PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

slana_krv
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la slana_krv » 09 mar 2016, 19:50

SarajlijaTM je napisao/la:Dje' 20 milja ?
Hahahahahaha

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 mar 2016, 19:56

FrantoBauzek je napisao/la:Pocijepat cemo vam mrezu na Kosevu, pa makar i sa deset igraca.

Naravno da nismo. Imate vi jos da naucite o gradjanskoj kulturi, da bi se mogli staviti u istu recenicu sa nama.

Dobili ste po p i na terenu i na tribini. Kus seljacine sarajevske :shhh:
pa ako smo kupili sudije u Tuzli, šta mislite šta vas čeka na Koševu :D treba biti realan :tralala: :rol: :kralj:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 09 mar 2016, 19:57

Tuzlu za Pale

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 09 mar 2016, 20:00

Sarajevo pokradeno. Trebalo je biti jos jedno 4 zuta i 1 crveni karton za ove pickice. Plus cisti penal nad Duljom nije sviran... A fukarice bjeze uz stepenice i govore SAJZE
:urnebes: :urnebes:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 09 mar 2016, 20:00

Tuzlake treba kamenovat spol i dob su nebitni. Rigotina prosvijetli nas .
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 mar 2016, 20:01

Rinuka je napisao/la:Sarajevo pokradeno. Trebalo je biti jos jedno 4 zuta i 1 crveni karton za ove pickice. Plus cisti penal nad Duljom nije sviran... A fukarice bjeze uz stepenice i govore SAJZE
To sigurno solinas bio na tekmi :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 09 mar 2016, 20:02

Cekaj mozemo li sagledat cinjenice?

Docekas ih fino i skandiras im za Vedrana oni upadaju ko pi*ke kad je pola ljudi izaslo sa tribine. Naprave sranje pa dobiju po P. - Zbog tog smo mi seljaci !

Jucer najavljuju kako ce nas razbit na terenu a nisu suta na gol imali pa izgubili. - Zbog tog smo seljaci !

Sudija kriminalno vodio utakmicu gdje se fino moglo vidjet navlacenje zna se vec kome i hiljade ljudi je to vidjelo. Pa smo ih otresli bez obzira na sve. - I zbog tog smo seljaci !

Pa ko je ovdje lud ?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 09 mar 2016, 20:05

Je li ima u Capajebu neki kurs "Mrzitelji Tuzle" ili nešto tako slično? Ne znam ko vas nauči da tako mrzite sve što ne dolazi iz Kantona Sarajevo...

Pozivate se na tuzlansko malograđanstvo mangupi i papani jedni to jeste forum huligani, pogledajte šta vam rade predstavnici navijačke skupine za koju se vežete...Dadne vam čovjek hljeba, a vi njega kamenom i sad izvlačite razloge iz pojedinih videa na kojem vam Tuzlaci s tribina psuju sve i živo i mrtvo, pogledali ste dva videa i ovdje palamudite.
Dočekali smo vas korektno, navijačkim pjesmama, bez tendencija za ikakav fizički sukob, nije nam problem bio što ste bili u sektoru odma kraj sjevera i skandirali smo vama u čast ime najljuće rane BH navijačke scene - Vedrana Puljića. Al očigledno je vama problem bio što ste tako kulturno dočekani i digli se ulijetat u teren.

U Tuzli je politika ne diraj me, ne diram te. Ne bi vam niko ništa opsovao niti bi ko koga udario da vi niste prvi krenuli. Ko vam je kriv što vam je Tuzla trn u oku. Sve što dobro dolazi iz Tuzle vi mrzite.. Ali neka opet ćemo mi bit fašisti, četnici, malograđani, seljaci ovakvi i onakvi, al da znate u Tuzlu su svi dobro došli i himna Srbije i himna Hrvatske će dobit aplauz i sve navijačke skupine su dobro došle niko neće fasovat, osim Manijaka i Hordi koje iz gostovanja u gostovanje pokazuju karakter Kantona Sarajevo..

P.S.
slika
ako neko prepozna patiku nek mi se javi u PP da mu vratim..
Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 09 mar 2016, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 mar 2016, 20:05

Ljudi ulete na teren naprave sranje,a nas zovu seljacima i pricaju nesto.
Pa vi ste izazvali incident.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 09 mar 2016, 20:06

coelho41 je napisao/la: P.S.
slika

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 09 mar 2016, 20:07

DoeTz je napisao/la:Cekaj mozemo li sagledat cinjenice?

Docekas ih fino i skandiras im za Vedrana oni upadaju ko pi*ke kad je pola ljudi izaslo sa tribine. Naprave sranje pa dobiju po P. - Zbog tog smo mi seljaci !

Jucer najavljuju kako ce nas razbit na terenu a nisu suta na gol imali pa izgubili. - Zbog tog smo seljaci !

Sudija kriminalno vodio utakmicu gdje se fino moglo vidjet navlacenje zna se vec kome i hiljade ljudi je to vidjelo. - I zbog tog smo seljaci !

Pa ko je ovdje lud ?
Bili ste malo bolji na terenu..Sudija trebo jos koji zuti i mozda crveni podjeliti..A na tribini ste izazivali pa kad ste vidjeli da 15ak momaka trci prema vama vi se razbjezali
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 09 mar 2016, 20:08

Sudija kriminalno vodio utakmicu gdje se fino moglo vidjet navlacenje zna se vec kome i hiljade ljudi je to vidjelo. Pa smo ih otresli bez obzira na sve. - I zbog tog smo seljaci !

Pa ko je ovdje lud ?
To je posebna ljuska rasa
koja bez kurca nemoze
samo ih treba karat
"Volim te Zeljo"

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 mar 2016, 20:08

Klosaru daj pare sto si obecao... ajahhaha glupane prodaj Duljevica,sta ce vam,ionako samo kradete i kupujete... jos im ovaj strucnjak doveo neke igracine iz mijanmara.hahahhahahahahhahaha ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 09 mar 2016, 20:09

GKhan je napisao/la:

Pa ko je ovdje lud ?
To je posebna ljuska rasa
koja bez kurca nemoze
samo ih treba karat
Nazalost brajto ovaj Rinuka je zivi dokaz da si upravu :tokralju:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 09 mar 2016, 20:10

Rinuka je napisao/la:Sarajevo pokradeno. Trebalo je biti jos jedno 4 zuta i 1 crveni karton za ove pickice. Plus cisti penal nad Duljom nije sviran... A fukarice bjeze uz stepenice i govore SAJZE
To je jedina istina
Samo Sarajevo

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 09 mar 2016, 20:10

Pitari Bezobrazna djeca

hahaaahhaha
"Volim te Zeljo"

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 09 mar 2016, 20:10

NYKnicks Fan je napisao/la:
coelho41 je napisao/la: P.S.
slika
:tokralju:
Zarathustra

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 mar 2016, 20:10

coelho41 je napisao/la:Je li ima u Capajebu neki kurs "Mrzitelji Tuzle" ili nešto tako slično? Ne znam ko vas nauči da tako mrzite sve što ne dolazi iz Kantona Sarajevo...

Pozivate se na tuzlansko malograđanstvo mangupi i papani jedni to jeste forum huligani, pogledajte šta vam rade predstavnici navijačke skupine za koju se vežete...Dadne vam čovjek hljeba, a vi njega kamenom i sad izvlačite razloge iz pojedinih videa na kojem vam Tuzlaci s tribina psuju sve i živo i mrtvo, pogledali ste dva videa i ovdje palamudite.
Dočekali smo vas korektno, navijačkim pjesmama, bez tendencija za ikakav fizički sukob, nije nam problem bio što ste bili u sektoru odma kraj sjevera i skandirali smo vama u čast ime najljuće rane BH navijačke scene - Vedrana Puljića. Al očigledno je vama problem bio što ste tako kulturno dočekani i digli se ulijetat u teren.

U Tuzli je politika ne diraj me, ne diram te. Ne bi vam niko ništa opsovao niti bi ko koga udario da vi niste prvi krenuli. Ko vam je kriv što vam je Tuzla trn u oku. Sve što dobro dolazi iz Tuzle vi mrzite.. Ali neka opet ćemo mi bit fašisti, četnici, malograđani, seljaci ovakvi i onakvi, al da znate u Tuzlu su svi dobro došli i himna Srbije i himna Hrvatske će dobit aplauz i sve navijačke skupine su dobro došle niko neće fasovat, osim Manijaka i Hordi koje iz gostovanja u gostovanje pokazuju karakter Kantona Sarajevo..
Bez namjere da komentarišem citav post i ulazim u dublju diskusiju - samo mi reci, kakvi veze sad imaju Manijaci sa ovom pricom i dešavanjima danas :shock: :shock:

zuhdija
Kontakt:

Post Postao/la zuhdija » 09 mar 2016, 20:11

coelho41 je napisao/la:Je li ima u Capajebu neki kurs "Mrzitelji Tuzle" ili nešto tako slično? Ne znam ko vas nauči da tako mrzite sve što ne dolazi iz Kantona Sarajevo...

P.S.
slika
jedini koji mrzite sve sto dolazi iz sarajeva ste vi. nije mi jasno cemu toliki kompleksi?

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 09 mar 2016, 20:11

Sudija kriminalno vodio utakmicu gdje se fino moglo vidjet navlacenje zna se vec kome i hiljade ljudi je to vidjelo. - I zbog tog smo seljaci !

Pa ko je ovdje lud ?
Ma pusti ih , kao sto vole oni napisati kompleks...kompleks vise vrjednosti. ..nemaju casti ni ljudskosti a trebali bi biti svima nama uzor..... ali nije Sarajevo krivo, nemoj te protiv grada, krive su migracije stanovnistva, e ti isti nisu dostojni grada Sarajeva.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, feniksptica, leo1946, MrPink, NebeskaSila96, Pablo11, prisonbreak, VolimBiH96 i 100 gostiju.