NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Bravo balerine, djeca vas ubila danas
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ovo je bas sramota. Jos jedna utakmica, i hitno mijenjati Zerica.
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Ko nam je trener , dobro da nismo u zoni ispadanja
Nakon utakmice sa Bratstvom zahvaliti mu i
Doviđenja.
Nakon utakmice sa Bratstvom zahvaliti mu i
Doviđenja.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Nemojte padati sad u očaj do sada ste imali dobru sezonu prošlo kolo ste moju Slobodu fino naucili fudbalu, a ovakve utakmice ko danas su nagazna mina znate vi to najbolje. I vi ste ovako do skoro kada svi problemi dodju do grla kada vise ne tones vec ronis i kada je biti ili ne i na svom si terenu mozes iznenaditi zato su i vas danas iznenadili iz Budućnosti i sta je tu je morate dalje i tjt. Sretno u nastavku i sportski pozdrav.
ma generalno igramo dosta losije nego sto mislimo da mozemo, poznajemo dosta igraca iz prosle sezone i vecinu ekipe smo sacuvali ali trener nam stekatuzlanskinacin je napisao/la: ↑08 nov 2025, 16:03Nemojte padati sad u očaj do sada ste imali dobru sezonu prošlo kolo ste moju Slobodu fino naucili fudbalu, a ovakve utakmice ko danas su nagazna mina znate vi to najbolje. I vi ste ovako do skoro kada svi problemi dodju do grla kada vise ne tones vec ronis i kada je biti ili ne i na svom si terenu mozes iznenaditi zato su i vas danas iznenadili iz Budućnosti i sta je tu je morate dalje i tjt. Sretno u nastavku i sportski pozdrav.
previse se igra pasivno i defanzivno, ogromne rupe na terenu jer su igraci razmaknuti po 15 metara, bezveze se onda nabija lopta i nikakve igre cesto nema
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ovaj Žerić treba nekom platit ceh u Balansu ili gdje se vec okupljaju ovdje ima osoba koje jedva cekaju poraz da pitaju kad ce ostavka. Na sredini smo tabele imamo odlican raspored drugu polusezonu, ekipa na okupu i dobar ekipa prije svega. Nismo uvezali 10 god kontinuitet i sad bi raja top 3 i borbu za PLBiH a u prvih 11 silom prilika imamo jednog igraca iz Bihaca. Vremena malo ne bi skodilo.
Vezano za posjetu koliko god volimo Jedinstvo treba biti iskren i reci da je sav taj ambijent horor, od terena preko sudjenja do tribina.
Vezano za posjetu koliko god volimo Jedinstvo treba biti iskren i reci da je sav taj ambijent horor, od terena preko sudjenja do tribina.
Ma igra je problem, nema igre covjece nikako, nikakav napredak ni na vidiku. Iste boljke citavu sezonu, ne zna on koristiti ove igrace. Obzirom na ekipu i sve, ja sam nezadovoljan ovim brojem bodova a i igrom.Risonja99 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 16:19Ovaj Žerić treba nekom platit ceh u Balansu ili gdje se vec okupljaju ovdje ima osoba koje jedva cekaju poraz da pitaju kad ce ostavka. Na sredini smo tabele imamo odlican raspored drugu polusezonu, ekipa na okupu i dobar ekipa prije svega. Nismo uvezali 10 god kontinuitet i sad bi raja top 3 i borbu za PLBiH a u prvih 11 silom prilika imamo jednog igraca iz Bihaca. Vremena malo ne bi skodilo.
Ako vec ne mozemo u PL ( okej, ne mozemo ), ne mozemo ispasti ( male su sanse ova ekipa i bez trenera bi uspjela opstati ), cemu onda ova pickasta igra samo da ne primis gol... nismo dali gola iz kreirane akcije, sve prekid i kontra neka. Ponajbolju sredinu iz prosle sezone je covjek unistio, sad nam jer sredina najveci problem kad su razmaknute linije 100 metara
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
JuventinoBihac
- Kontakt:
hvala ti gospodine veliki iz Tuzle ko god da si. Medjutim ove balerine nisu zasluzile platu ovaj mjesec zbog ovakvog nonsalatnog ponasanja. Nama navijacima je bila bitna pobjeda protiv Banovica zbog kradje prosle godine i onakvog gnusnog vredjanja sa tribina. Igraci su znali sta se od njih ocekuje i opet su odigrali kukavicki.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑08 nov 2025, 16:03Nemojte padati sad u očaj do sada ste imali dobru sezonu prošlo kolo ste moju Slobodu fino naucili fudbalu, a ovakve utakmice ko danas su nagazna mina znate vi to najbolje. I vi ste ovako do skoro kada svi problemi dodju do grla kada vise ne tones vec ronis i kada je biti ili ne i na svom si terenu mozes iznenaditi zato su i vas danas iznenadili iz Budućnosti i sta je tu je morate dalje i tjt. Sretno u nastavku i sportski pozdrav.
Prvih 15 minuta utakmice nesto smo kreirali, imali posjed, buducnost onda preuzela.. ali nista specijalno
Drugo poluvrijeme kao druga ekipa da je izisla, bez energije, izmjene totalno promasene, nismo apaolutno nista uradili.
Gol za 2:0 cisti poklon odbrane.. to nas je i slomilo
Salkanovic, hadra i fontemachi prelosi danas.
Takodjer kisa je padala konstantno, vrijeme ruzno, teren los isto
Sudjenje korektno, mozda jedan faul da im je dao.
Treba vidjet jedino gol nam je ponisten, na granici offsida je bilo..
Uglavnom zasluzen poraz.
Drugo poluvrijeme kao druga ekipa da je izisla, bez energije, izmjene totalno promasene, nismo apaolutno nista uradili.
Gol za 2:0 cisti poklon odbrane.. to nas je i slomilo
Salkanovic, hadra i fontemachi prelosi danas.
Takodjer kisa je padala konstantno, vrijeme ruzno, teren los isto
Sudjenje korektno, mozda jedan faul da im je dao.
Treba vidjet jedino gol nam je ponisten, na granici offsida je bilo..
Uglavnom zasluzen poraz.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ne pratim svaku utakmicu Jedinstva, ustvari rijetko pratim odgledao sam dvije ove sezone da se kaze da sam pošteno pratio i to jedan prošlo kolo kad smo gostovali kod vas. Tako da vi najbolje znate vašu igru i probleme kao i mi svoje i tu vam se nemam sta miješati, ali ono sto sam vidio protiv Slobode je bilo stvarno dobro odradjeno a Budućnost je dala 300% danas tako da nekada i to igra ulogu.harden je napisao/la: ↑08 nov 2025, 16:16ma generalno igramo dosta losije nego sto mislimo da mozemo, poznajemo dosta igraca iz prosle sezone i vecinu ekipe smo sacuvali ali trener nam stekatuzlanskinacin je napisao/la: ↑08 nov 2025, 16:03Nemojte padati sad u očaj do sada ste imali dobru sezonu prošlo kolo ste moju Slobodu fino naucili fudbalu, a ovakve utakmice ko danas su nagazna mina znate vi to najbolje. I vi ste ovako do skoro kada svi problemi dodju do grla kada vise ne tones vec ronis i kada je biti ili ne i na svom si terenu mozes iznenaditi zato su i vas danas iznenadili iz Budućnosti i sta je tu je morate dalje i tjt. Sretno u nastavku i sportski pozdrav.
previse se igra pasivno i defanzivno, ogromne rupe na terenu jer su igraci razmaknuti po 15 metara, bezveze se onda nabija lopta i nikakve igre cesto nema
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Ekipa je dobra ,trener nema pojma.Risonja99 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 16:19Ovaj Žerić treba nekom platit ceh u Balansu ili gdje se vec okupljaju ovdje ima osoba koje jedva cekaju poraz da pitaju kad ce ostavka. Na sredini smo tabele imamo odlican raspored drugu polusezonu, ekipa na okupu i dobar ekipa prije svega. Nismo uvezali 10 god kontinuitet i sad bi raja top 3 i borbu za PLBiH a u prvih 11 silom prilika imamo jednog igraca iz Bihaca. Vremena malo ne bi skodilo.
Nije stvar u tome sto smo u sredini tabele nego gdje bi realno sa ovom ekipom trebali biti. To je 3 do 5 mjesta
Jednostavno, covjek ne zna iz ove ekipe izvuci max i treba da ide.
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Pozdrav Tebi i Tuzlacimatuzlanskinacin je napisao/la: ↑08 nov 2025, 16:27Ne pratim svaku utakmicu Jedinstva, ustvari rijetko pratim odgledao sam dvije ove sezone da se kaze da sam pošteno pratio i to jedan prošlo kolo kad smo gostovali kod vas. Tako da vi najbolje znate vašu igru i probleme kao i mi svoje i tu vam se nemam sta miješati, ali ono sto sam vidio protiv Slobode je bilo stvarno dobro odradjeno a Budućnost je dala 300% danas tako da nekada i to igra ulogu.harden je napisao/la: ↑08 nov 2025, 16:16ma generalno igramo dosta losije nego sto mislimo da mozemo, poznajemo dosta igraca iz prosle sezone i vecinu ekipe smo sacuvali ali trener nam stekatuzlanskinacin je napisao/la: ↑08 nov 2025, 16:03Nemojte padati sad u očaj do sada ste imali dobru sezonu prošlo kolo ste moju Slobodu fino naucili fudbalu, a ovakve utakmice ko danas su nagazna mina znate vi to najbolje. I vi ste ovako do skoro kada svi problemi dodju do grla kada vise ne tones vec ronis i kada je biti ili ne i na svom si terenu mozes iznenaditi zato su i vas danas iznenadili iz Budućnosti i sta je tu je morate dalje i tjt. Sretno u nastavku i sportski pozdrav.
Nadati se da cemo se kroz koju godinu "kršiti" s vama u PL.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Molim, ono ocu da kazem kako jeste i kako ja vidim. Kao sto rece Hardenu necu i nemam pravo se miješati u neke dublje analize jer ne pratim Jedinstvo dovoljno za takvo nesto ali ono sto sam pogledao je meni ostavilo pozitivan utisak i nekako ste ove godine izašli iz dugogodisnjeg crnila i krize rezultata sto je svakako primjetno i na tabeli.JuventinoBihac je napisao/la: ↑08 nov 2025, 16:24hvala ti gospodine veliki iz Tuzle ko god da si. Medjutim ove balerine nisu zasluzile platu ovaj mjesec zbog ovakvog nonsalatnog ponasanja. Nama navijacima je bila bitna pobjeda protiv Banovica zbog kradje prosle godine i onakvog gnusnog vredjanja sa tribina. Igraci su znali sta se od njih ocekuje i opet su odigrali kukavicki.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑08 nov 2025, 16:03Nemojte padati sad u očaj do sada ste imali dobru sezonu prošlo kolo ste moju Slobodu fino naucili fudbalu, a ovakve utakmice ko danas su nagazna mina znate vi to najbolje. I vi ste ovako do skoro kada svi problemi dodju do grla kada vise ne tones vec ronis i kada je biti ili ne i na svom si terenu mozes iznenaditi zato su i vas danas iznenadili iz Budućnosti i sta je tu je morate dalje i tjt. Sretno u nastavku i sportski pozdrav.
Žerić doviđenja!
Kriv je za Tuzlu City, zajedno sa štabom kriv je za Tomislav danas 3 šansa proćerdana nema se šta čekati, umjesto da se priključiš Čeliku sad toneš, ne moze niko reci da nemamo ekipu, imaš strašnu ekipu ali je ne znaš koristiti!
Kriv je za Tuzlu City, zajedno sa štabom kriv je za Tomislav danas 3 šansa proćerdana nema se šta čekati, umjesto da se priključiš Čeliku sad toneš, ne moze niko reci da nemamo ekipu, imaš strašnu ekipu ali je ne znaš koristiti!
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
aBd ako ima mjesta za Doboj, Posušje i Lišticu onda vala treba i za Bihać i Tuzlu, pa i za Zenicu iako su se nešto pohasiliBosnianRahatluk je napisao/la: ↑08 nov 2025, 16:32Pozdrav Tebi i Tuzlacimatuzlanskinacin je napisao/la: ↑08 nov 2025, 16:27Ne pratim svaku utakmicu Jedinstva, ustvari rijetko pratim odgledao sam dvije ove sezone da se kaze da sam pošteno pratio i to jedan prošlo kolo kad smo gostovali kod vas. Tako da vi najbolje znate vašu igru i probleme kao i mi svoje i tu vam se nemam sta miješati, ali ono sto sam vidio protiv Slobode je bilo stvarno dobro odradjeno a Budućnost je dala 300% danas tako da nekada i to igra ulogu.harden je napisao/la: ↑08 nov 2025, 16:16
ma generalno igramo dosta losije nego sto mislimo da mozemo, poznajemo dosta igraca iz prosle sezone i vecinu ekipe smo sacuvali ali trener nam steka
Nadati se da cemo se kroz koju godinu "kršiti" s vama u PL.
Nase glavne boljke ove godine su u21 pravilo, tanja klupa i loši bekovi ne pamtim kad smo imali losiju desnu stranu a i krila nam odavno losija nisu bila.harden je napisao/la: ↑08 nov 2025, 16:22Ma igra je problem, nema igre covjece nikako, nikakav napredak ni na vidiku. Iste boljke citavu sezonu, ne zna on koristiti ove igrace. Obzirom na ekipu i sve, ja sam nezadovoljan ovim brojem bodova a i igrom.Risonja99 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 16:19Ovaj Žerić treba nekom platit ceh u Balansu ili gdje se vec okupljaju ovdje ima osoba koje jedva cekaju poraz da pitaju kad ce ostavka. Na sredini smo tabele imamo odlican raspored drugu polusezonu, ekipa na okupu i dobar ekipa prije svega. Nismo uvezali 10 god kontinuitet i sad bi raja top 3 i borbu za PLBiH a u prvih 11 silom prilika imamo jednog igraca iz Bihaca. Vremena malo ne bi skodilo.
Ako vec ne mozemo u PL ( okej, ne mozemo ), ne mozemo ispasti ( male su sanse ova ekipa i bez trenera bi uspjela opstati ), cemu onda ova pickasta igra samo da ne primis gol... nismo dali gola iz kreirane akcije, sve prekid i kontra neka. Ponajbolju sredinu iz prosle sezone je covjek unistio, sad nam jer sredina najveci problem kad su razmaknute linije 100 metara
Ljudi imaju pogresnu percepciju misle da je ovo liga 16 a ne 14, de mi objasni kako mozemo biti top 3 ili 5 kad 90% u ligi ekipa ima jace ekipe na papiru od nas u21 pravilom i bar 3-5 iskusnih igraca sa jacim CV od nasih i bolji teren kuci uz jaci lobi u savezu.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑08 nov 2025, 16:27Ekipa je dobra ,trener nema pojma.Risonja99 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 16:19Ovaj Žerić treba nekom platit ceh u Balansu ili gdje se vec okupljaju ovdje ima osoba koje jedva cekaju poraz da pitaju kad ce ostavka. Na sredini smo tabele imamo odlican raspored drugu polusezonu, ekipa na okupu i dobar ekipa prije svega. Nismo uvezali 10 god kontinuitet i sad bi raja top 3 i borbu za PLBiH a u prvih 11 silom prilika imamo jednog igraca iz Bihaca. Vremena malo ne bi skodilo.
Nije stvar u tome sto smo u sredini tabele nego gdje bi realno sa ovom ekipom trebali biti. To je 3 do 5 mjesta
- Sredina tabele, sto prije izboriti opstanak da se moze sto vise igraca iz juniora ubaciti u zadnjim kolima, to treba da je plan za ovu sezonu.
Celik, Tosk, Gosk, Sloboda, Stupcanica svi imaju bolje ekipe od nas na papiru pa mozda cak i Travnik.
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Haha A jesu se pohasilituzlanskinacin je napisao/la: ↑08 nov 2025, 16:44aBd ako ima mjesta za Doboj, Posušje i Lišticu onda vala treba i za Bihać i Tuzlu, pa i za Zenicu iako su se nešto pohasiliBosnianRahatluk je napisao/la: ↑08 nov 2025, 16:32Pozdrav Tebi i Tuzlacimatuzlanskinacin je napisao/la: ↑08 nov 2025, 16:27Ne pratim svaku utakmicu Jedinstva, ustvari rijetko pratim odgledao sam dvije ove sezone da se kaze da sam pošteno pratio i to jedan prošlo kolo kad smo gostovali kod vas. Tako da vi najbolje znate vašu igru i probleme kao i mi svoje i tu vam se nemam sta miješati, ali ono sto sam vidio protiv Slobode je bilo stvarno dobro odradjeno a Budućnost je dala 300% danas tako da nekada i to igra ulogu.
Nadati se da cemo se kroz koju godinu "kršiti" s vama u PL.![]()
A neka ih, sta ces ,nek malo uzivaju s obzirom da su donedavno igrali po MZ
Nemoj ici logikom…Uvrijede se pojedinci…Ne ocekuju da im neko odgovori sa razumom…Ocekuju se sablonske floskule…Risonja99 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 16:50Nase glavne boljke ove godine su u21 pravilo, tanja klupa i loši bekovi ne pamtim kad smo imali losiju desnu stranu a i krila nam odavno losija nisu bila.harden je napisao/la: ↑08 nov 2025, 16:22Ma igra je problem, nema igre covjece nikako, nikakav napredak ni na vidiku. Iste boljke citavu sezonu, ne zna on koristiti ove igrace. Obzirom na ekipu i sve, ja sam nezadovoljan ovim brojem bodova a i igrom.Risonja99 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 16:19Ovaj Žerić treba nekom platit ceh u Balansu ili gdje se vec okupljaju ovdje ima osoba koje jedva cekaju poraz da pitaju kad ce ostavka. Na sredini smo tabele imamo odlican raspored drugu polusezonu, ekipa na okupu i dobar ekipa prije svega. Nismo uvezali 10 god kontinuitet i sad bi raja top 3 i borbu za PLBiH a u prvih 11 silom prilika imamo jednog igraca iz Bihaca. Vremena malo ne bi skodilo.
Ako vec ne mozemo u PL ( okej, ne mozemo ), ne mozemo ispasti ( male su sanse ova ekipa i bez trenera bi uspjela opstati ), cemu onda ova pickasta igra samo da ne primis gol... nismo dali gola iz kreirane akcije, sve prekid i kontra neka. Ponajbolju sredinu iz prosle sezone je covjek unistio, sad nam jer sredina najveci problem kad su razmaknute linije 100 metaraLjudi imaju pogresnu percepciju misle da je ovo liga 16 a ne 14, de mi objasni kako mozemo biti top 3 ili 5 kad 90% u ligi ekipa ima jace ekipe na papiru od nas u21 pravilom i bar 3-5 iskusnih igraca sa jacim CV od nasih i bolji teren kuci uz jaci lobi u savezu.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑08 nov 2025, 16:27Ekipa je dobra ,trener nema pojma.Risonja99 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 16:19Ovaj Žerić treba nekom platit ceh u Balansu ili gdje se vec okupljaju ovdje ima osoba koje jedva cekaju poraz da pitaju kad ce ostavka. Na sredini smo tabele imamo odlican raspored drugu polusezonu, ekipa na okupu i dobar ekipa prije svega. Nismo uvezali 10 god kontinuitet i sad bi raja top 3 i borbu za PLBiH a u prvih 11 silom prilika imamo jednog igraca iz Bihaca. Vremena malo ne bi skodilo.
- Sredina tabele, sto prije izboriti opstanak da se moze sto vise igraca iz juniora ubaciti u zadnjim kolima, to treba da je plan za ovu sezonu.
Celik, Tosk, Gosk, Sloboda, Stupcanica svi imaju bolje ekipe od nas na papiru pa mozda cak i Travnik.
Slazem se s tobom…Sam sam rekao da je ekipi potrebna stabilnost i idemo ka tome…Nadam se da ce i vecina to shvatiti…Nakon dvije decenije kradje i otimanja iz kluba…Imamo nesto…Treba biti strpljiv i prihvatiti trenutnu stabilnost kao gradjenje osnova za neke vise ciljevr…jos smo daleko od toga…Ali smo na pravom putu
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Da , poruka je da trebamo biti strpljivi sa trenerom diletantom.
Pa Zeric ce ti unistiti i trenutnu stabilnost kakvo građenje osnova za vise ciljeve.
Pa Zeric ce ti unistiti i trenutnu stabilnost kakvo građenje osnova za vise ciljeve.
Ne moze biti opravdanje U21 pravilo. Ne moze mi niko reci da ostale ekipe imaju aman toliko kvalitetne U21, eto imaju Yamala, Barcolu i tako te igrace. Mozda 1 do 3 ekipe se mogu pohvaliti sa iznad prosjecnim U21 i to je to. Ja sam bio zagovornik da se Žeri da prilika i evo dobio je polusezonu. Igra nam je 0 pi*kasta. Ovo sto je bodova osvojio osvojio je golovima iz prekida, kontri na pojedinacnu kvalitetu igraca. Druga zamjerka su Tuzla City kuci poraz ekipa koju smo morali otresti 2-3 razlike nas u Bihacu pobjedjuje. Poluzamjerka poraz od Igman, polu jer poraz bio minimalan i tek drugo kolo zamjerka jer su redom otresali Igman ko da odbrane nemaju. Treca zamjerka kiks sa pravilom protiv Tomislava. Jeste glupo ali je pravilo. Kruzi prica ta da ce nam mozda i oduzeti bodove. To je tema za sebe al odgovornost za 3:0 za zelenim stolom i moguce oduzete bodove snosi Žera. Cetvrta zamjerka ispada je u kupu protiv drugoligasa i to koji je u donjem dijelu tabele. Kazu nije bitan kup a izisao sa vecinski prvotimcima , ako je vec odmarao ekipu sto nije 80-90% juniora igralo pa jbga idemo ispasti odmoriti prvotimce pa mozda i isplava neko ko moze igrati unutar tog U21 pravila. Moglo se ici da izvucemo nekoga iz PL pa da napunimo stadion, tv prijenos sve to donosi pare klubu ali poraz opet. Peta i za sad finalna moja zamjerka je ovo otresanje od Buducnosti. Ekipi koja je pred gasenjem, igraci bez plata, ekipi kojoj smo se morali revansirati za proslu sezonu otrese nas ko slinu.
O kakvom procesu sa trenerom pricamo? Da do kraja s njim ako bog da borba za opstanak.
O kakvom procesu sa trenerom pricamo? Da do kraja s njim ako bog da borba za opstanak.