Nowitzki 25+
Gay 21+
uplata 5 dob 26,52
da li bi mogao proci ovaj vcrs, bar da vratim ulog
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Analitico je napisao/la:Analitico je napisao/la:Danas Arsneal kec u glavu, cak i u hendikepu..Chelsea se mnogo provlaci ove sezone ali mislim da ce veceras nastradati protiv mlade i dinamicne ekipe Arsenala koja je prepuna osvete i zelje da skida skalp "velikima"....Tako kolege moje Arsenal 1/1, h1, Arsenal dobija oba poluvremena, Arsenal daje 3 ili vise golova...sve su to dobre oklade.....Pregazit ce ih Wegnerovi puleni....
Kad vam Ciro vas kaze.....
2/3 sam pogodioGunnerS je napisao/la:A vamo samo TV ozlijeđen, svi igrajuOTNYS_YNWA je napisao/la:Hajde neka mi neko da link da gledam Chicago ?![]()
@ Gunners jbg.Fat Lampard is back, teško da možete do pobjede.
Ja kažem hendikep na Arsenal ili Chelsea nedaje gol ili 1/1
of'skRozhodža je napisao/la:mandraX je napisao/la:
Danas tj. večeras
smijem li prepisati ???![]()
mandraX je napisao/la:
of'skRoz
hajj nek je sa srecom i da debelo prebace ovu datu granicu....volimliverpool je napisao/la:Još da su mi Wiliams i Premier blizu...Dvije najdalje.
Bet Live i Formula najbliži.@Adise,ne mogu da vjerujem,majke mi.Gay 19.5 granica 1.85 dvica,a Jackson 17.5 granica 1.85 dvica.![]()
Koji sam ja degen.Još mi @Willy jednom rek'o za to i ja opet najbližu kladu (Formulu).![]()
Ma i nije mi toliko žao,je?aji ga,snijeg je.![]()
Ma nadam se da će to doći,pošto je to operacija "vraćanje novaca".
Takodjerhodža je napisao/la:mandraX je napisao/la:
of'skRoz
ok![]()
ali ću izbaciti R.Gay-a jer ga već imam na jednom listiću![]()
Sretno
stid me ovog čelzijahodža je napisao/la:Arsenal-Čelzi...2
Oklahoma-Dalas...X2
Drogba...Bilo kad gol
Arsenal-Čelzi...Preko 4 žuta
kvota : 21,86
Ellis M....Preko 27,5
Nowitzki D...Preko 25,5
Love K...Preko 22,5
Johnson J...Preko 17,5
Gay R...Preko 20,5
kvota : 21,61
i bit će još nešto noćas od NBA
hodža je napisao/la:stid me ovog čelzijahodža je napisao/la:Arsenal-Čelzi...2
Oklahoma-Dalas...X2
Drogba...Bilo kad gol
Arsenal-Čelzi...Preko 4 žuta
kvota : 21,86
Ellis M....Preko 27,5
Nowitzki D...Preko 25,5
Love K...Preko 22,5
Johnson J...Preko 17,5
Gay R...Preko 20,5
kvota : 21,61
i bit će još nešto noćas od NBA![]()
![]()
![]()
![]()
i odigrao sam još jedan, tj. prepisao od uvaženog kolege![]()
New Jersey-Orlando...2
Charlotte-Detroit...H1
Jackson S. (Cha-Det)--17.5+...2
Memphis-Toronto...1X
Houston-Washington ...1
Utah-Portland...H1
West Bromwich 2nikad_izvini je napisao/la:Evo par zanimljivosti.
Tim Kejhil nakon utakmice sa Stokeom 01.01/11 odlazi na Azijski Kup. Big blow for Everton. Under all the way![]()
City - Villa ; Citty bez značajnijih izostanaka. Vila grozna protiv Totenhema, sa igračem VIŠE. Značajno slabija nego prošle godine. Petrov se vraća u ekipu ali su uputni Ešli i Luke Young. U zadnjih 17 mečeva sa Vilom, City je izgubio samo dva. Zadnjih 7 utakmica, 7 pobjeda domaćina. Mrzim ove fraze, treba im, bolji su. Al mi se ovo zaista čini kao kec. Ako ne igraju Luke i Ešli Young, pogotovo.
Ono što mene vuče da odigram jeste :
WBA - Blackburn; Nema Alardajsa, u zadnje tri utakmice samo 1 bod, Samba govori da želi da ide, najbolji zadnji vezni ozlijeđen, u 9 gostujućih utakmica su primili 21 gol. Gotovo. Zicer. Nije. Kris Brunt, najbolji igrač WBA ima 5 žutih kartona i pauzira utakmicu. Khm. U dilemi sam
KM ili ti ga konvertibilnih maraka.Monkey je napisao/la:Čega ulog 51.20?__Liedson__ je napisao/la:imal od ovog 'ljeba ??
Leeds - Portsmouth (-3+) zx2
Tottenham - Newcastle (gol/1.pol) 1
Benetton - Montepaschi 2
Roma - Sassari 1
HV 71 - AIK 1x
kvota 3.36 uplata 51.20 mog.dobitak 172.04
http://www.stats.betradar.com/statistic ... id=1379959 izvol'teenikad_izvini je napisao/la:De malo pojasni. Ako mislim ispravno, ne valja ti statistikaPričam o PL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.