Pape je uvijek par koraka ispred pljuvaca i to ih mnogo yebe. Ne mogu mu nista.emil02in je napisao/la:Ma nije ovo istina,PAPE je kriv 100% ko ne vjeruje nek pita principatusa,hogarastrašnog,grigu i ostale.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:http://www.aftonbladet.se/sportbladet/f ... 8472484.ab
Tankovic govori da mu je Dzeko puno obecavao, a da mu je Ibrahimovic rekao da bira srcem...
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Pogurali smo i Gudelja. Ovaj forum je čudo. Nadam se da menadžeri čitaju ovaj topic.calcio je napisao/la:Da nije bilo nas nebi Mujo dobio poziv za Svedsku. Malo smo ga pogurali, neka smo. Zemljaku treba pomoci.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Odlicno!!!calcio je napisao/la:Da nije bilo nas nebi Mujo dobio poziv za Svedsku. Malo smo ga pogurali, neka smo. Zemljaku treba pomoci.
Znaci umjesto Juke "fejsbukasa" selektor ode i u tajnosti obavi razgovor i nema onda guranja Gudelja Srbiji, Tankovica Nordima, Hajrovica Siredjijama itd
Je li tako?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Omerbavarac
- Kontakt:
A i vi navalili o Muji kao da ce biti neki igrac.
Imamo mi takvih na izvoz.
Imamo mi takvih na izvoz.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Upravo.I ista prica,Hajrovic je po dobijenom pozivu odmah poceo sa hvalospjevima o BiH,kako je on Bosanac,kako voli BiH bas isto ovako kako ovaj mali govori o Svedskoj.pisac je napisao/la:Ista prica kao i za Hajrovica kad je zaigrao za Svicu. Izdajnik, sta ce nam, bezveze igrac, bolje sto ne igra za nas, ne trba nam takav, u sustini receno sve najgore o njumu. I sta bi na kraju?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Ponovit cu i ovdje,to sto je mali Bosnjo prodana dusa ne mijenja cinjenicu da nas selektor ne radi svoj posao.
Klasicni bosnjo. Posto je izabrao svede, kaze za njega da ce biti los igrac. Da je izabrao nas, yebavo bi majku Magatu sto ne igra svaku utakmicu 
http://gnkdinamo.hr/hr/novosti/vijesti/ ... enira.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zaboravljen
Zaboravljen
1946
Hem povrijeđen, hem mu ne daju da jede.
Sajo, tivra se ti na Koševo
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Simpa mi je sto neki jos ne kontaju da su imali ulogu odskocne daske. Ono, da se selektor samo malo vise trudio ove patriote bi dosli da igraju za nas.Virtu4l je napisao/la:Pogurali smo i Gudelja. Ovaj forum je čudo. Nadam se da menadžeri čitaju ovaj topic.calcio je napisao/la:Da nije bilo nas nebi Mujo dobio poziv za Svedsku. Malo smo ga pogurali, neka smo. Zemljaku treba pomoci.
Sjedili mu ljudi iz saveza u kuci, sve objasnili, crno na bijelo, ostavili podatke, brojeve telefona... ostalo je bilo na njemu. Neces? OK, idemo dalje.
Al su ga stesali tamo. Jedva sam ga prepoznao na ovoj slici. Steta sto se povrijedio, imao je i on mjesta u Brazil da ide.
Jašta je. On je taj kotačić koji nedostaje.pisac je napisao/la:Al su ga stesali tamo. Jedva sam ga prepoznao na ovoj slici. Steta sto se povrijedio, imao je i on mjesta u Brazil da ide.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bolji je od Ibricica, Susica, Kvrzica, Vrsajevica.....
Ma ruku na srce nije bio u nekoj formi...pogotvo što ga je Kruno gurao da igra nekog centralnog veznjaka, nešto ko Medo kod nas. Nema on tu šta da traži, toliko daleko od gola.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Daleko je on od forme. Pisac to gleda malo subjektivno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne govorim da bi on bio neki kljucni igrac, ali ko sve igra i ko je igrao u reprezentaciji, komotno se i njemu mogla dati sansa.Virtu4l je napisao/la:Daleko je on od forme. Pisac to gleda malo subjektivno.
Mali Tankovic gore rodjen, odrastao i kao takav smatra Svedsku svojom domovinom sto apsolutno razumijem. Nema potrebe za ovolikom kolicine mrznje i vrijedjanja.
Mi bar znamo da smo ga pokusali dovesti i da se nismo predali bez borbe, ali boze moj, nece da igra i tu je kraj price. Necemo mi nikoga na koljenima moliti. A koga nema, bez njega se moze.
Mi bar znamo da smo ga pokusali dovesti i da se nismo predali bez borbe, ali boze moj, nece da igra i tu je kraj price. Necemo mi nikoga na koljenima moliti. A koga nema, bez njega se moze.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Vrijeđa se zato što su njegovi roditelji i on lagali, a ne zato što je izabrao Švedsku.rope11 je napisao/la:Mali Tankovic gore rodjen, odrastao i kao takav smatra Svedsku svojom domovinom sto apsolutno razumijem. Nema potrebe za ovolikom kolicine mrznje i vrijedjanja.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Malo je ljudi kao što je taj lik sa tvog avatara care!Blek_Stena je napisao/la:muamere tankovicu balavac jedan fala ti sto se nisi odlucio da igras za BiH. takvo smece od covjeka ne zasluzuje da dijeli svlacionicu sa dzekom, spahom, miralemom, vedom i ostalima![]()
p.s **** ti mater koja te okoti takvog. hvala na banu. dovidjenja
rope11 je napisao/la:Mali Tankovic gore rodjen, odrastao i kao takav smatra Svedsku svojom domovinom sto apsolutno razumijem. Nema potrebe za ovolikom kolicine mrznje i vrijedjanja.
Neka igra, ali sto se nudio Bosni, sto je stavljao instagrame sa voljena domovino ovo ono, kad je došao poziv a repke onda sve poskidao...
Koliki moraš biti antibosanac da jednog Dzeku koji je svjetska zvijezda i došao ti na noge ismijavaš u švedskim medijima....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zaboravio si na kraju umjesto onog "dovidjenja" napisati "pozdrav iz dzungle"Blek_Stena je napisao/la:muamere tankovicu balavac jedan fala ti sto se nisi odlucio da igras za BiH. takvo smece od covjeka ne zasluzuje da dijeli svlacionicu sa dzekom, spahom, miralemom, vedom i ostalima![]()
p.s **** ti mater koja te okoti takvog. hvala na banu. dovidjenja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.