sanse da sve to oni ovako mladi iznesu na ledima zato je potrebno uloziti pa jedan Kaka bi itekako znacio ekipi mozda ne bas u ovom trenutku ali kada oni malo sazriju, kombinacija mladosti i snage te iskustva je recept za pobjede :D
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 23 jan 2013, 09:00

Stvarno ne razumijem kako u ovakvoj situaciji razmišljaju o Balotelliu i Kaki ,a odbrana je dno dna.

Svaka nam ekipa može lagano dati gol,ako ne može protivnik dat ćemo sami sebi,nikakve sigurnosti u odbrani.

Kad su doveli Constanta smijao sam se ono baš,a sad ispade glavni igrač u odbrani i stvarno igra za sve pohvale,De Sciglio se pokazao X puta bolje rješenje od Abatea,ali trebaju nam dva štopera jer ovih 4-5 što imamo su za :cry:
-RIVALDO-

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 23 jan 2013, 11:48

senad_flamin je napisao/la:Stvarno ne razumijem kako u ovakvoj situaciji razmišljaju o Balotelliu i Kaki ,a odbrana je dno dna.

Svaka nam ekipa može lagano dati gol,ako ne može protivnik dat ćemo sami sebi,nikakve sigurnosti u odbrani.

Kad su doveli Constanta smijao sam se ono baš,a sad ispade glavni igrač u odbrani i stvarno igra za sve pohvale,De Sciglio se pokazao X puta bolje rješenje od Abatea,ali trebaju nam dva štopera jer ovih 4-5 što imamo su za :cry:
Ne bi se bas slozio,meni je Zapata ponajbolji od ovih koje imamo i sigurno da zasluzuje da igra.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 23 jan 2013, 12:01

senad_flamin je napisao/la:Stvarno ne razumijem kako u ovakvoj situaciji razmišljaju o Balotelliu i Kaki ,a odbrana je dno dna.

Potpuno se slažem, a to sam i više puta govorio ovdje Milanu trebaju 2 stopera pod hitno. Hajde za Kaku i mogu razumjeti treba nam taj ofanzivni veznjak ali ne kontam šta ce nam Baloteli kad imamo solidan napad! Igra Milana se uvijek temeljila na granitnoj odbrani i jakim stoperima a ovo što sad imamo od stopera je smiješno, kad igramo prijateljsku protiv nekih iz serije Ž primimo gol! Zbog toga se nadam da cemo barem vratiti Astoria a dobro bi nam došao i Santon!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 23 jan 2013, 12:04

To i ja cijelo vrijeme govorim. Ima jedan dobar stoper - Zapata, Constant i De Sciglio solidni, a Yepes, Bonera, Mexes i Acerbi ništa ne valjaju.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 23 jan 2013, 13:04

Milanu fali jedan stoper uz Zapatu , ali stoper koji ce dati tu sigurnost i uz kojeg i Zapata može da napreduje .
Fali mu jedan playmaker , jer Monto ne može sam s obzirom da ima i pregršt obrambenih zadataka , znači treba neko ko će i njega malo rasteretiti i olakšati mu , i možda jedan taj DMF/CMF igrač , i ako ne treba zaboraviti da će se De Jong oporaviti najvjerovatnije u do Maja i bit' će spreman za sljedeću sezonu , a De Jong je igrao odlično prije povrede.
Također ne bi bilo loše dovesti i golmana ili napokon dato šansu mladom Gabrielu.
Znači tri igrača dijele Milan od toga da postanu ponovno konkurentna ekipa .
Vjerujem da će De Sciglio , Constant , Shaarawy, Niang , biti bolji igrači sljedeće sezone , jednu godinu iskusniji i to je svojevrsno pojačanje .
-Rui Costa-

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 jan 2013, 13:24

ne treba zaboraviti ni Hašima :D koji ce sljedece sezone moci igrati :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 23 jan 2013, 14:57

:D
slika

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 23 jan 2013, 16:34

Man.City smanjio cijenu za Balotellia,sa 28mil.eura na 23mil.eura i sad se čeka odgovor Milana.
Evo ovo, izvor fb :D
Ne znam, nije ovo toliko ni loše, možda bi se i isplatilo na kraju.
Il club piu titolato al mondo!

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 23 jan 2013, 16:39

Sad čitam , navodno uprava Milana ponudila Mexesa + pare za Balotelija .. ne znam šta da kažem :lol: :lol:
Sloboda Tuzla !!!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 jan 2013, 16:48

ajde ga znaj sta je tacno i ja vidje maloprije da daju Mexesa + 30 M za balonju ... nigdje veze :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 23 jan 2013, 17:03

Ne znam čemu tolika "buka " oko Balotelija , u ovom trenutku potrebniji su nam jedan stoper te jedan vezni .
Jedini razlog zbog kojeg možda ćelavci hoće Balotelija je da formiraju napad za budućnost , možda bi to čak bio i najpotentniji ili najperspektivniji napad u Evropi , Shaarawy-Balotelli-Niang , zaista strašno zvuči kad pogledamo njihov potencijal. Ali sve je to džaba ako u odbrani "curi" na sve strane .
-Rui Costa-

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 23 jan 2013, 17:10

Ja mislim da je City precijenio Balotelija, 31 mil. za onakvog igraca je fakat previše! Po mom mišljenju on ne vrijedi više od 20 mil., u city je otišao za velike pare kao veliki talenat i cityu realno ništa nije pokazao osim svojih skandala jedina svijetla tačka je evropsko prvenstvo. I šta sad treba neki klub ( Milan ) dati 30 mil i čekati kad ce Mariu nahodati "Lucida intervala" svake prestupne godine! Za te pare možemo kupiti bolja i korisnija pojacanja!

A Vidim da neki spominju Hasima Mastura, pa ljudi budite realni kako očekujete od djeteta od 16 godina da nam bude nositelj igre! Od njega očekujem velike stvari ali tek za 3-4 godine!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []