FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Propustio je Prijedor zbog toga,jedimo ako nije protiv slavije dobio 3 kartonaZip je napisao/la:Jel Kadusic ovo ima 3 zuta? Nece igrati u Bl?
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Koliko se sjecam Kadusic je odmarao u Prijedoru zbog kartona.Zip je napisao/la:Jel Kadusic ovo ima 3 zuta? Nece igrati u Bl?
Zadnja izmjena: 19FKS46, dana/u 28 mar 2016, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
Šta kaže Petković dobro se poznajem sa Jasminom Bakovićem generalnim sekretarom NFSBiH zajedno smo igrali u juniorima Sarajeva. 
SRETAN BROJ - 1725
Dobio sam informacije da je molotovljev član uprave, valjda vam je to već svima jasno. Kako sam saznao pokušavaju smiriti situaciju i gurati to sve pod tepih do ljeta.
Eno na sc sport pise da ima 3 kartona 
Zbog tog pitam
Da hoce vise Kalas igrati
Zbog tog pitam
Da hoce vise Kalas igrati
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 28 mar 2016, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Da nije DavudMemara je napisao/la:Dobio sam informacije da je molotovljev član uprave, valjda vam je to već svima jasno. Kako sam saznao pokušavaju smiriti situaciju i gurati to sve pod tepih do ljeta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
220 KM ona jakna sto nam se svidjela u fan shopu. 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- molotovljev
Na osnovu ovakvih i sličnih 'informacija' vi u stvari i kreirate mišljenje. Svjestan sam ja toga od početka, a to je razlog višeMemara je napisao/la:Dobio sam informacije da je molotovljev član uprave, valjda vam je to već svima jasno. Kako sam saznao pokušavaju smiriti situaciju i gurati to sve pod tepih do ljeta.
zbog čega sam protiv toga da Upravu treba mijenjati. Jedni dolaze, drugi odlaze, a molotovljev ostaje uz FK Sarajevo.
F.K.SARAJEVO
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:220 KM ona jakna sto nam se svidjela u fan shopu.
- PitarBordo
- Kontakt:
Sićica imenjače, očekujem nivelacije cijene i preuzimanje fan shopa kada preuzeš funkciju.MortemHz je napisao/la:220 KM ona jakna sto nam se svidjela u fan shopu.
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Pazi što ti prati lik situaciju, na 3 foruma ti drži evidenciju. Pa ti gledaj.FrancescoTotti je napisao/la:Ni sa kim ja nemam namjeru kuhat preko foruma, nisam toliko bolestan...molotovljev je napisao/la:Ti baš čvrsto odlučio da zakuhaš samnom. Dobro mališa, nije problem.FrancescoTotti je napisao/la:Neka ga bolan.
Ocigledno ovu tematiku uzima previse licno.. Sto li
Samo da ti kažem ovo; da je mišljenje navijača Sarajeva ( sa tri foruma) da si ti najveći prevrtljivac od svih.
Čak su te pojedini od milja prozvali @kako_vjetar_puše
Prozvan na tri foruma a osim ovoga napisao desetak postova na infu i jedan na sport1ba... I na tim forumima imam ovaj isti nick jer nisam osoba koja se skriva i ne misli ono sto napise!
Jedino kad sam promjenio misljenje na ovom forumu je u vezi uprave, noc prije revansa sa slobodom!
Do tad su imali moju podrsku!
I to je jedini razlog zasto ti tako pricas prema meni i zasto psujes.
Hoće li brazilci igrati u Banja Luci ili su i oni kao Stepanovi, Ikindije i prethodni 2-3 tekme, tribine, pa "sporazumni raskid" ilitiga masno obeštećenje?
Samo Saraj'vo.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Pa neće se on mučiti na ovom forumu,gdje nas je 20 da smiruje neku situaciju jbtMemara je napisao/la:Dobio sam informacije da je molotovljev član uprave, valjda vam je to već svima jasno. Kako sam saznao pokušavaju smiriti situaciju i gurati to sve pod tepih do ljeta.
Sabrine mi moje!
-
nukleusmember
- Kontakt:
opaaa molotovljev[CLAPPING HANDS SIGN][CLAPPING HANDS SIGN][CLAPPING HANDS SIGN],ima se mozhe se[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Ovo je veca glupost od onog sto je pisao da dulja vodi loptu na vrhovima prstiju
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- PitarBordo
- Kontakt:
Koje?zlo87 je napisao/la:Ovo je veca glupost od onog sto je pisao da dulja vodi loptu na vrhovima prstiju
Samo Saraj'vo.
Izgleda da Dino Selimovic u slučaju poraza od Borca, dobija otkaz... A haman Borac treba ostati u ligi, a Mladost DK ce se gurati da ispadne..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
za ovog sto govore da je u upravi, bas bi on ovdje pisao, a i sama tema oko uprave. Misljenja su razlicita, neko je za, neko je protiv i svako ima svoje shvatanje i razmisljanje tako da nema potrebe se raspravljati svaki dan oko toga, brat za brata, ne brat na brataPitarBordo je napisao/la:Koje?zlo87 je napisao/la:Ovo je veca glupost od onog sto je pisao da dulja vodi loptu na vrhovima prstiju
Matej Delač vraća se u FK Sarajevo! Vijest je to koja će sasvim sigurno obradovati navijače Bordo ekipe. Nakon povrede koju je zadobio prošle jeseni u prijateljskom susretu protiv FK Novi Pazar odigranoj u Mostaru, Delač je operisan u Londonu, a nakon što je proteklih nekoliko mjeseci proveo na rehabilitaciji pod nadzorom ljekara Chelseaja, hrvatski golman se vraća na Koševo. Delač bi se, kako saznajemo, već do kraja sedmice trebao staviti na raspolaganje Almiru Hurtiću, a svoj ponovni debi na golu Bordo ekipe mogao bi imati već u utakmici protiv FK Radnik.
IDEŠ BEBOOOOOOOOOOOOO
IDEŠ BEBOOOOOOOOOOOOO
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, jurisicduska, nedimmmm1337 i 17 gostiju.