Nema dzamije u listici...Sretno vam brate veceras, kvalitetniji ste, tu nema dvojbe...
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sad pametno s lovom kinošvra, nemoj da opet moramo humanitarnu pomoć skupljati dogodine.svrakino1921 je napisao/la: ↑03 nov 2024, 15:59
Milijardu eura ne može odbiti: Vinicius želi da ide u S. Arabiju, već se zna kad odlazi iz Reala
Španski mediji objavili su prije nekoliko dana da je Vinicius Junior odbio ponudu Real Madrida za produženje ugovora, a ponovo se aktualizirala priča da će karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji i da na stolu ima ponudu od nestvarnih milijardu eura.
Ni moj Željo a i Real Madrid ne mogu parirat Saudijskim parama
Uhhhh
Kakva su vremena došla
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sjeti se tekme Vaše ove sezone tamo, zato sam zabrinut

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hvala komšijakolezeljovac je napisao/la: ↑03 nov 2024, 15:54Za poštovanje, navala Vam je vrhunskaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 nov 2024, 15:42Ovaj se raduje što nema vandredno sjednice, kakav mentalni sklop![]()
Elem, samo da napišem jednu interesantnu činjenicu.
FKS je zabilo isto golova ove sezone kao Posušje, Željezničar i Sloboda kombinovano![]()

I nazad smo se malo stabilizovali otkad Rogić brani.
Šta očekuješ večeras?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Niste im brate jos uvijek neka opasnost, pa mislim da ce sudjenje biti ok...Cim osjete da ste im za vratom, ocekuj neocekivanokolezeljovac je napisao/la: ↑03 nov 2024, 16:14Sjeti se tekme Vaše ove sezone tamo, zato sam zabrinut![]()
- kolezeljovac
- Kontakt:
Rekao sam da mi djeluje bolje kad je on na golu. Uz određeni broj utakmica vidjet će se itekako njegov napredak jer golman napreduje jedino kad brani utakmice.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 nov 2024, 16:16Hvala komšijakolezeljovac je napisao/la: ↑03 nov 2024, 15:54Za poštovanje, navala Vam je vrhunskaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 nov 2024, 15:42Ovaj se raduje što nema vandredno sjednice, kakav mentalni sklop![]()
Elem, samo da napišem jednu interesantnu činjenicu.
FKS je zabilo isto golova ove sezone kao Posušje, Željezničar i Sloboda kombinovano![]()
![]()
I nazad smo se malo stabilizovali otkad Rogić brani.
Šta očekuješ večeras?
A što se tiče tekme večeras očekujem iskreno sudijsku lakrdiju jer nemamo baš sa sudijom koji je delegiran lijepo iskustvo, mislim da je Cocalić javno govorio kako im je psovao sve i svašta navedeni sudac. Mimo toga mi ko i Vi kuburimo sa Pecarom, istina je da mi imamo više pobjeda u Širokom, ali kad smo bili 5 puta bolji znao je Široki nekom frljokom doći do bar minimalnih 1:0. Sjećam se tekme iz sezone 2016./17. kad smo ih ubili igrom, ljudi hladno neki centaršut i 1:0, kraj ćao. Bodom bi bio zadovoljan
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nekoliko fudbalera Željezničara je nakon meča kazalo kako je Sabrija Topalović, glavni sudac na utakmici, u toku susreta vrijeđao igrače Želje.
Nakon kraja susreta igrači su prišli sudiji, uslijedilo je i naguravanje, a crveni karton dobio je Edin Cocalić.
Njega su saigrači jedva smirili, a danas se oglasio na svom profilu.
“Prije svega želio bih da se izvinim našim navijačima, mojim suigračima i svim uposlenicima mog kluba zbog moje reakcije na kraju utakmice. Uvijek sam kroz svoju karijeru težio da budem profesionalan i da poštujem protivnike i sve aktere utakmice.
Sinoć nisam mogao da istrpim uvrede koje su dolazile od glavnog sudije. Sudija, koji bi trebao da bude glas razuma i pravde na terenu u više navrata tokom utakmice psovkama i provokacijama vrijeđao je moje suigrače i mene. Ponižavanje igrača od strane sudije nisam nigdje nikada vidio, niti doživio.
Žao mi je što sam odgovorio istim jezikom dotičnog i ne bježim od odgovornosti, ali se nadam da će ovakvi likovi za dobrobit našeg sporta i mladih fudbalera koji stasavaju širom Bosne i Hercegovine biti uklonjeni iz našeg fudbala.
Nažalost već duži period svjedoci smo sudijskih lakrdija koje se dešavaju na svim stadionima naše države..ostaje nada da će doći vrijeme kada će igrači i navijači na svakom fudbalskom terenu imati fer uslove za sportsko nadmetanje”, napisao je Cocalić.
Cocalića sasvim sigurno očekuje duža suspenzija, ali nije slučajno da iz kola u kolu se više piše o sudijskim odlukama nego u fudbalu.
Nakon kraja susreta igrači su prišli sudiji, uslijedilo je i naguravanje, a crveni karton dobio je Edin Cocalić.
Njega su saigrači jedva smirili, a danas se oglasio na svom profilu.
“Prije svega želio bih da se izvinim našim navijačima, mojim suigračima i svim uposlenicima mog kluba zbog moje reakcije na kraju utakmice. Uvijek sam kroz svoju karijeru težio da budem profesionalan i da poštujem protivnike i sve aktere utakmice.
Sinoć nisam mogao da istrpim uvrede koje su dolazile od glavnog sudije. Sudija, koji bi trebao da bude glas razuma i pravde na terenu u više navrata tokom utakmice psovkama i provokacijama vrijeđao je moje suigrače i mene. Ponižavanje igrača od strane sudije nisam nigdje nikada vidio, niti doživio.
Žao mi je što sam odgovorio istim jezikom dotičnog i ne bježim od odgovornosti, ali se nadam da će ovakvi likovi za dobrobit našeg sporta i mladih fudbalera koji stasavaju širom Bosne i Hercegovine biti uklonjeni iz našeg fudbala.
Nažalost već duži period svjedoci smo sudijskih lakrdija koje se dešavaju na svim stadionima naše države..ostaje nada da će doći vrijeme kada će igrači i navijači na svakom fudbalskom terenu imati fer uslove za sportsko nadmetanje”, napisao je Cocalić.
Cocalića sasvim sigurno očekuje duža suspenzija, ali nije slučajno da iz kola u kolu se više piše o sudijskim odlukama nego u fudbalu.
- GoskGabela
- Kontakt:
Što ga slobodanka prima i to dobro 

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Forza listica
- egocentrik
- Kontakt:
Na Kosevu im je poklonjen bod.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Da li je bilo zasjedanje u vezi kola kada su u Banja Luci skandirali presudjenom ratnom zlocincu, ako jeste kolika je kazna. Ako nije, kada se zasjeda u vezi toga?
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Igračima Borca baš odgovaraju bijeli dresovi jer su zajedno sa svojim ultrasima zaštićeni kao bijeli medvjedi 

Sretno komšije, poderite lištičane.
Al čuj igrači Borca tražili da se prekine
Treba ih na svakom našem stadionu dočekat ova pjesma i sve ostale patriotske.
Bravo za RA još jednom,chetnici se kriju nego šta

Treba ih na svakom našem stadionu dočekat ova pjesma i sve ostale patriotske.
Bravo za RA još jednom,chetnici se kriju nego šta

MNON
Ma ne treba, ali zamisli kakav moraš smrad biti da tražiš prekid ili šta su već tražili, a znaš šta sve tvoji navijači skandiraju hahahaha bijeli medvjedi naši
Hahahahahaha a gdje ćeš ovo objavit nemoj da ti kačim slike prvog reda da se zacrveniš hahahahaha
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, feniksptica, Fudo, galia95, invincible1921, Lik, rishovski, Rodman, samoFKS i 112 gostiju.