Premijer liga BiH - aktuelno

jurisicduska
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la jurisicduska » 04 nov 2024, 22:41

Kod njih baš uvijek neka frtutma
Od 2.5 mil eura za 2 dana dođosmo do upitnih 2.5 mil maraka koje se moraju podijeliti s agencijom ako se i dese.

Mislim ovako sa strane da tu postoje određeni interesi. Neko ili nešto okupljeno oko iste ideje im ne da da napreduju.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 04 nov 2024, 23:43

tutankamon1905 je napisao/la:
04 nov 2024, 20:15
Ponedjeljak 11. novembar rezervisan je za dvije utakmice, a interesantno, u ponedjeljak od 16 sati svoj meč igra Zrinjski protiv ekipe GOŠK-a.

Za razliku od Sarajeva, Zrinjski će imati tačno pet dana za odmor nakon derbija, a pri tome neće napuštati Mostar jer i protiv Sarajeva (6. novembra) i protiv GOŠK-a (11. novembra) igraju na domaćem terenu.

De dajte im da sebi napisu raspored za citavu sezonu, ostali nek se prilagode. Samo da ne citam ovu kuknjavu iz tjedna u tjedan
Ja bi svojima yebo od do da izivljavaju odgadjanje utakmica kao sto vasi rade.Jos smo vam izasli u susret za ovo a izvuci statistiku zadnje 3 sezone i dodji reci mi ko je najvise ostecen i izyeban sa terminima.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

nofearhz
Kontakt:

Post Postao/la nofearhz » 05 nov 2024, 00:40

Jednog dana, sasvim slučajno, počeo sam primjećivati čudne stvari. Svaki put kad zatvoriš oči, sve oko tebe postane crno – mrak, bez trunke svjetla. Pomisliš da je možda samo običan umor, previše vremena provedenog pred ekranom ili jednostavno tamna strana tvoje mašte koja želi malo pažnje.

Ali kako su dani prolazili, to crnilo nije nestajalo. Zatvoriš oči – opet crno. Pokušaš trepnuti brzo da ga “izbaciš” – opet crno. Razmišljaš: “Da nije ovo neki nevidljivi rak očiju? Možda je neko u tišini uspio izmisliti bolest koja se pojavljuje samo kad zatvorim oči!”

Sa smiješkom sebi kažeš: “Eto, nije dovoljno što moram da otvorim oči da bih bio svjestan svijeta oko sebe, sada moram da brinem i o ovom ‘nevidljivom raku’ kojeg vidim samo kad ne gledam.”

Voli vas vaš No Fear, uz Allahovu pomoć oporavit ću se od ove teške i opake bolesti❤️

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 05 nov 2024, 01:08

jurisicduska je napisao/la:
04 nov 2024, 22:41
Kod njih baš uvijek neka frtutma
Od 2.5 mil eura za 2 dana dođosmo do upitnih 2.5 mil maraka koje se moraju podijeliti s agencijom ako se i dese.

Mislim ovako sa strane da tu postoje određeni interesi. Neko ili nešto okupljeno oko iste ideje im ne da da napreduju.
Odakle se sad milioni spominju, zar nije po tvojim izvorima 250k ? :urnebes:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 05 nov 2024, 01:46

nofearhz je napisao/la:
05 nov 2024, 00:40
Jednog dana, sasvim slučajno, počeo sam primjećivati čudne stvari. Svaki put kad zatvoriš oči, sve oko tebe postane crno – mrak, bez trunke svjetla. Pomisliš da je možda samo običan umor, previše vremena provedenog pred ekranom ili jednostavno tamna strana tvoje mašte koja želi malo pažnje.

Ali kako su dani prolazili, to crnilo nije nestajalo. Zatvoriš oči – opet crno. Pokušaš trepnuti brzo da ga “izbaciš” – opet crno. Razmišljaš: “Da nije ovo neki nevidljivi rak očiju? Možda je neko u tišini uspio izmisliti bolest koja se pojavljuje samo kad zatvorim oči!”

Sa smiješkom sebi kažeš: “Eto, nije dovoljno što moram da otvorim oči da bih bio svjestan svijeta oko sebe, sada moram da brinem i o ovom ‘nevidljivom raku’ kojeg vidim samo kad ne gledam.”

Voli vas vaš No Fear, uz Allahovu pomoć oporavit ću se od ove teške i opake bolesti❤️
bvsic je napisao/la:
04 nov 2024, 21:18
Pozelio sam nam Predsjednika malo, da cujemo stanje kakvo je i tako
Evo, prizvao si ga :rol:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

exFighter1926
Kontakt:

Post Postao/la exFighter1926 » 05 nov 2024, 03:08

Kakav je kont mozemo li do kraja polusezone prestici konkurente, Zrinja bjezi pet bodova, imaju igrati dva puta sa Sarajevom do kraja i jednu s nama? Misljenja :kafa:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 nov 2024, 07:16

Bilo bi loše po cijelu ligu da propadne transfer Jabera u Al-Nassr. Ja sam bezbroj puta napisao da je najgora opcija po njega povratak u Saudijsku Arabiju, ali tri kluba ga žele i najvjerovatnije da neko želi da pokvari posao Al-Nassru. Arapi su majstori za dramu pa na kraju ispade kao da se u najmanju ruku radi o Yamalu a ne o igraču koji u najboljem slučaju može napraviti solidnu karijeru.

Već sam pisao na našoj temi, svima nam je potreban njegov transfer u neki veliki klub, zato bi Al-Nassr bio idealan. Sučić će završiti u nekoj velikoj ekipi, Guliashvili će se (nadam se) prodati u neku ligu petice i to bi napokon našu ligu podiglo na malo veći nivo.

Sva ova drama je veoma loša i po igrača, Jaber ne može da uhvati formu jer je više u avionu nego na terenu. Mi ćemo dobiti svoj dio od njegovog transfera, sad ili na ljeto, svejedno je, ali ja od početka navijam da to bude neki ozbiljan klub. Pored Arapa, ima ponude iz Rusije i Švicarske.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 05 nov 2024, 08:19

Virtu4l je napisao/la:
05 nov 2024, 07:16
Bilo bi loše po cijelu ligu da propadne transfer Jabera u Al-Nassr. Ja sam bezbroj puta napisao da je najgora opcija po njega povratak u Saudijsku Arabiju, ali tri kluba ga žele i najvjerovatnije da neko želi da pokvari posao Al-Nassru. Arapi su majstori za dramu pa na kraju ispade kao da se u najmanju ruku radi o Yamalu a ne o igraču koji u najboljem slučaju može napraviti solidnu karijeru.

Već sam pisao na našoj temi, svima nam je potreban njegov transfer u neki veliki klub, zato bi Al-Nassr bio idealan. Sučić će završiti u nekoj velikoj ekipi, Guliashvili će se (nadam se) prodati u neku ligu petice i to bi napokon našu ligu podiglo na malo veći nivo.

Sva ova drama je veoma loša i po igrača, Jaber ne može da uhvati formu jer je više u avionu nego na terenu. Mi ćemo dobiti svoj dio od njegovog transfera, sad ili na ljeto, svejedno je, ali ja od početka navijam da to bude neki ozbiljan klub. Pored Arapa, ima ponude iz Rusije i Švicarske.

Da nije možda iz Švice - Sion- kojeg smo tukli 1985 u kupu Uefa kad sam ja bio momčić

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 05 nov 2024, 08:24

Virtu4l je napisao/la:
05 nov 2024, 07:16

Bilo bi bolje i po ligu, a i po vas da ga uvalite u tu Švicu, ako treba za manje para + neki procenat od iduce prodaje. Arabija i nije neka liga iz koje će se dalje prodavati igrači i postat će još jedan arap koji puni kvotu u ekipi pored ovih starohana koji idu tamo

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 05 nov 2024, 08:26

Ako se klubovi između sebe dogovore u iznosu transfera, ako se klub dogovori sa igračem oko dužine ugovora i iznosa plate, ko i na koji način može kočiti taj transfer?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 nov 2024, 08:40

svrakino1921 je napisao/la:
05 nov 2024, 08:19
Da nije možda iz Švice - Sion- kojeg smo tukli 1985 u kupu Uefa kad sam ja bio momčić
Ne znam desetaru koji je klub, ali svako malo se neko javi za njega.
Voli te tvoje Sarajevo.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 05 nov 2024, 08:58

nofearhz je napisao/la:
05 nov 2024, 00:40

Izdrži brate! :salut:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 05 nov 2024, 09:19

Je li ofsajd 1 gol Radnika bio , meni se čini od onih linija da je situacija čista i da nije dobro povučeno apsolutno , ove boje su im prekonfuzne.
Također 2 penal Radnika jako diskutabilan , 1 i 3 ok , udaranje po nozi s poda i u zraku , ali onaj 2 penal je presmiješno dosuđen.Nemaš više pojma u 16m šta je faul a šta ne :roll:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 05 nov 2024, 09:29

Suki46 je napisao/la:
05 nov 2024, 09:19
Je li ofsajd 1 gol Radnika bio , meni se čini od onih linija da je situacija čista i da nije dobro povučeno apsolutno , ove boje su im prekonfuzne.
Također 2 penal Radnika jako diskutabilan , 1 i 3 ok , udaranje po nozi s poda i u zraku , ali onaj 2 penal je presmiješno dosuđen.Nemaš više pojma u 16m šta je faul a šta ne :roll:
Meni su više prvi i drugi penali bili nego što je treći.

Drugi penal za Radnik je sviran Slobodi protiv nas na Koševu, sviran je u još par utakmica (ne mogu sad da se sjetim) - nije sviran kontama na Grbavici protiv kamenjara (stručnjaci rekli da je greška tj. da je trebao biti penal).

Treći jeste bilo malog kontakta ali mislim da nije bilo dovoljno da se onaj onako izvrne kao da ga je fap sastavio. Ne znam jesu li jednom na usporenom snimku pokazali tu situaciju. :crazy:

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 05 nov 2024, 10:45

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 05 nov 2024, 11:08

Još jedna naša ekipa u Evropi, Bandić opet daleko ide :bih:
slika

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 nov 2024, 11:57

Lecler je napisao/la:
04 nov 2024, 21:42
fks74 je napisao/la:
04 nov 2024, 21:12
Samo izaći jako i pametno, pa šta god bude na kraju. Ima još dosta da se igra.
Jok izaćemo eto slabo i glupo

E ovo je za arhivu. :rol: :rol: :bow:
Voli te tvoje Sarajevo.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 05 nov 2024, 12:00

Virtu4l je napisao/la:
05 nov 2024, 11:57
Lecler je napisao/la:
04 nov 2024, 21:42
fks74 je napisao/la:
04 nov 2024, 21:12
Samo izaći jako i pametno, pa šta god bude na kraju. Ima još dosta da se igra.
Jok izaćemo eto slabo i glupo

E ovo je za arhivu. :rol: :rol: :bow:
:urnebes: :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL i 14 gostiju.